Revlon: Βερνίκια νυχιών με … άρωμα

 

Να λοιπόν, που η έκφραση «θα μυρίσω τα νύχια μου», τώρα πλέον μπορεί να είναι και κυριολεκτική. Γιατί τα νέα limited-edition βερνίκια νυχιών της Revlon Sweet Smelling Nail Enamel, έχουν άρωμα. Μάλιστα όπως το διαβάσατε. Άρωμα. Απλώνεις το βερνίκι, περιμένεις να στεγνώσει και τα νύχια σου ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις, θα μυρίσουν ροδάκινο, μάνγκο, τσιχλόφουσκα κλπ, ενώ η οσμή κρατάει περίπου τρεις με τέσσερις μέρες.

 

Η αλήθεια είναι ότι πιο παλιά είχα διαβάσει ότι μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις αρωματισμένο βερνίκι νυχιών αρκεί να ρίξεις σε ένα top-coat δυο-τρεις σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα, αλλά αν σου αρέσει η ιδέα και το βρεις και έτοιμο, ε, καλύτερα.

Αν και είναι η δεύτερη χρονιά που η Revlon λανσάρει σειρά αρωματισμένων βερνικιών (και δεν είναι και η μόνη- το concept το έχουν ήδη πάρει και οι εταιρείες Claire και Bubble Yum) εν τούτοις η αλήθεια είναι ότι άσχετα από το άρωμα τους είναι μια σειρά με πραγματικά πολύ όμορφες αποχρώσεις για την Άνοιξη και ειδικά για το καλοκαίρι, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Bubblegum, Mad about Mango, Peach Smoothie, Coconut Crush, Ocean Breeze, Pretty in Papaya, Beach και Passion Fruit είναι οι επιλογές σας.

 

Τώρα στο δια ταύτα: Όπως ξέρετε τις περισσότερες φορές πριν σας γράψω για κάποιο νέο γκατζετάκι από τον κόσμο της ομορφιάς θέλω να το έχω δοκιμάσει. Ε, αυτή τη φορά δεν μπορούσα διότι πριν από 12 μέρες(!) έκανα μανικιούρ με τζελ στα νύχια μου και είναι ακόμα σε τέλεια κατάσταση (παρόλο το ταξίδι και την ταλαιπωρία που τράβηξαν τα χέρια μου). Γι αυτό το τζελ θα σας μιλήσω σε άλλο post γιατί πραγματικά αξίζει τα λεφτά του.

 

Αγκαζάρισα λοιπόν και εγώ την φίλη μου την Άμπυ και της έβαψα ένα –ένα τα νύχια σε διαφορετική απόχρωση (μην κοροϊδέψετε- δεν ξέρω να βάφω και πολύ καλά νύχια). Kαι ιδού η ετυμηγορία: Στη θέση Νο 1 το Peach Smoothie με μυρωδιά ροδάκινου (το μεταλλικό μπεζ στον μέσο), Νο 2 το Mad about Mango (το πορτοκαλί στο μικρό δάκτυλο) και Νο 3 το Bubblegum (το φούξια στον παράμεσο). Πολύ ωραίο επίσης (χωρίς άρωμα) από την ανοιξιάτικη συλλογή το Sunshine Sparkle ένα απαλό κίτρινο -αυτό που βλέπετε στον δείκτη. Τα βερνίκια καταφτάνουν αρχές Απριλίου, θα τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center και Notos Galleries και κοστίζουν 7,40Ε

 

Τα νύχια της Άμπυ με τα βερνίκια Revlon Sweet Smelling Nail Enamel

 

 

Τα δικά μου νύχια ακόμα σε άψογη κατάσταση μετά από το μανικιούρ με τζελ

 

15 Σχόλια
  1. oraia idea den leo apla poso asfali einai afta? Kai ta aromata? To leo giati eidika oti vazoume sta nyxia kai sti kefali dra kateftheian mesa ston organismo mas! Anyway, as min xalao tin oraia diathesi aftou tou neou!!!! Efxaristoume gia akoma mia fora gia to info!

  2. Πολύ-πολύ σωστή η παρατηρησή σου Φωτεινή! Βεβαίως από χημικά μπόλικα μέσα στα βερνίκια νυχιών και πόσο μάλιστα όταν επιπλέον έχουν και άρωμα… Γι αυτό και κάποιοι γιατροί τα απαγορεύουν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Απλά εγώ θεωρώ και ελπίζω να συμφωνήσεις μαζί μου- ότι “παν μέτρον άριστον’ Οτιδήποτε, όταν το παρακάνεις, δεν είναι ιδανικό για τον οργανισμό και μπορεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά μια φορά στο τόσο (και όχι σε καθημερινή βάση) είναι δύσκολο να σε βλάψει… και τα χρώματα είναι τόσο χαριτωμένα…
    Ευχαριστώ και πάλι για την έξυπνη παρατήρησή σου!

  3. Εγώ, αν και τρελαίνομαι για τα μανό, έχω ένα θεματάκι με τα νύχια μου και δεν τα βάφω :-(…Πρώτη φορά δοκίμασα το ακρυλικό…Τα έχω περίπου ένα μήνα και είναι ακόμη υπέροχα (τα είχα κάνει γαλλικό με σχεδιάκια..) !
    Γι’αυτό και στάθηκα στο σημείο που λες για το τζελ…Δεν κατάλαβα κάτι…Θα μας πεις για τζελ που θα μπορούμε να κάνουμε μόνες μας ή για τζελ που θα μπορούμε να ζητήσουμε από ειδικούς..??
    Πάντως, αν έβαφα τα νύχια μου, σίγουρα θα δοκίμαζα τα Sunshine Sparkle,
    Peach Smoothie,Bubblegum και Beach..Το τελευταίο, από περιέργεια, γιατί δεν καταλαβαίνω πώς θα μυρίζει…Αφού υπάρχει και το Ocean Breeze ….

  4. Πονηρούλα… το έπιασες πολύ καλά το σημείο με το τζελ… Λοιπόν θα σας πω για το βάψιμο των νυχιών μου με τζελ και πινέλο (όπως αυτό που ζωγραφίζουμε) το οποίο σαφώς και δεν μπορώ να κάνω μόνη μου – μου το κάνουν στο nail-studio που πηγαίνω. Απλά η δική μου nail-artist για κάποιο λόγο δεν το λέει ακρυλικό… το λέει τζελ και δεν είναι βερνίκι -είναι ένα βαζάκι με βαφή με την οποία περνάει τα νύχια δυο φορές και μετά τα στεγνώνει στο ειδικό μηχάνημα με το φως. Όταν τελικά στεγνώσουν κρατάνε 2-3 εβδομάδες. Εγώ είμαι ήδη στο μέσον της δεύτερης εβδομάδας και το μανικιούρ είναι ακόμα άψογο. Το ίδιο έχεις κάνει?

  5. Χαχαχαχα από δω και πέρα θα λέμε “τα νύχια μου να μυρίσω;” και θα το εννοούμε!! Αυτό το μωβ και το φούξια είναι πολύ όμορφα!! 🙂 x

  6. Νομίζω πως ναι,έχουμε κάνει το ίδιο…:-)
    Eίμαι στην 31η μέρα κι όλα καλά…!!
    (Μόνο που έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο το σχέδιο κι όταν τελειώσει η εξεταστική, λέω να πάω να τα “χαλάσω”….)

  7. Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Μ-Ε-Ν-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  8. What does a man think when you hold him in your arms and look at your fingers? “What a perfect woman with just perfect nails!!!”

  9. Eimai texnitria nuxiwn kai oi perussoteres pelatises m zhtane gel k akriliko..,ta mano m fanikan ekpliktika k ennoeitai pws that dokimasw..einai peirasmos 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.