Bobbi Brown Make Up: Summer 2011, Kαλοκαιρινό Μακιγιάζ

 

Έχουμε επίσημες πληροφορίες από την εταιρία Bobbi Brown ότι στο γάμο η επίσημη make up artist ήταν η head make up artist της Bobbi, Hannah Martin η οποία ήταν υπεύθυνη για το μακιγιάζ πολλών παραβρισκόμενων στο νυφικό πάρτι.  Παρόλα αυτά θέλοντας να σεβαστούν το απόρρητο, δεν μπόρεσαν να δημοσιοποιήσουν περισσότερες λεπτομέρειες και ονόματα. (Τι εννοείτε ποιο γάμο; Ελάτε τώρα κορίτσια, ένας ήταν ο γάμος της χρονιάς, της δεκαετίας, των τελευταίων 50 ετών – όπως θέλετε πείτε το, αυτός του Πρίγκιπα William και της Kate-Catherine- όχι πια Middleton αλλά Windsor).

 

 

Βέβαια αυτό που δεν μας είπαν από την εταιρία ήταν αν η Hannah έβαψε και την Kate αλλά η δήλωση της Bobbi Brown αμέσως μετά το γάμο μάλλον σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγεί « Η Catherine ήταν καταπληκτική. Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα στο μακιγιάζ της.  Έδειχνε όμορφη, δροσερή και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη».

 

Τώρα εμείς βέβαια μπορεί να μην έχουμε την Hannah Martin για να κάνει το μακιγιάζ μας αλλά μπορούμε  να έχουμε τα  προϊόντα Bobbi Brown στο νεσεσέρ μας.

 

 

 

Στην καλοκαιρινή συλλογή της Bobbi Brown, Almost Bare πρωταγωνιστούν:

*H limited edition Bronzing Powder σε 2 αποχρώσεις Deep Chocolate και Rich Cocoa. Οι συγκεκριμένες πούδρες περιέχουν την σωστή αναλογία κόκκινων και καφέ χρωστικών έτσι ώστε να δίνουν το αποτέλεσμα – μόλις –γύρισα – από- τη –θάλασσα. Επιπλέον λόγω της ελαφριάς τους υφής απλώνονται πολύ εύκολα. (Τιμή 34,10Ε)

 

 

* Τα limited-edition lip gloss High Shimmer Gloss σε 3 αποχρώσεις Pink Tulle, Citrus και Bellini. Η Bobbi λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ηλιοκαμένο δέρμα σε συνδυασμό με λάμπερά χείλη γιαυτό και τα συγκεκριμένα lip gloss είναι τα πιο glossy και shiny από όσα έχει λανσάρει έως τώρα. (Τιμή 21,90Ε)

 

 

 

 

* Το καλοκαιρινό άρωμα Almost Bare, ένα φρέσκο λουλουδένιο άρωμα με νότες από περγαμόντο, βιολέτα, μιγκέ, γιασεμί και κεχριμπάρι. (Τιμή 67,18Ε)

 

 

 

 

Η Bobbi δήλωσε για την συλλογή: «Από τα πλούσια bronzers έως τα λαμπερά lip gloss αυτή η συλλογή αντιπροσωπεύει ότι λατρεύω να βλέπω το καλοκαίρι: Χρυσαφένιο δέρμα, μοναδική αύρα όπως ακριβώς δείχνετε δηλαδή, μετά από μια μέρα στην παραλία, κάτι που πραγματικά λατρεύω!»

 

 

26 Σχόλια
  1. Είναι φανταστικά, αλλά λίγο τσιμπημένα στην τιμή (και δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στο Attica!)

  2. @Angelina: Δεν έχεις και άδικο.. κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.. για άσε με να το δω λίγο…

  3. καποια δειγματα θα τα εχουμε;

  4. @ Μπέλα: Από που ακριβώς να έχετε δείγματα; Από το stand της Bobbi εννοείς?

  5. Ιστορίες από τη ζωή της Αντζελίνας : Σε ένα μακρινό ταξίδι βρήκα μέσα στο duty free του αεροπλάνου μία σούπερ παλέττα της Bobbi Brown, με 3 μπεζ – καφέ σκιές και δύο μαγικά πινέλα (κυριολεκτώ!!!).
    Περιττό να σου πω ότι έγινε μάχη με την αεροσυνοδό για να προλάβω να την αγοράσω, και το λάφυρο έχει πείοπτη θέση στο νεσεσέρ μου.
    Με την taupe σκια και χωρίς τίποτα άλλο, μεταμορφώνεται κυριολεκτικά το μάτι μου (προς το καλύτερο, για αποφυγή παρεξηγήσεων…).
    Αυτά… προς το παρόν!

  6. Μ’αρεσουν πολυ! αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τα εχω δοκιμασει ακομα… τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο? 🙂

  7. mou aresoun poly alla stin patra den yparxoun k einai k tsibimena!!!! sfin!!! sfin!!!!

  8. @Angelina: Ξέρω ακριβώς, μα ακριβώς ποια παλέτα εννοείς.. Την είχα και εγώ και περιττό να σου ήταν μια από τις παλέτες με τις καλύτερες καφέ-taupe αποχρώσεις που είχα δει ποτέ!

  9. κι εμενα στον γαμο μου πριν εναμιση χρονο,η ξαδερφουλα μου που ειναι make up artist με Bobbi Brown με ειχε μακιγιαρει και ειλικρινα ολες οι φιλες μου με ρωταγαν ενθουσιασμενες για το συγκεκριμενο μακιγιαζ…τα καλλυντικα αυτα δινουν απιστευτη λαμψη και ταυτοχρονα εκπληκτικη φυσικοτητα!!!!!

  10. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, νομίζω οτι πρέπει να είναι ο επόμενος στόχος μου!!!!

  11. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ bobbi brown αλλά να κάνω μια ερώτηση επι ευκαιρίας των προιόντων? Την bronzing πούδρα την βάζουμε αντί του ρούζ? είναι κάτι σαν το ρουζ του καλοκαιριού?

  12. @ Vicky: Θα μπορούσες να το πεις και έτσι. Γενικά μια bronzing πούδρα τονίζει το μαύρισμα που έχεις πάρει φυσικά από τον ήλιο στα σημεία που σε “αρπάζει’ πιο εύκολα: Μέτωπο, ζυγωματικά, ελάφρά στο πηγούνι και στην ράχη της μύτης εκεί που πρέπει και να την εφαρμόζεις.

  13. Τέλεια τα καλλυντικά της Bobbi Brown. Τα χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια. Αντέχει και κρατάει το βάψιμο μου, γιατί έχω λιπαρό δέρμα και δυστυχώς με ταλαιπωρεί αρκετά. Δεν χρειάζεται καθόλου ανανέωση για ώρες. Υπέροχη η καλοκαιρινή συλλογή, λατρεμένες οι Bronzing Powder. Άραγε το άρωμα είναι καλύτερο από το Beach??

  14. που τα βρίσκουμε? γιατί από θεσσαλονίκη έφυγε η bobbi brown.

  15. Έχω ακούσει τόσα καλά λόγια που θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! Στο μέλλον όμως γιατί τώρα δεν τα αντέχει η τσέπη μου. 🙁

  16. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ.ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΥΧΕΡΗ…….

  17. Αγαπημένες μου από τη Θεσσαλονίκη: Είναι αλήθεια η Bobbi Brown υπάρχει πλέον μόνο στην Αθήνα στα 2 καταστήματα Attica. Παρόλα αυτά αν θέλετε κάποιο προιόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το stand Bobbi Brown στο τηλέφωνο 211 1802865 και εκεί θα σας που πως μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο προιόν.
    Φιλάκια
    Τζούλια

  18. Fovera xrwmata tou Bobby Brown…..statheres skies!!! I love it!!
    Ax, vre Julia ti mas kaneis…..xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.