Δώρο: Κερδίστε 3 αρώματα Yves Saint Laurent, Saharienne!

 

Θυμάστε την σκηνή από το Sex and the City 2, όπου τα κορίτσια αφού φοράνε τα κατάλληλα ρούχα που τους φέρνει μέσα σε λιμουζίνα ο ένας από τους μπάτλερ,(λατρεμένος, πανέμορφος gay, a.k.a., Paula Abdul) ανεβαίνουν στις καμήλες και κάνουν βόλτα στην έρημο για να καταλήξουν για το μεσημεριανό φαγητό σε ειδικά διαμορφωμένη σούπερ χλιδάτη σκηνή πάνω σε μεγάλες μαξιλάρες; Ε, αν ο μπάτλερ είχε σκεφτεί εκτός από ρούχα να τις ψεκάσει και με ένα κατάλληλο για την περίσταση άρωμα, είμαι σίγουρη ότι αυτό θα ήταν το Saharienne του Yves Saint Laurent, ένα άρωμα ιδανικό για να φορεθεί κάτω από τις καυτές ακτίνες του ήλιου.

 

 

Τώρα βέβαια, εμείς μπορεί να μην κάνουμε βόλτες στις ερήμους του Abu Dhabi, αλλά μπορούμε να μεταφερθούμε εκεί νοητά αφού  το πιο καυτό από τα καλοκαιρινά δροσερά αρώματα, το Eau de Toilette, Saharienne, απευθύνεται στην αισθησιακή γυναίκα που λατρεύει το καλοκαίρι. To αρωματικό μπουκέτο ανοίγει με νότες από εσπεριδοειδή, λευκά πέταλα, φύλα πορτοκαλιάς με μια έκρηξη από πράσινες νότες, μπουμπούκια από βατόμουρα, πικάντικο ροζ πιπέρι και τζίντζερ.

 

Αλλά και το μπουκάλι θα το λατρέψετε γιατί  απεικονίζει το μυθικό λογότυπο του YSL, προκαλώντας αντανακλάσεις, όπως το γυαλί στην άμμο με το φως το ήλιου, ενώ το χρυσό καπάκι υπογράφει με κομψότητα αυτή τη νέα δημιουργία του οίκου. Και τώρα 3 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αρκούν δυο απλά βήματα: Να κάνετε like στη σελίδα του beautyblog στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. O διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου και θα λήξει το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Κυριακή 3 Ιουλίου και θα λάβετε πολύ σύντομα το δώρο σας.

 

Good luck girls!

 

 

1,289 Σχόλια
  1. το ειδα σε καταστημα καλυντικων και το λατρεψα. βεβαια απολυθηκα προχτες οποτε μονο αν το κερδισω θα μπορεσω να το απολαυσω 🙁

  2. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

  3. kalisperaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!thelo poli na to kerdiso….eho trelli syllogi apo aromata kai mou leipei mono auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!elpizo na to kerdiso!!!!!!!!

  4. Το μπουκάλι μου αρέσει περισσότερο και απο το άρωμα!

  5. Υπέροχο to άρωμα YSL ελπίζω να γίνει δικό μου!

  6. μετα το θεικό CINEMA θέλω να φορέσω αυτό!!!!

  7. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Μ Α Γ Ε Υ Τ Ι Κ Ο ΑΡΩΜΑ!!!

  8. Αχ, βρε Beautyblog, τι μας κάνεις? Μας κρατάς στην αναμονή! Νόμιζα ότι σήμερα θα ανακοινώνονταν οι νικητές και δεν έβλεπα την ώρα να μπω και να δω. Φφφφφ!! Εις αύριον τα σπουδαία λοιπόν! Καλή τύχη σε όλους και όλες, αν και κρυφά ελπίζω να είμαι μία από τις νικήτριες, μπας και αλλάξει το φενγκ-σουι μου μετά από τόση γκαντεμιά! Καλό σαββατόβραδο! 🙂

  9. dixnei telio apla telio thelo kai ego ena parakalo euxaristo kalh epityxia se olouss 🙂

  10. το θέλω πάρα πολύ.μακάρι να είμαι τυχερή!!!

  11. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΩΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  12. to thelw poluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.