L’Oreal Paris: Δοκίμασα τo κραγιόν Studio Secret Professional, Universal Lip Glow.

 

 

Μπορεί να περάσουν ατέλειωτες εβδομάδες, μήνες ακόμα και χρόνια και να μην συμβαίνει τίποτα το άξιο λόγου στον χώρο της ομορφιάς. Αρώματα που επαναλαμβάνονται σχεδόν πάντα με παρόμοιες νότες, κρέμες περιποίησης με τις ίδιες και τις ίδιες συνθέσεις, κολεξιόν μακιγιάζ με απολύτως καμία πρωτοτυπία και εσύ πας, έρχεσαι, πας, έρχεσαι, σε  διάφορες συνεντεύξεις τύπου και σε ατέλειωτα νέα λανσαρίσματα προϊόντων σαν περιπλανώμενος Ιουδαίος.

 

Ακούς τα διθυραμβικά από τις εταιρίες για τη νέα τους «επαναστατική!», «καινοτόμα!» «απίστευτη!», «Νο 1!» φόρμουλα (αυτά τα λένε βέβαια η ίδιες οι εταιρίες για τα προϊόντα τους) και εσύ γυρίζεις στο γραφείο με μια απίστευτη βαρεμάρα, με ένα ατέλειωτο χασμουρητό και όταν έρχεται η μαύρη ώρα να γράψεις δυο λέξεις  στον υπολογιστή, να στύβεις το μυαλό σου και να μην βγαίνει τίποτα, οπότε – απλά να αντιγράφεις ένα ακόμα Δελτίο Τύπου, να αλλάζεις κανένα επίθετο και αν είσαι και σε μεγάλα κέφια, να βάζεις και λίγο χεράκι στο συντακτικό, έτσι για να περάσει η ώρα και για να πεις ότι έβαλες σε χρήση και το ρημαδο-πτυχίο που πήρες κάποτε…

 

 

Προχθές – θα είμαι απόλυτα ειλικρινής- διάβασα για ένα ακόμα προϊόν – αυτή τη φορά ένα κραγιόν με νέα καινοτόμα φόρμουλα, θα την πω την αμαρτία μου- δεν έδωσα και πολύ σημασία, παρόλα αυτά, πρώτον επειδή είναι όντως καινούργιο στην ελληνική αγορά και δεύτερον, μ’ αρέσει, δεν μ’ αρέσει – αυτή είναι η δουλειά μου –έγραψα γι’ αυτό στο ΟΚ! και μετά το ξέχασα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα δει live αλλά σκέφτηκα- και να το δω τι θα αλλάξει; Άλλο ένα κραγιόν με “καινοτόμα φόρμουλα”, τι είχαμε, τι χάσαμε… Α, να σας εξηγήσω και κάτι για να έχει νόημα η ιστορία. Πολλές φορές λαμβάνουμε Δελτία Τύπου πριν δούμε το προϊόν και αυτό συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο των deadlines. Δηλαδή πρέπει να προλάβουμε να γράψουμε γι αυτό για να σας ενημερώσουμε έγκαιρα και μετά από λίγες μέρες θα το δούμε και «ζωντανό».

 

 

Χθες λοιπόν και αφού είχε προηγηθεί το Δελτίο Τύπου, κατέφθασε και η εταιρική τσάντα με το συγκεκριμένο προϊόν, πάλι δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία, (πνιγόμουν άλλωστε)  αλλά το απογευματάκι με ησυχία – όπως κάνω συνήθως – άνοιξα επιτέλους την τσάντα για να περιεργαστώ καλύτερα το κραγιόν, να το δοκιμάσω και αν το έβρισκα άξιο λόγου – να σας γράψω γι’ αυτό (βέβαια, πόσο άξιο λόγου μπορεί να είναι ένα ακόμα κραγιόν, αλλά τέλος πάντων…) Η πρώτη έκπληξη ήρθε όταν έστριψα το καπάκι και το άνοιξα. Ναι μεν είχε όλα τα στοιχεία ενός συμβατικού κραγιόν αλλά αυτό ήταν… διάφανο. Δηλαδή όταν το έφερα κοντά στα μάτια μου, μπορούσα διαμέσου, να δω την απέναντι καρέκλα. Δεν ξέρω αν η παρομοίωση θα μου βγει πετυχημένη αλλά ήταν σαν lollipop ας πούμε σε σχήμα κραγιόν αλλά ακόμα πιο διάφανο- να,το βρήκα,- σαν παγάκι με σχήμα κραγιόν! Ωπ, ωπ, ωπ, τι γίνεται εδώ; Για να ξαναδιαβάσω πιο προσεκτικά το Δελτίο Τύπου… Κουτρουβαλιάστηκα, μπροστά στον υπολογιστή και τώρα απλά κάνω copy-paste για να διαβάσετε και εσείς ακριβώς αυτά που διάβασα εγώ:

 

 

«To 1ο κραγιόν που αντιδρά με το PH της επιδερμίδας των χειλιών και από την πρώτη επαφή αποκαλύπτει και αναδεικνύει ένα μοναδικό χρώμα για καθεμία ξεχωριστά. Έτσι τέρμα πια στις λάθος επιλογές αποχρώσεων. Το Universal Lipstick, καλύπτει τα χείλη με ένα ανάλαφρο, διάφανο κάλυμμα που αναδεικνύει το δικό σας φυσικό χρώμα. Η σύνθεση του συνδυάζει έλαια καιπολυμερή λάμψης δημιουργώντας το πιο ελαφρύ και απαλό αποτέλεσμα. Το χρώμα αποκαλύπτεται σταδιακά ανάλογα με το πόσο υγρά είναι τα χείλη. Η απόχρωση αποκτάται χάρη στην ύπαρξη μιας λιποδιαλυτής χρωστικής η οποία αφήνει ένα τελείωμα φυσικό και λαμπερό αναδεικνύοντας το δικό σας χρώμα χειλιών. Η διάφανη όψη του οφείλεται στο συνδυασμό 2 παραγόντων gel και στην απουσία κεριών.»

 

Όλα ωραία και καλά, αλλά εμένα γιατί δεν μου έκανε από την αρχή κλικ με το που διάβασα το Δελτίο; Και μετά θυμήθηκα γιατί. Ένα παρόμοιο προϊόν είχε βγάλει σε limited edition αν δεν κάνω λάθος και η Clarins πριν από 3-4 χρόνια, ήταν ένα διάφανο lip gloss και όταν το άπλωνες έδινε ένα φυσικό χρώμα στα χείλη. Όμως, όπως ξέρετε δεν το έχω και τόσο με τα lip gloss, το έβαλα κάνα δυο φορές, έφευγε πολύ γρήγορα (δεν μου μένει στα χείλη lip gloss με τίποτα- ούτε και κραγιόν εδώ που τα λέμε…) και μετά κατέληξε και αυτό στο ντουλαπάκι των (λίγο) χρησιμοποιημένων προϊόντων μου και από τότε δεν το ξαναείδα.

 

 

Και επιτέλους με τα πολλά  ήρθε η ώρα και για την δοκιμή. Πήγα μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου, το άπλωσα, δεν έβλεπα και καλά (κακοφωτισμένο μπάνιο…) πήρα ένα καθρεφτάκι χειρός, βγήκα στο μπαλκόνι και .. είδα το απίστευτο… Τα χείλη μου, τα δικά μου, μονίμως άχρωμα χείλη, είχαν πάρει ένα απίθανο ροδο-κόκκινο χρωματάκι και είχαν και μια υποψία λάμψης σαν ας πούμε να τα είχα μόλις σαλιώσει , αλλά κραγιόν με την έννοια του κραγιόν, δηλαδή, χρώμα- που –μόλις-έχω-απλώσει- στα – χείλη- μου, ούτε κατά διάνοια. Αλλά κυρίες μου, μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, δεν παραμυθιάζομαι και εύκολα.. Οπότε έκανα τα εξής: Ήπια τσάι, έκανα κάτι πολύ κακό (δυστυχώς περιλάμβανε καπνό…) και μετά έφαγα ένα βερίκοκο. Δηλαδή έβαλα σε εφαρμογή τους τρεις εχθρούς της κραγιονικής (ότι θέλω λέω) διάρκειας.

 

Μέχρι  να συμβούν όλα αυτά πέρασε κανένα μισάωρο και μετά ξανακοιτάχτηκα στο καθρέπτη. Ναι! Το χρώμα ήταν εκεί! Και μάλιστα δεν υπήρχε αυτή η αρχική απαλή λάμψη- και έδειχνε ακόμα πιο φυσικό! Μισή ώρα, ε, ΟΚ, δεν ήρθαν και τα πάνω κάτω στη (κοσμητολογική μου) ζωή. Τι να πω; Είμαι ο άπιστος Θωμάς του κόσμου της ομορφιάς. Πέρασαν δυο ώρες… και ξανακοιτάχτηκα στον καθρέπτη… ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ! Το φυσικό χρώμα αναλλοίωτο πάνω στα χείλη μου!! Σε ευχαριστώ, Θεά της Ομορφιάς. Επιτέλους άκουσες τις προσευχές μου για χείλη με χρώμα χωρίς κραγιόν ή lip –gloss. Ντροπή, κυρία L’Oreal Paris που αποκαλείτε αυτόν τον (ας πω… «ενισχυτή ομορφιάς»)  «κραγιόν».

 

Πώς να μην μπερδευτεί αυτή η πτωχή πλην τίμια συντάκτρια ομορφιάς; Δηλαδή τι πρέπει να καταλάβουμε.. ότι είναι απλά άλλο ένα κραγιόν; Δηλαδή στα αγγλικά θα το πουλήσετε ως lipstick, στα γαλλικά ως rouge a levres, στα ιταλικά ως rossetto;  Πως θα καταλάβουν οι καταναλώτριες ότι κάτι τόσο απίστευτα καινοτόμο (επιτέλους, γράφω την φράση και την πιστεύω κιόλας!!) έχει «προσγειωθεί» από το μέλλον, στον κόσμο μας;

 

 

Επίλογος: Η συζήτηση είναι για το LOreal Paris, Studio Secret Professional, Universal Lip Glow, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 15 Ιουλιου και θα κοστίζει 16,45Ε . Το ίδιο βράδυ είχαμε “girls night out’ με τη Βίκυ και θα την αφήσω να πει τα υπόλοιπα σε σχόλιο.Επίσης ενώ συνήθως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις στην συγκεκριμένη περίπτωση ούτε χίλιες φωτογραφίες δεν φτάνουν για να περιγράψουν το τι είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε από κάτω…

 

 

 

 

 

 

(Υπομονή για το «Βρίσκομαι στο Μέλλον» Part Two μέχρι αύριο και είμαι σίγουρη πολλές από εσάς εκεί έξω θα αναρωτιέστε τώρα περί – τίνος πρόκειται…  χε,χε,χε… τρελαίνομαι για teasers…)

54 Σχόλια
  1. egine to piasame to noima kolao mexri kai ayrio sto pc kai o theos voithos

  2. καλημερα beautyblog και μονο που διαβασα τον επιλογο <>!!!!!YΠΑΡΧΕΙ τετοιο κραγιον????Αν ειναι ολα αυτα που λες το θελω!!!!!!!!!!!!!!

  3. Χαχα!Σε μεγάλα κέφια η Τζούλια!!Κι εγώ δεν ξέρω τί να πρωτοσχολιάσω…..
    Λοιπόν….
    Θα ξεκινήσω με το προιόν….Το είχε πάρει κάπου το μάτι μου και , για να είμαι ειλικρινής, δεν πολυπίστεψα τα όσα διάβαζα…’Ολα τα προιόντα θαύματα υυπόσχονται,σκέφτηκα…Βέβαια, ως κοπέλα, κράτησα τις πληροφορίες στο πίσω μέρος του μυαλού μου και σκέφτηκα ότι μια δοκιμή του αξίζει κάποια στιγμή….Και μετά από αυτό το άρθρο, όχι απλά του αξίζει,αλλά επιβάλλεται!!Φαίνεται να κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο…Τέλεια χείλη, με ιδανικό χρώμα από το πρωί ως το βράδυ!!!
    ‘Οσον αφορά το κομμάτι που περιγράφεις τη δουλειά σου – ναι,με τη ρουτίνα της-, οκ, τα κατάφερες…Εγώ, πάλι ζήλεψα λιγάκι…Κάτι ακούγεται ωραίο…
    Και τέλος, ναι,αναρωτιόμαστε…Τί μπορεί να είναι το Part 2…??!To be continued…..

  4. Έχω μείνει άφωνη.. Τι να πρωτοπω??!! Το περιμένω πως και πως να βγει για να το πάρω!!!! Και θα είμαι σε αναμονή μέχρι αύριο να διαβάσω και το part 2. Θα πάθω πολλαπλά ευχάριστα σοκ νομίζω!!!!χχχ 🙂

  5. Πλάκα-πλάκα, πριν κανένα διβδόμαδο (νεολογισμός και πάλι), είχα δει στην τηλεόραση να το χρησιμοποιούν, και όντως το αποτέλεσμα ήταν αυτό που τόσο εύγλωττα περιγράφεις!
    Θα έρθει Αύγουστο νομίζω στην ελληνική αγορά, ή κάτι παρόμοιο …

  6. Οι πηγές μου λένε ότι θα κυκλοφορήσει 15 Ιουλίου -τέλεια δηλαδή γιατί είναι προιόν must-have ειδικά στις διακοπές που δεν θέλεις να δείχνεις “βαμμένη” αλλά φυσική καλλονή. Τώρα έγώ έχω πάθει εμμονή και μου λέεει χθες η Βίκυ – “πρόσεξε μην το χάσεις” γιατί με ξέρει. Όσα προιόντα έχω λατρέψει, από την αγωνία μου να μην τα χάσω, στο τέλος τα χάνω!

  7. Καλημέρα,κορίτσια!My dear Julia,πρέπει να είχες έμπνευση όταν έγραφες το παραπάνω post,όπως και η L’Oreal Paris,όταν δημιουργούσε το Studio Secret Professional, Universal Lip Glow!Στα συν,βέβαια,ότι εσύ πέτυχες να μας ιντριγκάρεις-ξεσηκώσεις για το πολυαναμενόμενο Part Two!Εν αναμονή,λοιπόν,και για τα 2!(Επιτέλους, έχουμε να περιμένουμε κάτι εν τω μέσω του θέρους!)
    Άσε που όσο μας δίνεις tips για τη δουλειά σου,τόσο αναρωτιόμαστε-μετανιώνουμε για το δικό μας λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό!
    Φιλάκια!

  8. Julia αυτο το προιον αν εχουμε σκασμενα χειλια θα τα ενυδατωση??διαβασα το αρθρο σου και λες δεν εχει υχνος κεριου!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ περιεργη!!to be continued for a part 2.sorry για τα αγγλικα μου ελπιζω να τα εγραψα σωστα!!!!

  9. 15 Ιουλίου?! Μια χαρά…!!Ούτε εξεταστική δε θα έχω τελειώσει ως τότε (καθένας με τον πόνο του…). Αναμένουμε λοιπόν, γιατί όντως, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι απαραίτητο!!Αν και εδώ που τα λέμε, σχεδόν πάντα θέλουμε το μακιγιάζ μας και να μην αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μας και να μην προδίδει την αλήθεια για το πόσο βαμμένες είμαστε…χιχι!

  10. @Vaso: Πολύ καλή ερώτηση Βάσω μου!! Ε, ναι λοιπόν και να ενυδατώνει και εγώ όλο το βράδυ δεν είχα ίχνος ξηρότητας – όπως μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν- σε διάφορα long lasting κραγιόν…

  11. Ευχαριστω πολυ julia μου!!δεν εχω φορεσει ποτε μου εντονα χρωματα στα χειλια μου και παντα μου αρεσουν οι παλ αποχρωσεις.εχω δοκιμασει μονο και οταν κοιταζομαι στο καθρεπτη δεν βλεπω την Βασω κατι δεν μου παει καλα!κατι δεν μου αρεσει!!αν δεν ειμαι τυχερη σιγουρα μια μερα θα το παρω και θα σας πω και την δικια μου εμπειρια!!!

  12. Και ήμουν έτοιμη να αγοράσω κραγιόν χτες,αλλά κάτι έγινε και δεν πρόλαβα.Θα περιμένω λοιπόν να βγει αυτό!

  13. Πολύ ενδιαφέρον…!!Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Τελικά είχε δίκιο η βαφτιστήρα μου που επέμενε να γνωρίσω το beautyblog…

  14. To sugkekrimeno proion to eida se mia ekpompi stin tileorasi kai mou ekane megali entuposi. Leo na to dokimaso na do ti apotelesmata exei!

  15. Kala milame me pethaineis me ton tropo pou grafeis!!!! Me vazeis se peirasmo….megalo peirasmo!!!!!!!!Aaaaax pali tha mou gkriniazei o antras mou oti exw 15 kragionia alla den exw 15 xeilia…kai ante twra tou Xristianou na tou e3igeis ti diafora!!!!!! Mono eseis me katalavainete!!!!

  16. κορίτσια χθες βραδυ, μετά απο αρκετό καιρό, είχαμε ένα χαλαρό girls night με την miss BeautyBlog, αυτοπροσώπως (i know, i know, i m a very lucky gal:-)))). εκείνη μόλις είχε τελειώσει απο το baby swimming εγώ απευθείας απ το γραφείο…έχει έρθει το vino bianco ποθ έχουμε παραγγείλει, έχουμε πιεί μερικές γουλιές, και με ρωτά η φίλη μου : ” έχω κραγιόν?” ( για να σασ βάλω στο κλίμα, πάντα ρωτάμε η μια την άλλη αν έχουμε κραγιόν, για να φρεσκαριζόμαστε τα κορίστια…να μην είμαστε τα “χλωμά χείλη” σε indian terms)….anyway, την κοιτώ λοιπόν και της λέω : “όχι δεν έχεις κραγιόν, αλλά είσαι οκ. και με το που συνειδητοποιώ τι έχω πεί μόλις, μου βγάζει απο την τσάντα της το MUST BUY. βγάζει το καπάκι, το ανοίγει, το στρέφει προς το φως, you could literally see through it, έμοιαζε σαν lollipop κεράσι. μου λέει δοκίμασε το, αφού πρώτα αφαιρέσεις το κραγιόν σου. πράγματι, τρέχω στο ladies room, πάνω στα ψιλοτάκουνα (τρομάρα μου) και το βάζω…τα χείλη μου στην αρχή είχαν μια ελαφρώς γυαλιστερή αλλά ροδαλή απόχρωση. συνεχίζεται η βραδιά, είμαστε στα μισά του μπουκαλιού (κρασάκι δροσερό) και μου ζήτησε να πάω στην τουαλέτα να δω τα χείλη μου…Κορίτσια, ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ. αλλά όχι αφύσικα. ήταν τα χείλη μου ροδαλά, χωρίς την γυαλάδα πλέον, όχι δεν είχαν ξεραθεί, αλλά ήταν εκεί ροδαλά, ΦΥΣΙΚΑ. πως είναι όταν φιλιόμαστε πολύ ώρα με το αγόρι-άντρα μας? τέτοιο ροδαλό! είναι το MUST BUY mou…ανυπομονώ να ανταλλάξουμε σχόλια!

  17. Είσαι πολύ τυχερή!!! (Κι ο μικρούλης έχω να παρατηρήσω, με το baby swimming…) Πολύ ωραία girl’s night αυτή που διαβάσαμε!! Και μας έκανες ν’ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο και για το κραγιόν….

  18. @ kerasia: Με έκανες και γέλασα πολύ με το σχόλιο του άντρα σου με τα 15 χείλη!!!
    @ Vicky: Πολύ γέλασα χθες το βράδυ με το “οικογενειακή φίλη” :)))

  19. pragmatika einai auto pou thelw!! kata tin diarkeia tis imeras xrisimopoiw liposan me xrwma gia auton ton logo!! Na min einai axrwma ta xeili!! katalavainete posa liposan xrisimopoiw to mina..(to rekor mou 4!! asumfori sas lew asumfori!!) giati me ayta enan kafe na pieis exei exafanistei to xrwma apo ta xeili..Opote opws katalavainete einai ayto pou xreiazomoun sas lew!!!anypomonw na to dokimasw!! se euxaristoume polu Joulia pou mas enimerwneis !! xxx

  20. φαίνεται δελεαστικό….!!! έχω και μια αδυναμία στη L’oreal γενικός.. αλλά θέλω πολύ να το δοκιμάσω γιατι με τα lip gloss έχω θέμα… δεν μένουν!
    Πάντα μας ξαφνιάζεις ευχάριστα ΤΖούλια μου! μπράβο! 🙂

  21. Τζούλια μου με έβαλες σε σκέψεις και θα δοκιμάσω σίγουρα το κραγιόν όταν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα! Πάντως θυμάμαι πριν περίπου 20 χρόνια όταν πήγαινα Γυμνάσιο (ίσως οι λίγο μεγαλύτερες φίλες θα το θυμούνται) είχε κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά ένα κραγιόν που από ότι θυμάμαι, όταν το άπλωνες στα χείλη αυτό έπαιρνε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το ποιος το φορούσε. Πχ σε μένα είχε το χρώμα του έντονου ροζ, ενώ στην φίλη μου έδειχνε περισσότερα προς το κόκκινο. Και το χρώμα δεν έφευγε γρήγορα. Κάτι ανάλογο μάλλον είναι κι αυτό που μας παρουσίασες Τζούλια μου! Και σίγουρα είναι ξεχωριστό αφού όπως λες δεν ξηραίνει τα χείλη!!!!

  22. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡ8ΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :-))

  23. @Mένη: Πολύ ενδιαφέρον αυτό που μου έγραψες Μένη μου! αν θυμηθείς και την μάρκα θα με βοηθούσες πολύ!

  24. uparxei hdh paromoio kragion kai gloss!to kragion einai apo barry m kai ginetai apo prasino (!) to idaniko xrwma gia th ka8emia kai ta gloss apo thn too faced kai apo th smashbox.kai einai polu longlasting kai ta 3.kai enudatika.

  25. Τζούλια μου δεν θυμάμαι καθόλου ποια μάρκα ήταν το κραγιόν! Πέρασαν και πολλά χρόνια βέβαια…. Πρέπει να είναι αυτό που γράφει η Ria πιο πάνω γιατί θυμάμαι κι εγώ ότι ήταν πράσινο.

  26. agaphmenh mou filh Julia, h “oikogeineiakh filh”, einai to kainourgio slogan, inside joke, pes to opws theleis. einai MUST, opws kai to en logw “kragion from the future”.

  27. woooooooow entiposiastika!pistevo aksizei k me to parapano na to dokimaso:D

  28. To eixa dei otan eixe paei o Dimitris Giannetos sto Mes thn trelh xara kai eixa xetrelathei mono kai mono sthn idea !!! Anupomonw na kukloforhsei kai na to dokimasw!!

  29. A το είχα δει μες την καλή χαρά αυτό έιχε πάει ο γιαννέτος να κάνει μακιγιαζ με τα νέα προιόντα της LOREAL και είχε και αυτό το κραγιό μόλις το έβαλε στην κοπέλα πήρε το χρώμα που ταίριαζε στα χείλη της,είναι απλά τέλειο,εντυπωσιάστηκα τόσο μόλις το είδα,κορίτσια πραγματικά σου λύνει τα χέρια αυτό το κραγιόν,πατήστε στο youtube na to δείτε απλά δεν θυμάμαι την ημερομηνία που είχε πάει ή μπείτε στον alfatv.gr και βρείτε το σχετικό βίντεο

  30. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ.ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

  31. ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!!ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ!

  32. Απίστευτο !!! Too good to be true , αλλά συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου . Κι εμένα δεν μου μένει κραγιόν με τίποτα και για να μη μου τρέξει και αποκτήσω τη μορφή κλόουν συνήθως καταλήγω με ένα απλό ημιάχρωμο lip gloss ( ειδικά τις πρωινές ώρες ) που και να φύγει/τρέξει δεν έγινε και τίποτα . Ανυπομονώ να το δοκιμάσω !!! ( κλαψ κλαψ δεν μπορούσες να μας το πεις στις 14 Ιουλίου να έχουμε μόνο μια μέρα να περιμένουμε ??? Αν δεν το έχoυν τα Hondos Center Πειραιά στις 15/07 θα τους κάνω μήνυση !! )

  33. Το κραγιόν που αναφέρει η Μένη το είχε και η μητέρα μου..Θυμάμαι σίγουρα ότι μυρίζει πράσινο μήλο. Τέλεια τα νέα, φυσικά γέλασα με την περιγραφή σου.Πολύ σου σου σου,Μαντάμ Σου Σού!
    Αντε καλή συνέχεια από ένα κύριο.
    Ps γράψε μας κανά νέο απο την ανδρική περιποίηση. Έχουμε κι εμείς ψυχούλα!

  34. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΡΑΓΙΟΝ-ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ- ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΑΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ LIPGLOS ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ WHO CARES.ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΤΕ ΠΙΩ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΝΙΣΩ.KΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ MENEI ANΑΛΛΟΙΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΓΩΝΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ,ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ GLOS.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΦΙΛΗ JULIA ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ!!

  35. Αυτό το κραγιόν που λέει η Μένη το θυμάμαι που το είχε και η μητέρα μου πάνω κάτω πριν είκοσι χρόνια, όταν ήμουν στο Δημοτικό! Όντως είχε πράσινο χρώμα σαν κραγιόν και όταν το άπλωνες προσαρμοζόταν στη φυσική απόχρωση των χειλιών και διέφερε απο ατόμο σε άτομο! Η συσκευασία του ήταν χρυσαφί και είχε και μικρες ανάγλυφες κουκίδες. Η μητέρα μου θυμάται ότι το είχε αγοράσει από κατάστημα καλλυντικών, αλλά δυστυχώς δε θυμάται τη μάρκα του! Το αστείο είναι ότι μια φορά Απόκριες είχε βάψει τα μάγουλα της μικρής μου αδερφής με αυτό το κραγιόν και το χρώμα είχε μείνει αρκετες ημέρες και δεν έσβηνε με τίποτα! Αχ… περασμένες εποχές που τις νοσταλγώ πολύ!!

  36. Άμα είναι τόσο καινοτόμο πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσω!! Η αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ “το’χω” το θέμα κραγιόν…από την μία πραγματικά δε ξέρω τι χρώμα κραγιόν να βάλω σε σχέση με αυτά που φοράω και με το υπόλοιπο μακιγιάζ και από την άλλη δε μπορώ να το βάλω σωστά! Όσο για lip gloss δε κάνω καν λόγω γιατί και φεύγει σχετικά γρήγορα και κολλάω μετά παντού! Αλλά αυτό το κραγιονάκι μου ανοίγει το δρόμο! Περιμένω μέχρι 15 Ιουλίου λοιπόν! Όσο για την τιμή, θα την έλεγα μέτρια. Αλλά τι είναι 16€ για να συμβεί ένα θαύμα??? Τίποτα απολύτως! 🙂

  37. Αυτό θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε άντε να δούμε πάλι πόσο καιρό θα κάνουν να το φέρουν στην Κόρινθο 80 χλμ από την Αθήνα και όταν ανυπομονείς για κάτι νιώθεις πως μένεις στην άκρη του κόσμου…εδώ όλα θέλουν τον χρόνο τους….τα νεύρα μου πιά!!!!

  38. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ !!!!!!!!!!!

  39. οταν ημουνα μικρουλα θυμαμε ενα και μοναδικο κραγιον που ειχε η μητερα μου τοσο εντονο και τοσο κοκκινο!!!!!!!!ανοιγαμε το συρταρι κρυφα εγω και η αδερφη μου και το περναμε και το πασαλιβαμε στα χειλια μας.χαχα

  40. ektos apo auta poy eipe h ria exei kai h bourjois gloss pou allazei xrwma gyrv sta 12 euro kai h dior ena kati san palm pou allazei xrwma gyrw sta 30 euro.

  41. ακούγεται εκπληκτικό προιόν!σ’ευχαριστούμε που μας το γνώρισες!

  42. Ομολογω οτι ειναι απο τα πιο καλα αρθρα/παρουσιασεις σου.(Οχι οτι τα αλλα δεν ειναι ενδιαφεροντα η καλογραμμενα, ομως σε αυτο εβαλες ακομα πιο πολυ “ψυχη”.
    Με εντυπωσιασε το προιον αυτο, και ισως πιο πολυ διοτι εχω προβλημα με κραγιον η λιπ-γκλος.
    Αγοραζω αρκετα συχνα ψαχνοντας να βρω αυτο που θα “βαλει “χρωμα , χωρις ομως να ειναι εντονο, ναναι φυσικο βρε παιδι..Θελω να μενει, δεν θελω να λεκιαζει ποτηρια κλπ…
    Τι να πω?Πολλα μισοχρησιμοποιημενα προιοντα αγορασμενα με φροντιδα αλλα και κοστος και κανενα να με ικανοποιει εντελως.
    Περιμενω με λαχταρα αυτο,με ξεσηκωσες φιλεναδα.
    Καλο σαβ/κο,παω επιτελους τριμεη εκδρομουλα και για τα πρωτα μου μπανια!

  43. Ακούγεται υπέροχο -το παρουσίασαν προχθές σε μεσημεριανή εκπομπή αλλά η δική σου παρουσίαση έιναι σούπερ!! Θ έπρεπε να πάρουν μαθήματα κάποιοι και κάποιες… :))

  44. Το περιμένω για να το δοκιμάσω. Εύχομαι να είναι το must-buy κραγιόν (όπως γράφει και μία σχολιάστρια)…. Εν αναμονή λοιπόν

  45. Λοιπόν κυρίες μου, ένα Σάββατο έβλεπα την εκπομπή της Γερμανού στο ALTER και παρουσίαζαν αυτό το κραγιόν. Όπως πάντα δίνουν κάποια δώρα στους τηλεθεατές, εκείνη τη μέρα χάριζαν στους 100 πρωτους που θα τηλεφωνούσαν από ένα τέτοιο κραγιον. Για πολύ καλή μου τύχη είμουν μέσα σε αυτούς τους 100! Επειδή όμως το προιον δεν υπήρχε στην Ελληνική αγορά ακόμη περίμενα να με καλέσουν και σήμερα ήταν αυτή η μέρα! Πήγα το παρέλαβα και φυσικά το δοκίμασα αμέσως, είναι όντως τόσο καταπληκτικό όσο το παρουσιάζουν και ακόμη περισσότερο. Πραγματικά πέρνει το φυσικό χρώμα των χειλιών με αποτέλεσμα να είναι το τέλειο χρώμα για ολες όσες ψάχνουν ένα διακριτικό κραγιον στα φυσικά τους χρώματα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.