Η Kiehl’s και ο καλλιτέχνης Φώτης Πεχλιβανίδης (step by step)

 

Σσσς.. είναι εντελώς αφοσιωμένος και απορροφημένος στη δουλειά του και εγώ πατάω στα νύχια των ποδιών μου και φωτογραφίζω με απόλυτη ησυχία για να μην τον ενοχλήσω διότι δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά ο Φώτης θα κάνει τα τελικά του σχέδια πάνω στον ίδιο τον καμβά της tote-bag τσάντας Kiehl’s, εννοώ δηλαδή ότι όχι μόνο όλη η τσάντα θα είναι χειροποίητη αλλά δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει τέλεια το σχέδιό του αφού έχει στο ατελιέ του μόνο 5 τσάντες και τα σχέδια θα γίνουν απ’ ευθείας πάνω σε αυτές.

 

Τώρα λοιπόν είμαστε στο δεύτερο μέρος της δουλειάς του Φώτη όπου μετά τα ασπρόμαυρα προσχεδιά του, περνάει πλέον στο χρώμα, δίνοντας αυτή τη μοναδική ζωντάνια στα σχέδιά του – που χαρακτηρίζει άλλωστε την δουλειά του. Περισσότερο απ’ όλα πάντως μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο απλόχερα χαρίζει τον πραγματικά πολύτιμο χρόνο του (ο Φώτης τρέχει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις από το πρωί έως το βράδυ-είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους ανθρώπους που έχω γνωρίσει).

 

Παρόλα αυτά, όταν η Cordelia Madden –spokeswoman της Kiehl’s στην Ελλάδα αλλά και όλο το team της Kiehl’s τον προσέγγισε με την ιδέα του σχεδιασμού της tote bag, όπου για κάθε μια που θα φτιαχτεί η Kiehl’s θα δίνει 100Ε για τη δημιουργία ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για  παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο, ο Φώτης δεν δίστασε ούτε στιγμή να πει το ναι, και να’ τος τώρα σκυμμένος πάνω από τα σχέδια του και με εμένα πάνω από το κεφάλι του. Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά και είπαμε: Μια από αυτές τις τσάντες μπορεί να γίνει σύντομα δική σας εντελώς δωρεάν! To πως θα συμβεί αυτό, θα σας το πω σε επόμενο post. Προς το παρόν stay tuned για να δούμε τι θα φτιάξει τελικά ο Φώτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Τί ωραίο κείμενο….!!
    Και τί ωραία σχέδια…!
    Κάθε τσάντα που θα φτιαχτεί θα έχει πάνω κι ένα διαφορετικό σχέδιο απ’τα 4 που φαίνονται παραπάνω? Μόνο το τρίτο δεν ξέρω αν μου κάνει για τσάντα, αλλά τα υπόλοιπα είναι σούπερ….!!

  2. @ Kat: Άσε Kat μου, έχω και εγώ μεγάλη περιέργεια να δω που θα καταλήξει γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποια τα κάνει για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια οπότε δεν ξέρω σίγουρα που θα καταλήξει. Νομίζω όμως ότι τελικά θα κάνει γύρω στα 5 με 8 σχέδια. Για να δούμε…

  3. Με χρώμα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και πολύ καλοκαιρινές. Θα ταίριαζουν και με το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.