Nina L’Elixir: Οι νικήτριες και ο Ανέστης!

«καλημερα σας λοιπον με βαζει η γυναικα μου συνεχεια να στελνω γιατι δεν ξερει απο υπολογιστες,με εχει τρελλανει με τους διαγωνισμους σας, εχω στειλει πολλες φορες αλλα τιποτα,η τυχη δεν μας θελει….μολις ειδε το διαγωνισμο τρελαθηκε θελει πολυ το αρωματακι!!!!!!τι να πω ας ελπισουμε οτι αυτη την φορα θα κερδισουμε!!!!βοηθηστε ας ειμαστε και μεις στους τυχερους να ηρεμησω και γω λιγοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!για την φουκαριαρα την γυναικα μου το κανω αλλα τελικα εγω ειμαι ο φουκαριαρης μαλλον!!!!!!δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!αντε και καλη επιτυχια σε ολους!!!!»

Αυτό ήταν το σχόλιο του Ανέστη το οποίο όχι απλώς μας διασκέδασε αλλά το βάλαμε και σε δημοψήφισμα όπου οι φίλες μου στο FB, αποφάσισαν ότι ο Ανέστης εκτός κλήρωσης, πρέπει να κερδίσει αυτό το άρωμα, διότι πως το λέει ο ίδιος; «για την φουκαριαρα την γυναικα μου το κανω αλλα τελικα εγω ειμαι ο φουκαριαρης μαλλον!!!!!!» E, λοιπόν Ανέστη, τώρα μπορείς να πεις ότι δεν είσαι φουκαριάρης πλέον!

O νικητής λοιπόν και οι νικήτριες του Nina l’Elixir είναι:

1. Aνέστης Τοπάλης (οπωσδήποτε!!!)

2.    Eleni (karagiannopouloulena)

3.    Άννα Βουτυρίτσα

4.    Chryssa (odet12)

5.    Matina (matinanes)

Εγώ κατ αρχήν να ευχαριστήσω την Nina Ricci αλλά και να σας προειδοποιήσω ότι λόγω Πάσχα το δώρο σας μπορεί να καθυστερήσει λίγο αλλά σίγουρα θα φτάσει στον προορισμό του!

30 Σχόλια
  1. ΣΥΓΧΑΡΗΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! ΑΝΕΣΤΗ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  2. Ανέστη, σε γλυτώσαμε από πολλά…. περιμένουμε κέρασμα!

  3. sugxaritiria….Ti plaka pou eixe to mnm tou Anesti…Dikaiws pire to aromataki…

  4. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!!OTAN ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΤΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ BEAUTYBLOG ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΟΜΩς ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗς ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!!!ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΩΡΟ!!!!!!!!ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΕΤΟΣ!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

  6. bravo sas! sugxaritiria!!!! Anesth bravo! kai xronia sou polla gia tin onomastiki sou eorth:-))))) perimenoume feedback!

  7. Συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού και Καλό Πάσχα σε όλους μας!!!!!!!!

  8. αχ ξεχασα να σας πω οτι οι νικητριες και ο ανεστης μου αρεσε πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!και παλι ευχαριστουμε!!!!

  9. αν δεν γελασαααααα!!!!!!μπραβο τελεια συγχαρητηρια στους νικητες!!!!!!μπηκα στο fc και λυθηκα στα γελια ……καλο πασχα!!!!

  10. Ανέστηηηη!! Την διευθυνσή σας περιμένωωω!!! Μην ξεχάσεις να μου την στείλεις από την χαρά σου!!

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!! ΑΝΕΣΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! η γυναικκα σου μπορει να πηρε το αρωμα αλλά καιεσύ εχεις το καλύτερο δώρο την ίδια!!!!!!!!!!

  12. εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ανέστης..

  13. παιδια δεν σας πιστευω ευχαριστω πολυ ολους για τα σχολια!!!απο ενα αστειο σχολιο ξεκινησε και δες τι γινεται δεν το πιστευω!!!και παλι ευχαριστουμε πολυ ολους!!!!!!beautyblog που να σου στειλω την διευθυνση???σε ε-μαιλ ?δεν μου ηρθε τιποτα ακομα πως να την στειλω??

  14. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ………….. ΜΠΡΑΒΟ

  15. Χα χα χα ! Ο καθένας με τον πόνο του . Τον συμπονώ , γιατί κι εμένα η μητέρα μου δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και με βάζει συνέχεια να ψάχνω ή να κάνω πράγματα γι’αυτήν . Τη μεγαλύτερη πλάκα έχει όταν προσπαθώ να της δείξω κάτι πολύ απλό όπως πχ πώς ανοίγει ο υπολογιστής , όπου της φτιάχνω διάφορα σχεδιαγράμματα , ζωγραφίζω τα κουμπιά κλπ αλλά και πάλι τίποτα . Το μεγαλύτερο γέλιο το έχω ρίξει όταν μπερδεύεται με το “διπλό κλικ” και θέλει να της το λες “κλικ κλικ” για να το κάνει !!! Κορίτσια και αγόρι συγχαρητήρια για το άρωμα .

  16. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους και φυσικά thumbs up στον Ανέστη! Με το σπαθί του το κέρδισε 😀 !
    Χρόνια πολλά σε όλους και συνεχίστε την όμορφη δουλειά που κάνετε! 🙂

  17. (Κλικ κλικ αντί διπλό κλικ!!!! Χιχιχι!!! Κορυφή η μαμά! Έγραψε! Η δική μου βολεύεται με πασιέντζες για την ώρα και ανακαλύπτει μόνη της και τα άλλα παιχνίδια και χαίρεται! )

  18. Bravo vre Anesti! Den pigan xamenoi oi kopoi sou telika!!!! O epimenon nika! Afto perimeno ki ego!!!!

  19. Kalispera! Mipos exei paralavei kapoios apo tous nikites to aroma? Emena den mou exei erthei tipota.Ksero oti eipate pos tha argisei logo Pasxa alla kontevei minas.

  20. Καλημέρα σε όλους τους νικητές!
    Λοιπόν μόλις πληροφορήθηκα από την εταιρεία ότι πραγματικά υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στις αποστολές δώρων τον τελευταίο μήνα αλλά λίγη υπομονή ακόμη και θα το έχετε παραλάβει όλοι μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

    Φιλιά
    Τζούλια

  21. ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!

  22. καλημερα!!!!!!!!!!!Σήμερα ελαβα στα χερακια μου το καταπληκτικο αρωμα nina ricci!!!!το οποιο το βραδακι θα κανονισω να βγω εξω για να το αρωματιστώ ετσι ωστε να μαγνητισω τον αντρικο πληθυσμό!!!
    Σας ευχαριστώ παρα πολύ και ελπίζω να ξανακερδίσω στο beautyblog!!!διοτι βαζετε καταπληκτικα δωρα αλλα και χρησιμες πληροφοριες για εμας τις ομορφες που περιποιούμαστε τον εαυτό μας!!!!!φιλακια!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.