Το Άρωμα, Stella McCartney, Τhe Print Collection

 

 

 

Αν θα έπρεπε να διαλέξω μόνο πέντε αρώματα από όλα όσα έχω δοκιμάσει σε όλη μου τη ζωή και να τα κατατάξω στα all time αγαπημένα μου, το σίγουρο είναι ότι το Stella McCartney θα είναι ένα από αυτά. Το λατρεύω αυτό το άρωμα. Έχει απίστευτες νότες που τουλάχιστον πάνω μου δεν πέρασαν ποτέ απαρατήρητες και κάποια από τα καλύτερα σχόλια που έχω ακούσει ποτέ για την … μυρωδιά μου, ήταν σε μέρες που το φόραγα.

 

Το άρωμα είναι πραγματικά ασυνήθιστο αφού συνδυάζει άψογα την δροσιά και την απαλότητα του ρόδου με τον σέξι αισθησιασμό του κεχριμπαριού. Το αποτέλεσμα είναι ένα απόλυτα θηλυκό, εκλεπτυσμένο αλλά και κάπως έντονο χαρμάνι που δύσκολα να μην το αναγνωρίσεις, γιατί αφήνει την υπογραφή του. Έτσι κι αλλιώς η σχεδιάστρια είναι γνωστή για το ταλέντο που έχει να αναμιγνύει πράγματα φαινομενικά αντίθετα μεταξύ τους (το κάνει και στις συλλογές των ρούχων της) αλλά τελικά οι δημιουργίες της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες είτε σου αρέσουν είτε όχι.

 

Η Stella για το φθινόπωρο του 2011 λάνσαρε μια συλλογή εσωρούχων με prints εμπνευσμένα από τη φύση και με διάφορες οικολογικές ονομασίες η Stella εξάλλου ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της Linda, (η οποία χάθηκε από καρκίνο το μαστού) είναι και η ίδια ενεργή οικολόγος και φυσιολάτρης. Τα εσώρουχα είναι όμορφα- θυμίζουν κάτι από Laura Ashley και η Stella αποφάσισε να ντύσει με το ίδιο print και το άρωμά με το όνομά της. Το αποτέλεσμα: Μια απίθανη limited edition σειρά με εκπληκτικά μπουκάλια οπότε τώρα θα απολαμβάνω ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα και σε υπέροχη συσκευασία.

 

Η τιμή τους είναι 46,30Ε για 30ml και εγώ θα τα δώσω… θεωρώ ότι θα επενδύσω καλά… (πάντως μεταξύ μας, πιο πολύ ανοιξιάτικη μου κάνει η συλλογή, παρά φθινοπωρινή, εσείς τι λέτε;)

 

 

Από την σειρά εσωρούχων της Stella, Irene Gardening, με τιμές που ξεκινούν από 22Ε (για τα βρακάκια) μέχρι 105Ε για τα ολόσωμα κορμάκια.

 

 

 

 

 

41 Σχόλια
  1. Δεν το έχω δοκιμάσει το άρωμα αυτό…Πάντως, πολύ όμορφες οι νέες συσκευασίες..Ειδικά, αυτή με τα μωβ λουλούδια, που μου φαίνεται πως είναι και η πιο “φθινοπωρινή”…
    Και τα εσώρουχα όμως είναι πολύ ιδιαίτερα….(Ούτε που είχα ξανακούσει κάτι γι’αυτά..)
    Καλημέρα!!Και…Καλό μήνα!!! 😀

  2. καλο μήνα! Το άρωμα πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο! φαίνεται κι απο την συσκευασία!!!

  3. πολυ ωραιες οι συσκευασιες οπως σιγουρα θα ειναι και το αρωμα!

  4. Υπέροχο το Stella, υπέροχα girly και τα εσώρουχα! Γιατι είχα την εντύπωση, ότι το Stella δεν υπήρχε πια στην Ελλαδα, ήταν σε έλλειψη ή κάτι τέτοιο?

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???

  6. το περιγράφεις τόσο τέλεια που μουυ χεις εξαψει την φαντασία!!Δεν το χω μυρίσει- δοκιμάσει αλλά τώρα θέλω απεγνωσμένα να το κάνω!!!

  7. Καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα σε όλη την παρεούλα!
    Πωπωωω, χρώματα και μυρωδιές!!!!
    Δεν πειράζει, Τζούλια μου, ας το καθυστερήσουμε όσο μπορούμε το φθινόπωρο, ας μην μπούμε με τα μούτρα στη μουντίλα…έχουμε μπροστά μας έναν Οκτώβρη και ένα Νοέμβρη γι’ αυτό.
    Τέλειες οι συσκευασίες, αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα αρώματα, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερα.
    Πού μπορούμε να τα βρούμε?? 😉

  8. @Stella: Μμμμ, τίποτα δεν σας ξεφεύγει (αλλά καλά, το ήξερα αυτό..) Λοιπόν Στέλλα μου, έχω να σου πω, ότι το Stella πάντα υπήρχε στην Ελλάδα, αυτό που έγινε όμως είναι ότι άλλαξε η εταιρία που το εισάγει… Και σε κάθε τέτοια αλλαγή, τα πράγματα αργούν λίγο να μπουν σε τάξη…

  9. @vickysot: Σε όλα τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών vicky μου… και για να το παίξω και λίγο σπασικλάκι, έψαξα, ρώτησα και το άρωμα βρίσκεται ακριβώς σε 62 καταστήματα!! (αυτή την limited σειρά θα την βρεις περίπου στα μέσα του μήνα)

  10. Πείτε μου!!!!!!! Όχι, θέλω να μου πείτε…πού αλλού βρίσκεις τέτοια άμεση εξυπηρέτηση και παραδειγματική κατάρτιση??????
    Για να μη σας κουράζς, θα απαντήσω εγώ…ΜΟΝΟ ΣΤΟ beautyblog!!!!!!!!!!
    Σ’ ευχαριστώ πολύ αγαπημένο μου!!!!!! ¨-*

  11. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!! Πραγματικά οι συσκευασίες των αρωμάτων παραπέμπουν σε άνοιξη, αλλά είναι πολύ όμορφεεες, δε συμφωνείτε;

  12. Kαλημέρα και καλό μήνα…. τι πανέμορφο μπουκαλάκι είναι αυτό?
    θα πάω σήμερα κιόλας να το δοκιμάσω!!!!!!!

  13. @Poly: Στα μέσα του μήνα, λέει πιο πάνω, θα κυκλοφορήσει…;-)
    Πολύ όμορφα και τα μπουκαλάκια και τα εσώρουχα!

  14. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ!!!1

  15. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΔΕ ΜΟΥ “ΚΑΘΕΤΑΙ” Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟ ΦΤΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΜΟΝΟ 2 ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ESCADA MAGNETISM ΧΥΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΚΟΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΥΡΙΖΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.

  16. apo tin siskeyasia kai mono tha ithela na ta exo sthn silogi moy kalo mina na exoume kai kalo xeimona asxeta an ego kano akoma mpania !!

  17. Πραγματικα ωραια μπουκαλια και επισης ωραιο αρωμα…
    Ειμαι πολυ περιεργη Julia πια ειναι τα υπολοιπα 4 all time favourite αρωματα σου!!!
    Εχω προσπαθησει να κανω κι εγω τη δικη μου λιστα, αλλα αλλαζω γνωμη συνεχως!!!
    Καλο μηνα σε ολους!

  18. @ΧριστίναΠ.: Μμμμ, Escada,Magnetism… το είχα ξεχάσει αυτό το άρωμα…
    @KRYSTALL: Τυχερούλα, ε, τυχερούλα… κάνε μια βουτιά και για εμάς!

  19. @Flora: Χααχχααχαααα!! Είναι πολύ αστείο αυτό γιατί σου ορκίζομαι, την ώρα που έγραφα το post σκέφτηκα να βάλω σε παρένθεση και τα άλλα τέσσερα αλλά μετά είπα, “άσε, ας μην αποδυναμώσω αυτό τώρα”. Αλλά αφού “με έπιασες” δεν γίνεται πρέπει να σας πω: Λοιπόν, αρχίζω τυχαία:

    Estee Lauder, Cinnabar (έχω συναισθηματικό δέσιμο με αυτό το άρωμα.. το λατρεύω…)
    Narciso Rodriguez (το πρώτο του είναι απλά, υπέροχο…)
    Hermes, Elixir de Merveilles (αριστούργημα…)
    Citizen Queen, Juliette has a gun (το έβρισκα στα αγαπημένα Sephora)

    Και τώρα τελευταία αν και στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη έχω αποκτήσει μια αδυναμία στο Black Orchid του Tom Ford.

    Kαι ναι, μου αρέσουν περισσότερο τα πιο πικάντικα, ανατολίτικα αρώματα με περίεργες νότες…

    Το μεγάλο μου μυστικό όμως όσο αφορά τα αρώματα – δεν θα σου το πω τώρα- λέω να το γράψω σε post…

  20. Δεν έχω μυρίσει κανένα από τα 4…
    Το όνομα “Cinnabar” στην αρχή μου έφερε στο μυαλό κανέλλα και πήγα να ενθουσιαστώ, αλλά μάλλον έχει να κάνει με κάποιο ορυκτό που νομίζω λέγεται έτσι (είναι πχ βαθυκόκκινο,κλπ) ή καμία σχέση πάλι…?
    Το “Juliette has a gun” έχει τόσο τέλειο όνομα….Σε προκαλεί να το δοκιμάσεις…
    Τα Hermes νομίζω είναι σταθερές αξίες…
    Ωραία λοιπόν!! Πρέπει να επισκεφτώ κατάστημα καλλυντικών σύντομα…’Εχω πολλή δουλειά….χιχι!!

  21. @Kat-Rap: Και κανέλλα έχει μπόλικη το Cinnabar και σαν λιβάνι είναι κάποιες φορές αλλά αν το ψεκάσεις πολύ λίγο, έστω μια σταγόνα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ρωτήσουν τι φοράς…

  22. Καλό μήνα!!!! Καλά δεν υπάρχουν λόγια για τα μπουκάλια!!!!! 🙂

  23. Καλό μήνα!!Τι άνοιξη,τι φθινόπωρο.Ας το φοράμε το φθινόπωρο και ας σκεφτόμαστε όποτε κοιτάζουμε το μπουκάλι ότι έρχεται η άνοιξη….Πώς σας φαίνεται;

  24. Καλό μήνα Julia και κορίτσια!! Φανταστικές οι νέες συσκευασίες του Stella , πολύ ωραίο το άρωμα έχω μια αδυναμία στην παιώνια που έχει, πολύ ωραία ήταν και η έκδοση του stella sheer που είχε βγάλει. Λίγο ακόμη να κρυώσει ο καιρός να αλλάξουμε λίγο τα αρώματα να βάλουμε πιο βαριά διότι έχω λιώσει το bronze godess της estee και θέλω να ξεκινήσω να φοράω ένα αριστούγημα της Ineke που αγόρασα πρόσφατα. Όσο για τον Tom Ford το Black orchid θεωρώ ότι είναι θεικό και περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει το Violet Blonde και όλη η νέα σειρά μακιγιάζ του. Αναμένουμε αναλυτική ενημέρωση!!!

  25. den exo dokimasei to aroma alla oi syskeyasies einai teleies!!!!kalo mina se olous!!!

  26. Καλό μας μήνα!
    Τι κουκλίστικα μπουκαλάκια είναι αυτααα!
    Αχ εγώ έχω ξεμείνει με το Dreams από τα Body Shop στο χέρι, το φθινόπωρο ήδη μπήκε και όλοι θα με μισήσουν που θα μυρίζω ακόμη καλοκαιρινή αύρα και ωκεανόόό…
    46,30€ …
    Μάλλον θα εξακολουθήσω να μυρίζω διακοπές μου φαίνεται… 🙁

  27. @Mariag: Εννοείτε πως θα έχουμε αναλυτική ενημέρωση για τα, του Tom Ford…το ξέρεις πως είναι από τους αγαπημένους μου.. και βέβαια, μόλις βγει η σειρά με μακιγιάζ Tom Ford θα είσαστε από τις πρώτες που θα την δείτε!!! (αλήθεια, που τα ξέρετε όλα αυτά;;;)

  28. εμενα μου αρεσουν ολα!!!!!!ειναι κατι ξεχωριστό στα σχέδια των ρουχων!!!

  29. @Ioanna Thess: Αγάπη μου και βέβαια πρέπει ακόμα να μυρίζεις καλοκαιρινά! Είπαμε, ο Σεπτέμβριος είναι καλοκαίρι! Όσο για το Stella, μην μου στεναχωριέσαι, πες πως θα το κάνεις δώρο στον εαυτό σου για τις γιορτές!!

  30. Όντως ανοιξιάτικη μοιάζει η συλλογή ! Τα μπουκαλάκια όμως με τα αρώματα είναι φανταστικά , πολύ πρωτότυπα ! Καλό μήνα Τζούλια μου και σε όλους μας !

  31. Καλό μήνα Julia!Λατρεύω την Stella McCartney,τα υπέροχα κοστούμια που σχεδιάζει,τα πουκάμισα της και γενικά τα ρούχα της!Ομολογώ πως το άρωμα της μου έχει ξεφύγει αλλά υπόσχομαι να δοκιμάσω τα καινούρια μόλις κυκλοφορήσουν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.