Τα προιόντα Bioten: Φυσικά και ελληνικά

 

Όταν έλαβα την πρόσκληση για την δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας μάρκας περιποίησης Bioten, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να έρθω σε επαφή με την φίλη μου την Μανταλένα η οποία είναι από την Ρουμανία και ζει στο Βουκουρέστι (οι πιο παλιές φίλες του blog την θυμάστε ίσως από το post με το κόκκινο κραγιόν της).

 

Θα μου πείτε τι σχέση έχει η Μανταλένα με την Bioten. Mα, η Bioten, αν και είναι μια εξ ολοκλήρου ελληνική μάρκα περιποίησης, είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις στην γειτονική Ρουμανία.

 

H Μανταλένα λοιπόν, όταν την ρώτησα να μου πει κάποια πράγματα για την Bioten, μου απάντησε ότι είναι μια σειρά βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα που την βρίσκεις παντού, είναι πολύ δημοφιλής, με μεγάλη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα και σε πολύ καλές, απίστευτα budget-friendly τιμές.

 

Προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπέρα και μου είπε ότι εκείνη λατρεύει τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς τα οποία δεν τα αλλάζει με τίποτα.  Αφού πήρα λοιπόν τις πληροφορίες που ήθελα, παραβρέθηκα στην παρουσίαση και εκεί έμαθα κι’ άλλα. Η σειρά δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας με φόρμουλες βασισμένες σε φυσικά εκχυλίσματα και βότανα γι’ αυτό και τα προϊόντα δεν περιέχουν Parabens και Paraffin ενώ οι φόρμουλές τους είναι δερματολογικά ελεγμένες για να διασφαλίσουν τη συμβατότητα με το δέρμα καθώς και την αποτελεσματικότητα του κάθε προϊόντος.

 

Οι βασικές σειρές της Bioten για την περιποίηση του προσώπου είναι η ενυδατική Skin Moisture και η αντιρυτιδική Skin Defence.Η  Skin Moisture περιέχει στη φόρμουλά της φυσικά συστατικά, με ενυδατικές ιδιότητες όπως το Νέκταρ Κυδωνιού, το Γάλα βαμβακιού, το Νούφαρο, οι Πρωτεΐνες βαμβακιού, οι Βιταμίνες Ε & Β, και αποτελείται από κρέμες και καθαριστικά προσώπου ανάλογα με τον τύπο δέρματος τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί για ακόμα πιο optimum αποτέλεσμα. Κρέμες προσώπου για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Γαλακτώματα καθαρισμού για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Τονωτικές λοσιόν για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και Μαντηλάκια καθαρισμού για Κανονικό και Ξηρό δέρμα.

 

Η Skin Defence με φόρμουλα από εκχύλισμα Ροδιού,  πρωτεΐνες Σόγιας,  Κεράσι, και εκχύλισμα Μανόλιας συνδυάστηκε με το Omega Complex, τη Βιοελαστίνη και το Botanical Serum για να σας προσφέρει δράση  ενάντια στις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα αντιρυτιδικής περιποίησης και του προσώπου και των ματιών, όπως Αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για Κανονικό & Ξηρό δέρμα με SPF15, Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας και Αντιρυτιδική & Συσφικτική κρέμα Ματιών. Τώρα εκτός από τα παραπάνω στην Bioten θα βρείτε ακόμα και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης του σώματος για κάθε τύπο επιδερμίδας. Για κανονικά δέρματα δοκιμάστε το γαλάκτωμα σώματος με Lime & Κυδώνι., αν έχετε ξηρό δέρμα δοκιμάστε το γαλάκτωμα σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης με Γιαούρτι και Bamboo. Αν πάλι το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και αφυδατωμένο προτιμήστε το γαλάκτωμα σώματος Αναδόμησης- Θρέψης με Γάλα βαμβακιού και Πρωτεΐνες Ρυζιού.

 

Τα ίδια πάνω –κάτω ισχύουν και για τις κρέμες χεριών όπου θα βρείτε τρία προιόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Bioten Bodyshape που καταπολεμά την κυτταρίτιδα με  συστατικά όπως ο Πράσινος Καφές, το Ginkgo Biloba και το σύμπλεγμα Lipoferm. Αποτελείται από μία Κρέμα & ένα Gel κατά της κυτταρίτιδας για να μπορείτε να επιλέξετε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια από τα προϊόντα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τιμές τους:

 

Περιποίηση Προσώπου

 

Skin Moisture: Moisturizing Day Cream, Κανονικό Μεικτό Δέρμα Τιμή 5,95Ε

Skin Moisture: Θρεπτική Κρέμα Ημέρας, Ξηρό Ευαίσθητο Δέρμα 5,95Ε

Skin Defence: Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF 15  9,95Ε

Skin Defence: Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών 9,95Ε

Καθαρισμός και Ντεμακιγιάζ

Skin Moisture: Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3,95Ε

Skin Moisture: Αναζωογονητική Λοσιόν Καθαρισμού 3, 95Ε

Skin Moisture: Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών 3, 60Ε

Skin Moisture: Μαντηλάκια καθαρισμού 2, 70Ε

Φροντίδα- Σώμα

Γαλάκτωμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης, Ξηρό Δέρμα 3,85Ε

Γαλάκτωμα Σώματος Αναδόμησης θρέψης  Πολύ Ξηρό Δέρμα 3,99Ε

Κρέμα Χεριών, Αναδόμησης 2,60Ε

 

Αδυνάτισμα

Bodyshape, Τζελ κατά της κυτταρίτιδας 9,95Ε

Τα προϊόντα Bioten θα τα βρείτε σε όλα τα supermarkets στα Hondos Centers και σε καταστήματα καλλυντικών. Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.biotencosmetics.com

Στην επίσημη παρουσίαση της μάρκας παρακολουθήσαμε και ένα βίντεο με την συνέντευξη της Dr Elena Cremenescu Phd, η οποία είναι φαρμακοποιός και επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Bioten. Νομίζω ότι θα σας φανεί και εσάς πολύ ενδιαφέρουσα διότι απαντά σε κάθε ερώτηση και λύνει κάθε απορία σχετικά με την μάρκα Bioten. Αξίζει να την παρακολουθήσετε:

http://www.youtube.com/watch?v=vUVXiTqplCY

Μμμμ, κάτι σκέφτηκα τώρα… Έχω εδώ δίπλα μου 3 προιόντα Bioten. Το Γαλάκτωμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης, την Κρέμα Χεριών Αναδόμησης  και την Ενυδατική Κρέμα Ημέρας.  Θέλει κάποια από εσάς να δοκιμάσει ένα από αυτά;  Για να διαβάζω σχολιάκια και αύριο θα σας πω ποιές 3 κερδίσατε!

772 Σχόλια
  1. Τι τελεια που είναι!!! Καλή μας επιτυχία!!!

  2. θα ηταν τελεια να τα κερδισω γιατι φαινονται φανταστικα ολα!!!!

  3. kalo einai na proothoymai alla kai na protimoumai kalyntika me
    fysika systatika!

  4. Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω νέα προϊόντα.Ευχαριστούμε πολύ!!!

  5. kai mono pou einai fitika kalintika prepei na ta dokimasoume oposdipote!!!

  6. Είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ γιατί: πρώτον, πιστεύω πολύ στις ευεγερτικές ιδιότητες των προιόντων που είναι βασισμένα σε φυσικά συστατικά, δεύτερον, πρέπει να στηρίζουμε τα ελληνικά προιόντα και η ΒΙΟΤΕΝ με τις πραγματικά χαμηλές τιμές που έχει μπορεί να ανταγωνιστεί τα προιόντα εισαγωγής (και όχι μόνο) και να καταλάβει την πρώτη θέση στις πωλήσεις και στην Ελλάδα. Είναι καταπληκτικό να μπορεί κάθε γυναίκα να περιποιείται τήν επιδερμίδα της χωρίς να αισθάνεται τύψεις για το πορτοφόλι της και ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο. Ευχαριστόύμε πολύ την ΒΙΟΤΕΝ που μας δίνει αυτήν την ευκαιρία και το beautyblog που την στηρίζει!!!

  7. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!

  8. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!

  9. kalispera! kala akougonte … piga sta hondos kai den ta brika omws.ta poulane kai sta farmakeia?

  10. Τέτοια προιόντα αξίζει να τα έχει μια γυναίκα!

  11. Η Bioten, είναι αυτή που μου δίνει σιγουριά…..
    Η επιστημονική κάλυψη των προϊόντων, μου παρέχει ασφάλεια, αλλά και τα επιθυμητά αποτελέσματα………….Σίγουρα θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση να κερδίσω προιόντα της Bioten………..!

  12. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ!!
    θΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!
    ΦΥΤΙΚΑ+ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!

  13. EXW AKOYSEI POLY KALA SXOLIA GIA TA PROIONTA THS BIOTEN STA SYSTHNW ANEPIFYLAKTA SE OLES GIATI TA EXW DOKIMASEI EPISHS!!!!!!!!!

  14. θα ηθελα πολυ να τα δοκιμασω. Δεν τα εχω ξανακούσει

  15. ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΑ HONDOS. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

  16. ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ?
    Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΡΕΜΑΣ,
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ !

  17. Φαίνονται ωραία κ θα ήθελα να τα δοκιμάσω

  18. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΔΕ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  19. δεν ξερω αν προλαβα,παντως καλη μας τυχη!!

  20. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στις δοκιμές και να μην εκφράζουμε άποψη αν δεν γνωρίσουμε από κοντά το προιόν.
    Επίσης πολύ καλό θα ήταν να στηρίζουμε τα Ελληνικά προιόντα ….Επιτέλους!

  21. και τα είδα τις προάλλες σε ένα κατάστημα και τα περιεργαζόμουν! καλή επιτυχία! 🙂

  22. πολυ καλα προιοντα ειχα σκοπο να τα δοκιμασω

  23. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!Μου κεντρίσατε το ενδιαφέρον!

  24. θα ηθελα την αντιρυτιδικη κρεμα ημερας.καλη επιτυχια

  25. Φούι! Καλέ αυτά φαίνονται ωραία και είναι και φτηνά! Επιτέλους…:)

  26. Ενδιαφέρον παρουσίαση..Αξίζει να τα δοκιμάσω!Σας ευχαριστώ..

  27. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ……..

  28. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση… Μου κινούν πραγματικά το ενδιαφέρον δεδομένου κατ’ αρχάς ότι είναι φυτικά και φυσικά, και από την άλλη διότι σύμφωνα με το άρθρο έχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Θα με βοηθούσε σίγουρα μια δοκιμή πριν αντικαταστήσω τα καλλυντικά μου με αυτά. Και αν αξίζουν σίγουρα θα το κάνω… Ευχαριστούμε.

  29. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

  30. καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

  31. Eida tin diafimisi & akousa gia tis prosites times,alla den perimena na einai toso xamiles!Pantos apo tin diafimisi mou kinisan to endiaferon kai tha ta dokimasw to suntomotero!
    Einai ena uperoxo dwro!

  32. EXW PAREI THN ENYDATIKH KREMA KAI EINAI POLU KALH!! THELW K ALLH OMWS… :p

  33. οτιδήποτε κερδισω καλό θα είναι! ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποια προϊόντα που όντως αξίζουν!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.