Beauty News: Biotherm, Skinergetic, Νέα Σειρά Περιποίησης

 

Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά το ξέρατε ότι η μάρκα Biotherm (που ιδρύθηκε το 1952) έκανε το ντεμπούτο της στην Αγγλία μόλις το 2004; Θυμάμαι πολύ καλά ότι εκείνη την Άνοιξη, το πολυκατάστημα Selfridges για να γιορτάσει την άφιξη της  μάρκας είχε διακοσμήσει όλες – και εννοώ όλες- τις βιτρίνες του γύρω-γύρω, μόνο με προϊόντα Biotherm, ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό θέαμα.Τώρα πολύ σωστά θα μου πείτε γιατί σας ενδιαφέρει πότε έγινε το λανσάρισμα της μάρκας στην Αγγλία και θα έχετε και δίκιο. Ενδιέφερε όμως πολύ εμένα και το θυμήθηκα τώρα που βρίσκομαι στο Λονδίνο και θα σας εξηγήσω γιατί.

Διότι μέχρι να λανσαριστεί και εκεί, εγώ ήμουν η επίσημη κουβαλήτρια προϊόντων Biotherm από την Αθήνα στο Λονδίνο στην φίλη μου Ιβάνα. Και εξηγώ: Την Ιβάνα η οποία κατάγεται από την Κροατία την γνώρισα όταν και οι δυο σπουδάζαμε στο Λονδίνο και επειδή εκείνη την εποχή τα οικονομικά της δεν της επέτρεπαν συχνά ταξίδια στην πατρίδα της (όπου υπήρχε η μάρκα) μια από τις πρώτες της ερωτήσεις όταν με γνώρισε και είδε ότι είχα στην τσάντα μου μια κρέμα σώματος Βiotherm ήταν αν υπήρχε η μάρκα στην Ελλάδα.

Επί λέξει με ρώτησε: Ντου γιου χαβ Μπάϊοντέρμ ιν Γκρις? Με το χαριτωμένο της αξάν. Με το που της απάντησα καταφατικά έβγαλε αμέσως ένα ποσό σε λίρες Αγγλίας και μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα ερχόμουν στην Ελλάδα για να δω τους δικούς μου να της αγοράσω και να της φέρω καμιά ντουζίνα προϊόντα (σώματος, καθαρισμού προσώπου, αδυνατιστικά) γιατί ήταν τα αγαπημένα της προϊόντα και δεν υπήρχαν στο Λονδίνο.

Από τη μια της είπα ότι ήταν δύσκολο να της τα φέρω όλα (έπρεπε να διαλέξει μάξιμουμ τρία) από την άλλη κρυφο-χάρηκα γιατί συνήθως γινόταν το αντίθετο: Οι φίλες μου στην Αθήνα μου ζητούσαν να τους φέρω καλλυντικά από το Λονδίνο και όχι οι φίλες μου στο Λονδίνο καλλυντικά από την Αθήνα. Με την Ιβάνα είμαστε ακόμα κολλητές φίλες και χθες που της το θύμισα γελάσαμε πολύ.

Όλα αυτά τα χρόνια πάντως και εγώ και εκείνη δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχουμε τουλάχιστον ένα προϊόν Biotherm στο νεσεσέρ μας και εγώ τουλάχιστον εμπιστευόμουν πάντα όλες τις σειρές περιποίησης  σώματος ενώ για κάποιο διάστημα φορούσα την ενυδατική κρέμα ημέρας Aquasource.

Φέτος η Biotherm λανσάρει μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά περιποίησης, με φυσικές φόρμουλες οι οποίες ενεργοποιούνται την πρώτη στιγμή της χρήσης τους. Η Skinergetic  μας προκαλεί να κάνουμε μόνες μας το πείραμα με το μήλο για να διαπιστώσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες της φυσικής της φόρμουλας. (για το πείραμα θα σας πω παρακάτω). Τα τρία προϊόντα, κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και σέρουμ απευθύνονται στις ηλικίες 30 έως 40 ετών και σε γυναίκες που αν και δεν έχουν ακόμα εμφανή σημάδια ηλικίας (γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση) εν τούτοις παρατηρούν μια κούραση, μια έλλειψη λάμψης, μια ανομοιογένεια στον τόνο της επιδερμίδας, ορατούς πόρους και τραχύτητα, αποτέλεσμα των έντονων ρυθμών στην ζωή τους.

 

Αυτό που συμβαίνει όμως στο βάθος της επιδερμίδας είναι ότι επιβραδύνεται η λειτουργία των μιτοχονδρίων. Για να το περιγράψω απλά θα έλεγα ότι τα μιτοχόνδρια είναι τα «εργοστάσια» παραγωγής ενέργειας της επιδερμίδας. Είναι δηλαδή ενδοκυτταρικά οργανίδια απαραίτητα για την σωστή λειτουργία των κυττάρων. Όταν τα μιτοχόνδρια δεν λειτουργούν σωστά αλλοιώνονται οι ιστοί της επιδερμίδας, αυξάνεται το οξειδωτικό στρες και εξαιτίας αυτής της απώλειας της κυτταρικής ζωτικότητας η επιδερμίδα εμφανίζει φανερά σημάδια κούρασης. Συνεπώς αυτό που έχει ανάγκη η επιδερμίδα είναι η ενίσχυση των κυττάρων της μέσω της διέγερσης της λειτουργίας των μιτοχονδρίων.

Η Skinergetic περιέχει δραστικά φυσικά συστατικά που ενεργοποιούν τα μιτοχόνδρια. Αυτά τα συστατικά επειδή είναι ευαίσθητα και ασταθή, ενεργοποιούνται μόλις ανοιχτεί η συσκευασία για να διατηρήσουν στο μάξιμουμ την δράση τους ενώ παράλληλα με αυτόν τον τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υψηλότερες συγκεντρώσεις άρα να είναι πιο αποτελεσματικά. Ο «βασιλιάς» αυτών των συστατικών – το μπρόκολο- γνωστό σε όλες μας για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες σε συνδυασμό με μια φόρμουλα που περιέχει επίσης πρωτεΐνη σόγιας και φυτικά κύτταρα μήλου ενσωματώθηκε στο Boost Energy Up Serum, το σέρουμ της σειράς που υπόσχεται πιο ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Η σειρά περιέχει ακόμα την κρέμα ημέρας In Anti-Ox (με πέντε δραστικά εκχυλίσματα φρούτων και λαχανικών) και την κρέμα νύχτας Out Detox (με πέντε ενεργά εκχυλίσματα τσαγιού και ριζών φυτών) ενώ όλα τα προϊόντα διατηρούν τις ευεργετικές τους ιδιότητες για τρεις μήνες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας

 

Το Πείραμα με το Μήλο

 

1.    Κόβετε ένα μήλο ακριβώς στη μέση

2.    Στο ένα μισό του μήλου ρίχνετε δυο-τρεις σταγόνες από τον ορό  Boost Energy Up Serum

3.    Στο άλλο μισό του μήλου δεν βάζετε τίποτα

4.    Το μήλο όπως ξέρετε μετά από λίγη ώρα κιτρινίζει και μαυρίζει.

5.    Και έτσι ακριβώς θα γίνει με την μόνη διαφορά ότι το μισό μήλο στο οποίο ρίξατε τις σταγόνες θα διατηρηθεί λευκό ενώ θα μαυρίσει το μισό που δεν είχε επάνω τον ορό(!)

Εγώ έχω μια ιδέα: Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την σειρά, κάντε πρώτα μόνες σας το πείραμα στο σπίτι σας, με ένα δείγμα που θα ζητήσετε από τα σημεία πώλησης.

Skinergetic Boost Energy Up Serum Τιμή: 49Ε


Skinergetic In Anti-Ox Kρέμα Ημέρας Τιμή: 45Ε


Skinergetic Out Detox Κρέμα Νύχτας Τιμή: 45Ε


Σημειώστε ότι στα σημεία πώλησης οι διανομείς παραμένουν ελεύθεροι να καθορίσουν την τιμή της επιλογής τους

32 Σχόλια
  1. Ωραία ιδέα! Αρκεί να μας διαβεβαιώσεις ότι το μπροκολοσέρουμ δεν μυρίζει μπρόκολο! Είναι πολύ σημαντικό, ακόμη και για την προμήθεια ενός τοσοδούλικου δείγματος …

  2. Yπάρχει αντίστοιχη σειρά και για τις 50+…??

  3. Πολύ ενδιαφέρον το πείραμα με το μήλο.αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι αποδεικνύει κάτι σχετικό με τα μιτοχόνδρια.Για έναν περίεργο λόγο δεν μπορώ να τα συνδέσω(ίσως φταίει που είμαι φιλόλογος…)

  4. Πολύ ενδιαφέρον…!!!
    (Αν και είμαι λίγο μικρή γι’αυτό…Θα το προτείνω σε γνωστές μου!)

  5. etyxe na do se proinadiko prin meres afto to peirama kai genika gia ti nea seira proionton. Itan pragmatika entyposiako!!! Den ta vazete se kanena diagonismo sas????? Pleaseeee!!!!

  6. καλα θα ηταν να μας δινατε και δειγμα να δοκιμασουμε γιατι στα σημεια πωλησης το σκεφτονται να σου δωσουν η λενε οτι δεν εχουν… κανε κατι εσυ beautyblock!!!!!!!!!!!!

  7. Φοβερά προϊόντα….ευχαριστούμε που μας τα προσφέρετε…

  8. kalispera-tha ithela na lavo meros stin klirosi(biotherm)kali sinexeia.Dora R.

  9. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ; ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ – ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ- ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΙΝΟΥΝ. (ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ;;;;;;;;)ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ….(ΒΟΛΟΣ)……ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ;;;;

  10. θα ηθελα πολυ να δοκιμασω αυτο το καινουργιο προιον και παντα πριν παρεις καποιο προιον θες να το δοκιμασεις αλλα τα καταστηματα σπανιοτατα σου δινουν δειγμα…οποτε ελπιζουμε σε εσενα beautyblock

  11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  12. ακουγεται οτι ειναι φοβερο καλη τυχη σε ολους

  13. ολεσ μασ θα θελαμε καποια δωρεαν δειγματα των προιοντων σασ….τα καταστηματα πολλεσ φορεσ αρνουντε να μασ δωσυν δειγματα δεν γνωριζω το γιατι βεβαιααα…..αλλα υποπτευομαι οτι τα κρατανε για παρτη τυσ….κ φυσικα μασ κοιτανε περιεργα οταν τα ζηταμε…..

  14. θα το ηθελα αυτο το προϊον γιατι τωρα πια το εχω πραγματικα αναγκη εφοσον κανει τοσο καλη δουλεια

  15. Μπράβο!!! Τέλεια τα προϊόντα της Βiotherm, έχω δοκιμάσει γαλάκτωμα καθαρισμού και λοσιόν και είναι καταπληκτικά…

  16. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ Biotherm ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΟΜΑΣΩ

  17. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ AQUASOURCE, AGE FITNESS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ (PUREEFECT!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.