Lancome Mακιγιάζ: Άνοιξη, στο χρώμα της Λεβάντας

 

Με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την Julia Restoin-Roitfeld ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Lancome και διάσημος make up artist Aaron de Mey, εμπνέεται για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι από τις αποχρώσεις της λεβάντας και κάνει απόλυτο πρωταγωνιστή της νέας κολεξιόν μακιγιάζ το μοβ,  ένα χρώμα που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στον αιθέριο ρομαντισμό και το δυναμικό σεξ απήλ

Η γυναίκα του Aaron de Mey είναι φυσική, δροσερή και boho chic την ημέρα ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε σέξι  disco-diva. H Julia Restoin-Roitfeld ενσαρκώνει αυτή τη γυναίκα. Κόρη της διευθύντριας της γαλλικής Vogue, σχεδιάστρια, φωτογράφος και μοντέλο, αλλά πάνω απ όλα κορίτσι της εποχής της, έγινε η απόλυτη μούσα του Aaron και της Lancome και φωτογραφήθηκε από τον Mario Τestino για τις καταχωρήσεις της μάρκας.

 

Όπως κάθε σαιζόν, έτσι και τώρα το σταρ προϊόν της συλλογής είναι η παλέτα Butterflies Fever για λάμψη στο πρόσωπο, τα ζυγωματικά και τα μάτια. Υπάρχει κάποια που δεν θα ήθελε να την έχει στο νεσεσέρ της; Πάντως αν θέλετε να δοκιμάσετε το νέο μακιγιάζ της Lancome, σημειώστε ότι από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 5 Μαρτίου, δυο επαγγελματίες make up artist θα σας περιμένουν στο Attica Golden Hall στο stand της Lancome για να σας κάνουν ένα δωρεάν μακιγιάζ με τις νέες ανοιξιάτικες αποχρώσεις Ultra Lavande. Μην χάσετε την ευκαιρία.

 

 

Η Julia RestoinRoitfeld φωτογραφίζεται από τον Mario Testino

 

 

 

O Aaron de Mey κάνοντας το μακιγιάζ της Julia

 

 

Το Σταρ Προϊόν της Κολεξιόν Ultra Lavande, η παλέτα Butterflies Fever Τιμή:  49E

Οι σκιές Ombre Magnetique Τιμή: 31E

Ultra Lavande

Disco Gold

Disco Silver

To Eyeliner Artliner Τιμή 35,65E

Τα lip gloss: Color Fever Gloss Natural Origin Τιμή 25,83E

No 385 Lavande Ballerine

No 383 Beige Ballerine

No 384 Rose Ballerine

Τα βερνίκια νυχιών Le Vernis Τιμή 26E

Le Vernis No 359 Lavande

Le Vernis 004 Disco Silver

22 Σχόλια
  1. katapliktikes apochroseis se ola ta eidi! Anipomono na ta xrisimopoiiso!!!!

  2. Den uparxei pio xalarwtiko arwma apo th levanta!!! Pisteuw pws oi apoxrwseis exoun pesei akrivws! Teleia epilogh kai apo tis liges pou tairiazoun se ola ta xrwmata epidermidas kata th gnwmh mou!

  3. Υπέροχα…Η Lancome είναι βέβαια από τις εταιρίες που έχουν λίγο τσιμπημένες τιμές, αλλά ευτυχώς, μετά δεν τα κλαις τα λεφτά σου…
    Μου φαίνεται ότι θα πάω να πάρω τη μωβ μάσκαρα που λέγαμε σε άλλο ποστ, γιατί βρήκα και τα υπόλοιπα προιόντα μακιγιάζ που της ταιριάζουν…
    Και κάτι άλλο…’Εχω χρησιμοποιήσει διάφορα “προιόντα λάμψης” αλλά ποτέ δεν είδα διαφορά…Κάνω κάτι λάθος??!…Για να μου λυθεί η απορία, μάλλον θα περάσω και μια βόλτα από το Attica Golden Hall, αν προλάβω….χιχι!

  4. Παρότι τα αγαπημένα μου χρώματα είναι τα γήινα έπαθα πλάκα με τα νέα χρώματα της lancome.

  5. @Iliana: Έχεις απόλυτο δίκιο Ιλιάνα. Και εγώ πιστευω ότι οι αποχρώσεις του μοβ είναι οι πιο κολακευτικές και ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες!

  6. @KatRap: Τa highlighters που δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα, εγώ συνήθως τα απλώνω ψηλά στα ζυγωματικά… βέβαια πιο κατάλληλη για να σου πει είναι η σύμβουλος make up artist του beautyblog, Μαίρη Καραχάλιου. Επίσης αν προλάβεις και πας στο Attica περιμένουμε εντυπωσεις!

  7. Θα ξαναπροσπαθήσω….:-/
    Κι εννοείται ότι αν προλάβω να πάω, θα σας πω πώς ήταν..:-)

  8. Μακάρι να κερδίσω….μου αρεσουν πολύ””””’

  9. ti gluko to triantafulaki…na anoigeis th tsanta sou kai …na to prosfereis h idia ston eauto sou..kathe mera!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.