YSL Summer 2011: Το καλοκαιρινό μακιγιάζ

 

 

Εξαιρετικά εντυπωσιακή η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ και του YSL, δεν συμφωνείτε; Τον πρωταγωνιστικό ρόλο πάντως τον έχουν οι έντονες κίτρινες και τουρκουάζ αποχρώσεις, ενώ στη συλλογή υπάρχει και ένα limited edition λιπ γκλος το Gloss Pur No 11 σε μπλε απόχρωση! Καλά, μην φανταστείτε ότι όταν το απλώσετε στα χείλη σας αυτά θα βαφτούν μπλε… όχι, όχι, στη συγκεκριμένη φόρμουλα, η χρωστική είναι πολύ ελαφριά και απλώς δίνει πολύ έντονη λάμψη στα χείλη.

 

 

Αλλά και η διπλή σκιά Ombres duo Lumière Νο 37  αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητά μας εν τούτοις είναι τόσο όμορφη να την βλέπεις… Πολύ εντυπωσιακά και άκρως καλοκαιρινά και  τα δυο βερνίκια της συλλογής, το κίτρινο και το τουρκουάζ.

 

 

 

 

Υπέροχα και τα χρώματα  στα νέα κραγιόν-balm Volupte Sheer Candy Balm-Gloss. Τα συγκεκριμένα είναι κάτι ανάμεσα σε κραγιόν- gloss και balm γιατί λόγω της υπερ ενισχυμένης ενυδατικής τους φόρμουλας, ενυδατώνουν σαν balm, έχουν την λάμψη ενός gloss αλλά παράλληλα βάφουν όμορφα τα χείλη σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις. Θα τα βρείτε στις αποχρώσεις Papaya, Grapefruit, Coconut, Grenada, Mulberry and Cherry.

 

 

 

 

 

 

Οι αδιάβροχες μάσκαρα Singulier που εκτός από μαύρη και καφέ απόχρωση θα τις βρείτε και σε μοβ, μπλε και γαλάζιο Νο 3, 4 και 5

 

Από τα μολύβια ματιών Crayon Yeux ξεχώρισα τα Νο 5, 6 και 7 σε μοβ, σκούρα πράσινη και ανοιχτή πράσινη απόχρωση

Από τις μπροζνέ παλέτες μου άρεσε πολύ η Terre Saharienne No 04

Επίσης πολύ εντυπωσιακές σοκολά-μπρονζέ αποχρώσεις στην διπλή σκιά Ombres duo Lumière Νο 37

Για το τέλος σας άφησα το Crème de Blush. Μα συγνώμη, δεν είναι απίθανα αυτά τα ρουζάκια σε κρεμώδη υφή? Εγώ πραγματικά τα λατρεύω και αυτή τη στιγμή που σας γράφω φοράω το Νο 4 που βλέπετε εδώ

42 Σχόλια
  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΡΚΑ ΤΑ YSL….MPOREIS NA VREIS OTI THES SE APISTEUTA XRWMMATA!!!

  2. uperoxa…kalokairina…paei na forame palto kai na vazoume autes tis katapliktikes blue-yellow skies…? lol

  3. ΤΑ YSL ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΧΡΟΙΣΗΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!

  4. Τα νεα Volupte Sheer κραγιον φαινοντε απιστευτα!!! Ποτε ερχοντε Ελλάδα??

  5. παρά πολύ ωραία χρώματα! ξετρελάθηκα με το τιρκουάζ βερνίκι και το λιπ γκλος!!

  6. Λατρεύω τόσο τα aqua χρώματα … αλλά μου ταιριάζουν τόσο λίγο!!! Έχεις κανένα κόλπο υπόψη σου για να μην φαίνομαι σαν χλωμό πρόσωπο που παίζει με τα χρώματα του πολέμου ?

  7. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  8. Το 2ο και το 3ο κραγιόν, οι χρωματιστές μάσκαρα και τα κρεμώδη ρουζ άπαιχτα!!!!

  9. ax! Ti teleia xromata!!!! Glyko kalokairaki agapimenoooo, me posi ego laxtara se prosmenooooo!!!!

  10. To kalokairi thelei xrwma!!!!!!!!!Ki egw episis… xaxaxaxaxa :PPPP

  11. Exw entupwsiastei t idio sxedon m t kalokairinh sullogh t dior.Omws h alitheia einai oti t kragion t YSL einai pl kalutera kata t gnwmh m.Episis vrhka pl entupwsiaka t mano s kitrino k mple xrwma!Super kalokairina <3

  12. pooooooo einai teleia k ta thelo ola!einai ena k ena! entiposiastika proi proi k makari na xa ti dynatotita na ta apoktiso ola! alla de peirazei as voleutoume k me ta liga!:D

  13. @Angelina: Ναι δεν είναι φοβερό τι όλες λατρεύουμε αυτά τα χρώματα αλλά μόλις έρθει η ώρα να τα απλώσουμε μας πιάνει φόβος; Λοιπόν η γνώμη μου είναι άπλωσε αλλά με φειδώ. Τι εννοώ: Το καλοκαίρι με το μαύρισμα δεν έχεις ανάγκη από πολλά καλυντικά. Λίγη μάσκαρα μια ιδέα τυρκουάζ σκιά ένα απαλό ροζ γκλος και είσαι έτοιμη. Τώρα για την κίτρινη σκιά μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά σε πληροφορώ είναι πάρα πολύ εύκολο και κολακευτικό χρώμα. Εγώ πριν απο 3 χρόνια είχα μια μεταλλική κίτρινη σκιά Bourjois και δεν την αποχωρίστηκα όλο το καλοκαίρι. Πολύ ωραίο, φρέσκο και λαμπερό εφέ!

  14. @ Sofia: Ερχονται Σοφία μου, αρχές Μαίου θα είναι εδώ και θα κοστίζουν 29,49Ε (ενδεικτική λιανική τιμή)

  15. emena m’aresan k mono apo ton sxediasmo tous!!!!ola einai teleia kai panakriva episis!!!

  16. ta kragion…. oi maskares… ta molyvia…. einai T.E.L.E.I.AAAAAAAAAAAAAAAA………….!!!!!!!!!!!!

  17. Τι υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα!Ευτυχώς υπάρχουν και τα καλλυντικά να μας θυμίζουν τι εποχή έχουμε,γιατί ο καιρός δεν βοηθάει…

  18. ekana scroll down sti selida kai den ithela na stamatisoun oi fotografies!!! einai to kalutero makigiaz tou kalokairiou!! anupomono na foreso to kitrino mano… tis xruses skies…tis teleies maskares!!! TA THELO OLA!!

  19. latreuo ta ysl k opoye mporo agorazo k kati.synh8os kragion gloss k poudres!

  20. Μία φίλη πριν από λίγο καιρό μου έκανε δώρο ένα Crème de Blush. Είναι το κάλυτερο ρουζ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Παρότι φαινόταν πολύ σκούρο στο βαζάκι στην επίδερμίδα μου ήταν φανταστικό. Φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσα να το εφαρμόσω σωστά αλλά ήταν πάρα πολύ εύκολο και το αποτέλεσμα πολύ φυσικό.
    Απο το νέο μακιγιάζ της YSL το μόνο που δεν θα διάλεγα είναι οι σκιές Ombres duo Lumière Νο 37 πολύ extreme για εμένα, όλα τα άλλα προίοντα είναι απλά εκπληκτικά!!!!!!!!

  21. Καλά έχω μείνει! Ίσως από τα πιο ωραία χρώματα που έχω δει ποτέ μου σε καλλυντικα! Θέλουμε και δωράκιιιιι! :)))

  22. ειναι απλα τελεια! τα θελω ολα για αυτο το καλοκαιρι!!!

  23. YSL borw na pw oti exei ta pio teleia molubia matiwn ap’ oles tis etairies!!! So soft….kai kratane!!! To “kitrinaki” stin 1st pict. mipws einai auto pou forages extes….Na to tolmisw kai egw mazi sou??? Eisai THEA!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.