Eικόνες ενός καλοκαιριού που φεύγει. Part two: Δυο αγαπημένα προϊόντα.

 

 

Λοιπόν για σήμερα (όπως σας υποσχέθηκα εχθές) θα σας μιλήσω για τα δυο προϊόντα που χρησιμοποιούσα καθημερινά αυτές τις τελευταίες είκοσι μέρες και τα οποία αγάπησα τρελά. Θα ξεκινήσω με το αντηλιακό, διότι κακά τα ψέματα, τι να το κάνεις το προσεγμένο μακιγιάζ και τις σοφιστικέ κρέμες περιποίησης αν πριν δεν έχεις φροντίσει να μην ξεροψηθεί η επιδερμίδα σου στον ήλιο. Τα λέω αυτά από προσωπική πείρα διότι την έχω πατήσει και πλέον ξέρω. Κατ αρχήν έκανα αυτό που έπρεπε και δεν περίμενα να πάω στην παραλία και μετά να απλώσω το αντηλιακό μου- το άπλωνα αμέσως μετά τον πρωινό καθαρισμό για να προλάβει να κάνει ενέργεια.

 

Σε γενικές γραμμές είμαι πιστή και πολύ ευχαριστημένη από τα αντηλιακά που χρησιμοποιώ συνήθως το  Carroten (αγαπημένο – ποτέ δεν με προδίδει) για το σώμα, και το Lancaster Sun Beauty Care SPF30 για το πρόσωπο. Όμως λόγω δουλειάς οφείλω να δοκιμάζω παραπάνω από μια μάρκες για να έχω προσωπική άποψη και να μπορώ να σας προτείνω και εσάς κάτι που κατά τη γνώμη μου αξίζει να δοκιμάσετε.

 

Φέτος αποφάσισα να δοκιμάσω μια μάρκα για την οποία αν και είχα ακούσει τα καλύτερα στο παρελθόν δεν είχε τύχει να δοκιμάσω κάποιο από τα προϊόντα της. Μιλάω για την Environ. Nα σας πω με λίγα λόγια ότι η σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος και αντηλιακής προστασίας Environ δημιουργήθηκε από τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Dr. Des Fernandes, τον οποίο έχω γνωρίσει προσωπικά και είναι παγκοσμίως γνωστός για τις έρευνες του σε μεθόδους προστασίας και ανάπλασης του δέρματος. Τα προϊόντα αποτελούν ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο σύστημα φροντίδας του δέρματος που βασίζεται σε βιταμίνες, πεπτίδια και παράγοντες ανάπτυξης και προσφέρουν ανάπλαση και ανανέωση στο δέρμα. Εγώ πήρα μαζί μου και δοκίμασα το Environ Sun Care RAD SPF15.

 

Μάλιστα θυμήθηκα ότι τα συγκεκριμένα αντηλιακά τα προτείνει και ο προσωπικός μου φίλος και πλαστικός χειρουργός Σπύρος Βλάχος (πριν από λίγο καιρό σας είχα παρουσιάσει στο beautyblog και το βιβλίο του σχετικά με αισθητικές επεμβάσεις με laser). Και αυτό το λέω διότι μετά από οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση με laser το πιο βασικό προϊόν για να έχει επιτυχία η διαδικασία είναι το πολύ καλό αντηλιακό. Λοιπόν με λίγα λόγια ενθουσιάστηκα (η υφή του απαλή, καθόλου βαρύ, απλώνεται και απορροφάται σε δευτερόλεπτα αλλά ένιωθα το πρόσωπό μου απόλυτα προστατευμένο) και σας μιλάω ειλικρινά, όχι μόνο πανάδα δεν είδα ούτε για δείγμα μετά από 20 μέρες στον ήλιο, αλλά το δέρμα μου είναι ακριβώς όπως πριν από ένα μήνα (που συνήθως τέτοια εποχή δείχνει πιο ταλαιπωρημένο). Τα Environ πάντως είναι προϊόντα που δεν τα ξέρουν πολλοί.

 

Και αυτό διότι διατίθενται μόνο μέσα από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας. Τώρα σκέφτομαι πολύ σοβαρά από το φθινόπωρο να χρησιμοποιήσω και κάποιο άλλο προϊόν της σειράς και μάλιστα να δώσω και σε σας κάποια μέσα από το beautyblog για να τα δοκιμάσετε και να μου  γράψετε τη γνώμη σας. Αν πάντως θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτά μπορείτε να κάνετε κλικ και στο www.chrysallisproderma.gr

 

 

 

 

Το άλλο προϊόν – ανακάλυψη των δυο τελευταίων μηνών – ίσως το καταλάβατε κιόλας – δεν είναι άλλο από το Visionnaire της Lancome, το πρώτο προϊόν που στη φόρμουλα του περιέχει το διάσημο πλέον (τουλάχιστον στην δική μας παρέα) μόριο, LR2412. Και δεν φαντάζεστε πως περιμένω την γνώμη των 15 από εσάς που το δοκιμάσατε και εξακολουθείτε να το φοράτε όταν θα τελειώσει ο μήνας του trial and testing. Tο έχω ξαναπεί και θα το πω ακόμα πολλές φορές και δύσπιστη είμαι και κατά βάθος δεν πιστεύω σε «θαυματουργά» προϊόντα.

 

Πιστεύω σε προϊόντα που θεωρώ ότι κάνουν την δουλειά για την οποία είναι προορισμένα σωστά και τίμια και χωρίς να κοροϊδεύουν την καταναλώτρια. Και μου είναι από δύσκολο έως αδύνατο να γράψω την λέξη θαυματουργό (αν και στα περιοδικά πολλές φορές αναγκάζεσαι). Τώρα όμως θα το πω. Ναι, αυτό το προϊόν είναι θαυματουργό. Και για να είμαι ακόμα πιο ξεκάθαρη – είναι θαυματουργό για μένα και αυτό είχε να μου συμβεί με προϊόν εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον (το προηγούμενο προϊόν που είχα λατρέψει ήταν το serum της Clarins Double Serum Generation 6). Το Visionnaire το χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ από τις 7 Ιουλίου και το δέρμα μου πραγματικά(!) άλλαξε.

 

Πιο φρέσκο, πιο ομοιόμορφο, πιο λαμπερό, πολύ πιο αχνές οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπό μου και δυστυχώς το στράγγιξα το πρωί της 12ης Αυγούστου και από τότε μέχρι σήμερα που έχουν περάσει λίγο περισσότερες από δέκα μέρες που μου τελείωσε, βλέπω να επιστρέφει η θαμπάδα. Τι να πω; Πολύ απλά, νομίζω ότι μέχρι τουλάχιστον οι επιστήμονες να ανακαλύψουν ένα μόριο ακόμα πιο πρωτοποριακό, το LR2412 απλώς δεν θέλω με τίποτα να λείπει από το νεσεσέρ μου.

 

 

 

Καλά τα πήγατε χθες, οι 2 πρώτες που θα με βοηθήσετε στην ξεκαθάριση, είσαστε η Katerina Pa  και η Maria Idafopoulou, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να αδειάσει το καλοκαιρινό νεσεσέρ… Άλλες δυο λοιπόν για σήμερα μέχρι τις 10 το βράδυ και θα σας πω ποιες είστε με σχόλιο κάτω από αυτό το post.

 

 

 

87 Σχόλια
  1. θελω κι εγω να σε βοηθησω ειμαι πολυ καλη σ΄αυτα joulia.φιλια

  2. Καλημέρα σε όλες τις ευγενικές και πρόθυμες ψυχές του blog!!! Πάντα σττη διάθεσή σας!

  3. Καλημερούδια blogaki! Για βοήθεια, πάντα εδώ..

  4. Εγω παντως Τζουλακι μου εδω ειμαι, και περιμενω να σε βοηθησω στην εκκαθάριση…. Ξέρω κι άλλη μια που περιμένει βεβαια, κι ειναι πολύ καλη νοικοκυρά, ιδανική για τέτοια, αλλα θα στειλει μονη της το post, είμαι σιγουρη…

  5. είμαστε έτοιμες και περιμένουμε να βάλουμε και μεις ένα χεράκι!!!!!!!!!!!!!

  6. Kalimera stin omorfi parea kai apo emena!
    Edw eimai kai egw @Stella mou.
    Exw sikwsei ta manikia kai perimenw odigies apo ti Julia mas!
    Filia se oles!

  7. θελω και εγω να σε βοηθησω σαν καλη νοικοκυρα που ειμαι.
    ο ορος πρεπει να ειναι τελειος.

  8. δηλωνω και εγω εθελοντρια στο ξεκαθαρισμα του νεσεσερ.

  9. περιμένουμε τα σχόλια από τις 15 τυχερές που δοκίμασαν το LR2412, αν και έχουμε ειδή πειστεί από σένα για τα αποτελέσματα!! όσο για το ξεκαθάρισμα παρούσα!!

  10. Καλημέρα!! Ξεκινάμε και σήμερα το ξεκαθάρισμα με κέφι!!!!! Καλή επιτυχία!!! 🙂

  11. άλλη μια ακατάστατη νοικοκυρά παρούσα!!

  12. ομορφα καλουδια που εχεις για μας.μακαρι να ειμαι τυχερη.

  13. Εγώ..και εγώ πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω !! 😀

  14. Δίνω και εγώ το παρόν μου λοιπόν για να δώσω ένα χεράκι βοήθειας!! 🙂

  15. καλημερα,,,πολυ ευχαριστως να βοηθησω!!

  16. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ….. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!

  17. είδες πόσες πρόθυμες νοικοκυρές μαζευτήκαμε? και μέχρι το βραδύ θα είμαστε εκατοντάδες!!

  18. Ας προστεθεί άλλη μία “νοικοκυρά” στην παρέα…Στο να αδειάζω νεσεσέρ είμαι πρώτη!!!

  19. Και εγώ δηλώνω πρόθυμη να βοηθήσω…μια ψυχή που είναι να βγει…χιχι!!

  20. Το δεύτερο προϊόν που μας παρουσίασες σήμερα πού θα το βρούμε;

  21. καλα παρολο που δεν ειναι για εμενα ακομα αυτο το Visionnaire Lancome εχω αρχισει να το λιγουρευομαι,μηπως ξερεις ποτε θα βγει στην αγορα?και τι βλεπω θες βοηθεια για το νεσεσερ?μα και φυσικά να βασιζεσαι σε εμενα! 😉

  22. Κι η μαμά μου είναι πολύ ευχαριστημένη με το 2ο προιόν…Σύντομα, θα σου τα πω(γράψω δηλαδή…) πιο αναλυτικά!!!
    ‘Αντε, ας βοηθήσουμε όλες ν’αδειάσει αυτό το νεσεσεράκι…Θα έρθουν νέα προιόντα και δε θα έχεις πού να τα βάλεις….;-)

  23. Hallo,girls!Η πρόταση για βοήθεια είναι πάντα ανοικτή!Φιλιά!

  24. auto to neseser…..ax auto to neseser…..prepei na krivei polla!pou tha m paei….de tha petixo kanena!xP
    Epishs Julia m thelo na se rotiso,auta ta proionta pou mas les s’auto to post,vasika to antiliako pio polu, einai gia oles tis ilikies?

  25. stelno gia thn kopela mou giati m’exei faei….!k epeidi ksero ti me perimenei an de steilo, meta tha m leei “na eides ama eixes steilei k esy tha mporousa na xo kerdisei kati….” klp!elpizo na steilei k kanas allos antras gia simparastasi!

  26. Πραγματικά περιμένω πως και πως να έρθει ο Σεπτέμβριος για να αγοράσω το Visionnaire της Lancome με έχει ιντριγκάρει τόσο πολύ αυτό το προϊόν !Και γενικά μετά την επιστροφή από τις διακοπές θέλω τόσο πολύ να έρθει το φθινόπωρο και να γεμίσεις το beautyblog με χειμωνιάτικα χρώματα και νέα προϊόντα,δεν λέω μου αρέσει πολύ το καλοκαίρι και όλα τα έντονα χρώματα με τα οποία πειραματιζόμαστε στο μακιγιάζ μας,αλλά μεταξύ μας βρίσκω πιο σικ το μακιγιάζ του χειμώνα μιας και έχω λευκή επιδερμίδα και μου πηγαίνει περισσότερο!Φιλιά!

  27. Δεν είμαι ο μόνος τελικά…
    Σ’αυτή την τακτοποίηση θα δεχτεί με πολύ χαρά να συμμετάσχει και η κοπέλα μου…

  28. Εθελόντρια και σήμερα και κάθε μέρα!!! 🙂

  29. Σκούπα,φαράσι,σφουγγαρίστρα και ΕΤΟΙΜΕΣ για καθαριότητα!!!!!!!

  30. καλησπέρα!!!!!!!!εδώ ειμαστε για όοοοοοτι χρειαστείς!!!!!!!!!

  31. εγω εγω κυρια το βλεπετε το χερακι μου το σηκωνω !!!!!!!!!!!!!!

  32. ΤΖΟΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ.

  33. Ευτυχώς το βλέπω ακόμα γεμάτο , έχω ελπίδες , χαχαχα

  34. ‘Αντε… να βάλουμε όλοι ένα χεράκι και να ξεμπερδεύεις από όλα αυτά τα περιττά!

  35. Συνεχίζω να θέλω να σε βοηθήσω στο ξεκαθάρισμα σου!!! Είμαι καλός άνθρωπος,βρε…έχω μάθει να βοηθάω όταν μου το ζητάνε… αχααχαχα!!!

    Το αντηλιακό αυτό δεν το είχα ξανακούσει…ενδιαφέρον!
    Φιλάκια!

  36. Μάλιστα…!
    Δεν είχα ξανακούσει την εταιρεία Environ(πόσο μάλλον για τα προϊόντα της!) και η αλήθεια είναι πως με ξάφνιασες ευχάριστα!
    Τώρα, σχετικά με τη βοήθεια που ζητάς… κοίταξε,από χθες που γύρισα απ’τις διακοπές στο χωριό μου δε σταμάτησα να συμμαζεύω και να τακτοποιώ τα πράγματά μου, οπότε καταλαβαίνεις την κατάστασή μου.. αλλά ΜΟΝΟ επειδή μου το ζητάς εσύ, δεν θα σου αρνηθώ..!!
    🙂

  37. τι να κάνω…θα θυσιαστώ για να σε βοηθήσω να αδειάσει:P
    να περνάς καλά!!! φιλιάαα

  38. Και εγω οπως παντα στη διαθεση του γεματου νεσεσερ…που αδειαζει παντα για να ξαναγεμισει;-)

  39. μιας και δεν γεμισα εγω βαλιτσες φετος …. ας βοηθησω να αδειασεις την δικη σου … 🙂

  40. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ …….χι,χι,χι

  41. parousa dhlwnw k egw,ennoeitai!!!! eimai fun tou peripoihmenou neseser!

  42. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ!!!!!!!!

  43. Stop!!! Λοιπόν το αστείο είναι ότι η κλήρωση σήμερα ανέδειξε έναν άντρα νικητή και εύχομαι να ξέρει που θα δώσει τα καλούδια!!

    Νικητές της ξεκαθάρισης της 2ης μέρας:

    georgebas
    thomai

    Αύριο πάλι.. έχει πολύ ακόμα ξακαθάρισμα!!

  44. Κι αύριο εδώ θα είμαστε λοιπόν….’Ετοιμες να βοηθήσουμε!! 😀

  45. καλημερα!!!!αντε πρωι πρωι με κεφι να βοηθησουμε,,,,,,,

  46. καλημέρα σας, δεν είναι αστείο. χαίρομαι που βοήθησα..
    μόνο ψάξε καλά το νεσεσέρ, μην έχουμε και κρεβατομουρμούρα 🙂

  47. Kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa Kalo xeimwna shmera epestrepsa ti einai auto me to xekatharisma sto nesseser thelw kai egw!~

  48. julia φιλακια πολλα!!!!σε αγαπώ πολύ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!super!!!

  49. Απ’ ότι βλέπω,το αντηλιακό Environ έχει δείκτη spf 15.Δεν είναι μικρός για τον ελληνικό ήλιο; ή η φωτό είναι απλά ενδεικτική κι υπάρχουν κι άλλοι δείκτες;

  50. Ama ksekathariseis kai to neseser paei na pei oti teleiose to kalokairi… alla afou theleis na se boithisoume!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.