Avon, Extra Lasting: Summer 2011, Νέα σειρά μακιγιάζ

 

Καιρό είχα να σας γράψω κάτι για την αγαπημένη Avon, αλλά έλαβα πριν λίγες μέρες την νέα σειρά μακιγιάζ Extra Lasting- με μούσα την Reese Witherspoon και long lasting φόρμουλες που διαρκούν και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ, ενώ το αγαπημένο μου προϊόν από όλη τη σειρά είναι μια απίθανη σκιά σε μορφή στικ και πολύ όμορφη γαλαζο-πράσινη απόχρωση – ιδανική για καλοκαιρινά μακιγιάζ.

 

Όλη η σειρά όμως λογικά θα είναι ιδανική για καλοκαιρινό μακιγιάζ, αφού όλες ξέρουμε καλά ότι δύσκολα «κρατάει» τη θέση του εκεί που πρέπει τους ζεστούς μήνες. Η Avon λοιπόν υπόσχεται φόρμουλες που διατηρούνται αναλλοίωτες από 8 έως 18 ώρες! (μακάρι να συμβαίνει αυτό- μια δοκιμή θα μας πείσει- εγώ ακόμα για να σας πω την  αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά τα προϊόντα, αλλά πολύ θα ήθελα να κάνω το τεστ – ειδικά με το make up που μονίμως το καλοκαίρι έχω πρόβλημα). Όμως μεταξύ μας, για φανταστείτε ένα μακιγιάζ που μέχρι να πας σπίτι και να κάνεις ντεμακιγιάζ, να μην αλλοιώνεται, να μην θαμπώνει και να μην μουτζουρώνει… στην κυριολεξία μου φαντάζει σαν «Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός!»

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα:

Εxtra Lasting Foundation: Make Up,  μεγάλης διάρκειας που χαρίζει φρέσκο, αψεγάδιαστο τελείωμα που διαρκεί έως και 18 ώρες. Τιμή 21,95Ε

 

Extra Lasting Mascara: Μάσκαρα μεγάλης διάρκειας που δεν ξεθωριάζει και χαρίζει έως και 7 φορές περισσότερο όγκο και παραμένει αναλλοίωτη έως και 18 ώρες.

Extra Lasting Liquid Eyeliner: Υγρό αιλάινερ μεγάλης διάρκειας για καθορισμό που διαρκεί όλη τη μέρα. Τιμή 13,50Ε

Extra Lasting Eye Shadow: Σκιά ματιών σε κρεμώδες στικ μεγάλης διάρκειας, για χρώμα που δε σπάει. Θα την βρείτε και στις αποχρώσεις  μωβ, λιλά, μπεζ, πράσινο και ανοιχτό, γκρι. (πολύ ωραία δεν είναι αυτή η απόχρωση Blue Wave;) Τιμή 12,50Ε

Extra Lasting Lip Gloss: Λιπ γκλος μακράς διάρκειας που δεν στεγνώνει τα χείλη αλλά διαρκεί έως και 8 ώρες. Τιμή 11,95

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. pragmatika an isxyei tha einai yperoxo!!!!ekpliktika nea mas exeis gia alli mia fora!!!!

  2. Η σκιά έχει πολύ καλοκαιρινή χρώμα και ταιριάζει με πολλά χρώματα ! Το eye liner το τρέμω , δεν μπορώ με τίποτα να το εφαρμόσω σωστά και καταλήγω σαν καρικατούρα κάθε φορά ! Όσο για το make up που δεν αλλοιώνεται μοιάζει όντως με όνειρο θερινής νυκτός και κυρίως με όνειρο θερινής μέρας , γιατί τότε ιδρώνουμε πιο πολύ και το make up τρέχει . Θα τα δοκιμάσω σίγουρα !

  3. Η avon παντα μας εχει συνηθίσει σε καινουρια και πρωτοποριακα προιοντα!!προσωπικα λατρευω τα προιοντα avon και τα χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια!φυσικά έχω προμηθευτεί και το make up extra lasting και εχω μείνει απολυτα ευχαριστημενη με την διαρκεια του και το ποσο ωραια απλωνεται πανω στο δερμα!το προτεινω ανεπιφυλακτα!

  4. ωραιοτατα!!!να μας κανανε και κανα δωρακι απο αυτα ωραια θα ηταν!!!!!

  5. Κορίτσια καλημέρα ! Εγώ λοιπόν, έχω ήδη δοκιμάσει το make up της σειράς κι έχω να σας πω τα καλύτερα !!!! Την Avon την αγαπώ πολύ και την χρησιμοποιώ, κι αν όχι όλα, κάποια από τα προϊόντα της, είναι εξαιρετικά. Ωστόσο make up της, δεν είχα τολμήσει ως τώρα να χρησιμοποιήσω. Ένα θεματάκι το έχω με το υπερβολικά λιπαρό δέρμα μου και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούσα ανέκαθεν προϊόντα πολύ καλών επώνυμων brand, τα οποία είχαν αυτό το πλεονέκτημα της διάρκειας και της αντοχής. Αποφάσισα λοιπόν να ρισκάρω και να δοκιμάσω το Εxtra Lasting Foundation, και λεω να ρισκάρω γιατί το να αγοράζεις make up από κατάλογο, χωρίς πραγματική δοκιμή χρώματος. εμπεριέχει ρίσκο. Τελικά όμως πήγε εξαιρετικά ! Επέλεξα την απόχρωση Nude, κι αυτό που έχω να σας πω είναι, ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο αποδείχθηκε καλύτερο από όλα αυτά τα πανάκριβα make up, που αγόραζα κατά καιρούς. Αφήνει μια υπεροχή ματ αίσθηση, επιδερμίδα ανάλαφρη κι ενυδατωμένη, και δίνει αυτό το nude αποτέλεσμα που τόσο είναι στη μόδα για τη φετινή επιδερμίδα, πολύ δε περισσότερο για το καλοκαίρι. Είναι σαν να μη φόρας make up, αλλά μια καλυπτική κρέμα ημέρας με χρώμα. Δεν υπάρχει πλέον αυτή η «λασπωμένη» αίσθηση στο δέρμα μου, αποτέλεσμα make up, σμήγματος, καλοκαιρινής σκόνης και ιδρώτα, η οποία εμφανιζόταν λίγη μόλις ώρα μετά από το μακιγιάζ. Απόδειξη? Τα γυαλιά ηλίου δεν αφήνουν το γνωστό αντιαισθητικό σημάδι στα ζυγωματικά μου ! Ναι, κορίτσια αλήθεια σας λεω, το τεσταρα κάθε μέρα στη δουλειά, στο κέντρο της Αθήνας! Το Make up διαρκεί όλη τη μέρα, χωρίς το πρόσωπο μου να δείχνει «παστωμένο» ή «μπαλωμένο».
    Tip: Περνάω το πρόσωπο μου αμέσως μετά το make up, με την πούδρα mineral της Avon, η οποία δίνει σατινέ αποτέλεσμα, ενισχύει την κάλυψη και σταθεροποιεί το make up.
    ΥΓ Ίσως δεν θα βολέψει όσες θέλουν πολύ μεγάλη κάλυψη από το make up τους. Αυτό θα το αξιολογούσα ως ελαφριά-μέτρια κάλυψη. Εμένα πάντως μου κανί μια χαρά !

  6. Α… και κάτι ακόμα πιο ευχάριστο… Εγω το πηρα 9,50€ αντι για 21,90€. H Avon κάνει παντα προσφορες στους εκάστοτε καταλόγους, όπως ξέρουμε όσες την προτιμουμε και η τιμή του make up είναι σουπερ!

  7. Το make up είναι πολύ ελαφρύ,σαν να μην έχεις βάλει τίποτε και εμένα δεν με καλύπτει.Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά και τα συστήνω ανεπιφύλακτα.Δοκιμάστε τα και κυνηγήστε τις προσφορές της AVON.

  8. Καλά, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια σας- τα οποία θα βοηθήσουν πολλές φίλες, αναγνώστριες αφού όπως σας είπα και στο post εγώ δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω την σειρά. Τι να πω; Εσείς είσαστε οι πραγματικές beauty editors!

  9. H Avon εχει καταπληκτικες mascara! Κατα τα αλλα οτι make up εχω παρει ειναι πολυ λιπαρο και εχω βγαλει κα σπυρακια. Εχω δοκιμασει αρκετα προιοντα και δεν μου αρεσαν πολυ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.