Good morning from London (Part Four)

 

Ήθελα να κάνω ένα post από το Λονδίνο που να αφορά μόνο το πολυκατάστημα Selfridges γιατί κακά τα ψέματα – εντυπωσιακό το Harrods, αριστοκρατικό το Fortnum & Masons, ιστορικό το Liberty, trendy το Ηarvey Nichols αλλά όπως και να το κάνουμε, ε.. το Selfridges συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Λοιπόν, πριν αρχίσει το beauty bulletin να σας πω ότι στον τρίτο όροφο με τις νέες κολεξιόν και το Shoe Gallery, αντίκρισα τα μεγαλύτερα παπούτσια που έχω δει στη ζωή μου – μια απίθανη τεράστια ασημένια γόβα, ενώ  στην άλλη πλευρά τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε  ένα φοβερό καλοκαιρινό πέδιλο που αναβόσβηνε με φωτάκια. Εννοείτε ότι έβγαλα φωτογραφία δίπλα από τη γόβα μόνο και μόνο για να ζηλέψει η Βίκυ…

 

 

Η huge ασημένια γόβα και εγώ δίπλα της

 

Το τεράστιο καλοκαιρινό πέδιλο με τα φωτάκια

Το ισόγειο του Selfridges είναι ο ναός των beauty addicts

 

Tέλος πάντων, αυτή τη στιγμή αυτό που δεσπόζει στο ισόγειο του Selfridges (αν και δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει) είναι η Wonder Woman ανοιξιάτικη συλλογή της Mac, και σε ένα μεγάλο stand , make up artists της μάρκας κάνουν δωρεάν μακιγιάζ ενώ η πανέμορφη βραζιλιάνα Margarita ντυμένη Wonder Woman κάνει φοβερά προσωρινά tattoos με την  αγαπημένη ηρωίδα Wonder Woman και εννοείτε μόλις τα είδα πήδηξα από την χαρά μου και βέβαια έκανα και εγώ ένα τατουάζ στο μέσα μέρος του καρπού μου!

 

Δωρεάν μακιγιάζ από τα κορίτσια της Mac

 

 

H κούκλα βραζιλιάνα Margarita ντυμένη Wonder Woman

 

 

Το τατουάζ που έκανα στο μέσα μέρος του καρπού μου!

 

 

 

Και last, but not least, φτάνω στο ένα και μοναδικό stand της Benefit (Σελίνα, Ελένη, Μαρία κάποιο από τα beauty it girls της Αθήνας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πότε θα εισηγηθείτε να έρθει αυτή η φοβερή μάρκα και σε μας ;;;;). Και εξηγώ: Το υγρό κραγιόν-ρουζ Benefit-Benetint είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου (αν όχι το πιο αγαπημένο μου) beauty item όλων των εποχών… Μιλάμε για ένα μοναδικό υγρό καλλυντικό που είναι τέλειο όταν το απλώνεις στα μάγουλα σαν ρουζ (σαν να έχεις κοκκινίσει φυσικά….) αλλά και υπέροχο όταν το χρησιμοποιείς ως κραγιόν.

 

Κοστίζει αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο 24 λίρες περίπου δηλαδή 30Ε αλλά ειλικρινά μάλλον τα αξίζει τα λεφτά του γιατί κρατάει πάνω από δύο χρόνια! Τo new entry στην συλλογή Benefit είναι το ρουζ La Bamba. Σε ένα πολύ γλυκό κουτάκι, πολύ ροζ, πολύ λαμπερό και τελικά πολύ κολακευτικό γατί ο make up artist, έκανε τη δοκιμή επάνω μου και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο. Κουκλίστικο και το κουτάκι σε 50’ς στυλ με την κρέμα σώματος Bathina.

 

Τέλος στο stand της Benefit μ’ ενθουσίασαν τα νέα αρώματα Gina σε εντυπωσιακά μπαρόκ μπουκάλια με πικάντικες οσμές και σούπερ σέξι ονομασίες όπως “My Place or Yours”

 

To stand της Benefit


 

To αγαπημένο μου προιόν Benetint


 

Το νέο ρουζ La Bamba


 

H κρέμα σώματος Bathina


 

To άρωμα Benefit Gina, My Place or Yours

 

 

 

 

 

Αυτά από το Selfridges αλλά κρατήστε την όρεξή σας γιατί αύριο έρχεται Top Shop!!

To be continued…

6 Σχόλια
  1. Ωραίααα!!
    Πολύ όμορφες οι συσκευασίες της Βenefit…

  2. Mission accomplished: exw skasei ap thn zhleia mou pragmati! TE LEI A!!! Anevase kai alles photo please!

  3. αχ τι υπεροχα που ειναι!
    Θελω & εγωωωωωω….:P

  4. H BENEFIT είναι εκπληκτική ! οχι τόσο για τα είδη μακιγιάζ (είναι τέλεια, αλλά δεν είναι αυτα που την κάνουν να ξεχωρίζει), αλλά για τα gudget της, πχ. άπειρα concealer για καθε τόνο δέρματος, κάθε περίπτωση, ειδη για να μη γυαλίζει το δέρμα, να φτιάχνουν τον τόνο …. πολλά, πολλά, άπειρα που δίνουν λύσεις. Γιατι δεν υπάρχει εδω, θα μας πει κανείς? Η Sephora φέρνει μόνο μια μάσκαρα και τίποτε άλλο…. Εχουμε του κόσμου τις βλακείες, υπερεκτιμημένα brands και δεν έχουμε τα top !!
    Φιλάκια Τζούλια
    Ψώνισε και για μένα !!!

  5. βλέποντας την φωτογραφία του κτηρίου του selfridges πριν διαβάσω λέω θα’ναι κάποιο μουσείο.. συνέχισε την ανταπόκριση να ταξιδεύουμε και μεις μαζί σου.

  6. Απίστευτες οι γόβες!!!Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!! Αναρωτιέμαι μόνο, πόσο ώρα χρειάζεσαι για να ρίξεις μια ματιά μόνο σε όλα το πολυκατάστημα!?!?
    Εύχομαι να’σαι πάντα καλά, να πηγαίνεις πολλά ταξίδια και να μας δείχνεις φωτογραφίες για να ταξιδεύουμε και εμείς μαζί σου!!!
    Φιλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.