Burberry Beauty: Συλλογή Μακιγιάζ, Spring-Summer 2011

Έχει δεν έχει, ένα χρόνο που ο οίκος Burberry λάνσαρε σειρά μακιγιάζ και ήδη οι beauty addicts έχουν αγαπήσει τις κολακευτικές –natural αποχρώσεις, τις διάφανες λαμπερές υφές και βέβαια το όμορφο και εκλεπτυσμένο packaging της σειράς, που από μόνο του μπορεί να ομορφύνει κάθε γυναικείο νεσεσέρ

Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2011 ο οίκος λανσάρει μια μικρή limited edition σειρά που αποτελείται  από έξι νέες αποχρώσεις (τρία στην σειρά των ρουζ και τρία στην σειρά των κραγιόν) αλλά και τρεις διαφορετικές προτάσεις για άψογο μακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ.

Στα ρουζ Burberry Glow (τιμή 37Ε ) τα νέα χρώματα είναι:

Tangerine Blush No 06
Earthy Blush No 07
Misty Blush No 08

Στα κραγιόν Burberry Lips (τιμή 27Ε ) τα νέα χρώματα είναι:

Delicate Rose No 22
English Rose No 23
Romantic Rose No 24

(Σημειώστε επίσης ότι οι μονές σκιές κοστίζουν 25Ε και τα lip-gloss 24E)

Όπως ίσως θα έχετε διαπιστώσει, τα προιόντα Burberry Beauty είναι premium κατηγορίας και γι αυτό τα σημεία πώλησής τους είναι τόσο επιλεκτικά – τα βρίσκετε μόνοστο Hondos Center στη Γλυφάδα και στην Απολλώνια Πολιτεία στην Θεσσαλονίκη Επίσης οι τιμές τους αν και δεν είναι απλησίαστες -δεν τις λες και φθηνές. Εγώ μέσα από εδώ θα ήθελα πολύ κάποιες από εσάς να είχατε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτά τα πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας προιόντα.  Εδώ δίπλα μου έχω 3 προιόντα Burberry Beauty. To ρουζ Light Glow, το κραγιόν Lip Cover και το lip gloss Lip Glow. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου έως την Κυριακή 1 Μαΐου στις 12 το βράδυ λέγοντάς μου, την γνώμη σας για το μακιγιάζ Burberry. Την Δευτέρα 2 Μαΐου  θα μάθετε ποιές 3 τυχερές από εσάς θα κερδίσετε ένα από αυτά τα 3 προιόντα. Περιμένω!

1,117 Σχόλια
  1. δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά εύχομαι να τα καταφέρω! σίγουρα θα είναι μια προσεγμένη δουλειά από μεριά της burberry όπως και τα αρώματα! καλή επιτυχία και ελπίζω να είμαι η τυχερή! :))

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΩ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

  3. fainetai pos ta ghina xromata fetos tha einai pali sthn moda..kalh epityxia se oles loipon!!

  4. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!

  5. καταπληκτικά χρώματα αλλά και συσκευασίες. Οχι για μενα για την φουκαριάρα την κόρη μου που δίνει και εξετάσεις και για lower… 🙁

  6. Μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω νέα καλλυντικά και να βρίσκω αυτά που μου ταιριάζουν και μου δίνουν μια σχεδόν φυσική υπέροχη κάλυψη. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά πιστεύω πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν θα με απογοήτευε!Κυρίως το ρουζ το βρίσκω εξαιρετικό απ’όσο μπορώ να κρίνω από εδώ. Καλή σας επιτυχία !

  7. poly wraies apoxrwseis!kai oi suskeuasies einai foveres!
    nomizw oti irthe i wra na dokimasw ta proionta ths burberry!!!

  8. φοβερές οι συσκευασίες!φανταστικό ανοιξιατικο δωράκι!

  9. Tέλεια!!! τέλεια Τελεια! Πεθαινω να σας κερδίσω, είστε πανέμορφα Σας έχω ερωτευθεί 😛 Σας θελω να σας πιασω στα χέρια μου να γίνετε δικά μου!!!… (υστερογραφο): Αν το δει αυτο το μνμ ταγορι μου με ξεμάλλιασε :ρ χααχαχα

  10. Πολύ όμορφες αποχρώσεις, ζεστά χρώματα. Πιστεύω πως και η ποιότητα τους θα είναι εξίσου καλή. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις!

  11. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει μακιγιάζ, μόνο αρώματα. Θα ήθελα όμως να κερδίσω κάποιο απο αυτα φαίνονται τέλεια !!!!!

  12. Poly oraia xromata kai poly idiaiteri afi…imoiun se mia epideixei se magazi kalyntikon kai entyposiastika me to pos stronei pano sto derma!

  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΩ.ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

  14. Στον άνθρωπο όλα πρέπει να είναι ωραία: και το πρόσωπο, και το ντύσιμο, και η ψυχή, και οι σκέψεις.
    Δεν υπάρχει τίποτε το υγιές γύρω από την λατρεία της ομορφιάς.Ολα αυτα μου θυμιζουν τα καλλυντικα αυτα!

  15. Eλπιζω να ειμαι τυχερη.Τα θελω πολυ.

  16. θα θελα πολυ να αποκτησω τα προιοντα byrberry ειναι ομορφαααααα.

  17. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗς ΦΙΡΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΑ.

  18. Τι υπέροχο δώρο! Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω.

  19. Πολύ όμορφα χρώματα και πολύ φρέσκα. Φαίνονται υπέροχα και πολύ κομψά! Τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι!:)

  20. Πρέπει να είναι πολύ ωραία και ποιοτικά καλλυντικά. Δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν τα γνώριζα. Σίγουρα θα τα δοκιμάσω και μακάρι να είμαι τυχερή!!!

  21. Καλό μήνα!!!!!!!!!Θέλω επειγόντως κι εγώ ένα δωράκι BURBERRY……

  22. παρα πολυ καλο δωρο!!!πολυ ωραια καλλυντικα μακαρι να κερδισω για να εχω την ευκαιρια να τα δοκιμασω!!!!

  23. ωραια χρωματα και απο ποιοτητα σκιζουν!!!

  24. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…..ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.ΩΡΑΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ .ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΚΤ.

  25. καταπληκτικη σειρα, υπεροχα χρωματα κ καλη ποιοτητα!!!μακαρι να ειμαι μια απο τισ τυχερεσ!!!

  26. τελεια τα burberry, τα ειχα δει στον χοντο της γλυφαδας και μου αρεσαν παρα πολυ!! καλη μας επιτυχια!! ειδικα τα ρουζ, απιστευτα!!

  27. Τα πιο τέλεια αρώματα. Είμαι fun. Είμαι σίγουρη ότι και τα καλλυντικά θα είναι το ίδιο εξαιρετικά. Μπράβο!

  28. Καλό μήνα!!! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καλλυντικά της Burberry μέχρι στιγμής. Μου αρέσουν πολύ οι natural αποχρώσεις τους και η elegant συσκευασία τους. Αν κρίνω από το γεγονός οτι είναι Burberry φαντάζομαι θα είναι και ποιοτικά πολύ καλά. Οι τίμες τους βέβαια για εμένα είναι λίγο απλησίαστες όποτε θα ήμουν ευτυχισμένη και με το να κερδίσω έστω και ένα προϊόν από το σετ!! ^_^

  29. καταπληκτικες συσκευασιες(πολλυ κομψες!!!),υπεροχα χρωματα και αν λαβουμε υποψη και με την υψηλη ποιοτητα της burberry!!!

  30. Den exo dokimasei kapoio apo ta proionta Burberry alla elpizo na mou doseis mia eykeria na to dokimaso!!!!se eyxaristoume poly gia ta apithana dora sou!!!! :-)))

  31. Υπεροχος διαγωνισμος!!!Μακαρι να’μαι τυχερή!!!

  32. Katapliktika xrwmata pou oles pisteuw mporoun na ta sundiasoun me monadiko tropo! oso gia tin poiotita a3izei na exeis to kalutero pragma pou isxuei gia tin burberry!!!

  33. Kalispera! prosfata pira ena setaki apo tin seira os doro stin koumparoula mou, i opoia einai fun tis seiras kai pragmatika itan souper! Mias pou den eixa tin dinatotita na paro gia mena…tha itan pragmatika mia efxaristi ekplixi na ta kerdiso mesa apo ton diagonismo sas! Kali epitixia se olous!

  34. ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

  35. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!

  36. τέλεια….μακάρι να είμαι εγώ η τυχερή…

  37. φανταστικο το θελω μακαρι να ειμαι τυχερη.

  38. Φαίνονται καταπληκτικά, θέλω τόσο να τα δοκιμάσω!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.