Νέα άφιξη στην Θεσσαλονίκη από τα Li-LA-LO!

Μετά από αρκετό καιρό η επιθυμία πολλών από εμάς έγινε πραγματικότητα. Το μοναδικό κατάστημα για την Θεσσαλονίκη βρίσκεται Βογαστικού 16 και είναι εκεί για να ανακαλύψουμε μοναδικές, πρωτότυπες, trendy, αλλά και διαχρονικές δημιουργίες από χρυσό 18Κ, ασήμι 925°, ατσάλι, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.


Τα Li-LA-LO, αναγνωρίζοντας διαρκώς τις ανάγκες μας, σχεδιάζουν και προσφέρουν συλλογές με φινέτσα και προσωπικότητα σύμφωνα με τις νέες τάσεις και συλλογές. Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε μια μοναδική ποικιλία σχεδίων, το κόσμημα που θα αναδείξει την κομψότητα και την προσωπική σας.

Ακόμα και αν το κόσμημα δεν είναι ο καλύτερος σας φίλος, με μία επίσκεψη ίσως και να αλλάξετε γνώμη..  Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι τα ασυνήθιστα κοσμήματα αυτά που συνδυάζουν κομψότητα και ποιότητα μπορούν να γίνουν ένα μοναδικό στολίδι για την πιο απλή έως την πιο επίσημη εμφάνιση μας! Στο νέο κατάστημα μπορείτε να βρείτε από διαμάντια και φυσικές πέτρες μέχρι βέρες, βραχιόλια αλλά και ποδικά κοσμήματα!

Με ευχάριστη διάθεση και άμεση εξυπηρέτηση τα Li-LA-LO σας υπενθυμίζουν να ζείτε, να γελάτε και να αγαπάτε κάθε στιγμή της ζωής σας, με κυρίαρχη λεπτομέρεια την υπογραφή τους.

Και μην ξεχνάς: Ζήσε με τα θέλω σου και όχι με τα πρέπει!

Φιλιά,

Βάσια

14 Σχόλια
  1. @ Ritaki opws to kragion kai mia krema kai otidipote mas kanei na ais8anomaste omorfesetsi kai sthn sygkekrimenh periptwsh to kosmima mas omorfainei(Beauty).. episeis to katasthma einai neo sthn thessalonikh kai gia polles kopeles apotelei agaphmenh marka kosmimatwn.. (News)

    kalws hr8es sthn parea tou Beauty blog!!

    filia
    Vasia!!

  2. E, afto kian einai pagkosmia prwtotypia!!! To kosmima mas omorfainei ara mbainei stin katigoria beauty!!!! Keep up the good work Vasia!!! Beauty Blog, proteinw mia stili me style news, gia emas tis…mainstream fans sou!

  3. @ Ritaki: Ερώτηση λοιπόν: Δεν θα σου άρεσε εκτός από τα strictly beauty και in the box θέματα να βλέπεις και άλλα πράγματα που αφορούν το στυλ ας πούμε στο beautyblog? Ή άρθρα που να αφορούν γυναικεία θέματα (καρκίνος του μαστού, ενδοοικογενεικη βία) ή ακόμα και άρθρα φιλανρωπικού χαρακτήρα (βλέπε λαμπάδα από το “Εργαστήρι”, η συμβολή της Amway στο Χαμόγελο του Παιδιού κλπ) που στο παρελθόν έχει κάνει πολλές φορές το beauty blog? Δεν νομίζω ότι είναι easy way out… What do you think?

  4. @ Ritaki again: Μου έδωσες ιδέα: Μήπως θέλεις να γράφεις εσύ μια στήλη για Style News στο Beauty Blog??? Εγώ πάντως πολύ θα το ήθελα!!! χχχ

  5. Xmmmm!!! Sataniki idea!!! Efxaristw alla yparxoun experts pou ta kseroun kai ta grafoun kalytera apo mena- exw varethei tous amateurs… Alla apo oti vlepw i stili style news erxetai syntoma sto beautyblog!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.