Νυφικά, Parthenis Bridal Collection

 

Έχω πολύ ενδιαφέροντα νέα για όσες από εσάς πρόκειται να γίνετε νύφες και μένετε στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τον Βόλο, την Πάτρα, το Ηράκλειο και τα Χανιά.Ο οίκος Parthenis Bridal Collection και η Ορσαλία Παρθένη θα επισκεφτούν τις πόλεις σας από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαΐου για ένα πραγματικά πολύ ξεχωριστό event.

Η κολεξιόν νυφικών του οίκου θα φιλοξενηθεί από μία έως τρεις ημέρες στην κάθε πόλη, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου ή στο κατάστημα Parthenis. Εκτός του ότι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα νυφικά και να πάρετε συμβουλές για την μέρα του γάμου σας από την ίδια την Ορσαλία, στο event θα σας δώσουν ιδέες και προτάσεις για μακιγιάζ και hair-styling , ειδικοί από τις εταιρείες Lancome και L’Oreal Professionnel ενώ θα βρίσκεται εκεί και η Triumph με προτάσεις για νυφικά εσώρουχα που θα ολοκληρώσουν την επιλογή σας. Εννοείτε ότι θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για το χτένισμα και το μακιγιάζ σας, ανάλογα με το στυλ και το νυφικό που θα διαλέξετε. Έτσι για την ημέρα του γάμου σας θα έχετε μια πλήρη εικόνα για ένα ολοκληρωμένο νυφικό στυλ.

Η Ορσαλία Παρθένη επέλεξε αυτόν τον προσωπικό  τρόπο για να προωθήσει τη συλλογή νυφικών της αλλά και γιατί θέλει να γνωρίσει από κοντά τις μέλλουσες νύφες. Τα νυφικά Parthenis είναι λιτά αλλά κομψά και με ιδιαίτερο στυλ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και βέβαια ράβονται κατά παραγγελία.

Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος: Μετά από κλήρωση που θα γίνει η Ορσαλία Παρθένη θα δωρίσει σε μία από τις μέλλουσες νύφες, το νυφικό που θα έχει διαλέξει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές πρόγραμμα και για να κλείσετε το ραντεβού σας για δειγματισμό ή για πρόβα νυφικού και για να έχετε αυτή την πραγματικά όμορφη εμπειρία επικοινωνήστε έγκαιρα με την Κα Ζωή Λιβιτσάνου στο 210-2713844 εσωτερικό 1 ή στο 6973203554.

Πάρτε τώρα τηλέφωνο γιατί τέτοιες ευκαιρίες, δεν χάνονται.

 

 

3 Σχόλια
  1. @ Maria: Μαρία μου, τις ημερομηνίες θα σου τις πουν όταν πάρεις τηλέφωνο την κα.Ζωή Λιβιτσάνου

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.