Σκιές με υφή κρέμας, για τον Σεπτέμβριο; Οπωσδήποτε.

Κατά καιρούς, κάνω απίστευτες beauty αλχημείες… Δεν έχετε ιδέα. Και επίσης καμιά φορά γελάω μόνη μου όταν σας φαντάζομαι να νομίζετε ότι χρησιμοποιώ μόνο ότι πιο ακριβό, high end, glamorous, επαναστατικό, limited edition, υπάρχει στην αγορά της ομορφιάς… Καμία σχέση… Αρκεί να σας πω (και επειδή νομίζω με αγαπάτε, είμαι σίγουρη θα μείνει μεταξύ μας) κάποια στιγμή στον Πόρο που ξέμεινα (ναι, εγώ, ξέμεινα!!!) από σαμπουάν, χρησιμοποίησα το σαμπουάν του κυρίου Ρωμανού (σας το ορκίζομαι, και ήταν και τέλειο, και θα σας πω σύντομα σε άλλο post ποιο ήταν…).

 

Για να μην σας πω και το άλλο το απίστευτο, ότι κάποτε για μήνες χρησιμοποιούσα μια παλέτα με κραγιόν που την είχα πάρει δωρεάν από τεύχος του περιοδικού Pink Woman… γιατί κακό είναι; Mπορεί να ήταν μάρκα άγνωστης προέλευσης, αλλά τα χρωματάκια ήταν μια χαρά και πολύ μου πήγαιναν κιόλας…

 

Γιατί σας τα λέω αυτά τώρα θα μου πείτε, αλλά έχω και φωτογραφικό πειστήριο, γιατί είμαι 100% σίγουρη, ότι αν δεν είχα το πειστήριο μπορεί και να μην με πιστεύατε…  Βγάζω νόημα; Μάλλον όχι οπότε καλά, ξεκινώ από την αρχή πάλι.

 

Πριν από κάποια χρόνια, αν δεν κάνω λάθος το 2005, ο αγαπημένος σχεδιαστής Calvin Klein λάνσαρε μια σειρά καλλυντικών την ck Calvin Klein Beauty η οποία ήρθε για να εμπλουτίσει την αυτοκρατορία Ck με προϊόντα ομορφιάς που σκοπό είχαν να καλύψουν το κενό ανάμεσα στα (ακριβά) προϊόντα της επιλεκτικής αγοράς και τα πιο φθηνά της ευρείας.

 

Tα προϊόντα ήρθαν και στην χώρα μας, τα δοκίμασα, τα φωτογράφησα, έγραψα αρκετές φορές γι’ αυτά και μάλιστα μπορώ να πω ότι μου άρεσαν και πολύ. Οι υφές τους ήταν πολύ καλές, καλυπτικές αλλά καθόλου βαριές, οι γήινες αποχρώσεις άκρως κολακευτικές, οι διπλές σκιές απίθανες,  αλλά και τα κραγιόν απλώνονταν όμορφα και ενυδάτωναν τα χείλη και αν θυμάμαι καλά, είχε και μια πολύ καλή bronzing σειρά για το καλοκαίρι. Κατά το 2008 η σειρά αποσύρθηκε από τα καταστήματα και τα σημεία πώλησης για λόγους που για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω. Αν και δεν το έχω παρακολουθήσει καλά, έχω την εντύπωση ότι κάποια Sephora στην Αμερική εξακολουθούν και πωλούν κάποιες σειρές Calvin Klein ενώ κάποια προϊόντα είναι available και on line.

Όταν λοιπόν έμαθα το νέο της απόσυρσης από την εταιρεία που τα εισήγαγε, από τη μια ανακουφίστηκα (πόσα πια προϊόντα και πόσες σειρές ομορφιάς, μπορεί να υποστηρίξει μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα) από την άλλη στεναχωρήθηκα γιατί ήταν μια μάρκα πραγματικά καλή και με πολύ καλά προϊόντα και ήταν κρίμα, αυτή ειδικά να αποσυρθεί.  Γυρίζοντας λοιπόν σπίτι, έριξα μια ματιά στα λίγα- πολύ λίγα προϊόντα που μου είχαν απομείνει… μέσα σε αυτά ήταν και κάποια που ήξερα ότι είχαν ημερομηνία λήξης (ένα μέικ απ και μια μάσκαρα, οπότε πετάχτηκαν γρήγορα) αλλά και δυο σκιές (αυτές καλά κρατούν- μια διπλή κόμπακτ σε πράσινη και ανοιχτή πράσινη απόχρωση και μια σε μορφή κρέμας σε μια υπέροχη γκρι-ασημί-γαλάζια απόχρωση.

 

Ναι, μάλιστα… εκεί θέλω να καταλήξω. Αυτές τις σκιές τις έχω εδώ και τέσσερα χρόνια και ειδικά το καλοκαίρι η κρεμώδης δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου. Εντάξει, καταλαβαίνετε βέβαια, ότι ούτε μεγάλη ποσότητα χρησιμοποιώ, ούτε τη φοράω κάθε βράδυ. Αλλά κάποια βράδια που η διάθεσή μου είναι λίγο πιο παιγνιδιάρικη δεν υπάρχει περίπτωση να μην την φορέσω και πάντα με ενθουσιάζει το αποτέλεσμά της ειδικά όταν το δέρμα μου είναι λίγο μαυρισμένο.

 

Εν ολίγοις δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο κολακευτικό ειδικά τον Σεπτέμβριο από μια σκιά σε μορφή κρέμας σε όμορφη απόχρωση. Και αυτό γιατί από τη μια δεν θέλεις ακόμα να κάνεις πιο βαρύ, έντονο μακιγιάζ (έχεις καιρό γι’ αυτό όλο το χειμώνα) από την άλλη είσαι έτοιμη να προχωρήσεις σε κάτι άλλο, από το απλά- απλώνω-ένα-lip-gloss- και-λίγη-μάσκαρα – και – έξω- από-την-πόρτα (που συνήθως συμβαίνει τον Αύγουστο) και οι σκιές αυτές σου χαρίζουν σε δευτερόλεπτα αυτό το κάτι λίγο παραπάνω. Δακτυλάκι, άπλωμα, έφυγες. Ξέρω τι θα μου πείτε, ότι είναι δύσκολες, ξεθωριάζουν εύκολα, μαζεύονται στην πτυχή και δείχνουν άσχημες. Εντάξει, συμβαίνει και αυτό – αν και όχι τόσο πολύ αν επιλέξετε μια σκιά καλής μάρκας – αλλά και αυτό να συμβεί δεν πειράζει- η λάμψη εξακολουθεί να είναι εκεί, το βλέμμα τονίζεται περισσότερο, το μάτι δείχνει πιο ανοιχτό και ακόμα και πιο αργά το βράδυ, όταν σχεδόν έχει φύγει, εγώ νομίζω ότι έστω κι έτσι, έχει μια γοητεία του στυλ –δεν προσπάθησα και πολύ- so what, που μου ξεθώριασε λίγο η σκιούλα μου;

 

Τώρα λοιπόν, και αφού ck δεν είναι εύκολο να βρω πια, μπορώ να σας πω, ποιες είναι πλέον, οι δικές μου αγαπημένες:

 

Σίγουρα, η σειρά της Make Up Forever Aqua Cream που περιλαμβάνει απίθανες αποχρώσεις και για τα μάτια και για τα χείλη και για τα μάγουλα. Είναι απίστευτο το πόση διάρκεια και πόση σταθερότητα έχουν αυτές οι σκιές. Αρκεί να σας πω ότι σε παρουσίαση της μάρκας που βρέθηκα τον Ιούλιο, τις φόραγαν αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης και όταν βγήκαν από την πισίνα, το μακιγιάζ τους ήταν άθικτο! Τα προιόντα Make Up Forever , θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.

 

 

 

 

Επίσης πάντα μου άρεσαν οι υγρές σκιές της Clinique, που φέτος τον Σεπτέμβριο λανσάρει μια νέα σειρά την Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour και απ’ ότι είδα οι αποχρώσεις είναι πολύ κολακευτικές, απαλές αλλά και πιο έντονες. Η σύνθεσή τους συνδυάζει την κρεμώδη υφή με την υφή πούδρας, αφήνουν μια απαλή λάμψη και έχουν  μεταλλικό απλικατέρ που θα σας δώσει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα στα βλέφαρα κάθε φορά που θα τις χρησιμοποιήσετε. Nα σας πω… η δική μου αγαπημένη μάλλον θα γίνει η δεύτερη από αριστερά απόχρωση, με το όνομα  Impromptu Blue…

 

 

 

Τα πολυχρησιμοποιημένα και ταλαιπωρημένα “vintage” προϊόντα μιας beauty editor.

Σε γκρίζογαλάζοπρασινοανοιχτόμπλε (την έσκισα την Μοιραράκη, τρέμε Δέσποινα…) η σκιά-πειστήριο του Calvin Klein που σας έλεγα πριν, η διπλή σκιά επίσης του ck, και η παλαιότερη κρεμώδης σκιά της Clinique Touch Τint for Εyes σε όμορφη χρυσαφί απόχρωση. Αγαπημένα προιόντα…

 

 

 

36 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια μου ! Εγω για να είμαι ειλικρινής έχω απογοητευθεί απο τις κρεμώδης σκιές. Πριν κανα δυο χρόνια είχα παρει τρεςι εκπληκτικές αποχρώσεις από τη Stila, οι οποίες όμως ενω στην αρχή ήταν υπέροχες και αφρατες σα “μους”, έπηζαν και στεγνωνα πριν προλάβει το βαζάκι να φτασει στη μέση. Πεταξα έτσι τις δυο κια τωρα μου έχει μεινει η τρίτη μια υπεροχη λιλα, δεν ελπίζω όμως να φτασει ως το τέλος…. Θυμαμαι παλι τις Bourgeois και τις Nivea, πριν μερικά χρόνια είχαν κανει πάταγο, αλλα κια υτες μετα από λιγο καιρό έπηζαν, στεγνωναν, κόμπιαζαν… Βεβαια, μάρκα με μάρκα έχει διαφορα, κι έτσι ακομα θυμαμαι μια από τις πρωτες μου clinique, σε βαζακι τότε που είχε βγει πραγματικά υπεροχη σε χρωμα και ποιοτητα. Η φίλη μου η Αννούλα πάλι, είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη με τις κρεμώδης σκιές της Avon.

  2. Oraies Theikes oi skies se krema, alla den tis sybatho giati mazeuoun sto vlefaro meta apo ligo … & to spoudaio oti den idrono katholou , omos me thn thermokrasia autes mazeuoun 🙁 ti na po … vre koritsia, alla an kapoio trik uparxei, thelo na mou to peite…. (????)

  3. Στέλλα και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα ώσπου δοκίμασα το Mixing medium water base της Mac. Ρίχνεις 2-3 σταγόνες, ανάλογα με την ποσότητα της σκιάς, το ανακατεύεις και αφήνεις το βαζάκι ανάποδα. Γίνονται σα καινούριες!!!Κάπου διάβασα μάλιστα ότι και το Fix+ της ίδιας εταιρίας έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το. Εγώ από τότε δεν πέταξα ούτε paint pot, ούτε άλλη κρεμώδη σκιά.

  4. τελειο post και τελεια η φωτο με τις σκιες, εμενα μου αρεσουν πολυ αν και δεν τις χρησιμοποιω ιδιαιτερα (οπως πολλλες φανταζομαι) για τους ανωτερω λογους που ανεφερες τζουλια!
    και αυτο που αναφερες με το σαμπουαν – εγω εχω χρησιμοποιησει και αφρολουτρο αντι για σαμπουαν – δεν θα ελεγα οτι εχει ιδιαιτερη διαφορα, την ιδια αισθηση μου αφηνε και το αφρολουτρο, ελαφρα, απαλα μαλλια! ειδικα στις διακοπες βολευεσαι με οτι εχεις! 🙂

  5. @marina_k Μαρίνα, εγώ αυτό το παθαίνω και με τις σκιές σε σκόνη γιατί έχω λιπαρό βλέφαρο. Υπάρζει λύση! Πριν απλώσεις τη σκιά σου, άπλωσε μια πολύ πολύ μικρή ποσότητα απο ένα primer για τα μάτια. Εγώ λατρεύω το Eyeshadow Insurance της Too Faced, κοστίζει περίπου 14€ αλλά μου έχει κρατήσει πάνω απο χρόνο και έχει ακόμα.Και ναι, βάφομαι κάθε μέρα. Απλά θέλει μικροσκοπική ποσότητα. Πιο οικονομική επιλογή είναι η βάση της ArtDeco, γύρω στα 6€.Σε αυτή απλά δεν μ’αρέσει γιατί ιριδίζει λίγο κ κάνει ακόμα και τις ματ σκιές να γυαλίζουν κάπως.
    Καλά λόγια έχω ακούσει και για την Vital Radiance της Revlon, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.Στο ίντερνετ θα βρεις πληροφορίες.

    Τζούλια, sorry για το τεράστιο σχόλιο…ελπίζω λίγο να βοήθησα και εγώ…χεχε!

  6. Μου αρέσουν οι κρεμώδεις σκιές αν και έχω 2-3 το πολύ. Με ένα καλό primer όπως το Prime Potion της Urban Decay πιστεύω ότι μια κρεμώδης σκιά δεν μπορεί να πάει πουθενά και μιλάω εγώ που έχω ιδιαίτερα λιπαρά βλέφαρα και ακόμα και το Paint pot της Mac “κριζάρει” στο μάτι μου. Έχω μια aqua cream από την MUFE και είνα τέλεια…οι νέες σκιές της clinique μου κέντρισαν την περιέργεια θα περιμένω οπωσδήποτε ένα καλό feedback από εσένα Τζούλια γιατί οι αποχρώσεις ειδικά για το φθινόπωρο είναι τέλειες!!!! Πολλά φιλιά ps στις διακοπές μου έπαθα το ίδιο πράγμα και φυσικά το Kerastase του καλού μου είχε την τιμητική του!!!

  7. Καλημέρα και από μένα αγαπημένες μου!

    Πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλια σας και σούπερ ενημερωτικά και θέλω και εγώ να προσθέσω κάτι. Ένα καταπληκτικό primer που σταθεροποιεί τις σκιές είναι της Benefit το Stay don’t Stray. Επίσης μια καταπληκτική σκιά που είχε διθυραμβικές κριτικές στην Αμερική είναι η Creaseless Cream Eye Shadow επίσης της Benefit. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά όποιες την έχουν αγοράσει έχουν ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα της! Πρέπει να μάθω αν την έφεραν και εδώ τα Sephora…

  8. Καλημέρα Julia μου,
    εγώ παντώς τις λατρεύω τις σκιες σε μορφή κρέμας. Θεωρώ οτι απλώνονται πολύ ευκολά και μένουν πάνω στο βλέφαρο!. Παντώς τα χρωματάκια είναι super!!!

  9. ax kai egw tis latreuw…:-))) prin apo xronia eixa kai egw to idio provlima, san na svoliazan, alla pleon vazw ena primer kai no problem!kammia fora kiolas vazw tin ugri skia kai apo panw mia statherh skia -panw katw -sthn idia apoxrwsh kai to apotelesma einai entupwsiako alla kai me megaluterh diarkeia:-)))

    oso, gia shampoos exw kai egw na kanw sxolia, gia mia marka, poludiafimezomeni, pou omws ekane ta dika mou mallia san …axura…(auto polu prin ksekinisw ta mpania…pou outws h alliws me tis pisines kai to alati talaipwrountai, eidika an exeis antaugies opws egw)

  10. Καλημέρα κορίτσια!
    Καταρχήν, επειδή κάτι πήρε το μάτι μου σε κάποιο σχόλιο στο χθεσινό post σχετικά με τα greeklish, ενημερώστε με, γιατί μάλλον έχω χάσει κάποια επεισόδια…
    Όσο για τις κρεμώδεις σκιές ματιών και τα συναφή προϊόντα σε κρεμώδη υφή, να σας πω την αλήθεια, επειδή ήμουν πολυ καχύποπτη από την αρχή, και έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας ατυχών εφαρμογών των συγκεκριμένων προϊόντων, δεν εχω δοκιμάσει ποτέ μου κάποιο. Βέβαια σήμερα διαβάζοντας το post, τα λιγουρέυτηκα να σας πω την αλήθεια, οπότε σίγουρα σύντομα θα αποκτήσω κάποιο και ακολουθώντας τα tips που διάβασα παραπάνω θα προσπαθήσω για το καλύτερο…
    Σας φιλώ προς το παρόν…

  11. Καλημέρα Τζούλια!!! Από τις σκιές πάντως που έχω δοκιμάσει αυτή που δεν φεύγει με τίποτα όση ώρα κι αν την φοράς είναι η Pure Color Cool Eye Mousse της Estee Lauder. Έχω μια ροζ και μια χρυσαφί και πραγματικά έχω έρωτα μ’ αυτές τις σκιές!!!! Οι υγρές σκιές της Clinique πάντως θα ‘θελα να τις δοκιμάσω. Είναι φοβερά τα χρώματα και προτιμώ τις υγρές σκιές που είναι σε σωληνάριο κι όχι σε βαζάκι. Μπορείς μήπως να μου πεις τιμή για τις σκιές της Clinique????? Πολλά φιλιά 🙂

  12. Μου αρέσουν κι εμένα οι κρεμώδεις σκιές! Αλλά κάποτε που είχα δοκιμάσει, θυμάμαι ότι μετά από λίγο εξαφανιζόταν οι σκιές από τα μάτια μου. Αλλά για να πω και την αλήθεια δεν ήταν από τα επώνυμα προιόντα. Σίγουρα όμως θα δοκιμάσω μία από τις υπέροχες αποχρώσεις που μας παρουσίασες Τζούλια μου της σειράς Up Forever Aqua Cream!!! Βλέπω ότι έχουν υπέροχα χρώματα!

  13. Αχ αν και δεν έχω δεί πολύ καλά αποτελέσματα από τις κρεμώδεις σκιές, οι οποίες συνήθως μου “μαζεύουν” στο μέσον της κινητού βλεφάρου και δείχνω σαν να έχω βάλει eyeliner σε λάθος σημείο, πήρα κάποια στιγμή πέρυσι μια σκιά της Make Up Forever Aqua Cream και μπορώ να πώ πως δεν έχω δοκιμάσει καλύτερη! Μένει σταθερή από το πρωί που βάφομαι για τη δουλειά μέχρι αργά το απόγευμα, δεν είναι λιπαρή, δεν “μαζεύει” και το χρώμα έχει μια απίστευτη λάμψη. Την είχα στο νεσεσέρ μαζί μου όλο το καλοκαίρι γιατί είναι και αδιάβροχη και τέλεια αν δεν θέλεις να ανησυχείς για το συνδυασμό μακιγιάζ και θάλασσας!

  14. Λοιπόν,να ξέρετε εγώ δεν πάω άβαφτη ούτε μέχρι το περίπτερο!΄Εχω μείνει τρομερά ικανοποιημένη από τις σκιές της AVON:τις τετραπλές σκιές ματιών που διαρκούν μέχρι 12 ώρες,αλλά και τις σκιές 24Κ Gold που είναι απίθανες για βραδυνές εμφανίσεις!Θεωρώ ότι η σχέση ποιότητας-τιμής είναι εντυπωσιακή.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αγοράζονται μόνο μέσω dealer,αλλά αυτό ξεπερνιέται εύκολα.

  15. Κορίτσια, σωστά όλα αυτα που γραφεται με τα primers και τα tips, για να μη φευγουν οι σκιές και να μην πήζουν κ.λ.π. Απλά, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο όλη αυτη η φασαρία, συν τα extra υλικά που πρέπει να έχεις π.χ βαλε διαλυτικό της Mac να την αραιώσεις, βαλε primer να σου σταθεί, βάλε και στερεά σκια από πανω να σου σταθεροποιηθεί… μου κανει φασαρία πολύ… Βεβαια τωρα που το είπε η Ioanna Bournousouzi, θυμήθηκα κι εγω μια ίδια σκια της Εstee που είχα παρει, αξεπέραστη, πραγματικά μοναδική. Εν ολίγοις, θα προτιμούσα μια καλη υγρή σκια χωρίς “παρενεργειες”, μιας ίσως “ακριβής” μάρκας απο μια που θα προυπέθετε όλα αυτα που προανέφερα. νομίζω Τζούλια πως η benefit θα πρέπει να είναι σουπερ, όπως όλα της τα προιόντα άλλωστε, κι αφου το λες εσυ για την make aup for ever, δεν έχω λόγο…

  16. @Stella: Στέλλα μου σε ακούω πολύ προσεκτικά και ξέρεις πόσο εκτιμώ την γνώμη σου…Αλλά εγώ πάλι- δεν ξέρω γιατί- ίσως γιατί δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου και ποτέ δεν έχω καταφέρει να κάνω ένα καλό μακιγιάζ ματιών (ξέρεις με τρεις διαφορετικές σκιές τις ίδιας οικογένειας, με φωτοσκίαση, πιο ανοιχτή, πιο σκούρα κλπ κλπ) μου φαίνεται πάρα πολύ εύκολη και εύχρηστη μια σκιά σε κρεμώδη υφή. Ούτε βέβαια και αυτή την απλώνω τέλεια, αλλά η ατζαμοσύνη μου δεν κάνει μπαμ, όπως ας πούμε με μια κόμπακτ…

  17. kai ego den mporo na po pos me voleyoun oi krem skies alla apo xromata oi sigkekrimenes skizoyn

  18. αχ βρε Τζοὐλια γιατί με μπριζόνεις έτσι???? πάντα μἀρἐσαν ο κρεμώδες σκιές αλλά δεν μου καθόντουσαν καλά!!! αλλά απο το sephora θα τις δοκιμάσω κάποια στιγμή…….. 🙂

  19. Ο άμεσος τρόπος σας με έχει εντυπωσιάσει. Είμαι ακόμα 17 και ονειρεύομαι να γράφω για ομορφιά όπως εσείς.
    Μήπως να διδάξετε εμάς τις επίδοξες συντάκτριες ομορφιάς;

  20. Συμφωνώ με τις προηγούμενες, οι υγρες σκιές πρέπει να χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ μαζι με primer, paint pot κλπ. Πρόκειται για μια αγορα 15 ε αλλά οι σκιές μένουν ΕΚΕΙ !

  21. Τις λατρεύω τις κρεμώδεις σκιές…Ειδικά αυτές της Clarins!!

  22. @Dimitra: Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τα καλά σου λόγια! Ναι γιατί όχι; Μπορώ να σου μάθω ότι θέλεις!! Τι λέτε κορίτσια;;

  23. Κοριτσια αν θελετε να αγορασετε κρεμωδη σκια με μεγαλη σταθεροτητα, δοκιμαστε τα Paints της MAC. Ειναι αυτα που η συσκευασια μοιαζει με τεμπερας. Μονο προσοχη γιατι πρεπει να βαλεις μικρη ποσοτητα! Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν κυκλοφορουν σε μεγαλη ποικιλια χρωματων…

  24. ου καλά είσαι κι εγώ έχω ξεμείνει πολλές φορές , ειδικά όταν πηγαίνω κάπου κρατάω μαζί μου ένα μεγάλο νεσεσέρ αλλά είναι αδύνατο να τα βάλεις όλα μέσα, θα έπρεπε να κουβαλάω ολόκληρη βαλίτσα μόνο για τα καλλυντικά! Όσον αφορά στις κρεμώδεις σκιές εγώ θεωρώ πως θέλουν το σωστό άπλωμα. Την είχα πάθει κι εγώ στην αρχή… Αλλά τώρα με μια σωστη διαδικασία μένει επάνω στο βλέφαρο χωρίς να πάθει τίποτα!!Συμφωνώ πως είναι η εποχή τους! Φόρεσα προχθές πάλι που πήγα σε ένα θερινό σινεμά και όταν γύρισα σπίτι είδα πως το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο ακόμα και από την ώρα που είχα βαφτεί!!

  25. kalispera julia!!!!ego na po tin alitheia den tis poly xreisimopoio tis kremodis skies giati kanoun grammes k den mou aresei pos fenete!!!alla otan tis bazeis dixnoun pragmatika yperoxes!!!!

  26. Δεν τα πάω καλά με τις κρεμώδεις σκιές… δεν τις ζήλεψα και ποτέ να σου πω την αλήθεια…
    Βέβαια, σε κάποιο ρεπορτάζ είδα ένα φανταστικό χρώμα από τη Make Up Forever (μάλλον Acqua … ), αλλα τα 25€ με έκαναν να διστάσω.
    Βαριέμαι αφάνταστα τη διαδικασία primer + σκια, για αυτό και τις πιο πολλές φορές δεν βάζω τίποτα…

  27. Για ναμαι ειλικρινής καιμένα δεν μου “στέκονται”καλά οι κρεμώδεις σκιές,ίσως γιατί έχω λιπαρό δέρμα.Μου δημιουργούνται αντιαισθητικές γραμμές πάνω στο βλέφαρο,μετά απο λίγες ώρες όταν τύχει να φορέσω καποια σκιά με κρεμώδη υφή,ενώ φροντιζω να έχω πουδράρει πριν τα βλέφαρα μου.. ομολογώ όμως ότι με δελέασες γιαλλη μια φορά με αυτό το ωραίο άρθρο!!!

  28. συμφωνώ και εγώ με τις κοπέλες οτι οι κρεμώδεις σκιές δεν κρατάνε…και μετά απο ωρα ειναι σαν μουντζούρα στο μάτι.φιλάκια τζούλια!!!

  29. κι εγώ συμφωνώ με ολες και δεω εξαιρώ το γεγονός οτι κολλάει και το βλέφαρο όταν ανοιγοκλείνω το ματι.

  30. teleies oi skies…k mallon einai oti prepei gia na xekinisoume to xeimwna mas…..

  31. @meba: Meba μου, οι σκιές της Clinique θα κυκλοφορήσουν στα stand 25 με τέλος Σεπτεμβρίου.

  32. Ευχαριστωωωω! Πάντα γρήγορη κ εξυπηρετική! Ευχαριστούμε 🙂 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.