Mac: Η συλλογή Μακιγιάζ, Wonders

 

Στις  διακοπές του σχολείου όταν πέρναγα τα καλοκαίρια μου με την γιαγιά και τον παππού στο Λονδίνο δεν έχανα με τίποτα δυο τηλεοπτικές σειρές: Την «Βιονική Γυναίκα» και την “Wonder Woman” (καλά, έβλεπα και Batman, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Το story της Wonder Woman είχε ως εξής:

 

Η σοβαρή και χωρίς μακιγιάζ στρατιωτικός Diana Prince (που την υποδυόταν η Linda Carter που στα μάτια μου φάνταζε τότε η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου) με την σκούρα συντηρητική στολή αεροπορίας και τον αυστηρό κότσο, όταν έπρεπε να συλλάβει κάποιον «κακό» στριφογύρναγε γύρω από τον εαυτό της, και ως δια μαγείας μάκραιναν τα μαλλιά της, αποκτούσε τέλειο μακιγιάζ (κρατήστε το αυτό, θα σας χρειαστεί αργότερα) έβγαζε το ατσάλινο λάσο της και γινόταν η σούπερ ηρωίδα-αμαζόνα με αρχαία ελληνική καταγωγή (από έναν μακρινό πλανήτη!!) που με τις υπερφυσικές της δυνάμεις κατατρόπωνε όλους τους κακούς!! (Γιούπι!!! Ζήτω!!!! Ξανάγινα εννέα τώρα!).

 

 

 

Το καλοκαίρι τελείωσε, εγώ γύρισα στην Αθήνα αλλά η αγαπημένη μου ηρωίδα κλωθογύριζε στο μυαλό μου γιατί είχα τους λόγους μου. Εκεί κοντά στις Απόκριες με φοβερή χαρά και απίστευτη περηφάνια για την σούπερ πρωτότυπη ιδέα μου, ζήτησα από τη μαμά μου να πάει στη μοδίστρα και να μου φτιάξει στολή Wonder Woman για την γιορτή του σχολείου και τα γενικότερα αποκριάτικα πάρτι των συμμαθητών μου.

 

Μια ματιά ρίχνει η μαμά μου στην αγαπημένη μου ηρωίδα με το στενό καυτό σορτς, το πληθωρικό σε κοινή θέα μπούστο (εγώ της είπα ότι θα «γεμίσω» το ανύπαρκτο δικό μου με μπαμπάκια), τις κόκκινες ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο, τη μπλε σκιά και το κατακόκκινο κραγιόν – της έρχεται στούφος από το υπερβολικό σεξ απήλ και με έντυσε Σίσσυ, Βασίλισσα της Αυστρίας (άσχετο).

 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, η εκπληκτική μου ιδέα, παρέμεινε ιδέα και για να μου φύγει η θλίψη της υπερηρωίδας πολύ αργότερα στη ζωή μου, κάποιες Απόκριες, ντύθηκα Σούπερμαν (ναι, όπως το λέω: Σούπερμαν).

 

Εννοείται, δεν τόλμησα ποτέ στην ενήλικη ζωή μου να ντυθώ Wonder Woman και όπως θα καταλάβατε μου έμεινε απωθημένο.

 

Αντί για Wonder Woman, Σίσσυ, Βασίλισσα της Αυστρίας…

 

 

 

 

Για άλλη μια φορά λοιπόν, είμαι ενθουσιασμένη με τη Mac. Γιατί μπορεί να μην ντυθώ ποτέ Wonder Woman αλλά τουλάχιστον φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι θα βγάλω το άχτι μου και θα γεμίσω το νεσεσέρ μου με ζωηρά, εκτυφλωτικά, χαρούμενα χρώματα και λαχταριστά προϊόντα από την νέα limited-edition συλλογή μακιγιάζ της Mac που εμπνέεται από την all-time αγαπημένη μου ηρωίδα Wonder Woman και τουλάχιστον θα έχω να λέω ότι έκανα, αν μη τι άλλο, το μακιγιάζ της! Κάντε πέρα όλοι οι «κακοί».

 

Έρχεται η Wonder Woman –Τζούλια και κρατάει λάσο (όχι μαχαίρι). Και να μην το ξεχάσω: Υπομονή μέχρι τον Μάρτιο και μπορεί να συναντηθούμε μπροστά στα stands.

 

Τετραπλές παλέτες σκιών Defiance, Lady Justice και Valiant

 

 

Opulash Mascaras από αριστερά: Black, Army of Amazons, Themyscira και Victorious

 


Eyeliner, Penultimate Liner σε απόχρωση Rapidblack

 

 

Lipglasses από αριστερά προς τα δεξιά: Athena’s Kiss, Wonder Woman, Emancipation and Secret Identity

 

 

Κραγιόν από αριστερά προς τα δεξιά: Russian Red, Spitfire, Heroine and Marquise d’

 

 

Διπλά ρουζ, Powder Blush Duo σε αποχρώσεις Mighty Aphrodite και Amazon Princess

 

 

Πούδρες για λάμψη Mineralize Skinfinish σε αποχρώσεις  Pink Power και Golden Lariat

 


 

 

17 Σχόλια
  1. Ωραίο άρθρο…Παραστατικότατο!!
    Αλλά, 2 απορίες…
    1)Μα….Καλοκαίρι στο Λονδίνο..?!χιχι!
    2)Πάντα εντυπωσιάζομαι από μια χρωματιστή μάσκαρα, αλλά ποτέ δεν έχω τολμήσει να φορέσω…Γιατί φοβάμαι μη γίνω κλόουν…Με τι ντύσιμο και ποιες ώρες φοριέται…??

  2. @Kat: 1.Τι να κάνω Kat μου? Εκεί ήταν οι παππούδες εκεί με έστελναν (αλλά πέρναγα πολύ όμορφα με τους φίλους μου στα πάρκα!!)
    2. Εμένα μου αρέσουν πολύ οι χρωματιστές μάσκαρα- ειδικά το μοβ χρώμα. Φοριέται κατά προτίμηση βράδυ και μπορεί να την συνδυάσεις με ένα ροζ γκλος!

  3. 1)Ακούστηκε απλά λίγο οξύμωρο…Αν και δε σου κρύβω ότι αρχικά ζήλεψα λίγο…:-)
    2)Χμ….Νομίζω θα το τολμήσω….!!!Και υποθέτω προτιμάμε μονόχρωμα ρούχα…Σωστά?! Α!Κι άλλη απορία…Κάποια καλή μωβ μάσκαρα να προτείνεις (μιας κι αυτές δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη…) ??:-D

    Ευχαριστώώώ!!

  4. YSL, Volume Effet Faux Cils αν και λίγο ακριβούτσικη… μην με ρωτήσεις όμως τιμή… πλέον εξαρτάται από τα σημεία πώλησης και το 25-50% έκπτωση που γίνεται συχνά…

  5. Ένα έχω μόνο να σου πω : ποτέ δεν είναι αργά για να ντυθείς Wonder Woman! Τώρα πια δεν χρειαζεται να ζητήσεις την άδεια της μητέρας σου, δεν χρειάζονται μπαμπάκια για να φουλάρει το μπούστο, και οι κόκκινες μπότες μπορεί να ξαναφορεθούν (σε επόμενες αποκριές ίσως!!!).
    Τι λες?

  6. @ Αngelina: Αχ, Αντζελίνα μου!!! Το κορμί το είδες; Το είδες ξαναρωτάω το κορμί??? Αυτή ζυγίζει 50 κιλά, εγώ πως να βγω έξω με τα 63 δικά μου???

  7. καλα,τα καλλυντικα mac δεν παιζονται,ειναι απλα τελεια

  8. πολύ ωραίες οι φώτος σου Τζούλια!!!!
    τα καλλυντικά είναι υπέροχα! χρώμααααααααα πολύυυυυ χρώμααααααααααααααα!!!!!! ειδικά η μώβ μάσκαρα…. τέλειαααααααααααα

  9. @blog writer, das ist : Julia
    Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες…
    Ντροπή σου και μόνο που περιφέρεις αναιδώς τα ελάχιστα κιλά σου (ναι είναι λίγα, εκτός εάν σκοπεύεις να κάνεις την κρεμάστρα …), και νομίζεις ότι θα σε λυπηθούμε!
    Αιδώς αργείοι…

  10. Καλημέρα! Τέλειο το άρθρο! Είμαι φανατική των σούπερ-ηρώων (Ξέρεις superman, batman, he-man, Τζούλια, spiderman….!!!!! Εμένα μου άρεσε πολύ η She-Ra!! Μοιάζει πολύ με την wonder-woman, αλλά αυτή είχε σπαθί και άλογο (φτερωτό, όχι ό,τι κι ό,τι!!). Οι καμπάνιες της Mac είναι φανταστικές! Θα πάρω όλη τη συλλογή, θα βάλω τη στολή μου και θα κατατροπώσω όλους τους κακούς!!!Χα…χα…χα…

  11. PANEMORFA PRAGMATIKA, AN K TA XROMATA TIS WONDERWOMAN DE ME TRELENUN ALLA I IDIA I WONDERWOMAN TORA POU MAS TIN EDIKSES, EINE PANEMORFI (ITAN?) KAI KATAPLIKTIKI!!!!!! FOVERI GINEKA, ONTOS POLI OMORFI I ITHOPIOS XIXI!!!! :))))

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.