Δώρο: Κερδίστε 5 Lancaster Sun Tan Deepener Jars!

Μπορούσα μετά το χθεσινό post, να μην σας δώσω αγαπημένες μου την ευκαιρία να δοκιμάσετε ή αν το έχετε ήδη δοκιμάσει, να πάτε διακοπές, με το αγαπημένο Lancaster Sun Tan Deepener Jar (την αγαπημένη μου all-time-classic μαρμελάδα) και να μου γυρίσετε πίσω ηλιοκαμένες Θεές με υπέροχο μαύρισμα?

 

Λίγα λόγια τώρα για την τεχνολογία γύρω από τα αντηλιακά Lancaster που θεωρούνται από τα καλύτερα της αγοράς: Η υψηλή τους τεχνολογία Dual Defense Line, βασίζεται στον συνδυασμό φίλτρων UVA και UVB τοποθετημένα στις κάψουλες-αποκλειστικότητα της Lancaster, οι οποίες παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και προστασία. Την τεχνολογία ενισχύει και το αποκλειστικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα RPF με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, που εξουδετερώνει περισσότερο από το 80% των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντας την από την πρόωρη γήρανση.

Στις σειρές της Lancaster εκτός από την βασική αντηλιακή σειρά Sun Beauty, θα βρείτε ακόμα την σειρά Sun Sport ειδικά σχεδιασμένη για όσους κάνουν θαλάσσια σπορ,  την Sun Age Control τη νέα σειρά που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και αντιγήρανση αλλά και την Αfter Sun Tan Maximizer, καταπραϋντική λοσιόν για μετά τον ήλιο η οποία παράλληλα εντείνει αλλά και διατηρεί περισσότερο το μαύρισμά σας.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αρκούν δυο απλά βήματα: Να κάνετε like στη σελίδα του beautyblog στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. O διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου και θα λήξει την Τρίτη 19 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 20 Ιουλίου και θα λάβετε πολύ σύντομα το δώρο σας για να το έχετε μαζί στις διακοπές σας.

 

(Και επειδή κάποιες από εσάς διατυπώσατε παράπονο,  εννοείτε ότι μπορείτε να παίρνετε μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς του beautyblog ακόμα και αν δεν έχετε facebook account. Kαι να κερδίζετε, βέβαια.)

 

 

Καλή («μαρμελαδένια») επιτυχία αγάπες μου!

 

1,004 Σχόλια
  1. Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα δώρα!!!

  2. ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  4. με τοσες συμμετοχες, αν κερδισω, μαλλον με τον burt lancaster θα μοιαζω παρα με ηλιοκαμμενη θεα!!! καλο καλοκαιρι !

  5. Φαίνεται σουπερ αλλα δε το εχω δοκιμασει ποτε. One for me please!!! 🙂

  6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  7. Καλησπέρα σας κορίτσια!Μμμμμμμμμ….. μαρμελαδένια προστασία και ενυδάτωση???!!!!!Το θέλω το θέλω πολυ!!!!!!!!!!!

  8. Μμμμ!!!!!!! ‘Εχω καιρό να φάω μαρμελάδα!!! :-))))))

  9. Όπως πάντα τα καλύτερα δώρα!!!!!!Ευχαριστόυμε…

  10. ALL THE MONEY το δώρο!!!Και,ναι.Το καλοκαίρι είναι εδώωωω!!!! 😉

  11. Καλό καλοκαίρι με υπέροχο μαύρισμα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.