Nivea Pure and Νatural: Ποιες θα τα δοκιμάσουν;

 

Με πιάσατε στον ύπνο. Αλλά στην κυριολεξία αφού το περασμένο τετραήμερο περιλάμβανε πολύ ξεκούραση, πολύ ύπνο και πολύ κολύμπι. Κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη όταν νιώθουμε ότι ο οργανισμός μας αρχίζει να χάνει δυνάμεις. Και συνεχίζω: Στο προηγούμενο post του beautyblog ήθελα να σας ενημερώσω για τα πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα νέα της Nivea, τον λόγο του ταξιδιού στο Costa Navarino και βέβαια την νέα σειρά Pure and Natural που ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης της μάρκας.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα υπ’ όψιν μου να κάνω διαγωνισμό-απλά να δώσω την δυνατότητα σε τέσσερις από εσάς τις αναγνώστριες – μέλη μου να δοκιμάσετε κάποια από αυτά τα προϊόντα. Οι 1070 συμμετοχές σας με έβγαλαν εντελώς από το πλάνο μου και γι αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας υποσχεθώ έναν «κανονικό» διαγωνισμό με περισσότερα προϊόντα Pure and Νatural αφού μου δώσατε να καταλάβω ότι είσαστε πάρα πολλές εκεί έξω που θέλετε να τα δοκιμάσετε.

 

Προς το παρόν, εσείς είσαστε οι τυχερές που θα τα δοκιμάσετε άμεσα:

 

 

 

Aggelikik

Zeta (vanillabiscuit)

Ketty (mketty68)

Ioanna Lam

10 Σχόλια
  1. Επιτέλους κέρδισα!!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
    Τελικά…ο επιμένων νικά 🙂

  2. Χαίρομαι πολύ που κέρδισα.Περιμένω με ανυπομονησία να τα παραλάβω και να σας ενημερώσω γι’αυτά,αφού φυσικά τα δοκιμάσω.

  3. δεν το πιστευω οτι κερδισα,αρχισα να χοροπηδαω πανω κατω σα παιδακι,πρωτη φορα κερδιζω κατι…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ beautyblog!!! ειμαι τοσο χαρουμενη,συγχαρητηρια και στα υπολοιπα κοριτσια που κερδισαν!πως θα τα παραλαβω;

  4. @Zeta: Ζέτα μου, σου έχω ήδη στείλει mail αλλά δείχνει ότι δεν μπορείς να το δεις. Στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου στο [email protected]
    Φιλάκια!

  5. Teleia!Eyxariso poly beautyblog, den eixa kerdisei pote se diagonismo!

  6. μολις στα εστειλα beautyblog,ευχαριστω και παλι!!!! (χμμμ ισως πρεπει να κοιταξω τις ρυθμισεις του ηλεκτρονικου μου ταχυδρομειου…)

  7. Έλαβα το δώρο μου και για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ το beauty blog!
    Το γαλάκτωμα καθαρισμού Nivea Pure & Natural θα γίνει σίγουρα μόνιμος κάτοικος στο μπάνιο μου, το λάτρεψα!(έχει ιδιαίτερα παχιά υφή και συγκεκριμένα στο δέρμα μου-κανονικό προς ξηρό- ταιριάζει απόλυτα)

    🙂 Ευχαριστώώώ!

  8. κι εγω ελαβα την κρεμα σωματος!ευχαρσιτωωωω! σου εστειλα αναλυτικα τα αποτελεσματα του πρωτου τεστ που τις εκανα σε e-mail. 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.