Ανταπόκριση: Η Θεσσαλονίκη αθλείται..

 

Άλλο ένα πρωινό Κυριακής η παραλία της Θεσσαλονίκης γέμισε  με κόσμο κάθε ηλικίας.  Ακόμα και αν ο καιρός δεν είναι ιδανικός σύμμαχος δεν παραλείπουμε ποτέ την αγαπημένη μας συνήθεια..! Γονείς με τα παιδία τους, γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους, παρέες αγοριών και κοριτσιών και ζευγάρια κάθε ηλικίας βολτάρουν δίπλα στην θάλασσα απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της φύσης.

 

Χάρη στο ειδικό ποδηλατοδρόμιο που δημιουργήθηκε οι ποδηλάτες αυξήθηκαν ραγδαία.. έτσι και οι φίλες μας Μαρία και Πηνελόπη.. «στον ελεύθερο μας χρόνο προσπαθούμε να αθλούμαστε και το ποδήλατο είναι μια πολύ καλή λύση, έρχεται και καλοκαιράκι καταλαβαίνεις..» μου είπαν γελώντας..

 

 

Εγώ θα συμφωνήσω και σαν γυμνάστρια και σαν γυναίκα…!!

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει… Αφήστε τους καναπέδες και  την tv, βάλτε τα αθλητικά σας και αρχίστε την άσκηση..  Δεν το λέω μόνο εγώ…  Χιλιάδες ερευνητές τονίζουν  τα οφέλη της  άσκηση και τις ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και το πνεύμα..

 

Ομορφιά δεν είναι μόνο «τα φρου-φρου και τα αρώματα» όπως μου φωνάζει συνεχώς η μητέρα μου.. και έχει δίκιο… Είναι αυτό που δείχνει το σώμα σου, το δέρμα σου και η ψυχολογία σου… Η γυμναστική είναι ο καλύτερος  τρόπος για να βελτιώσεις όλα αυτά μαζί…Εγώ πάντα, μετά το γυμναστήριο νιώθω αναζωογονημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, για να μην αναφερθώ στην ουσιαστική βελτίωση του σώματός μου..

Δεν έχετε παρέα? Αποκλείεται.. συζητήστε το με τις φίλες σας και θα δείτε πως και αυτές σκέπτονται όπως εσείς..

Δεν έχετε χρόνο μέσα στη βδομάδα..?? αρκεί και το σαββατοκύριακο, είναι μια καλή αρχή.

Που να αφήσετε παιδιά και οικογένεια (οι παντρεμένες)?? Πηγαίνετε όλοι μαζί, ευκαιρία να περάσετε χρόνο με όλη η οικογένεια…Οι ελεύθερες από την άλλη μπορεί να έχουν και τα τυχερά τους..

Δεν σας αρέσει να κλείνεστε στο γυμναστήριο..? Σκεφτείτε πάρκα,  πλατείες, πεζόδρομους  και οποιοδήποτε μέρος μπορείτε ελεύθερα να περπατήσετε ή να τρέξετε .

Δεν έχετε κίνητρο?  Κάντε το για τον μόνο εαυτό σας.. ή ακόμα μπορείτε και να αγοράσετε ένα ζευγάρι όμορφα αθλητικά  παπούτσια και η άθληση να είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία ναι τα φορέσετε!!

Ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούργια αρχή στην καθημερινότητά σας.

Η γυμναστική θα γίνει μια καλή συνήθεια στην ζωή σας, ακόμα και εθισμός !!

 

 

Και μην ξεχνάς: Ζήσε με τα θέλω σου και όχι με τα πρέπει!

Φιλιά,

Βάσια

 

 

3 Σχόλια
  1. kai oso 8a anoigei o kairos toso kai perissoteros kosmos 8a gemizei tin omorfi paralia tis 8essalonikhs mas..!!!!vasiaaaaaaaa pame gia tre3imo???? 😀

  2. polu wraia ta les vasw!!!!! fugame oloi gia paraliaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Etsi akrivws : )
    telika einai wrea na piyeneis ya podilato yiati mporei kai na bei i fotografia sou se arthro! 🙂
    telio!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.