Estee Lauder, Bronze Goddess: Ηλιοκαμένες Θεές και φέτος

 

Βροχούλα, ξε-βροχούλα τις προηγούμενες μέρες, λίγο άστατος ο καιρός, αλλά who cares; Ό, τι και να κάνει, ο χειμώνας και επίσημα και τυπικά και ουσιαστικά και όπως θέλετε πείτε το,  έχει πλέον τελειώσει και το συνειδητοποίησα σε όλο του το μεγαλείο όταν προχθές κάνοντας μια βόλτα στα καταστήματα καλλυντικών είδα ότι ήδη βρίσκεται στα stands το Bronze Goddess το καλοκαιρινό μακιγιάζ της Estee Lauder που για άλλη μια φορά με ξεσήκωσε και θα ήθελα (αν μπορούσα) να το είχα όλο στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ! Άδικο έχω;

 

Bronze Goddess Soft Shimmer Bronzer Shimmering Sands Edition.

Η must-have, limited edition bronzing πούδρα Τιμή 45Ε

Bronze Goddess Island Oasis EyeShadow

Η παλέτα με τις έξι αποχρώσεις ιδανικές για την ημέρα και τη νύχτα. Περιλαμβάνει θερμές αποχρώσεις της άμμου –χάλκινες, μπρούτζινες, χρυσές και κοραλλί,  αλλά και πιο λαμπερές, τουρκουάζ, ασημί και ροζ Τιμή 65Ε

Τα Lip Gloss Pure Color Gloss σε ζουμερές απόχρώσεις (23Ε) τα limited edition Pure Color βερνίκια νυχιών (21E) η μάσκαρα για όγκο Sumptuous Mascara (33E) και βέβαια τα διπλά μολύβια σκιές, Bronze Goddess ShadowStick Duos στις θερμές αποχρώσεις Gold Bronze και στις ψυχρές Pink Teal. Αυτά είναι ίσως τα αγαπημένα μου της καλοκαιρινής συλλογής και τα  βρίσκω ιδιαίτερα εύχρηστα γιατί τα χρησιμοποιώ και σαν μολύβια ματιών αλλά και σαν σκιές για ένα γρήγορο πρωινό καλοκαιρινό μακιγιάζ. Το καλύτερο δε είναι ότι επειδή είναι αδιάβροχα δεν λιώνουν και δεν μαζεύουν όσο και αν ιδρώσω το καλοκαίρι!

Το Άρωμα Bronze Goddess, Soleil

Αυτά τα limited edition αρώματα, εξαφανίζονται από τα ράφια πριν προλάβετε να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας. Εξαιρετικά πετυχημένα αφού έχουν αυτές τις απίστευτες καλοκαιρινές νότες που σε ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά ακόμα και αν έχεις κολλήσει στην κίνηση της Κηφισίας…

Κλείνω με μερικές φωτογραφίες από το making of της διαφήμισης του Bronze Goddess και σας αφήνω να ονειρευτείτε το  καυτό καλαοκαιράκι που καταφθάνει…

44 Σχόλια
  1. τα μολύβια σκιές θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία ανακάλυψη…ειδικά για γυναίκες σαν και μένα που θέλω και όμορφη να δείχνω αλλά βαριέμαι κιόλας να είμαι μια ώρα μπροστά στον καθρέπτη να προσπαθώ να βάλω σκιές και eye-liner σε μια ευθεία γραμμή! ενώ με το μολύβι σκιά κάνεις ένα “μπραφ” και είσαι και έτοιμη και κούκλα!

  2. Η Estee Lauder έχει φανταστικά προϊόντα!Πολύ ωραία η διαφήμιση- έτσι που την βλέπω ξάπλα δίπλα στη πισίνα, ζηλεύω, θέλω διακοπές!!!!

  3. Το φετινό άρωμα έχει και dry oil εκδοχή, όπως το περσινό;

  4. @Angelina: Δυστυχώς φέτος δεν θα έχουμε το dry oil στην συλλογή Angelina μου… Και εγώ το λάτρευα…

  5. Καταπληκτικά προιόντα όπως πάντα!!
    H estee lauder στην κορυφή και εκπλητκικό αρθρο!
    Συγχαρητηρια Τζούλια

  6. Η ΠΑΛΕΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΒΡΟΝΖΕ GODDESS ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

  7. An kai den asxoloume idiaitera me to makigiaz prepei na po oti ta exo latrepsei!! poso anagi to exoume oles to kalokairi!!

  8. ti oraia proionta me katapliktikes syskevasies!!! Ontos myrise kalokairi me afta!!! Ax! Pote tha ertheis glyko kalokairaki???

  9. Υπέροχη Estee Lauder – Μύρισε καλοκαίρι <3 <3

  10. Η estee τόσα χρόνια έχει αποδείξη ότι είναι μία πολύ καλή εταιρία και στο μακιγιάζ αλλά και στην φροντίδα προσώπου και σώματος!! Τα καλοκαιρινά προϊόντα μακιγιάζ και αρώματα όμως της estee lauder όπως και το φετεινό επίσης είναι απλά φανταστικά!!!!!!

  11. Καλοκαίρι επιτέλους!
    Ας έρθει για να διώξει τη μαυρίλα (πολύ μαύρο όμως…) του περασμένου χειμώνα.
    Έχω ακούσει τα καλυτερα για το άρωμα Bronze Goddess, Soleil. Σύντομα θέλω να αγκαλιάσει το λαιμουδάκι μου.
    Όσο για την Bronze Goddess Soft Shimmer Bronzer powder, τα λόγια είναι περιττά 😉

  12. Κρίμα… Όταν θα ξαναβάλουν εκπτώσεεις πάντως, κάτι θα τσιμπήσω!

  13. ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ Η ESTEE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.