Lancome: H Μάσκαρα Hypnose, Doll Eyes για “κουκλίστικο” βλέμμα.

 

Έντονο μαύρο χρώμα. Βουρτσάκι που λεπταίνει αρκετά μπροστά και έτσι με βοηθάει να απλώνω την μάσκαρα πιο εύκολα. Ποιότητα εγγυημένη αφού ανήκει στην σειρά Hypnose. Με λίγα λόγια η μάσκαρα Lancome Hypnose Doll Eyes, το new entry της σειράς,  πληροί  και με το παραπάνω όλες τις προδιαγραφές, γιατί θέλω να είμαι σίγουρη πριν εφαρμόσω κάτι τόσο κοντά στα μάτια μου.

 

Αν και σας έχω γράψει στο παρελθόν ότι συνήθως χρησιμοποιώ την μάσκαρα Respectissime της La Roche Posay, γιατί φοράω φακούς επαφής (έχω μυωπία) και συχνά τα μάτια μου ερεθίζονται εντούτοις δεν γινόταν να μην δοκιμάσω την Hypnose Doll Eyes, η οποία έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Hypnose (Η αρχή έγινε το 2007 με την Hypnose, ακολούθησε το 2009 η Hypnose Drama και το 2010 η Hypnose Precious Cells)

 

 

 

 

Για να δημιουργήσουν αυτή τη μάσκαρα τα εργαστήρια της Lancome έκαναν έρευνα σε 1965 γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων οι οποίες αξιολόγησαν τις βλεφαρίδες τους. Το συμπέρασμα ήταν ότι το χρώμα, οι καμπύλες, η πυκνότητα, το πάχος, το μήκος και η ομοιομορφία των βλεφαρίδων αποτελούν βασικά κριτήρια της ομορφιάς των ματιών. Ουσιαστικά όμως αυτό που ζήτησαν όλες οι γυναίκες από την τέλεια μάσκαρα είναι να κάνει τα μάτια τους να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο ανοιχτά και  πιο ξεκούραστα, πράγμα που η Hypnose Doll Eyes το πετυχαίνει αφενός χάρη στο βουρτσάκι της και αφετέρου λόγω της καινοτομικής της φόρμουλας.

 

 

To βουρτσάκι που έχει κατοχυρωθεί με τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συνδυάζει τη δύναμη διαχωρισμού με νάιλον τρίχες ενώ, παράλληλα, προσφέρει ένα επίπεδο ελαστικότητας αντάξιο ενός απλικατερ από ελαστομερή. Σο μυστικό του κρύβεται στο νάιλον κωνικό άκρο του απλικατέρ που του επιτρέπει να βάφει όλες τις βλεφαρίδες, ακόμα και τις πιο κοντές που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών, για να χαρίζει σμιλευμένες, μακριές, έντονες και απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Η φόρμουλα με σύνθεση «Fiber Shine» έχει εμπλουτιστεί με νάιλον πούδρες. Επιπλέον, συνδυάζει μαλακά και σκληρά κεριά: τα πρώτα για να δίνει όγκο, και τα δεύτερα, για να σταθεροποιεί την καμπυλότητα των βλεφαρίδων. Τέλος, το σύμπλεγμα «Ultrastretch» που βασίζεται σε πολυμερή επιμήκυνσης προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα «επιμήκυνσης των βλεφαρίδων».

 

 

Ήδη την δοκίμασα και – εντάξει – μου άρεσε πολύ, τι να πω- αν και μεταξύ μας φθηνή δεν την λες (33Ε ) και αν αποφασίσετε να επενδύσετε σε μάσκαρα σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. ‘Εχω δοκιμάσει πολλές μάσκαρα…Σίγουρα είναι απαραίτητο συστατικό για ένα πετυχημένο μακιγιάζ…Αλλά, έχω καταλήξει στ’ότι δεν έχουν και μεγάλες διαφορές μεταξύ τους..Υπάρχουν πολλές που κάνουν καλή δουλειά και γι’αυτό, δε νομίζω ότι μια μάσκαρα αξίζει 33e….

  2. Κοίτα, μετά από αρκετή έρευνα η Precious Cells αναδείχθηκε από τις καλύτερες… οπότε και ελπίζω η Doll Eyes να είναι εφάμιλλη! Αναφορικά με την τιμή, συνήθως επιλέγω τις ημερομηνίες που τα καταστήματα κάνουν επιπλέον έκπτωση (κάτι που τελευταία συμβαίνει αρκετά συχνά!), οπότε το κόστος είναι περίπου ισοδύναμο με τις μάσκαρα στα ευρείας κατανάλωσης…

  3. Η Lancome παντως έχει “διδακτορικό” στη μάσκαρα… Νομιζω πως είναι μακράν, από όλες τις άλλες μάρκες…

  4. Κι εγώ θα έλεγα ότι έχω δοκιμάσει αρκετές
    Και για αρκετό καιρό χρησιμοποιούσα της Clarins ( αν το γράφω σωστά)
    αυτήν στην ασημένια συσκευασία και την πιο παλιά και την πιο καινούργια (πραγματικά δεν ξέρω πως λέγονται)
    η πιο παλιά ήταν πολύ καλή και ενοχλούσες ον απέναντι με την βλεφαρίδα που σου έκανε( χιχι )
    η πιο νέα έκδοση που με έπεισε η πωλήτρια να δοκιμάσω ναι μεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα αλλά ήταν πολύ υγρή να το πω ? πολύ ρευστή να το πω? Με αποτέλεσμα να μουτζουρώνομαι καθώς την άπλωνα και επίσης κατά την διάρκεια της ημέρας μου μαύριζε τα μάτια γύρω γύρω ( δηλ όπου ακουμπούσαν βλεφαρίδες)
    κάποια στιγμή δοκίμασα μια ευρείας της Loreal ( κάτι με Drama και δαντέλα έχει να κάνει )
    το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο και καλύτερο να μην σας πω
    οπότε γιατί να δίνω τα 25 και € ???

  5. Teleia maskara. Mpika idi ston peirasmo gia na tin dokimaso, afou xrisimopoiw mono tin Precious Cells kai den tin allazw me tipota.

  6. tin exo dokimasei, tis exo agorasei killas gia kapoio idiaitero makigiaz pou ithela na kano kai telika, simfono oti iparxoun ki alles poli pio oikonomikes pou exoun exisou kalo apotelesma, opote kalytera na ependysoume kapou allou ta xrimata mas!

  7. κοριτσια η μασκαρα της lancome ειναι super!!!

  8. Τι ωραία σχόλια.. πάντως αν μπορώ και εγώ να πω κάτι, συμφωνώ μεν με όλες τις απόψεις αλλά γενικά η μάσκαρα θεωρώ ότι είναι το προιόν στο οποίο καλό είναι να επενδύουμε (βεβαίως και σε καλές μάρκες ευρείας) γιατί μην ξεχνάτε ότι εφαρμόζεται πολύ κοντά στα μάτια μας, και με τα μάτια μας δεν παίζουμε.. αρκεί να σας πω ότι είχα φίλη που έπαθε μόλυνση από μάσκαρα που είχε λήξει..

  9. Πραγματικά η μάσκαρα της Lαncome είναι φανταστική.Ξεχωρίζω αυτή και της Estee Lauder.΄Ομως είναι ακριβή και τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να διαθέσω 30e για μάσκαρα,αν και πραγματικά συμφωνώ με την άποψή σου περί επένδυσης στην υγεία των ματιών μας.

  10. Ωραίο βουρτσάκι, αλλά η τιμή είναι νομίζω απαγορευτική για κάτι που χαλάει τόσο γρήγορα και που θέλει τόσο συχνά αλλαγή! Οπότε βολεύομαι με πιο φθηνές που κάνουν εξίσου καλή δουλειά! 🙂

  11. H maskara είναι το μόνο καλλυντικό που πληρώνω ακριβά γιατί έχω και ευαίσθητα μάτια και φοβάμαι!! Έχω δοκιμάσει πολύ κακές ποιοτικά, οπότε δεν την ξαναπατάω. Αυτή με δελεάζει να τη δοκιμάσω, απλώς γενικά τη Lancome δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ σαν εταιρεία. Πάντως, 33 ευρώ δεν είναι πολλά.

  12. Αν και λατρεύω την Hypnose Drama για την οποία άφησα σε δεύτερη μοίρα την DiorShow νομίζω πως θα αγοράσω σίγουρα την Doll Eyes γιατί πολύ απλά είναι Lancome,την εμπιστεύομαι και την αγαπώ χρόνια!

  13. Κορίτσια ένα εχω να σας πω είμαι φανατικη οπαδός της lankome αναφορικά με τη μασκαρα εδώ και είκοσι χρόνια ακολουθώ πιστα σκιές Dior ενώ μασκαρα (αφού δοκίμασα και άλλων εταιριών)με σιγουριά μόνο lankome

  14. Koritsia geia sas kai apo emena.. exo dokimasei para poles maskares den mou arese kamia oso tis lankome pou eixa dokimasei apo ena periodiko k epatha plaka!!! Einai I moni maskara pou mou arese para poli !!!gi auto k psaxno na vro poia apo oles itan k einai tis lankome I star alla apo oti diavaso einai oles kales k skeftomai na tin parageilo apo to internet pou einai k pio ftines.gia emena pantos aksizei na pliroso ligo parapano giati gia emena I maskara einai to vasiko!! Auta k apo emena..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.