Happy 100th Birthday Nivea και το ταξίδι στο Αμβούργο.

 

Η Νivea φέτος έκλεισε τα εκατό της χρόνια και όπως ξέρετε κάποιες από εμάς είχαμε την τύχη να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της στην πόλη που γεννήθηκε – στο Αμβούργο- σε ένα πραγματικά αλησμόνητο τριήμερο από το οποίο ήθελα λίγο πρώτα να αποστασιοποιηθώ, να το διυλίσω όπως κάνω συνήθως και έπειτα να σας μιλήσω γι αυτό καθώς και για όλη την εμπειρία, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ.

 

Η διαφορά του εορτασμού πάντως της Nivea ήταν ότι για πρώτη φορά εκτός από τα ίδια τα στελέχη της εταιρείας, τους δημοσιογράφους και τους opinion leaders από όλο τον κόσμο, αυτή τη φορά καλεσμένοι σε αυτό το πραγματικά εξαιρετικό ταξίδι ήταν και οι ίδιες οι καταναλώτριες της Nivea από όλα τα μέρη του κόσμου – και βέβαια και τρεις ελληνίδες με την παρέα τους, η Όλγα, η Κατερίνα και η «δική μας» Τζένη η οποία κέρδισε το ταξίδι μέσα από το beauty blog.

 

Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους  η εταιρία της οποίας το flagship brand δεν είναι άλλο από την Nivea είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός με μεγάλη δύναμη στην παγκόσμια αγορά της ομορφιάς που όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην καταναλώτρια αφενός με προϊόντα και σειρές που σέβονται τις ανάγκες της και αφετέρου με τιμές προσιτές για κάθε προϋπολογισμό.

 

Στο ταξίδι ενημερωθήκαμε για τα νέα σχέδια της Nivea η οποία αν και εξακολουθεί να διατηρεί τις αρχές και τις αξίες που την έκαναν μια από τις πρώτες μάρκες παγκοσμίως εν τούτοις ατενίζει το μέλλον με μια πολύ πρωτοποριακή και μοντέρνα ματιά –εισάγοντας στην στρατηγική της έντονα την παρουσία των new media.

 

Αλλά ας ξαναγυρίσω το ταξίδι το οποίο αν και ξεκίνησε από την πανέμορφη και ηλιόλουστη(!) πόλη του Αμβούργου, συνεχίστηκε εν πλω στο Nivea Blue Boat ένα εντυπωσιακού μεγέθους κρουαζιερόπλοιο το οποίο για τις ανάγκες του εορτασμού ντύθηκε εξ ολοκλήρου στo εμβληματικό μπλε χρώμα της Nivea. Μαζί μας επίσης ήταν και η Βίκυ Καγιά, spokeswoman της Nivea στην Ελλάδα αλλά και ο δημοσιογράφος  Άρης Καβατζίκης ο οποίος έκανε το ρεπορτάζ του ταξιδιού για την τηλεόραση.

 

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με lunch στο λιμάνι, επιβίβαση στο blue boat, λίγη ξεκούραση στις καμπίνες και στις 6 το απόγευμα απολαύσαμε την Rihanna live, στις γνωστότερες επιτυχίες της αλλά και στο τραγούδι California King Bed το οποίο ακούσαμε σε παγκόσμια πρεμιέρα και είναι αυτό που θα επενδύσει μουσικά την επετειακή καμπάνια της μάρκας. (Inside beauty info: Αυτό που μου έκανε εντύπωση, γιατί την είδα από πολύ κοντά, είναι τα πολύ μακριά, μυτερά της νύχια,βαμμένα με πολύ σκούρο βερνίκι, όχι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο, αλλά σούπερ σταρ είναι, ότι θέλει κάνει και διαμορφώνει και τάσεις…)

 

Την επόμενη μέρα στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου όπου έλαβαν μέρος κορυφαία στελέχη της μάρκας καθώς και οι επικεφαλείς του τομέα  Research & Development της μάρκας,  μάθαμε πολλά μυστικά γύρω από την τεχνογνωσία, τις φόρμουλες, τις καινοτομίες, το παρελθόν και το μέλλον της μάρκας.  Η υπόλοιπη μέρα ήταν αφιερωμένη στην ομορφιά και ξεκίνησε με απόλυτο  pampering, με spa sessions και περιποιήσεις ομορφιάς οργανωμένες άψογα από τους υπεύθυνους της μάρκας. Εν ολίγοις πάντως, το συγκεκριμένο ταξίδι με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και με μια υπόνοια ότι μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις ακόμα από την Nivea. Και τις περιμένω με ανυπομονησία.

 

Οι δρόμοι του Αμβούργου

 

 

Μεσημεριανό φαγητό σε ρεστοράν στο λιμάνι

 

 

Η Βίκυ και η Ανούσα σε κέφια

 

 

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο

 

 

Η είσοδος στο Blue Boat

 

 

Η καμπίνα στο Blue Boat

 

 

Κοκτέιλ στο deck του Blue Boat

 

 

H συνέντευξη Τύπου των βασικών στελεχών πίσω από τη Nivea

 

 

H Τζένη στο Blue Boat

 

 

Εγώ

 

 

 

Happy Birthday Blue Girl!

 

 

11 Σχόλια
  1. Aχ! Ξαναζηλέψαμε….’Αντε,χρόνια της πολλά και να γιορτάζει κάθε χρόνο έτσι….χεχε!!

  2. einai kapoies murwdies pou einai xaraktiristikes pantws…trellainomai gia thn murwdia ths nivea…isws epeidh mou thimizei tin giagia mou, den kserw alla einai apo tis agapimenes mou:-))))

  3. Αχ ναι! Κι εμένα η Nivea μου θυμίζει τη γιαγιά μου…..

  4. Η ομορφότερη εμπιρεία της ζωής μου. Ευχαριστώ πολύ για όλα

  5. τι να πω τελειααααααα!!ωραιες φωτογραφιες πρεπει να περασετε υπεροχααααα!!!

  6. κλασσικη αξια!!πολυ ωραιο το κειμενο και η εμπειρια σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.