Bobbi Brown: Τα νέα κραγιόν Rich Lip Color SPF 12

«Πολύ ωραίες αποχρώσεις κραγιόν! Μπορείς να μου δώσεις αυτό το χαρτόνι που έχεις πάνω στο γραφείο σου  και να πάω με αυτό στις κοπέλες στο Attica, για να τους πω ποια ακριβώς απόχρωση θέλω;» Ήταν η ερώτηση που μου έκανε η μητέρα μου πριν από λίγες μέρες όταν είδε το Δελτίο Τύπου με την νέα συλλογή κραγιόν της Bobbi Brown που βλέπετε και εσείς στην παραπάνω φωτογραφία. «Καλά, και που ξέρεις ότι το χρώμα που διάλεξες εδώ πάνω στο χαρτί, θα είναι το ίδιο και στη συσκευασία;» την ρώτησα εγώ. «Δεν ξέρω, αλλά να, τα χρώματα μου φαίνονται πολύ αληθινά και ζωντανά» ήταν η απάντηση της μητέρας μου.

 

Και εδώ κυρίες μου είναι το ζουμί: Η μητέρα μου, με μια παρατήρηση μιας απλής αγοράστριας περιέγραψε χωρίς πολλά λόγια τα νέα κραγιόν Rich Lip Color SPF 12 της Bobbi Brown. Και εξηγώ:  H φόρμουλα των νέων κραγιόν έχει δημιουργηθεί πάνω σε μια άχρωμη βάση οπότε με την προσθήκη έπειτα των χρωστικών το χρώμα είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις.

 

Ούτε πιο σκούρο ούτε πιο ανοιχτό. Επιπλέον η σύνθεσή τους είναι κρεμώδης και ενυδατική και έτσι δεν ξηραίνει τα χείλη ενώ επιπλέον τα προστατεύει και από τις ακτίνες του ήλιου με δείκτη προστασίας  SPF 12. « Αυτό που κάνει αυτά τα κραγιόν τόσο μοντέρνα, είναι η φόρμουλά τους που συνδυάζει πλούσιες χρωστικές με μια άχρωμη βάση κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζωντανό, καθαρό χρώμα που ενώ βάφει εξαιρετικά τα χείλη δεν αφήνει βαριά αίσθηση»

 

Τα παραπάνω δια στόματος Bobbi Brown, και εγώ σκέφτηκα ότι σε μια άλλη ζωή, η μαμά μου μπορεί να ήταν η σύμβουλός της… (χε, χε, χε)

 

 

Τα νέα κραγιόν της Bobbi Brown κοστίζουν 23,26E και θα τα βρείτε αρχές Μαρτίου στα Bobbi Brown stands. Σημειώστε τις αποχρώσεις:

Bikini Pink

Soft Coral

Bare Pink

Heather Pink

Mod Pink

Plum Rose

Rose Blossom

Guava

Sweet Nectar

Cosmic Raspberry

Old Hollywood

Crimson


12 Σχόλια
  1. 23,26? παει καιρος που αγορασα τοσο ακριβο κραγιον..

  2. Πρώτη φορά βλέπω τόσα χρώματα από μία σειρα και τα περισσότερα μου αρέσουν και θα μου πηγαίνουν!!!!

  3. Γιατί στην Έλλάδα η Bobbie Brown είναι τοσο πιό ακριβή απ΄ότι στο εξωτερικό? Γιατί όλα τα πληρώνουμε κατά πολύ ακριβότερα?

  4. Αλήθεια, υπάρχει κάποια απάντηση για την Stella? Και ναι, γιατί κάποια προιόντα είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα; Έχει να κάνει με φορολογία και δασμούς; Με έξοδα μεταφοράς; Με τους απαρχαιωμένους ελληνικούς νόμους εισαγωγών; Αν και στην Αμερική, είναι λογικό να είναι πιο φθηνά, στην υπόλοιπη Ευρώπη;

  5. Δεν είναι μόνο τα προϊόντα της Bobbi Brown που είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα,γενικότερα τα προϊόντα ομορφιάς έχουνε μια τάση να τα ”χτυπάνε” στη χώρα μας(ας μην μιλήσω για τη mac-αγοράζεις κραγιόν από το site της με 14.5 δολάρια=10,60 ευρώ και στο μαγαζί τους είναι 17,50 αν δεν κάνω λάθος)Ουφ,τι να πεις…

  6. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ!!! ΠΩΣΟ ΘΑ”ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΤ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.