Lancome Visionnaire LR 2412 4%: Αποκάλυψη τώρα!

Η λέξη αποκάλυψη του τίτλου, έχει διπλό νόημα. Το πρώτο είναι ότι σήμερα, όπως σας είχα πει στις 2 Αυγούστου σας αποκαλύπτω το προϊόν που στην φόρμουλά του περιέχει το μόριο LR 2412 4% και το οποίο είναι το νέο σέρουμ Visionnare της Lancome (αν και ξέρω ότι όλες σας, το είχατε καταλάβει…) Το δεύτερο νόημα της λέξης, είναι αυτό ακριβώς: Πρόκειται απλά για ένα προϊόν «αποκάλυψη» της σύγχρονης κοσμετολογίας.

 

Όπως θυμάστε το beauty blog και η Lancome είχαν δώσει τότε την ευκαιρία σε δεκαπέντε τολμηρές αναγνώστριες από εσάς, να γίνουν κατά μια έννοια «πειραματόζωα» και να δοκιμάσουν κατ’ ευθείαν από το εργαστήριο αυτή τη νέα φόρμουλα πριν καν κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οποιαδήποτε εταιρεία πριν κάνει ένα τέτοιο βήμα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρη για το προϊόν της. Η αλήθεια είναι ότι θέλει «κότσια» να ζητήσεις από δεκαπέντε γυναίκες που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου, να δοκιμάσουν ένα προϊόν και μάλιστα οι εντυπώσεις τους να αποτυπωθούν για να διαβαστούν από πολλές ακόμα γυναίκες χωρίς να αλλαχτεί ούτε μια λέξη. Εγώ απλά θα προσθέσω ότι μαζί με εσάς, τις πρώτες στην Ελλάδα που το δοκιμάσατε, το δοκίμασαν επίσης η Catherine (είπαμε μια είναι η Catherine) και η αδερφή της η Pippa και από ότι διάβασα έμειναν ενθουσιασμένες.

 

Εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Το βασικότερο όμως είναι να δούμε τι πιστεύετε εσείς  ίδιες. Δεν γράφω τίποτε άλλο. Ιδού κυρίες μου τα reviews του προϊόντος Visionnaire, από εσάς τις δεκαπέντε από  τα οποία όπως θα δείτε δεν έχει αλλαχτεί ούτε μια λέξη:

 

 

Καλλιόπη Μπαλαδήμα

Καλημέρα JULIΑ,

Καταρχήν σε ευχαριστώ για το LR 2412, που χάρη σ’ εσένα είχα την τύχη να το δοκιμάσω από την αρχή της κυκλοφορίας του.Πρέπει να σου ομολογήσω ότι φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω, διότι είμαι πολύ δύσπιστη σε προϊόντα που δεν κυκλοφορούν στα καταστήματα, όμως μ’ έπεισαν τα εκπληκτικά σχόλια που ανέφερες στα άρθρα σου. Το φοράω καθημερινά πρωί και βράδυ για περίπου 2 εβδομάδες και μου αρέσει η υφή του καθώς απορροφάται αμέσως από το δέρμα μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρατήρησα κάποια υπεραιμία στο δέρμα μου, όμως πραγματικά υπάρχει μια διαφορά στην πυκνότητα και στη λάμψη.Το βασικό πρόβλημά μου, ήταν η θαμπάδα στο πρόσωπο, και πράγματι είδα διαφορά από την πρώτη κιόλας δοκιμή, καθώς το δέρμα μου πια, το πρωί φαίνεται πιο λαμπερό, δροσερό και νεανικό, χωρίς ίχνος θαμπάδας. Επειδή δεν είναι καθόλου λιπαρό, το χρησιμοποιώ και στην περιοχή του λαιμού, όπου έχω παρατηρήσει μικρή βελτίωση, όπως και στη σφριγηλότητα του περιγράμματος του προσώπου μου.Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ.

Να είσαι καλά που με επέλεξες για πειραματόζωο.

 

Φιλικά

Καλλιόπη Μπαλαδήμα.

 

Kt

Καλημέρα, Τζούλια!

 

Λοιπόν, σου γράφω για να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου από τον ορό L2412 που χρησιμοποίησα. Είμαι 38 ετών, με μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα και κάποιες πρώτες ρυτίδες να με έχουν ήδη επισκεφτεί. Η χρήση του κράτησε γύρω στις τρεις εβδομάδες και τον χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ μόνο του (το πρωί έβαζα και το αντηλιακό μου). Η υφή του ήταν λεπτόρρευστη και απορροφούνταν πολύ γρήγορα χωρίς να γυαλίζω. Από το επόμενο πρωινό το δέρμα μου έδειχνε πιο λαμπερό, πιο λείο και πιο σφριγηλό. Οι πόροι με τη χρήση μειώθηκαν και το πρόσωπό μου το έβλεπα ακόμη πιο φωτεινό (χωρίς ποτέ να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα θαμπάδας).Επίσης, δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι μου μειώθηκε η έκκριση σμήγματος (παρόλο που δεν έχω τελείως λιπαρό πρόσωπο ούτε σπυράκια, αλλά με τη ζέστη έχω τάση για λιπαρότητα). Τέλος, οι λεπτές γραμμές μειώθηκαν κάπως και είμαι σίγουρη ότι με περαιτέρω χρήση θα δω ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Εν ολίγοις, θα την χρησιμοποιήσω μόλις κυκλοφορήσει και στο εμπόριο γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη και σε ευχαριστώ που μου τη σύστησες και μου έδωσες τη δυνατότητα  να την δοκιμάσω!

Με εκτίμηση,

kt

 

 

Χρυσούλα Πέτσα-Χατζηχρονόγλου

 

Καλημέρα και Καλό μήνα!!

Σου στέλνω αυτό το mail για να σου πω τις εντυπώσεις μου για τον ορο LR2412 που μου έδωσες τη δυνατότητα να δοκιμάσω….

Λοιπόν…Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι είναι υπέροχος!! Το έχω λατρέψει αυτό το προϊόν!! Από την πρώτη στιγμή, ένιωσα ένα τράβηγμα στην επιδερμίδα μου. Γενικά, έχω δει βελτίωση και δεν είμαι η μόνη…Συνέχεια, μου λένε και οι φίλες μου πόσο ανανεωμένο φαίνεται το πρόσωπό μου!! Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο “θαυματουργό”…Τώρα, ανυπομονώ να κυκλοφορήσει στην αγορά.., Θα είμαι σίγουρα από τις πρώτες που θα το αγοράσουν και δύσκολα θα το αποχωριστώ…Και να σκεφτείς ότι παραλίγο να μη φτάσει ποτέ στα χέρια μου.. Κάποιο λάθος έγινε στο ταχυδρομείο κι έκανε μια βόλτα απ’ τη Χαλκίδα πριν έρθει τελικά στο σπίτι μου, στο Χαλάνδρι…

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Χρυσούλα Πέτσα-Χατζηχρονόγλου

 

Τιτίκα Μπουρνάκη

Καλησπέρα Τζούλια,
Είμαι μια από τις τυχερές του διαγωνισμού που είχες διοργανώσει.. και θα ήθελα να σου πω τις εντυπώσεις μου..
Σ’ εμένα δεν προκάλεσε υπεραιμία, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τη χρήση της κρέμας-serum αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου πιο σφριγηλή και τονωμένη. Επίσης, αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Σαν κρέμα, δεν είναι καθόλου λιπαρή, απορροφάται πολύ καλά από το δέρμα. Την χρησιμοποίησα ακόμη και κάτω από τα μάτια, που είναι μια ευαίσθητη περιοχή στο δέρμα μας και δεν μου δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα..

Σ’ ευχαριστώ πολύ!!..
Τιτίκα

 

ΙΩΑΝΝΑ Ζ.

 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΚΑΤΆΡΧΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ  ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ SERUM ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ,AN KAI ΣΤΗΝ ΠΟΡEΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΑ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΣΑΝΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΦΗ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ.ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΡΥΤΙΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝIΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.Η ΕΠΙΔΕΡΜIΔΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑ.ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛIΠΑΡΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΙΩΑΝΝΑ Ζ.

 

 

Βάσω Βλάχου

 

Kαλησπέρα Τζούλια μου,

 

Σου στέλνω αυτό το mail για να σ’ ευχαριστήσω για τη δυνατότητα να δοκιμάσω αυτό το υπέροχο νέο προϊόν, τον ορό LR2412.

Oι εντυπώσεις μου είναι ακριβώς αυτές που περιγράφεις κι εσύ στο δεύτερο άρθρο σου για τον ορό. Ακριβώς οι ίδιες!!

Αρχικά, ένιωσα ένα τράβηγμα και μετά, μέρα με τη μέρα, το πρόσωπό μου έλαμπε και η επιδερμίδα μου φαινόταν όπως μετά από έναν καλό, πολύωρο ύπνο. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά, αν και δε σου κρύβω πως αρχικά, ήμουν αρκετά δύσπιστη.

Και σίγουρα, θα το αγοράσω αυτό το προϊόν μόλις κυκλοφορήσει και θα το χρησιμοποιώ για χρόνια. Ήδη, το έχω προτείνει σε όλες τις φίλες μου.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!

Βάσω Βλάχου

 

 

Vicky Sotiriou

Καλό σου μεσημεράκι, Τζούλια μου!
Δεν σου έγραψα τόσο καιρό εντυπώσεις, γιατί ήθελα να έχω σφαιρική άποψη επί του θέματος. Ήθελα να περάσει ο μήνας πρώτα. Άκου να δεις τι μου συνέβη εμένα, μετά από λίγες μέρες που ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ, άρχισαν να εμφανίζονται κάτι σπιθουράκια στον σαγόνι μου και δίπλα από τα χείλη… Από το ίδιο βράδυ λοιπόν σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ σε όλο το πρόσωπο.
Σ’ αυτό το σημείο να σου πω, ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα προϊόντα της Lancome, αν και για να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχα χρησιμοποιήσει μόνο προϊόντα μακιγιάζ, κανένα προϊόν περιποίησης.
Δεν το έβαλα κάτω όμως…ως γεννημένη, αλλά προσφάτως εκδηλωμένη “beautybloger”, έκανα μία σκέψη, λέω τώρα εγώ, δεν την χρησιμοποιώ στα σημεία που έχω “πρόβλημα”??
Λέγοντας “πρόβλημα” να σε ενημερώσω οτι διανύω ήδη το 33ο έτος της ηλικίας μου και το 2ο ως καπνίστρια (ναι!!! ναι!!! όσο και αν σου ακούγεται περίεργο, ανήκω στην κατηγορία του 0,0001% των ανθρώπων που ξεκίνησαν το κάπνισμα, σχεδόν ταυτόχρονα με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου!!!! Ντροπή μου, μεγάλη γυναίκα, το ξέρω, αλλά…αλλά.). Όπως καταλαβαίνεις, μου έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα οι πρώτες ρυτίδες (έκφρασης?…έκθεσης?…μαθηματικών?…χημείας? δεν ξέρω τι, αλλά είναι γεγονός). Το κυριότερο πρόβλημά μου λοιπόν εντοπίζεται στο σημείο λίγο πάνω από τα μήλα, δηλ. κάτω προς την εξωτερική γωνία των ματιών και φυσικά ανάμεσα στα φρύδια (να μην ξεχάσω να σου πω, οτι πριν από 2 χρόνια με το που ξεκίνησα το κάπνισμα, έχασα και 15 κιλά, οπότε καταλαβαίνεις ότι το δέρμα έπαθε σοκ).
Για να συνεχίσω, λοιπόν, σκέφτηκα, δεν εφαρμόζω τη θαυματουργή κρεμούλα LR-2412 σ’ αυτά τα σημεία τοπικά να δω πώς θα πάει? Ε, έτσι και έγινε…και το αποτέλεσμα? ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! Τα σημεία αυτά γέμισαν, φαίνονται πιο φρέσκα και ζουμερά!!! Δεν θα σου πω, ότι εξαλείφθηκαν τελείως, αλλά με καμία άλλη κρέμα ή ορό δεν είχα πετύχει αυτό το αποτέλεσμα!
Σ’ αυτό το σημείο, θα ήθελα για άλλη μία φορά να σε ευχαριστήσω, που μου έδωσες την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι τόσο καινοτόμο, πολύ πριν βγει στην αγορά και ανέξοδα.

Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!!
Βίκυ

 

Τζούλια καλημέραααα!
Σου είχα αναφέρει σε προηγούμενο email ότι η επιδερμίδα του προσώπου μου είναι μικτή (με πολλά σημεία να παρουσιάζουν ξηρότητα και άλλα όπως η μύτη έντονη λιπαρότητα). Επίσης, έχω σημεία ιδιαίτερα στα μάγουλα και κάτω από τα μάτια στα οποία διακρίνονται οι φλέβες μου και έντονη κοκκινίλα στα μάγουλα. Παράλειψα να αναφέρω ότι έχω κλείσει τα 33 χρόνια μου, τον Μάιο, νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει την Lancome στην ερευνά της.
Το [LR 2412 4%] το χρησιμοποιώ αδιάλειπτα από τις 10 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προϊόν που θα βοηθήσει πολλές γυναίκες να λάμψουν! Αυτά που σου αναφέρω δεν έχουν να κάνουν με διαφημιστικούς σκοπούς ή για να χαϊδέψω κάποια αυτιά αλλά είναι η αλήθεια!!! Το εφαρμόζω κάθε πρωί αφού πρώτα πλύνω το πρόσωπο μου με ένα σαπούνι που χρησιμοποιώ. Για το βράδυ ένα έχω να πω άλλες φορές το εφάρμοσα μετά το ντους και άλλες όχι. Το ξέρω άλλα πάντα ξεχνάω να κάνω πράγματα για μένα το βράδυ (έχω να κοιμίσω βλέπεις και δυο μικρά αγοράκια). Από την πρώτη μέρα διαπίστωσα το πρόσωπο μου να ΛΑΜΠΕΙ. Είναι ενυδατωμένο, απαλό και προπάντων λαμπερό. Πρώτη φορά διαπίστωσα την επιδερμίδα μου να ακτινοβολεί!!!! Οι ελάχιστες ρυτίδες που είχα κάτω από τα μάτια δεν υπάρχουν πια. Οι “ευριαγγείες” που είχα ΙΔΙΑΤΕΡΑ στα μάγουλα έχουν εξαφανιστεί και κάτω από τα μάτια έχουν ελαττωθεί. Το μόνο πρόβλημα που συνεχίζω να αντιμετωπίζω είναι αυτό με την ενοχλητική κοκκινίλα στα μάγουλα, αλλά τι να κάνουμε άλλες για να αποκτήσουν αυτό το ροδαλό χρώμα ξοδεύουν όλα τους τα λεφτά σε ρουζ. Έτσι γεννήθηκα και πρέπει να συμβιβασθώ με αυτό.
Γενικά είναι ένα προϊόν που το προτείνω ανεπιφύλακτα
σε όσες κοπέλες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με μένα. Υπόσχομαι στον εαυτό μου να εξοικονομήσει λίγα χρήματα από τον δύσκολο προϋπολογισμό μου, δυσκολότερο και από αυτόν του κράτους και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το [LR 2412 4%] της Lancome. Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμη τόσο σε σένα όσο και στην εταιρία και σας ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή να είμαι από τα λίγα εκείνα κορίτσια που δοκίμασαν το LR 2412 ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ στην Ελλάδα.

 

Φιλικά,

Χρύσα Κοκλανάκη

 

 

Αντζελίνα Λαγκαδινού

 

Πρέπει να σου πω ότι έχω βρει τον μπελά μου με το LR 2412! Μου φέρνει στο νου απωθημένες αναμνήσεις παιδικής ηλικίας, καθώς οι φίλοι μου και ο καλός μου δεν σταματούν να τσιμπούν τα μαγουλάκια μου και να μου λένε ότι μοιάζουν με μάγουλα μωρού ….  Επομένως, πραγματικά δουλεύει το μαγικό Visionnaire! Δεν ξέρω ποια θα είναι η ατάκα της διαφημιστικής καμπάνιας στην Ελλάδα, πάντως στο εξωτερικό (όπως καλά γνωρίζεις!) είναι ότι πολλές γυναίκες που ήθελαν να κάνουν κάποιες επεμβατικές θεραπείες (χειρουργεία, κλπ) τα ανέβαλλαν μετά την επιτυχημένη χρήση του LR 2412. Τέτοια θέματα, ομολογώ ότι εγώ προσωπικά δεν είχα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει αρκετές ελληνίδες!

Έχω δέρμα μεικτό, με περίεργες αντιδράσεις στον ήλιο (ευγενικό κόκκινο του αστακού… επομένως μόνιμα αντηλιακό χειμώνα-καλοκαίρι!) και στον κρύο αέρα (κοκκινίλες, μικρές ευρυαγγείες), το σκληρό πήλινγκ δεν μας αρέσει, οι κρέμες δύσκολα “δένουν” με το δέρμα μου … είναι ένα μυθιστόρημα από μόνο του!

Δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάζω νέα προϊόντα, το αντίθετο μάλιστα… πάντα αναζητώ κάτι καινούριο που να μου ταιριάζει καλύτερα, να είναι πιο προηγμένο, που να υπόσχεται λίγα και να κάνει πολλά! Νομίζω ότι βρήκα αυτό που αναζητούσα με αυτό το serum, που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με την υπόλοιπη σειρά περιποίησής μου. Το δέρμα μου φαίνεται πιο καθαρό και πιο ξεκούραστο, χωρίς να έχω κάνει τίποτε διαφορετικό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρα θα το αγοράσω… ελπίζω η Lancome να μου κάνει καλύτερη τιμή ως αποζημίωση για την ψυχική μου οδύνη και τις καταπιεσμένες παιδικές μου μνήμες.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα συνεχίσουν να μου τσιμπούν τα μάγουλά μου, και τότε θα έχουμε θέμα…

 

Πόλυ

 

Καλημέρα Τζούλια!

 

Βεβαίως και το δοκίμασα και τώρα, σιγά- σιγά τελειώνει το μπουκαλάκι.Για την ακρίβεια, το δοκιμάσαμε και εγώ και η αδερφή μου κι είμαστε κι οι δύο εξίσου εντυπωσιασμένες! Πραγματικά, πολύ ιδιαίτερο προϊόν! Απ’ τα λίγα προϊόντα που τα όσα λέει η διαφήμισή τους ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστώ πολύ!

Φιλάκια,

Πόλυ

 

 

Πόπη Μαζοκοπάκη

 

 

Καλημέρα αγαπητή Τζούλια,Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω?

Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες, να χρησιμοποιήσω προϊόν για το πρόσωπο, από τις πρώτες Ελληνίδες (για να μην πω και ξένες, διότι διάβασα σε ξένα sites ότι το LR2412, πρώτες το δοκίμασαν διασημότητες όπως η πριγκίπισσα KATE MIDDLETTON και η PIPPA.Το προϊόν είναι πράγματι -ε κ π λ η κ τ ι κ ό-.Επειδή με απασχολούν οι πρώτες «γραμμές έκφρασης» (είμαι στα 40-δεν έχουν γίνει ακόμη ρυτίδες!), διαπίστωσα από την πρώτη ημέρα δοκιμής, ότι υπήρχε φανταστική μείωση-εξάλειψή τους.Το δέρμα μου δε, δείχνει όσο περνούν οι μέρες, όλο και πιο νεανικό, ως αναφορά στη σφριγηλότητα και την απίστευτη λάμψη. Να φανταστείς μέχρι και ο σύζυγος πρόσεξε τη διαφορά στο δέρμα μου!, Συνεχίζω να το εφαρμόζω κάθε βράδυ και σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ και το πρωί.Έχω κερδίσει κι άλλα δώρα, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο, είναι ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν και πιστεύω πως θα κάνει θραύση μόλις κυκλοφορήσει! Πάντως εγώ θα το αγοράζω και θα το προτείνω σε όλο τον κύκλο μου.

 

Σε ευχαριστώ θερμά.

Περιμένω με αγωνία επόμενες κληρώσεις-έκπληξη!

Πόπη Μαζοκοπάκη

 

 

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

Καλημέρα και καλό φθινόπωρο!!!!

Είμαι μία από τις τυχερές που κέρδισαν το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ προϊόν LR 2412 4% στις αρχές Αυγούστου.
Αν και μπορώ να σου πω ότι ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή, μια και ήδη χρησιμοποιώ ένα επώνυμο serum καθημερινά εδώ και χρόνια, είπα να σε εμπιστευτώ και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.
Ξεκίνησα τη δοκιμή του στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Το πρόσωπό μου, αν και σε αρκετά καλή κατάσταση, το καλοκαίρι λόγω ήλιου και θάλασσας είναι πάντα θαμπό, με διεσταλμένους πόρους και κάποια μικρά σημαδάκια. Μπορώ να σου πω, χωρίς υπερβολή, ότι από τις πρώτες τρεις μέρες είδα διαφορά. Οι πόροι μου φάνηκαν λίγο μικρότεροι και το πρόσωπό μου έλαμπε. Μετά από την πάροδο δεκαπέντε ημερών εξαφανίστηκαν και κάποιες μικρές γραμμές (ρυτιδούλες) και μερικά μικρά σημαδάκια που ήδη είχα. Με το που γύρισα από τις διακοπές, όλοι οι φίλοι, συνάδελφοι και γνωστοί παρατήρησαν τη διαφορά. Πλέον έχω ένα πρόσωπο ομοιογενές, χωρίς ανάγκη κάλυψης από μέικ απ.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Από δω και πέρα το LR 2412 4% θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.

Σου εύχομαι ένα καλό φθινόπωρο και έναν πολύ καλύτερο χειμώνα!!!

Φιλικά
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Πέπη Λαγκαδινού

 

Πρέπει να σημειώσω εξαρχής ότι είμαι χημικός, οπότε το επιστημονικό υπόβαθρο που υποστήριξε την καμπάνια αυτού του νέου προϊόντος, ήταν απόλυτα σύμφωνο με τον τρόπο σκέψης μου και με έθελξε να το δοκιμάσω. Γενικά, δεν είμαι πολύ των αλλαγών, όσον αφορά στην περιποίηση του δέρματός μου. Εφόσον έχω βρει κάποια προϊόντα που με ικανοποιούν, δεν θεωρώ ότι υπάρχει βάσιμος λόγος για να τα αλλάξω. Για ποιον λόγο άλλωστε?

Παρόλα ταύτα δοκίμασα το LR 2412 (κατόπιν παροτρύνσεως κοινών μας γνωστών …) και νομίζω ότι το προϊόν με έπεισε ότι μπορεί να κάνει αυτά που υπόσχεται! Κάποιες μικρές ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και στο μεσόφρυο απαλύνθηκαν, και ενώ συνήθως μετά το τέλος του καλοκαιριού η επιδερμίδα μου φαίνεται κουρασμένη και θαμπή από την έκθεση στον ήλιο, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Φωτεινή και ξεκούραστη, έτσι με περιέγραψε ο άντρας μου…

 

Βίκυ Κούκουνα

 

Γεια σας φίλες beauty-bloggers! ήμουν και εγώ μια από τις τυχερές:-))) και επανέρχομαι για να μοιραστώ μαζί σας την εντύπωση μου από την χρήση του ορού. Να δηλώσω ότι είμαι πάνω από 35 ετών. Ότι χρησιμοποιώ τον ορό κάθε πρωί από τα τέλη Αυγούστου μέχρι και σήμερα. Καμιά 20αριά μέρες δηλαδή…δεν αισθάνθηκα ούτε και εγώ υπεραιμία, όπως και η φίλη Τιτίκα, αλλά αισθάνομαι την επιδερμίδα μου πιο σφριγηλή και ναι πολύ πιο λαμπερή. Τώρα τα πρωινά φοράω λίγο concealer, λίγο benetint Και έξω από την πόρτα! το συστήνω ανεπιφύλακτα και το μόνο βέβαιο είναι ότι όταν μου τελειώσει θα το ανανεώσω

 

 

 

Και τώρα θέλω να διαβάσετε προσεκτικά και το σχόλιο της Στέλλας Ασκέλη της οποίας την γνώμη σέβομαι πάντα και ήταν και η πρώτη μου έστειλε το review της. Όμως θέλω να γράψω και σε σας αυτό ακριβώς που έγραψα κάποια στιγμή αρχές Αυγούστου και στην Στέλλα. Το αντιγράφω αυτολεξεί: Στέλλα μου αγαπημένη εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου με το LR2412 και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν την συγκρίνω με την δική μoυΌμως, μετά την εμπειρία σου (και λυπάμαι ειλικρινά γλυκιά μου – αλλά τι να κάνω- είπαμε είσαι η  “δοκιμάστρια” του bb με τα καλά και τα κακά) κατάλαβα και κάτι ακόμα. Το LR2412 “δουλεύει”. Διότι αν δεν “δούλευε” απλά θα σου ήταν αδιάφορο, δεν θα έκανε τίποτα και το πολύ-πολύ δεν θα έβλεπες καμία διαφορά στην υφή της επιδερμίδας σου. Οι δυνατές φόρμουλες στην κοσμετολογία (Ρετινόλη, Οξέα Φρούτων, Ρεσβερατρόλη, Βιταμίνη C) είναι αλήθεια ότι δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Όμως “δουλεύουν” και κάποιες φορές δημιουργούν αντιδράσεις σε δυσανεκτικά δέρματα σε αυτές.

 

 

Αγαπημένη μου Τζούλια,

 

Σου γράφω σήμερα  για το LR2412.  Πολύ νωρίτερα απ’ όσο θα περίμενες και περίμενα και δυστυχώς θα δυσαρεστήσω κι εσένα και την αγαπητή Lancome.  Δέκα μέρες περίπου από τότε που ξεκίνησα το προϊόν και αναγκάστηκα να το σταματήσω.   Από την πρώτη – δεύτερη μέρα κιόλας που το ξεκίνησα, άρχισα να βγάζω πυώδη σπυράκια και μεγάλα λιπώματα. Επέμεινα στην εφαρμογή, μήπως και ήταν συμπτωματικό ή τυχαίο ή μια πρώτη αντίδραση που μετά θα περνούσε, αλλά το δέρμα μου ερεθίστηκε αρκετά.  Λυπάμαι που ένα τόσο επαναστατικό προϊόν δεν είναι για μένα.   Απόδειξη ότι έφταιγε το προϊόν γι΄ αυτό τον ερεθισμό είναι, ότι παραλείποντας να το χρησιμοποιήσω χθες βράδυ και σήμερα το πρωί, το δέρμα μου είναι εμφανώς πιο ήρεμο.  Σ΄ ευχαριστώ ωστόσο, που μου έδωσες την ευκαιρία να το δοκιμάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που είχε σε μένα.

Ελπίζω αντίθετα, για τις υπόλοιπες κοπέλες να είναι ευεργετικό και να μείνουν πολύ ευχαριστημένες Σε φιλώ και είμαι πάντα στη διάθεση σου για οτιδήποτε θελήσεις.

Στέλλα Ασκέλη

 

 

 

Ο ορός Lancome Visionnaire LR 2412 4%, είναι το πρώτο προιόν περιποίησης της μάρκας που αναπτύχθηκε για να αναδημιουργεί μια όμορφη επιδερμίδα. Η υφή της βελτιώνεται, οι ρυτίδες εξαλείφονται οι δυσχρωμίες και οι ατέλειες που σχετίζονται με τα αγγεία μειώνονται και οι πόροι συσφίγγονται. Κοστίζει 82Ε τα 30ml και 105Ε τα 50ml αν και ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης

 

Κυρίες μου, τελειώνοντας αυτό το post θέλω να σας πω χίλια ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε, δοκιμάσατε το Visionnaire και μοιραστήκατε μαζί μου την εμπειρία σας. Μείνετε συντονισμένες διότι την Δευτέρα θα μάθετε μέσα από το post του beautyblog πιο είναι το δώρο που σας κάνει η Lancome μαζί με τις ευχαριστίες της που δεχτήκατε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν, χωρίς να γνωρίζετε ποιο είναι.

24 Σχόλια
  1. Για τέτοια πειράματα (αλλά και για άλλα… ) είμαστε πάντα μέσα!
    Να είσαι πάντα καλά που μας δίνεις αυτήν την ευκαιρία, και που τολμάς και μας δίνεις βήμα για να μιλάμε για τις εμπειρίες μας…

  2. Να σας πω συγνώμη για την τεράστια φωτογραφία του post αλλά όπως είπα σε κάποιες από εσάς, ο “Θεός του digital” δεν με θέλει καθόλου αυτή την εβδομάδα…

  3. καλημερα
    χαρηκα που διαβασα τις αναφορες των κοριτσιων γιατι μια απο αυτες ειμαι και εγω.
    τελικα 80 ευρω η τιμη του?αχ!λιγο τσιμπιμενη για μενα
    μακαρι η lancome να σου δωσει κανεναν ορο να κανεις καμια κληρωση μπας και τον κερδισουμε.
    Υ.Γ αν καμμια εταιρια χρειαζεται “πειραματοζωα” για κρεμες και καλλυντικα,εδω ειμαι εγω.

  4. Πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλια των κοριτσιών! Με την πρώτη ευκαιρία (γιατί τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν αυτή την περίοδο) θα επιδιώξω να το δοκιμάσω κι εγώ αυτό το θαυματουργό προϊόν.

  5. Σ΄ευχαριστούμε πολύ Τζούλια, για τις ευκαιρίες που μας δίνεις, τα νέα για προιόντα που αγαπάμε, αλλά πιο πολύ για την τονωτική σου ένεση “χαρα της ζωής” που μας κάνεις κάθε πρωί….

  6. Καλημέρα Τζούλια και στα υπόλοιπα κορίτσια. Ελπίζω να βοηθήσαμε με τα σχόλιά μας και άλλες κοπέλες.Είμαι μια από τις τυχερές που το δοκίμασαν και αν μου ζητούσαν ξανά από την συγκεκριμένη εταιρία να δοκιμάσω κάποιο νέο προϊόν θα το έκανα ανεπιφύλακτα. Όπως είπα σε προηγούμενο e-mail έχω απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στα προϊόντα της Lancome όσο και στα προϊόντα της L’ Oreal που είναι δίδιμες εταιρίες απ’ ότι έμαθα.Σας ευχαριστώ όλους για μια ακόμη φορά και αναμένω με ανυπομονησία το δωράκι μου τη Δευτέρα.

    ΥΓ:Τζούλια μια μικρή παρατήρηση, δεν φαίνεται το ονοματάκι μου, το αληθινό εννοώ κάτω από τα σχόλιά μου. Ευχαριστώ.Φιλάκια

  7. @ΧρύσαΚ¨: Έχεις απόλυτο δίκιο Χρύσα μου και σε ευχαριστώ που διαβάζεις τόσο προσεκτικά το bb. Όπως βλέπεις ήδη έβαλα το όνομά σου που απ’ ότι φαίνεται μάλλον ξέφυγε κάπου στην μεταφορά του κειμένου σου! Και πάλι χίλια ευχαριστώ διότι τώρα το καταπληκτικό review σου έχει και … όνομα!! Φιλάκια.

  8. Τζούλια, κορίτσια καλημέρα!!! Ευτυχώς είναι σήμερα Παρασκευή και το Post για τον ορό είναι καταπληκτικό, μπράβο στα κορίτσια που τον δοκίμασαν, ζηλεύω κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι τόσο πρωτοποριακό , μάλλον προσανατολίζομαι να τον αγοράσω ούτως ή αλλιώς διότι μου τελειώνει ένα serum που έχω και πιθανώς θα το αντικαταστήσω με αυτόν. Τα σχόλια των κοριτσιών είναι πολύ κατατοπιστικά και με έπεισαν !!!
    Σήμερα παρέλαβα και το δείγμα Burberry body +δωράκι που μου έστειλες, σ’ ευχαριστώ!!!
    Θα επανέλθω με κριτική του αρώματος σύντομα!!
    Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!!!

  9. Κι εγώ έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο ορό της Lancome ως τυχερή από την ίδια την εταιρεία.Δεν βλέπω διαφορά σε θαμπάδα-μήπως γιατί δεν είχα θαμπό δέρμα;-όμως βλεπω να έχει απαλύνει τις δυσχρωμίες και καφέ κηλίδες που κάθε καλοκαίρι μου αφήνει ενθύμιο ο ήλιος.Μη φανταστείτε ότι έχω κανένα φοβερό πρόβλημα,αλλά και μόνο στο ότι βρέθηκε προϊόν που όχι μόνο υπόσχεται αλλά και πραγματοποιεί,αξίζει τα λεφτά του.

  10. Αχ ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και εγώ κρίμα που δεν πρόλαβα!Τζούλια θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είναι κατάλληλο για μένα που είμαι 22 ετών και επίσης για την μητέρα μου που είναι 52???

  11. ρούφηξα όλα τα σχόλια και πείστηκα…αυτός ο ορός δουλεύει…και σίγουρα με τέτοια βελτίωση της επιδερμίδας φαντάζομαι ότι σε βαθος χρόνου primer και foundation πάνε σε δεύτερη μοίρα ίσως για τις ποιο βραδινές ώρες…καταρχήν θα το πάρω δώρο στη μαμά μου η οποία έχει αρκετά προβληματική επιδερμίδα και τα Χριστούγεννα εύχομαι ο Άγιος Βασίλης (άντρας μου) να μου πάρει σε εμένα ένα δώρο!!!

  12. Μόλις διάβασα το ποστ…Κρίμα που έστω και μία από τις 15 είχε προβλήματα…Εγώ πάντως, θα ήθελα να πω ότι στη μαμά μου είδα διαφορά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές…Για την ακρίβεια, η μαμά μου δε δοκίμασε κατευθείαν τον ορό, γιατί είναι αρκετά επιφυλακτική με καινούρια προιόντα..’Οταν όμως αποφάσισε να τον δοκιμάσει, το κατάλαβα χωρίς καν να μου το πει..Πλησίασα κάποια στιγμή να της φτιάξω τα μαλλιά και κατάλαβα ότι κάτι είχε κάνει στο πρόσωπό της…Το δέρμα φαινόταν τόσο ξεκούραστο!!Εντυπωσιακό πραγματικά, το αποτέλεσμα!!!

  13. koritsia ta sxoleia einai pragmatika fantastika eidika an sylogistoume oti den exei allaxtei tpt pou fainete kiolas!!!ego epeidei eimai molys 23 nomizo oti den to xreiazomai alla tha to proteino sigoura stin mama mou pou einai 42!!!!!

  14. …αλλος ενας λογος να περιμενουμε το 25% των καταστηματων καλλυντικων!

  15. δεν μπορώ να κρύψω πως από την αρχή σε δυο διαγωνισμούς είχα λάβει μέρος γιατί ήθελα πολύ να το δοκιμάσω , είναι σίγουρο πως θα το αγοράσω γιατί φαίνεται να πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται και όλες οι κυρίες που το δοκίμασαν είναι ενθουσιασμένες , τις ζηλεύω πολύ!!

  16. Από ποια ηλικία και μετά είναι κατάλληλος; Να υποθέσω μετά τα 30;
    Χρησιμοποιούσα ως τώρα τον ορό genifique τη; ίδιας εταιρίας και ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά από ότι διαβάζω αυτός ο καινούριος πρέπει να είναι ακόμη καλύτερος!

  17. H ιδανική ηλικία για την χρήση του ορού είναι από 30 έως 50 ετών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν είσαι λίγο πιο νέα ή λίγο πιο μεγάλη. Όμως μια πολύ νεανική 20χρονη επιδερμίδα απλά πιστεύω ότι δεν το έχει ανάγκη. @Maria: Και εγώ έχω χρησιμοποιήσει τον ορό Genifique αλλά για μένα τουλάχιστον ο ορός Visionnaire είναι πολύ καλύτερος..

  18. Από αυτά που διάβασα ειναί μαγικό. Αρκετά ακριβό, αλλά με την πρώτη έκπτωση των καταστημάτων θα είναι το δώρο για τον εαυτό μου!!!!

  19. Πραγματικά, πολύ ξεχωριστό προιόν!! Ευχαριστώ πολύ, και πάλι!!!!

  20. Φοβερό…Οτι και να πούμε όλες το ξέρουμε οτι η Lancome είναι εγγύηση…Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω….

  21. Εγώ ένα έχω να πω…η Βίκυ Σωτηρίου πρέπει να ξεκινήσει δικό της μπλογκ επειγόντως!!!!! Απολαυστική περιγραφή!!!!!!

    Πάντως Τζούλια σε τέτοιες εποχές και τον Φουστάνο σε μπουκαλάκι να μου έλεγες ότι υπάρχει στην αγορά δεν θα το αγόραζα για πάνω απο 50 ευρώ…δεν ξέρω σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο προιόν αλλά φαντάζομαι θα είναι πάνω από 50…και αν σκεφτεις οτι απο Οκτώβριο θα ειμαι με 870 ευρώ (και ναι εχω και διδακτορικο..αλλά στην Ελλάδα μόνο στην τουαλέτα έχει αξία το συγκεκριμένο χαρτι)…δε λεει…

    Πάντως οι περιγραφές των κοριτσιών ήταν απίστευτες!!!! Και ναι σε πείθουν ότι μπορεί το συγκεκριμένο να μην κάνει θάυματα αλλά τουλάχιστον κάνει “δουλεια”!!!!
    Τελικό συμπέρασμα: πριν το αγοράσουμε, να δοκιμάσουμε ένα δειγματάκι για να μην πάθουμε ότι και η τελευταία κοπέλα και κλαίμε τα λεφτά μας!!!!

    Loved it!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.