Tο μακιγιάζ της Oriflame Beauty, με μούσα την Δέσποινα Βανδή

 

Η συνεργασία συνεχίζεται και έτσι για άλλη μια χρονιά η Δέσποινα Βανδή θα είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Oriflame. Στα τέσσερα διαφημιστικά σποτ της μάρκας η Δέσποινα εμφανίζεται με τέσσερα διαφορετικά μακιγιάζ, και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κάποιες backstage φωτογραφίες από το shooting.

 

Το make up team της Oriflame δημιούργησε τα συγκεκριμένα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα για να πετύχει ένα σοφιστικέ αλλά και σέξι look για την τραγουδίστρια και παρακάτω θα διαβάσετε τις συμβουλές τους:

 

 

 

Oriflame Beauty Tips:

  • Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση foundation που ταιριάζει με αυτήν του προσώπου σας.
  • Αναδείξτε το σχήμα των ματιών σας με σκιές σε γήινους ή bronze τόνους που αφήνουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.
  • Δώστε έμφαση στο φυσικό glow της επιδερμίδας του προσώπου με μια ημιδιάφανη πούδρα με pigments λάμψης.
  • Απλώστε μια τερακότα στα ζυγωματικά και στους κροτάφους για να δώσετε την όψη του ηλιοκαμένου και απλώστε στα μήλα μία ροζ απόχρωση για πιο ξεκούραστη και υγιή όψη.
  • Τολμήστε ένα ρετρό 70’s χαρακτήρα στο μακιγιάζ των ματιών με μια ανεπαίσθητη γραμμή από ένα μαύρο μολύβι ματιών ή ένα σοφιστικέ μαύρο eyeliner.
  • Φωτίστε τα χείλη με ένα πλούσιο ενυδατικό κραγιόν στην απόχρωση που ταιριάζει στην ενδυματολογική επιλογή σας. Ιδανική επιλογή το εκτυφλωτικό funky κόκκινο χρώμα του καρπουζιού και της φράουλας.
  • Εφαρμόστε στις βλεφαρίδες σας άφθονες στρώσεις από μια μαύρη μάσκαρα που τονίζει την καμπύλη τους και τις επιμηκύνει αποτελεσματικά.
  • Ενισχύστε την κίνηση αλλά και τo shimmering look των μαλλιών σας με ένα ειδικό treatment θρέψης και λάμψης.

 

 

 

 

Tα προϊόντα Oriflame Beauty, που χρησιμοποιήθηκαν στην φωτογράφηση:

 

Urban Shield Foundation

 

 

Eye shadow kit

 

Smooth Definer

 

 

Eyeliner

 

Perfect Blush

 

Terracotta Powder

 

Powershine Lipstick

Wonder Lash Mascara

Styling gloss booster

 

 

 

Oriflame Info: Η Oriflame, που φέτος γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της δραστηριοποιείται σε 63 χώρες παγκοσμίως και αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία καλλυντικών απευθείας πώλησης διαθέτοντας ένα πλούσιο ελληνικό δίκτυο συνεργατών που ξεπερνάει τα 60.000 ενεργά μέλη. Επιπλέον η Oriflame οργανώνει ένα παγκόσμιο ταξίδι ομορφιάς στο Παρίσι από τις 9 έως τις 12 Αυγούστου, στο οποίο είμαι καλεσμένη και αν καταφέρω να πάω, θα σας έχω πολλά και φρέσκα νέα για τη μάρκα.

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. μπορει να τα διαφημιζει (και φυσικα να πλερωνεται για αυτο) αλλα αμφιβαλλω αν τα χρησιμοποιει και στην προσωπικη κ επαγγελματικη ζωη της.

  2. Aγαπημένες μου, ναι να πάω μεν αλλά σκεφτείτε κάτι: Θα είναι εν τω μέσω των μοναδικών διακοπών της χρονιάς και άντε να πεις μετά στον κύριο Ρωμανό, που το περιμένει πως και πως ότι η μαμά φεύγει για δουλειά…

  3. @Vaso: Αχ Βάσω μου!!! Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερο δίκιο!! I love you!!!

  4. ΄Ολοι οι άντρες φίλοι μου θεωρούν τη διαφήμιση της Βανδή “ξεπεσμό”.Συμφωνώ,δε δείχνει άτομο που τα προτιμάει στην προσωπική της ζωή,άρα δεν πείθει.΄Οσο για το ταξίδι,το Παρίσι είναι πάντα μαγικό,αλλά οι στιγμές με τα παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές δεν αντικαθίστανται με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

  5. Να πω και εγώ την γνώμη μου επειδή είμαι μέλος της oriflame έχω βρει την υγειά μου με τα προιόντα αυτά διότι είναι ποιοτικά και οικονομικά όσο για την βανδή σίγουρα δεν πείθει αλλά τι να κάνει και αυτή κρίση έχουμε να μην κάνει και μια διαφήμιση να βγάλει κανά ευρώ?

  6. Αν έρθει κι ο κύριος Ρωμανός στο Παρίσι…??Εκτός αν πρόκειται να έχει πολύ τρέξιμο η μαμά και άρα να είναι πολύ κουραστικά και βαρετά για εκείνον, οπότε και νομίζω θα περάσετε πολύ καλύτερα παρεούλα στην Ελλάδα…!!

  7. Τι ωραία πάλι τα σχόλια σας.. τι πολύτιμα… το σκέφτηκα και εγώ να τον πάρω μαζί μου αλλά πρώτον δεν μπορώ και δεύτερον, άντε να πάρεις τον Ρωαμανό μακριά από τη θάλασσα τον Αύγουστο…

  8. Αντί να κατηγορούμε την Βανδή, καλύτερα να δοκιμάσουμε τα προιόντα της oriflame, προσωπικά έχω να πω πολυ καλά λογια, συνδυάζουν ποιότητα και καλές τιμές τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Για τα αρώματα δεν ξέρω δεν τα έχω δοκιμάσει.

  9. Και γω είμαι μέλος της Oriflame και έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προιόντα ή κάποιοι δικοί μου έχουν αγοράσει και μου έχουν πει την γνώμη τους.Πρόκειται για προιόντα καλής ποιότητας και έχει και οικονομικές τιμές (σε πολλά από αυτά)και βάζει συνέχεια προσφορές για τα άλλα προιόντα που είναι πιο ακριβά.Η κυρία Βανδή πληρώθηκε και πληρώνεται για την διαφήμιση που κάνει,αλλά όσο και να το κάνουμε τραγουδίστρια είναι και όχι ηθοποιός για να πείσει.Όποιος θέλει παίρνει και όποιος δεν θέλει δεν παίρνει.Συμφωνώ με την ΒΙΚΥ ΝΙΚΑ ,όλα τα έρμα τα ευρώ γίνονται!!!

  10. Κορίτσια, το πρόσωπο που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρία για να προωθήσει τα προϊόντα της είναι καθαρά θέμα marketing και εμπορικών συμφωνιών. Δεν χαρακτηρίζει το ίδιο το προϊόν.Άλλες εταιρίες χρησιμοποιούν μοντέλα, άλλες απλές γυναίκες , άλλες παρουσιάτριες. Φυσικά το να χρησιμοποιεί η εταιρία ένα δυνατό όνομα όπως η Βανδή , ή η Μενεγάκη σε άλλη εταιρία ή η Χρουσαλά αυτό προσδίδει ένα παραπάνω point στο προϊόν και δημιουργεί ένα κίνητρο να το προσέξει το αγοραστικόκοινό και να το δοκιμάσει.
    Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Oriflame καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενειας(και ο άντρας μου και ο μικρος μου γιος) και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πολύ καλή σχέση ποιότητας -τιμής.
    Απο κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.