Good morning from London! Καλημέρα από το Λονδίνο!

 

Eίμαι στο Λονδίνο. Kαι ενώ συνήθως, όπως πλέον ξέρετε, σε όποια πόλη ταξιδεύω έχω πάντα πολλά να σας γράψω, σήμερα δεν έχω να σας πω τίποτα γιατί ότι και να πω – ένα είναι σίγουρο- δεν πρόκειται να είναι αντικειμενικό γιατί απλά, λατρεύω το Λονδίνο. Επίσης το ταξίδι μου αυτή τη φορά δεν είναι επαγγελματικό οπότε δεν υπάρχει ούτε και υλικό για ρεπορτάζ κάποιου νέου προϊόντος.

 

Γι αυτό σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο. Aνάμεσα στα posts που θα σας ανεβάσω αυτή την εβδομάδα, θα προσπαθήσω να σας δώσω και μια μικρή γεύση από την Λονδρέζικη καθημερινότητα (αν τα καταφέρω γιατί το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο…).   Πολλά φιλιά!

16 Σχόλια
  1. Ωραίο το Λονδίνο….Καλή διασκέδαση!!

  2. mou aresei polu to londino volta gia kafe,theatro, psonia.oxi oti exw paei h korh mou exei paei kai zhlevw,egw pote tha paw???????

  3. Den exo paei pote sto Londino.Thelo kapoia stigmi na to episkefto.. Kala na peraseis!!

  4. Φιλιά στο υπέροχα άναρχο camden, λίγα ποτάκια στο soho (για να μην γκρινιάζεις μετά…), και περιμένουμε υπέροχες φωτό από την καθημερινότητα μιας πόλης που σέβεται τους πολίτες της…

  5. Την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκα για πρώτη φορά στο Λονδίνο κι ενθουσιάστηκα…Καλή διασκέδαση!

  6. Αχ! Λονδινο, ειναι εκει η αδελφη μου, κανει μεταπτυχιακο, αν την δεις πες της πως μας λειπει!!!!

  7. Λοιπον σε ζηλευω λιγακι. Αυριο του Αγ. Βαλεντινου και να εισαι στο Λονδινο? Πολυ σουπερ μου ακουγεται!!!!!!!!!Εχεις μαζι σου και τον αγαπημενο σου? Κι εμεις εδω? Θα κλαψω…….. θελω κι εγω απεγνωσμενα ενα ταξιδακι εστω και μεχρι……. την Κολοπετεινιτσα αλλα να ειναι ρομαντικα σε βουνο με χιονια και ξενωνες με σπα!!!!!! (Και μετα ……ξυπνησα!!!)

  8. Καλημέρα! Καλά να περάσεις! Περιμένουμε φωτογραφίες!

  9. Ρίξε και μια ματιά στα BENEFIT και πες μας τι καινούργιο έχουν…. Τα γκατζετάκια τους είναι μοναδικά και δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ! Φιλιά !

  10. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…. ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ……

  11. ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΕΚΕΙ 4 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!! Α!! ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.