Στα Άδυτα του Top Shop …και ένα μικρό δωράκι για σας!

 

Επέστρεψα χθες τα ξημερώματα και για τελευταίο post του ταξιδιού στο Λονδίνο σας έχω Top Shop -όσες έχετε πάει ξέρετε τι εννοώ- για εσάς που πρόκειται κάποια στιγμή να επισκεφτείτε το Λονδίνο, απλά να σας πω ότι μια βόλτα στο Top Shop (το all time αγαπημένο μου κατάστημα στo Oxford Circus) απλώς επιβάλλεται.

 

Τρεις όροφοι –παράδεισος των shoppers με ότι βάλει ο νους σας –ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, hair and nail studio, σειρά μακιγιάζ και προϊόντα ομορφιάς (σε καλές και όχι απλησίαστες τιμές), αρκεί να σας πω ότι όταν ήμουν φοιτήτρια μπορούσα να μπω στο Top Shop το πρωί και να βγω αργά το απόγευμα ξοδεύοντας όλο το χαρτζιλίκι της εβδομάδας.

Μάλιστα τώρα που ήμουν στο Λονδίνο έτυχε να διαβάσω στο περιοδικό Star Weekly μια συνέντευξή της Jennifer Aniston η οποία αποκάλυψε στην αγγλίδα δημοσιογράφο πόσο τρελαίνεται για τα φορεματάκια του Top Shop ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το σούπερ μόντελ και style icon Kate Moss συνεργάστηκε με το κατάστημα για μια σειρά ρούχων με την υπογραφή της.

 

Τον περασμένο Μάιο το Top Shop παρουσίασε την πρώτη σειρά μακιγιάζ  σε συνεργασία με την make up artist Hannah Murray ενώ ο σχεδιασμός και το packaging των προϊόντων ανέλαβε η Lizzie Dawson, designer του Top Shop. Η σειρά μακιγιάζ είναι μοντέρνα και πολύχρωμη σε χαρούμενες girlie αποχρώσεις και συσκευασίες αλλά και λογικές τιμές που ξεκινούν από 4 έως 15 λίρες Αγγλίας (από 6 έως 20 Euro περίπου).

 

Εκτός από την basic σειρά η συλλογή εμπλουτίζεται τέσσερις με έξι φορές τον χρόνο με εποχιακά και limited edition προϊόντα. Η συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011 (που μόλις είχε κυκλοφορήσει στα καταστήματα) ονομάζεται Sandstorm, εμπνέεται από την έρημο της Νεβάδα και περιλαμβάνει γήινες αποχρώσεις της άμμου και bronzers για λαμπερή επιδερμίδα, smoky σκιές, αλλά και πιο ζωηρές, ροδακινί, ροζ και κερασί αποχρώσεις για τα χείλη και τα μάγουλα.

Η συλλογή Sandstorm

Sandstorm Faces

 

H make up artist Linda στο stand μακιγιάζ του Top Shop

Sandstorm Spring Summer Make Up

 

Και τώρα η μικρή έκπληξη που σας έλεγα τις προάλλες: Παρακάτω θα δείτε μια μικρή shopping bag από το Top Shop. Η τσάντα περιέχει ένα έξυπνο φυλλάδιο με σούπερ make up tips και συμβουλές για το πώς θα δημιουργήσετε μόνες σας τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ Sandstorm Faces που έχω φωτογραφήσει παραπάνω.

 

Εκτός από το φυλλάδιο όμως,  περιέχει ακόμα και  ένα ζουμερό lip-balm σε ροζ απόχρωση της basic συλλογής του Top Shop. Και ναι, το αγόρασα για σας και μια τυχερή θα κερδίσει και θα της στείλω άμεσα αυτό το μικρό δωράκι-σουβενίρ από το αγαπημένο Λονδίνο.

 

Τι περιμένετε; Κάντε ένα σχολιάκι κάτω από αυτό το post από τώρα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι έως και αύριο Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα όπου και θα αναγγείλω το lucky girl!

 

Καλή και τυχερή εβδομάδα αγαπημένες μου!

 

 

Η τσάντα Top Shop

To φυλλάδιο με tips για τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ

Το lip balm

632 Σχόλια
  1. Μήπως μπορώ να πάω αυτοπροσώπως να διαλέξω τί μου πηγαίνει καλύτερα?

  2. τι όμορφα πράγματα που εχει το top shop… τι καλά να κέρδιζα ενα lipstick του ..

  3. ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.