Δώρο: Kερδίστε 5 Αρώματα Nina L’Elixir!

 

 

Σκεφτείτε το: Στην αρχή συναρπάζει η αναζωογονητική αίσθηση του κίτρου και του lime που γρήγορα δίνει τη θέση της σε αισθησιακό γλυκό καραμελωμένο μήλο, μεθυστικό γιασεμί και κόκκινα ζουμερά φρούτα, φράουλες, κεράσια βατόμουρα, για να φτάσει στην μοναδική ολοκλήρωση με κέδρο και μόσχο. Ε, μετά πώς να αντισταθεί ο πρωτόπλαστος; Πώς να πει όχι σε αυτή την πανδαισία των αισθήσεων;

 

Και δεν είχε να το συζητήσει το θέμα και με κανέναν κολλητό του, εντελώς μόνος του ήταν…Τώρα λοιπόν πέντε από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το L’Elixir και αν θέλετε, βάλτε σε εφαρμογή και τα παραπάνω.

 

 

 

 

Η διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι η γνωστή: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post από σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου έως την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 12 το βράδυ. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου και θα λάβετε πολύ σύντομα το δώρο σας. (Note: Στείλτε το σχόλιο από το mail που χρησιμοποιείτε για να έρθω άμεσα σε επαφή μαζί σας)

 

 

Να μην το ξεχάσω: Το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του L’Elixir είναι η Florie και πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανική μούσα για το συγκεκριμένο άρωμα. Εκτός από απίστευτα γλυκιά με μια ιδιαίτερη, edgy ομορφιά, η βρετανίδα  Florie είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα, τραγουδίστρια, συνθέτης, ντράμερ αλλά και blogger (στο προσωπικό της blog ανεβάζει συχνά νέα από τις τουρνέ και την καθημερινότητά της). Η Florie που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το group Girls Aloud  αλλά και τους Pet Shop Boys ξεκίνησε την solo καριέρα της το 2010 και αναμένεται να γίνει the next big think στην μουσική βιομηχανία.

 

 

1,952 Σχόλια
  1. άρωμα καινούργιο και μάλιστα λίγο πριν το Πάσχα…..Νομίζω πως η Ανασταση ήρθε νωρίτερα

  2. O,ti prepei gia ta gene8lia ths kopelas mou se 20 meres. Trelainetai gia arwmata! Tha me latrepsei! Kali tyxi se olous!

  3. Μακάρι να το κερδίσω!
    Έχει και πολύ ωραίο μπουκάλι για τη συλλογή μου!

  4. like…like…like…like…like…like…like…like…like…like…like…like…like…like…!!!!!!

  5. Τι ωραίο αρωματάκι
    και σε τέλειο μπουκαλάκι
    θα ζηλεύουν γύρω όλοι
    που μυρίζω μηλαράκι!!!!
    love it!!!!

  6. Κοκκινο ελιξηριο γεματο παθος..οτι πρεπει για αποπλανηση!!!!!!

  7. μακαρι να ειμαι η τυχερη……..

  8. Μόλις μου τελείωσε το άρωμά μου . . . . . . . . .
    Τώρα τι θα κάνω . . . . . . ? ? ? ?

  9. einai teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ta thelooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.