Sephora, για άλλη μια φορά…

 

Πριν από λίγο καιρό, ήμουν καλεσμένη στην δημοσιογραφική παρουσίαση των νέων προϊόντων της Sephora για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Και όπως ξέρετε όλες εσείς που διαβάζετε αυτό το blog από την πρώτη μέρα – αυτές τις παρουσιάσεις που γίνονται δυο φορές τον χρόνο δεν τις χάνω με τίποτα γιατί τρελαίνομαι για τις σειρές μακιγιάζ και προϊόντων περιποίησης που βρίσκω αποκλειστικά και μόνο εκεί.

 

Αυτά που θα δείτε παρακάτω είναι τα αγαπημένα μου της νέας ανοιξιάτικης σαιζόν:

Dr Brandt Detoxygen Experience

Στη σειρά του διάσημου δερματολόγου με πελατολόγιο που περιλαμβάνει πολλές celebrities μου άρεσε πολύ το Detoxygen Experience ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν 2 σε 1 (την ξέρετε την αδυναμία μου άλλωστε στις εύχρηστες συσκευασίες που δεν βαραίνουν το νεσεσέρ μου). Αποτελείται ουσιαστικά από δυο προϊόντα μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό και μια συμπυκνωμένη αντιοξειδωτική κρέμα για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Απλώνετε πρώτα μια λεπτή στρώση μάσκας, την  αφήνετε να δράσει για 3-5 λεπτά την ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό, στεγνώνετε και τέλος εφαρμόζετε την κρέμα. Επειδή πρόκειται για ένα προϊόν εντατικής φροντίδας το Detoxygen Experience είναι ιδανικό να το χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα ή κάθε φορά που αισθάνεστε το δέρμα σας, κουρασμένο, θαμπό και αφυδατωμένο. Τιμή 75E

 

 

Sephora, Colorful Duo Eyeshadows

Νομίζω ότι τελικά, μάλλον τις κάνω συλλογή. Ακόμα και όταν τα χρώματά τους είναι λίγο πιο έντονα από αυτά που φοράω συνήθως, οι διπλές σκιές της Sephora είναι τόσο όμορφες, απλώνονται τόσο καλά και έχουν τόσο λαχταριστά χρώματα, που δύσκολα αντιστέκομαι. Αυτές οι δυο είναι προς το παρόν οι αγαπημένες μου. Τιμή 12,90E

 

 

Sampar, Α Hint of Fresh Air

Aν και λατρεύω τα self tan (τα αυτομαυριστικά) προϊόντα σώματος και δεν διανοούμαι να βγω για πρώτη φορά στην παραλία χωρίς το αγαπημένο μου καμουφλάζ (σας είπα ότι καμουφλάρουν και την κυτταρίτιδα; σε άλλο post αυτό…) εν τούτοις σχεδόν ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόν self tan για το πρόσωπο γιατί δεν είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Μια φορά το έκανα, το πρόσωπό μου, μου φάνηκε σαν να ήταν άπλυτο και έκτοτε δεν το ξανα ρισκάρισα. Τώρα όμως έχω μπει σε πειρασμό. Και εξηγώ: Το νέο προϊόν της μάρκας Sampar υπόσχεται μια απαλή χρυσαφένια λάμψη, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, ακριβώς σαν αυτή που παίρνει το προσωπάκι μετά από μια εβδομάδα διακοπές, χωρίς όμως υπερβολές και χωρίς το πιο έντονο αποτέλεσμα ενός self tan. Η διαφορά του είναι ότι πρόκειται για ένα τζελ ενυδάτωσης, που διεγείρει φυσικά την παραγωγή μελανίνης (χάρη στην ινδιάνικη φυσική ρίζα Cimicifuga) χαρίζει φυσική όψη ελαφρού μαυρίσματος, ενώ παράλληλα προετοιμάζει το δέρμα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Μου φαίνεται δεν θα μου γλιτώσει το Hint of Fresh Air…Τιμή 40E

 

 

 

Too Faced Romantic Eye

Εντάξει είναι γνωστό ότι τις ωραιότερες παλέτες τις βρίσκω στα Sephora… Φαντάζομαι θυμάστε τι έγινε σε έναν από τους διαγωνισμούς του beautyblog για την παλέτα με τα 183 χρώματα (αρκεί να σας πω ότι παραλίγο να μπλοκάρει το σύστημα από τα 2.500 χιλιάδες σχόλια που έλαβα!!). H συγκεκριμένη από την σειρά Too Faced περιλαμβάνει εννέα αποχρώσεις ματ και ιριδίζουσες που χρησιμοποιούνται ή μόνες τους ή σε συνδυασμό και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα χρώματα που περιλαμβάνει είναι γήινα, ρομαντικά και ιδιαίτερα κολακευτικά. Τιμή 34E

 

 

 

 

Too Faced, Shadow Insurance Candlelight

Αν και ειδικά το καλοκαίρι μου αρέσουν πολύ οι σκιές με υφή κρέμας, δυστυχώς δεν τις φοράω συχνά γιατί ή εξαφανίζονται μετά από καμιά ώρα ή μαζεύονται στην πτυχή του ματιού μου με χμμμ… όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Το Shadow Insurance Candlelight μια ειδική βάση για σκιά που υπόσχεται σταθερότητα και διάρκεια δεν θα λείψει από το νεσεσέρ μου. Τιμή 16E

 

 

Too Faced Look of Love

Ποια μπορεί να πει όχι σε ένα ολοκληρωμένο νεσεσέρ μακιγιάζ που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για τέλειο ολοκληρωμένο look στη στιγμή; Λοιπόν, το απίθανο τσαντάκι Look of Love περιέχει: Παλέτα με δυο σκιές και ρουζ, το Shadow Insurance, το πινέλο του μακιγιάζ, το lip gloss και την αδιάβροχη μάσκαρα Too Faced. Το πήρα και έφυγα! Τιμή 42E

 

 

Αυτά προς το παρόν, αλλά μας περιμένουν και άλλα ακόμα πολλά και λαχταριστά, καθώς και μια απίθανη έκπληξη που μας επιφυλάσσουν τα Sephora, αλλά δεν θα σας τα πω όλα μαζί για να υπάρχει και λίγο σασπένς!

 

Τώρα. Τι να κάνουμε για να γίνει η μέρα μας λίγο πιο πικάντικη και να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα; Μήπως κάποια από εσάς θέλει να αποκτήσει την παλέτα Too Faced Romantic Eye; Ναι, αυτή που βλέπετε παραπάνω. Λέω λοιπόν – για να γίνει το πράγμα και λίγο πιο ενδιαφέρον – να μου πείτε ποιο από τα νέα προιόντα που βλέπεπε, σας άρεσε πιο πολύ!   Για να δω απαντήσεις, και αύριο κιόλας, Τρίτη 5 Απριλίου, θα σας πω ποια είναι η τυχερή που θα λάβει σύντομα την παλέτα!

 

 

420 Σχόλια
  1. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ TOO FACED ROMANTIC EYE ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  2. Ολα τα προιοντα μου αρεσαν, ηταν ενδιαφερουσα και καλογραμμενη η παρουσιαση τους.Με εντυπωσιασε πιο πολυ η Detoxygen Experience, πολυ πρωτοποριακο προιον!!
    Α!! και,φυσικα πολυ θα μου αρεσε να “χρωματισω” την καθημερινοτητ μου με την παλεττα που κληρωνετε!Και, ευχαριστουμε για αυτο!

  3. εγω είμαι μεταξυ της παλετας και των ωραιων αυτων εντονων σκιων! δεν μπορω να αποφασισω.. οχι δλδ αν ειμαι η τυχερη θα πω και οχι ετσι!!! 😛 αλλα η παλετα πολυ καλη μπορω να πω!
    αντε και καλη μας επιτυχια!

  4. Sephora, Colorful Duo Eyeshadows
    Εντυπωσιακές αποχρώσεις!

  5. ολα ειναι τελεια!!!! Το Dr Brandt Detoxygen Experience ακουγετε πιο ενδιαφερον…. αλλα το νεσεσερ κ η παλετα… τι να πω….μεχρι κ για το Sampar, Α Hint of Fresh Air ψηνομαι …..ουφ μπερδευτικα! παλι τα θελω ολα….

  6. 1)Too Faced, Shadow Insurance Candlelight θελω η σκιά μου να εχει σταθερότητα και διάρκεια
    2)Dr Brandt Detoxygen Experience θελω να φαινομαι ξεκουραστη και λαμπερη καθε μερα ολη μερα
    3)Too Faced Look of Love θελω το νεσεσερ μου να τα εχει ΟΛΑ!!!!!!

  7. Τέλειο το Shadow Insurance Candlelight!!!
    Επι τέλους να κάθεται η σκιά στην θέση της!
    Απαραίτητο!

  8. ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ LOOK of Love,ΦΥΣΙΚΑ .ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!!

  9. emena mou arese to too faced look of love!! Einai pragmatika ayto pou xreiazomai kathe stigmi mazi mou gia na eimai apsogi! Kai dedomenou oti den vriskomai kai polles ores sto spiti, moiazei ftiagmeno gia mena!

  10. Too Faced, Shadow Insurance Candlelight… makari na kerdisw!!! kali mas tuxi kai kalo kalokairi!!!

  11. Too Faced Romantic Eye

    Εντάξει είναι γνωστό ότι τις ωραιότερες παλέτες τις βρίσκω στα Sephora… Φαντάζομαι θυμάστε τι έγινε σε έναν από τους διαγωνισμούς του beautyblog για την παλέτα με τα 183 χρώματα (αρκεί να σας πω ότι παραλίγο να μπλοκάρει το σύστημα από τα 2.500 χιλιάδες σχόλια που έλαβα!!). H συγκεκριμένη από την σειρά Too Faced περιλαμβάνει εννέα αποχρώσεις ματ και ιριδίζουσες που χρησιμοποιούνται ή μόνες τους ή σε συνδυασμό και αυτό που έχω να πω είναι ότι τα χρώματα που περιλαμβάνει είναι γήινα, ρομαντικά και ιδιαίτερα κολακευτικά. Τιμή 34E

    μου αρεσαν ιδιαιτερα !!!!!!!!!!!!!

  12. Dr Brandt Detoxygen Experience
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΜΕ!!!

  13. χαιρετε καλη εβδομαδα. μακαρι να την κερδισω γιατι αυτή την εποχή δεν μπορώ να την αποκτησω.

  14. To Too Faced Look of Love,πραγματικά τέλειο!!!

  15. ola tha itan teleia dorakia gia tin aderfi mou!

  16. Πω, πω τί μας κάνεις!! Άρεσαν τόσο στη γυναίκα μου που είναι ικανή να με έχει όλη μέρα μπροστά στην οθόμη μέχρι να δει ποιοί κέρδισαν!! Δεν μπορεί να πάρει μέροσ αυτή, όμως εγώ μπορώ να την καταπλήξω άμα το κερδίσω για χάρη της! Ξεχώρισε το Two faced look of love!!

  17. Δεν ξέρω αν πρόλαβα αλλά η Too Faced, Shadow Insurance Candlelight, είναι όλα τα λεφτά!!!

  18. Too Faced Romantic Eye auth h paleta einai to telio doro gia th gynaika mou

  19. h paleta Too Faced Romantic Eye den yparxei den exo logia sketo diakosmhtiko ena koukli

  20. ti proionta eiani auta kai ta dyo ta spane den exo ksanadei tetoio ergo texnhs syllektika kommatia!

  21. Μα καλά, τι να διαλέξεις από την Too Faced Look of Love; Είναι όλα τόσο τέλεια που τα θέλεις ΌΛΑ! ΤΏΡΑ!
    Ε ναι λοιπόν: ΤΑ ΘΈΛΩ ΌΛΑ ΤΏΡΑ…!!!

  22. Πολύ ωραίο δώρο! Μου άρεσαν περισσότερο οι σκιές με τα ανοιξιάτικα χρώματα.. Καλή επιτυχία!

  23. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

  24. ola fainontai teleia,an eprepe na dialexo mono ena tha elega to neseser Look of love.Exei ola osa xreiazomai gia na eimai omorfi sti stigmi!

  25. όλα είναι καταπληκτικά αλλά αν πρέπει να διαλέξω μόνο ένα θα έλεγα το Shadow Insurance

  26. Sephora, Colorful Duo Eyeshadows

    ευχαριστούμε για το διαγωνισμό!

  27. Πιο πολύ μου άρεσε η παλέτα Too Faced Romantic Eye φυσικά αλλά και το νεσεσέρ! Ωραία τα χρώματα και στις διπλές σκιές!

  28. Αν και όλα τα προϊόντα είναι καταπληκτικά 8α ξεχώριζα το Too Faced Shadow Insurance Candlelight. καταρχήν έχω τεράστιο πρόβλημα και θα με βοηθούσε απίστευτα και κατά δεύτερον θα με βγάλει από τον κόπο να πηγαίνω στην τουαλέτα και να τσεκάρω συνεχώς αν η σκιά είναι στην θέση της. Ελπίζω τουλάχιστον να είμαι τυχερή =)

  29. Too Faced Look of Love θα το ξεχώριζα γιατί και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα μικρό νεσεσέρ με τα απολύτως απαραίτητα για να είναι όμορφη σε ελάχιστο χρόνο και να το έχει και μαζί της παντού και πάντοτε?

  30. Το προϊόν το οποίο μου άρεσε περισσότερο είναι το Dr Brandt Detoxygen Experience.

  31. Too Faced Look of Love

    Έχει όλα αυτά τα “μικρά” πραγματάκια που αποδεικνύονται σωτήρια για μια γυναίκα, κάθε ώρα και στιγμή!

  32. καλημέρα σε όλους!!! τι ωραία χρώματα.. “too faced look for love”…

  33. Too Faced Romantic Eye αλλα και το νεσεσερ ειναι φοβερο!!!!

  34. Μου αρέσει το Too Faced Romantic Eye!Φυσικά και τα υπόλοιπα είναι υπέροχα!

  35. Moυ αρέσει πολύ η παλέτα Too Faced Romantic Eye! Είναι το τέλειο δώρο για το καλοκαίρι!!!

  36. Too Faced Romantic Eye είναι το προιόν που χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι μπήκε η άνοιξη, αλλά και το νέσερ με όλα τα απαραίτητα για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ, τωρά που το σκέφτομαι τα θέλω όλα!!!!!!!!!

  37. Too Faced και πάλι Too Faced… μαρέσουν τρελά τα χρώματα αυτά, διότι το μακιγιάζ που κάνω ειναι πάντα με τέτοιες αποχρώσεις. Το θέλω με χίλιααααα !!!!

  38. Η παλέτα είναι φανταστίκη!!!τα χρωματα τελεία

  39. Υπέροχες αποχρώσεις…το καλύτερο δώρο για μια γυναικα

  40. μου αρεσε πολυ η υγρη σκια Too Faced, Shadow Insurance Candlelight!

  41. Το Too Faced Romantic Eye είναι φανταστικό… i love it!!!!!

  42. Είναι υπέροχα όλα και τόσα χρήσιμα για όλες εμας που αναγκαζόμαστε να βαφόμαστε καθημερινά.

  43. Το Too Faced Look of Love, γιατί έχει μια τέλεια ρομαντική απόχρωση…

  44. Dr Brandt Detoxygen Experience!Αλλά όλα είναι τέλεια!!!

  45. Mou arese perissotero to Sampar, i krema prosopou gia self tan giati einai ena prototypo kallyntiko k pisteuo oti kanei kali douleia… Makari na kerdiso!!

  46. Είμαι μέσα στην προθεσμία συμμετοχής?!!! Λάτρεψα τα χρώματα που διάλεξες στις διπλές σκιές και συμφωνώ ότι είναι τέλειες ποιοτικά, δίνουν υπέροχο αποτέλεσμα και πάντα βρίσκω χρώματα πιο ασυνήθιστα!!! Φυσικά, θα έμπαινα στον πειρασμό να δοκιμάσω και το self tan για το πρόσωπο! Και ανυπομονώ να μάθω για το καμουφλάζ της κυτταρίτιδας!! (όχι ότι μου χρειάζεται, αλλά έτσι, πληροφοριακά βρε παιδί μου!!!) Το δωράκι που μας έχεις είναι τέλειο!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.