Καλημέρα από το Costa Navarino!

costa-navarino-3

 

Δεν φαντάζεστε πόσο ήθελα να επισκεφτώ το Costa Navarino,  στην πανέμορφη Μεσσηνία το οποίο βάζει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει ένα από τα καλύτερα resort –ξενοδοχεία της Μεσογείου. Και να λοιπόν που μου δόθηκε η ευκαιρία και η καλή νεράιδα που κούνησε το ραβδάκι της για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα δεν είναι άλλη από την Nivea- η οποία οφείλω να ομολογήσω – φέτος με έχει «κακομάθει» ή «καλομάθει» (όπως και να το πείτε το αποτέλεσμα είναι ίδιο) πολύ.

 

 

costa-navarino-1

 

Από πού να πάρω; Από το ταξίδι στο Αμβούργο; Από την κρουαζιέρα στην  Βόρεια θάλασσα με guest star την Rihanna; Από τα spa και τις περιποιήσεις στο ολοκαίνουργιο Nivea Lounge στον Αστέρα Βουλιαγμένης; (για το συγκεκριμένο θα σας τα πω σε άλλο post). Και ναι λοιπόν, η Nivea γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια – in absolute style- και στην Ελλάδα μας, στο Costa Navarino. Και πραγματικά το team της Nivea,  δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει ομορφότερο μέρος για να το γιορτάσει.

 

costana2

 

Σας το είχα γράψει εξάλλου σε προηγούμενο post ότι η Nivea κάνει απίστευτο comeback από όλες τις απόψεις και περιμένω με ανυπομονησία να δω τι άλλο επιφυλάσσει και σε εμάς  – αλλά πάνω απ’ όλα σε σας τις καταναλώτριές της- γιατί εμείς οι δημοσιογράφοι ομορφιάς είμαστε απλά το μέσον για να φτάσουν όλες αυτές οι νέες ιδέες σε σας. Με απλά λόγια – για να ξέρουμε και τι λέμε- αν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχαμε και εμείς.

 

costa-navarino-5

 

Επιστρέφω όμως στο ταξίδι για να σας πω ότι το Costa Navarino είναι περίπου 3,30 ώρες μακριά από την Αθήνα, η πρόσβαση έγινε οδικώς, οι δρόμοι είναι μια χαρά  και ο Μεσσηνιακός κάμπος, απλά ένα χάρμα οφθαλμών. Σας παίρνω λοιπόν για άλλη μια φορά νοητά σε αυτό μου το ταξίδι, το οποίο – όπως πάντα-  θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

 

costa-navarino-romanos

 

Προς το παρόν όμως θα πρέπει να σας αφήσω αγαπημένες μου, (το πρόγραμμα του ταξιδιού μας ξεκινά με φαγητό και spa) αλλά όπως πάντα θα επανέλθω με περισσότερα νέα!

 

costa-navarino-6

 

 

By the way: Διαβάζει κάποια από εσάς κάπου εκεί κοντά; Αν ναι, σας περιμένω και κερνάω!

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Σε ζηλεύω, αλλά σου εύχομαι να περάσεις τέλεια! Κάνε και μία βουτιά και για μας!

  2. Ειναι υπεροχο ξενοδοχειο..και η περιοχη μας ακομα πιο ομορφη. Καλα να περασετε!!!

  3. ts..ts..ts…ti xali einai auto? xaxaxxax! plaka kanw! mhpws thelei i Nivea na proslavei kana atomo? emena px? xaxaxa!

  4. Super kai i perioxi kai to resort!!!!!!!!!!!!!!!! Xronia polla NIVEA!!!!!!!!!!!!

  5. τέλειο το βρίσκω!!!θα κανονίσω να το επισκεφτώ κάποια στιγμή!!!

  6. Καλά να περάσετε, ειμαι σίγουρη ότι η nivea έχει κανονίσει όλα να είναι στην εντέλεια όπως και στο Αμβούργο, περιμένουμε νέα!!!!!!!

  7. Tέλεια!!!Πολύ καλή η Nivea…χεχε!
    Κι έχει κι εξαιριετικό καιρό αυτές τις μέρες…!!!! Καλά να περάσεις….!!!

  8. Ζηλεύουμε απίστευτα !!! Τέλειο φαίνεται το ξενοδοχείο !!!

  9. Oi photos einai yperoxes,ola fenontai mageftika.Opote tha peraseis katapliktika!Anamenoume to epomeno post me leptomereies.Polla filia!

  10. αααα καλα θα μας τρελανεις!!!!δηλαδη τι να κανω εγω τωρα που να παω να βουτηξω εδω πανω????δεν θα παω χαλικιδικη θα σου πω εγω…αγαπημενη φιλη τζουλια πολλα φιλια!!!!και βουτα και για μας!

  11. Αν ήμουν βερνίκι νυχιών θα με έλεγαν τώρα “Green with envy” !! Τι όμορφααααα, ζηλεύω!! 🙂

  12. καλημερουδια κυρια μου!!!που εισαι μας ξεχασες!!βουτας σε καμια πισινα και μας εχεις παρατησει εμας να καιγομαστε???προσεξε τι θα μας γραψεις και τη φωτο θα μας βαλεις γιατι σημερα εχει πολυ ζεστη εδω πανω χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!φιλακια!!!!!!!

  13. kala na peraseis sto costa navarino phgene gia mpanio sthn voidokoilia panemorfh paralia…. kai gia kafe sth xwra opou kai tha episkeuf8eis to Anaktoro toy Nestora kai to Arxaiologiko Mouseio ths !!!!! kernaw kafe 😉

  14. Καλά να περάσεις,περιμένουμε νέα!Οι φωτογραφίες είναι απίστευτες,τι υπέροχο μέρος είναι αυτό;

  15. Να πω πως δεν ζηλεύω?Ψέμματα θα πω.Πραγματικά αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα κόσμημα.Καλά να περάσεις και να κάνεις κανένα μπάνιο και για εμάς που έχουμε εξεταστική!

  16. Julia…einai panemorfo to COSTA NAVARINO me polles drastiriotites kai gia megalous alla kai gia mikrous…..
    Axizei na to episkeutei kapoios….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.