Oι νικήτριες του αρώματος YSL, Saharienne

Τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες είναι καλό να αποφεύγουμε τα βαριά, πικάντικα αρώματα και να προτιμούμε αρώματα με πιο ελαφριές και δροσερές νότες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το καλοκαιρινό μας άρωμα δεν πρέπει να έχει “προσωπικότητα”. Το Saharienne αν και συγκαταλέγεται στα δροσερά καλοκαιρινά αρώματα έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και εσείς οι τρεις που το κερδίσατε, θα το διαπιστώσετε άμεσα. Και οι νικήτριες είναι:

 

1.  Katerinaki (kati 1991)

2. NTINA (dinarapti)

3. ANDA (cake  anda)

31 Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια στις νικήτριες!…Μπορεί να μην είμαι ανάμεσά τους, αλλά το άρωμα είμαι πολύ περίεργη να το δοκιμάσω και θα το αναζητήσω άμεσα…!!:-D

  2. Πρέπει να είναι ωραίο αρωματάκι.Μπράβο στις κοπέλες!

  3. egwwwwwwwwwwwww tipotaaaaaaaaaaaaaaaa den kerdisaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. a btw asxeto me ayto.elava k ta proionta estee lauder p eixa kerdisei k einai teleia!euxaristw para polu!

  5. Εμεις οι ατοιχες μπορουμε να εχουμε δειγματακια!!!!χαχα..Συγχαρητηρια στα παιδια που το κερδισαν..Μπραβο beautyblog!!!!!!!!Σε λατρευωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!εμεις οι ατοιχες next time!!!

  6. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΑ…ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ!!!!

  7. Μπράβο στα κορίτσια, καλοφόρετο!! Αν και είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα κέρδιζα και εγώ! Δεν πειράζει, next time! Beautyblog, συνέχισε έτσι! Φιλάκια!!

  8. σας ευχαριστώ πολύ,πολύ,πολύ…πρώτη μου φορά κερδίζω σε διαγωνισμό και χαίρομαι αφάνταστα!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!BEAUTYBLOG,ΕΙΣΑΙ SUPER!!!!

  9. Συγχαρητήρια κορίτσια, σαγινέψε τα πλήθη αυτό το καλοκαίρι!!!!!!!!

  10. Συγχαρητήρια στις νικήτριες & κυρίως στο beautyblog για την ενημέρωση που μας προσφέρει, αλλά & για τους υπέροχους διαγωνισμούς του !!! Το beautyblog είναι πραγματικά απίστευτο !

    Το μοναδικό που με δυσανασχετεί είναι το γεγονός ότι τελευταία αρκετοί διαγωνισμοί απαιτούν ο κάθε συμμετάσχων να έχει εγγραφεί στο facebook …κάτι το οποίο βρίσκω αρκετά άδικο για να πω την αλήθεια.
    Και απ’ό,τι παρατήρησα δεν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα..γι’αυτό θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά, στους εφεξής διαγωνισμούς να δίνετε και στα άτομα τα οποία δεν είναι εγγεγραμμένα στο facebook τη δυνατότητα να συμμετέχουν.
    Αν καταφέρνατε να κάνετε κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά υπέροχο !!!! 🙂
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !

  11. Αγαπημένη μου Thomai,

    κατ αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει το beautyblog και η παρέα μας!

    Δεν ξέρω πόσο καιρό το διαβάζεις αλλά από τον Οκτώβριο του 2009 που βγήκε στον αέρα μέχρι και σήμερα έχουν “ανέβει” πάνω από 40 διαγωνισμοί, έχουμε πάνω από 150 νικητές και βέβαια δεν υπήρχε ποτέ σαν προυπόθεση η εγγραφή στο Fecebook. Αλλά ακόμα και τώρα, αυτό δεν ισχύει. Να σου φέρω ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα, η Soulapx η οποία κέρδισε στο προηγούμενο μικρό κουίζ του beautyblog δεν ξέρω καν αν έχει λογαριασμό στο facebook (αλήθεια έχεις soula;) Εννοείται ότι δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος στους διαγωνισμούς του beautyblog έχετε όλες και όλοι και όχι μόνο όσοι έχουν λογαριασμό στο facebook. Απλά να σε ενημερώσω ότι κάποιες φορές (στο beautyblog έχει συμβεί μέχρι τώρα μόνο μια φορά) οι διαγωνισμοί είναι μόνο μέσω facebook αλλά αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο.

    Και πάλι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

    Φιλάκια,
    Τζούλια

  12. Η αλήθεια είναι πως με το ίντερνετ δεν έχω και άριστη σχέση και όντως,δεν έχω facebook. Και όπως σας είπα νομίζω, μου έκανε πολλή εντύπωση που πρόλαβα και κέρδισα.Ευχαριστώ πολύ!

  13. Κέρδισες γιατί μαζί με την Angelina το βρήκατε πρώτες soula μου!

    Το δωράκι σου θα φύγει αύριο!!

    χχχ

  14. Αυτό μου έκανε εντύπωση, που ήμουν απ’τις πρώτες! Εντάξει, ευχαριστώ πολύ!

  15. Συγχαρητηρια στα κοριτσια που κερδισαν!!!μολις τα παρετε θελουμε να μας πειτε εντυπωσεις!!!!!

  16. @beautyblog το δικο μου δωρακι της nivea ποτε θα ερθει? με εχει πιασει μια λαχταρα να το παρω στα χερια μου να μυρισω,να δοκιμασω και να επεξεργαστω τα προιοντα!!!χαχαχαχα (ουφ παω να συνεχισω το διαβασμα…ατιμη εξεταστικη!)
    φιλακια και παλι μπραβο στις τυχερες αυτου του διαγωνισμου!

  17. Καλησπέρα γλυκιά μου Julia!

    Δεν χρειάζεται να μ’ευχαριστείς, την αλήθεια λέω απλώς! Και δεν νομίζω πως υπάρχει άτομο που να είναι μέλος του beautyblog και να διαψεύσει πως χάρη σ’εσένα ενημερωνόμαστε πιο άμεσα και πιο εύκολα γύρω από διάφορα θέματα του κόσμου της ομορφιάς ..! Σ’ευχαριστούμε γι’ακόμη μια φορά λοιπόν !!
    Επί του θέματος τώρα, συμφωνώ με τα λεγομενά [γραπτά,ok..:)]σου.
    Απλώς θέλω να σου διευκρινίσω πως δηλώνοντας το “παράπονό” μου, βασίστηκα σε 2 αρκετά πρόσφατους διαγωνισμούς: σ’εκείνον με τα προϊόντα της συλλογής Glam Shine της L’Oreal Paris και σ’εκείνον με τα σετ Pure Color της Estee Lauder .

    Διαβάζω το beautyblog από το 2010 και η αλήθεια είναι πως όλοι οι διαγωνισμοί προϋπέθεταν απλά και μόνο ένα σχόλιο από τον κάθε συμμετάσχοντα, εκτός μόνο από τους 2 διαγωνισμούς που προανέφερα.
    Αποφάσισα, λοιπόν, να σου γράψω εκφράζοντας την κρυφή ανησυχία [τη δική μου αλλά και ορισμένων φίλων μου που είναι μέλη του beautyblog] ,φοβούμενοι μήπως στο μέλλον οι διαγωνισμοί με συμμετοχή [και] μέσω facebook πληθύνουν επικίνδυνα [για εμάς, καταλαβαίνεις..].
    Εμείς, πάντως, το απευχόμαστε … ! ! !

    Συγγνώμη αν σε κούρασα, αλλά έπρεπε κάπου να απευθυνθώ και ποιός άλλος καταλληλότερος από εσένα ? ! ?

    Καλή συνέχεια στο έργο σου αλλά και εκτός, σ’ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

  18. pros tin THOMAI
    vasika des oute ego exo facebook(k de prokeite k na kano) k eixa tin idia anisixia me sena gt ontos aytoi oi diagonismoi p les elegan na kaneis k like alla ego egrapsa oti den exo fb k apla kano comment…….k telika hmoun mia aptis nikitries tis estee lauder k de to perimena katholou omos gt nomiza pos eprepe na kano k like alla mallon den htan k toso aparaitito…..opote min anisixeis eimai zontano paradeigma pos de xreiazete fb!

  19. @Thomai: Αγαπημένη μου Thomai, νομίζω σου απάντησαν οι φίλες μας! Μην ανησυχείς λοιπόν για τίποτα! Όλες και όλοι μπορούν να κερδίσουν στο beautyblog και τουλάχιστον εδώ δεν υπάρχουν διακρίσεις!

  20. @Zeta: Καλημέρα Zeta μου!

    Σας έχω ήδη στείλει τα δωράκια σας από Nivea και μάλιστα η AggelikiK που ήταν μια από τις νικήτριες το έχει ήδη λάβει! Κάνε λίγο υπομονή και είμαι σίγουρη σε λίγο θα το λάβεις και εσύ. Απλά ενημέρωσέ με μόλις το λάβεις!
    Φιλάκια
    Τζούλια

  21. A τότε υπέροχα !!!
    Κανένα πρόβλημα λοιπόν !
    Συνεχίζουμε ακάθικτοι . . . χι χι 😉
    Ciaoooo !

  22. Γειά σας,κορίτσια,και καλή εβδομάδα σε όλες μας!
    Αγαπητή Thomai,είχα την ίδια ακριβώς ανησυχία με σένα όσον αφορά το θέμα ¨Διαγωνισμοί και Facebook¨.Οπότε,χάρη σε σένα που το διατύπωσες χθες και στην αγαπημένη μας Τζούλια που απάντησε άμεσα και μας καθησύχασε,μπορούμε να είμαστε σίγουρες για το Beautyblog μας ότι δεν θα μας αποκλείσει από την ευκαιρία-δυνατότητα συμμετοχής στους υπέροχους διαγωνισμούς του.Ευτυχώς!Φιλιά!

  23. @Τζουλια μου ηρθε και μενα σημερα το χαρτι απο τα ελτα οποτε αυριο πρωι-πρωι θα παω να τα παρω και με το που γυρισω σπιτι θα τα δοκιμασω και θα σου γραψω αμεσως εντυπωσεις!!! 🙂

  24. Εχω ήδη παραλάβει το δώρο-άρωμα και ευχαριστώ για ακόμη μία φορά.
    Είναι όντως καλοκαιρινό & απίστευτα sexy-δροσερό. Θέλεις συνέχεια να μυρίζεις το δέρμα σου και τα μάτια σου τότε μισοκλείνουν λάγνα!!.
    Κορίτσια ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG θυμηθείτε να το δοκιμάσετε/αγοράσετε πριν φύγετε για διακοπές και δεν θα μυρίζετε σαν ένα με όλες.
    Συμβουλή: ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  25. To arwma einai polu wriao kai drosero!!! Sugxaritiria koritsia!!!
    Julia mou eisai “ola ta lefta”, foveri!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.