Δοκίμασα το Lancome Diagnôs Advanced Biometric System!

 

 

Nα σας εξηγήσω. Το 1992, η Lancôme δημιούργησε το Hydraferm, το πρώτο εργαλείο της μάρκας που αξιολογεί την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ακολούθησε η παρουσίαση του Diagnôs Expert το 2003 και του Diagnôs Express, της φορητής του έκδοσης, το 2006. Φέτος, η Lancôme παρουσιάζει το Diagnôs Advanced Biometric System.

 

 

Σε μόλις 15 λεπτά, αυτό το τεχνολογικό εργαλείο που έχει κατοχυρωθεί με τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας αναλύει έως και 15 κλινικές παραμέτρους (πχ, επιφάνεια του δέρματος, κηλίδες, σμήγμα, ενυδάτωση, σφριγηλότητα και ρυτίδες) και πραγματοποιεί μια διάγνωση υψηλής ανάλυσης των χαρακτηριστικών της επιδερμίδας.  Με απλά λόγια, σας βοηθά να μάθετε τι ακριβώς έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας, για να δείχνει στα καλύτερά της πάντα.

 

 

 

 

 

Η εμπειρία Diagnôs Advanced Biometric System ξεκινά με μια σειρά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, οι οποίες λαμβάνονται τόσο κατά μέτωπο, όσο και προφίλ, χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική κάμερα 12 εκατομμυρίων pixel για απόλυτα ακριβή βιομετρική ανάλυση.

Μέσω της αναγνώρισης του προσώπου, το Diagnôs Advanced Biometric System εντοπίζει τις επτά περιοχές-κλειδιά (μέτωπο, μάτια, ζυγωματικά, χείλη, πηγούνι, λαιμός και περίγραμμα προσώπου), για να πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη χαρτογράφηση του προσώπου.

Με αυτό τον τρόπο, το Diagnôs Advanced Biometric System αναλύει:

  • Τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στις επτά  ζώνες του προσώπου.
  • Τη χαλάρωση (πτώση) του περιγράμματος του προσώπου.
  • Το μικρο-ανάγλυφο του δέρματος, για να επισημαίνει οποιεσδήποτε ατέλειες της υφής της επιδερμίδας.
  • Την ξηρότητα ή τη γυαλάδα της επιδερμίδας που οφείλονται είτε σε έλλειψη είτε σε πλεόνασμα σμήγματος.
  • Τους μαύρους κύκλους, πραγματοποιώντας μια διάκριση ανάμεσα στους κύκλους που σχετίζονται με τα αγγεία (μπλε χρώματος) και τους κύκλους που σχετίζονται με χρωστικές (καφέ χρώματος).
  • Την ύπαρξη και το βαθμό οιδήματος κάτω από τα μάτια.
  • Τη λάμψη της επιδερμίδας, η οποία αναλύεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια: την ομοιογένεια του χρώματος της επιδερμίδας, την ερυθρότητα, την ποιότητα και την επιφάνεια των δυσχρωμιών, τη φωτεινότητα και την ενυδάτωση.

 

Έπειτα δύο πρωτοποριακοί αισθητήρες, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη Lancôme θα μετρήσουν με βιομετρική σάρωση  ο μεν πρώτος την ενυδάτωση και το μέγεθος των πόρων, και ο δεύτερος τη σφριγηλότητα και την γενικότερη κατάσταση του δέρματος.

 

 

Βέβαια το καλύτερο αν τελικά κάνετε το Diagnos είναι ότι θα μάθετε ακριβώς ποιά προϊόντα περιποίησης έχει ανάγκη το δέρμα σας. (Πχ. χρειάζεστε  ενυδάτωση, φροντίδα ματιών, καλό αντηλιακό, αντιρυτιδική κλπ κλπ κλπ θα σας τα πουν όλα εκεί). Με το που θα ολοκληρώσετε τη συνεδρία, το Diagnôs Advanced Biometric System θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη συνταγή ομορφιάς και  σε συνδυασμό με τις συμβουλές μιας εξειδικευμένης συμβούλου της Lancôme, θα μάθετε ποιο είναι το πρόγραμμα ομορφιάς που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

 

 

Το έκανα λοιπόν το Diagnos προχθές και ιδού τα χαμπέρια μου: Η επιδερμίδα μου σε γενικές γραμμές είναι καλή, χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες και ανομοιομορφίες, χωρίς κηλίδες από τον ήλιο (ε, δεν κάθομαι και ποτέ στον ήλιο-πάντα κάτω από ομπρέλα είμαι) αλλά ενώ είναι κανονική και όχι ξηρή εν τούτοις είναι ψιλο-αφυδατωμένη πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζομαι πλούσιες ενυδατικές κρέμες και επίσης δεν πρέπει να ξεχνάω την λοσιόν καθαρισμού (χωρίς οινόπνευμα) και μια καλή ενυδατική μάσκα (1-2 φορές την εβδομάδα).

Υπόσχομαι να το κάνω. Λίγες γραμμές στο μέτωπο, τίποτα γύρω από τα μάτια (πάλι καλά!) και το καλύτερο είναι φωτεινή και λαμπερή. Εντάξει, ούτε χάλια τα λες τα πράγματα ούτε και άψογα όμως…

 

Ξέρω ότι το Diagnos θα το βρείτε εντελώς δωρεάν έξω από το κατάστημα Attica του Golden Hall μέχρι και το Σάββατο (αλλά πρέπει να κλείσετε ραντεβού) και αν δεν προλάβετε μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής του ή στο Ελληνικό  Facebook fun page , Lancôme Greece ή στο τηλέφωνο 210-6188978.

 

 

6 Σχόλια
  1. eixa dokimasei to systima ths estee lauder kai mou eixe bgalei akribws thn idia diagnvsh me esena!

  2. @ Christie: Ενδιαφέρον… πρέπει να συγκρίνουμε τις κρέμες μας… εσύ τα έκανες αυτά που μας είπαν τουλάχιστον? (Λοσιόν, μάσκες κλπ?)

  3. @beautyblog όχι δεν με ενδιέφερε εκεί την εποχή να αγοράσω κάτι.άλλωστε η κοπέλα μου είχε πει ότι μπορεί να έχει αφυδατωθεί το δέρμα επειδή δεν πίνω αρκετό νερό(δυστυχως ισχυει) για αυτό μου σύστησε μια ωραία ενυδατικη αλλα βασικά μου τόνισε τη σημαντικότητα του νερού και να προσέχω στο καθαρισμο(εχω και ευαισθητο δερμα) πχ scrub αν δεν εχω προβλημα μονο μια εβδομαδα και τετοια.το αλκοολουχα καθαριστικα ετσι και αλλιως αποφεύγω προιοντα με μεγαλη περιεκτικοτητα(με τσιμπανε)και ενυδατικες απο τη la roche αυτη με τα φακελακια που εχει κανω και ειναι οντως πολυ ωραια και ηρεμιστικη.

  4. @Christie: Αχ, τι μου είπες τώρα… ε, βέβαια το βασικότερο είναι το νερό. Νερό, νερό, νερό που ούτε και εγώ πίνω πολύ- το ξεχνάω… Λοιπόν και οι δυο μας από εδώ και στο εξής με ένα μπουκαλάκι στο χέρι!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.