Review Weekend: Το νεσεσέρ της Κατερίνας

 

Η Κατερίνα τρελαίνεται να σκαλίζει νεσεσεράκια. Τώρα θα μου πείτε και ποια από εμάς δεν τρελαίνεται να κάνει το ίδιο και να σκαλίζει και τα νεσεσεράκια των φιλενάδων αλλά και τις ντουλαπίτσες τους… Επίσης η Effie κάποια στιγμή μας μίλησε για ένα ανταλλακτικό μίτινγκ καλλυντικών στο εξωτερικό όπου έφερνες ένα παλιό ας πούμε άρωμα και έπαιρνες ένα άλλο ενώ και στην Ελλάδα έχει πάει σε πολλά swap events με ρούχα… και αυτό με έβαλε σε σκέψεις … χριστουγεννιάτικες (Οk, ok, δεν προτρέχω, μια σκέψη κάνω, θα δούμε…)

 

Συνεχίζω λοιπόν και για σήμερα το πρόγραμμα λέει, «σκαλίζουμε και χαζεύουμε το νεσεσέρ της Κατερίνας» η οποία και το άνοιξε για εμάς και μίλησε γι αυτό και έβγαλε και πολύ όμορφες φωτογραφίες! Και μετά θέλω πολύ να μου πείτε αν χρησιμοποιείτε και εσείς κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα της Kατερίνας και βέβαια ποιο είναι το πολυαγαπημένο item του δικού σας νεσεσέρ.

 

Ελάτε κορίτσια! Lets have fun!

 

Μ’αρέσει πολύ να σκαλίζω νεσεσεράκια…Να χαζεύω και να δοκιμάζω προϊόντα των οποίων την ύπαρξη μπορεί και να αγνοούσα, να παίρνω ιδέες και να ικανοποιώ τις αισθήσεις μου με διάφορα χρώματα, υφές και αρώματα….Και σκέφτηκα, ότι πιθανώς δεν είμαι η μόνη…Κι είπα να σας ανοίξω το νεσεσέρ μου….(Μετά και τη συζήτηση του Σαββατοκύριακου…)

Voila λοιπόν!!

Κατ’ αρχάς, να πω πως όλα μου τα καλλυντικά τα φυλάω σ’ένα μεγάλο κουτί από ..κρασιά, το οποίο δένει με μια όμορφη κορδέλα και κάθε μήνα περίπου, αποφασίζω ποια είναι εκείνα που ταιριάζουν με τη διάθεση, τις ανάγκες και τα ρούχα μου κι έτσι, αξίζουν μια θέση στο μικρότερο –αλλά πολυαγαπημένο – νεσεσέρ….

Το νεσεσεράκι μου το έχω πολλά χρόνια, ίσως και πάνω από 10, αλλά το έχω εκτιμήσει ιδιαιτέρως και το χρησιμοποιώ συνέχεια τα τελευταία 3-4 χρόνια…Είναι δώρο μιας πολύ καλής μου φίλης, από τα Body Shop, κατασκευασμένο από χοντρό αδιάβροχο ύφασμα…

Τί περιέχει όμως αυτό το νεσεσέρ..?

 

Όπως είπα, το περιεχόμενό του το αλλάζω συχνά.. Γι’ αυτό, στη φωτογραφία, έχω τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα, αυτά που έχουν κερδίσει τις περισσότερες φορές μια θέση στο νεσεσέρ…

Έχουμε και λέμε…

 

Χειμώνα-καλοκαίρι, μες στο νεσεσέρ μου έχω :

  • Το αγαπημένο μου γαλάζιο καθρεφτάκι με λουλουδάκια και στρασάκια, απ’τα Accessorize, δώρο άλλης φίλης πριν 5 χρόνια…
  • ‘Ένα ενυδατικό στικ χειλιών..Μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα ότι αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο είναι το lip care, bee princess της apivita..Είναι άχρωμο, έχει ένα ελαφρύ άρωμα βερίκοκου κι ενυδατώνει τα χείλη για πολλή ώρα…Η αλήθεια είναι πως, αρχικά, μου κίνησε το ενδιαφέρον η ροζ συσκευασία του με την πριγκιπισσούλα…J
  • ‘Eνα λευκό μολύβι για τα μάτια (color trend-AVON)…
  • ‘Eνα μαύρο μολύβι ματιών-eye liner (Αvon-glimmerstick-liquid-glide eyeliner).
  • ‘Eνα concealer του Κορρέ….Πάντα απαραίτητο!!
  • ‘Ένα lip pencil σε φυσική απόχρωση, του Κορρέ πάλι….
  • Μια μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης με ρόδι, της Apivita, για «ώρα ανάγκης….»
  • ‘Ένα καλυπτικό στικ για σπυράκια και άλλες ατέλειες απ’τα Body Shop..
  • Και φυσικά, ένα γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 , για πρόσωπο και μάτια, με χαμομήλι και μέλι, της Apivita….

 

Tο καλοκαίρι που σιγά σιγά περνάει, χρησιμοποίησα πολύ συγκεκριμένα καλλυντικά…

 

  • ‘Ένα ροδακινί (Νο 18) ρουζ του Κορρέ, για τις μέρες που δε με είχε δει πολύ ο ήλιος και ήθελα να τονίσω λίγο τα μαγουλάκια μου…
  • Mια ροδακινί σκιά της Seventeen – No 20/peachy rose..

Eνώ κυρίως, αυτό που τόνιζα ήταν τα χείλη μου, χρησιμοποιώντας κάποιο από τα παρακάτω προιόντα :

  • ‘Ένα χρυσαφί λιπ γκλος…(L’oreal Glam Shine, No 04 Moon Crystal)
  • ‘Eνα nude κραγιόν…(Seventeen Supreme Lipstick, No 191 )
  • ‘Eνα υπέροχο φούξια, σούπερ καλοκαιρινό κραγιόν – πολύ προσεκτικά εννοείται για να μην είναι αστείο το αποτέλεσμα…(Rouge pur couture, No 7 Le Fuchsia)
  • To λατρεμένο φούξια σκούρο lip gloss με άρωμα καρπούζι και τέλειο πινελάκι ,της Oriflame…(Power Shine)

 

 

To χειμώνα, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σύνθετα, μιας και χάνεται η βοήθεια του ήλιου και μαζί μ’ αυτή και το μαύρισμα κι έρχονται στην επιφάνεια κοκκινίλες, ενώ ξηραίνεται κιόλας η επιδερμίδα απ’ το κρύο…’Έτσι, εμφανίζονται στο νεσεσέρ ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο, πούδρα, κλπ…Συνοπτικά, τα αγαπημένα προϊόντα για το χειμώνα είναι:

 

  • Μάσκαρα Volume Shocking Double της L’oreal…Μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις, μιας και γενικά, αν και μ’ αρέσουν πολύ οι τονισμένες βλεφαρίδες, εκνευρίζομαι που δεν ξεβάφεται εύκολα καμία μάσκαρα-έχω πειστεί πλέον για το καμία, μιας κι έχω δοκιμάσει αρκετές..- και δε μ’ αρέσει να ξυπνάω σαν μικρό πάντα…
  • Eνυδατική κρέμα ρόδι, του Κορρέ, για μικτές επιδερμίδες…
  • Τις μέρες που θέλω απλά να καλύψω λίγο την κοκκινίλα απ’ το κρύο, χρησιμοποιώ την πούδρα του Κορρέ, ενώ αν θέλω καλύτερη κάλυψη, χρησιμοποιώ το ideal shade της Avon, ένα πολυπροιόν που λάτρεψα αμέσως μόλις το δοκίμασα. Είναι βάση μέικ απ, πούδρα και κονσίλερ μαζί…
  • Κραγιόν και λιπ γκλος μαζί της Avon..Γενικά, μ’ αρέσουν τα 2 σε 1 / 3 σε 1 προιόντα…!!
  • ‘Ένα σούπερ βυσσινί κραγιόν με πολύ ελαφριά υφή που σχεδόν θυμίζει λιπ γκλος, του YSL..
  • Μια μπεζ-χρυσαφί σκιά-μπαλαντέρ για λάμψη, του Giorgio Armani (fard a paupieres)…
  • Μια πιο γυαλιστερή κι έντονη σκιά, τη Νο 251-Star Shine, της Seventeen…
  • Και τέλος, το ρουζ Νο 19 (plum rhubarb) της Seventeen, που δεν αποχωρίζομαι εδώ και χρόνια, για πιο ροδαλά μαγουλάκια….

 

Βέβαια, ένα προϊόν που βοηθάει πιο πολύ όταν θέλουμε να τονίσουμε τα μάτια, είναι μια παλέτα σκιών…Eγώ, έχω αυτή της Estee Lauder κι είμαι πολύ ευχαριστημένη.

 

 

Ουπς…Μάλλον είπα πολλά….Αυτό είναι πάντως, το νεσεσέρ μου ανάλογα την εποχή του χρόνου…Επόμενο νεσεσεράκι να σκαλίσουμε…??

 

23 Σχόλια
  1. Νομίζω θα έχει ενδιαφέρον αυτό που σκέφτεσαι για τα Χριστούγεννα……;-)

  2. To “έπιασες” πονηρούλα ε; Ναι θα ήταν πολύ καλό… Αλλά θέλει οργάνωση… είμαι ανοιχτή σε ιδέες πάντως… Καλημέρα!!

  3. ειναι αυτο που λεμε τον ανθρωπο απο το νεσεσερ του τον καταλαβαινεις!!!!πραγματικα βλεποντας τα προιοντα ολα φωναζουν Κατερινα!!!!οπως και η γλαφυρη σου παρουσιαση!!!(το νεσεσερακι σου τα σπαει!!!)ο κορρες ειναι απαραιτητος νομιζω σε καθε νεσεσερ αν και εγω τον προτιμω κυριως για τις κρεμες του..προσωπικα χρησιμοποιω πολυ προιοντα της body shop (πουδρα, μασκαρα, πολυχρωμες σκιες) γιατι μου ταιριαζουν νομιζω καλυτερα..αν και τελευταια χρησιμοποιω ενα concealer της Avon που με εχει ικανοποιησει πολυ!!!τα απαραιτητα ομως για το καλοκαιρι ειναι ενα υπεροχο ρουζ της clinique που μου χαρισε η αγαπημενη μου νονα και μου εχει γινει εμμονη που χαριζει ροδαλο χρωματακι στα μαγουλα και το χρησιμοποιω και για σκια γιατι δινει ενα ελαφρυ αποτελεσμα, χρωματιστα μολυβια(οποιαδηποτε μαρκα, αρκει να μου ταιριαζει το χρωμα) για μια απαλη γραμμη στα ματια και φυσικα μπολικη μασκαρα..α και ναμην ξεχασω το λιπ γλοσ στο κρωμα του κερασιου για ζουμερα χειλακια…!θες και αλλα μικρη??οπως τοτε που ειμασταν μικρες και μαθαιναμε να βαφομαστε παρεα!!!!!!

  4. Χα χα χα! Το απόλαυσα και κράτησα σημειώσεις να δοκιμάσω και εγώ και προτείνω να τον κάνουμε κατά καιρούς. Και ποιά από εμάς δεν λατρεύει να κάνει επιδρομές στα νεσεσέρ φιλενάδων…η αδελφή μου πλέον βγάζει το δικό της και μου το δίνει και εγώ αμέσως το δικό μου, χωρίς δεύτερη κουβέντα…τελετουργία αγαπημένων στιγμών τώρα που ζούμε χώρια και με δικές μας ζωές.

    Και εμένα το νεσεσέρ από το Body Shop είναι…μάλλον τα νεσεσέρ! Νομίζω ότι βολεύουν πολύ και χωρίς να πιάνουν χώρο, χωράνε πολλά.

    Θέλω να δοκιμάσω την κρέμα ρόδι του Κορρέ βρε Κατερίνα, γιατί την ακούω από παντού τώρα τελευταία και θα σκάσω! Το κραγιόν YSL είναι από τα αγαπημένα μου και μένα!

    Από το νεσεσέρ μου ποτέ δεν λείπουν η μάσκαρα, και το ρουζ…εννοείται ότι το στυλό κονσίλερ-highlighter πάντα σε πρώτο πλάνο γιατί λάμψη τη θέλουμε όλες και ειδικά μετά την κούραση της ημέρας ή το ξενύχτι του προηγούμενου βραδιού. Τελείως τυχαία ανακάλυψα το Stylo Correcteur lumiere της Dessange από το φαρμακείο της γειτονιά μου και ενθουσιάστηκα!

  5. Εδώ….οργάνωση για τα Χριστούγεννα!!!!
    Προτάσεις παρακαλώ…

  6. @Clio : Nα τη δοκιμάσεις…Αμέ…Είναι πολύ καλή! Για να είμαι ειλικρινής, προτιμούσα μια κρέμα που κυκλοφορούσε παλιά (πάλι του Κορρέ) και ήταν σε σωληνάριο, με κανέλλα και echinaccea(αν θυμάμαι καλά), αλλά από τότε που σταμάτησε η κυκλοφορία της, αυτή με το ρόδι την έχει αντικαταστήσει μια χαρά!!
    Για κονσίλερ-highlighter, πολύ καλό είναι και το Touche Eclat του YSL…Aλλά προτιμώ αυτό του Κορρέ ως πιο φυτικό(??)…Επειδή η περιοχή κάτω απ’τα μάτια είναι κι αρκετά ευαίσθητη….

  7. Τζούλια μου, πίστεψέ με απλώνεται εύκολα, διαφανής υφή για να μην καταντίσουμ caky, και βιαστικά το έβαλα και ως primer για τη σκιά ένα πρωί(κάνω κάτι τέτοια γι απλάκα) και ανέδειξε το χρώμα …δεν συζητώ για λάμψη!

    Κατερίνα μου, το Touch Eclat είναι ο μεγάλος μου έρωτας αλλά συνιστώ και αυτό σαν πιο οικονομική λύση και θα με θυμηθείτε.

    Τον Κορρέ τον γνώρισα φοιτήτρια ακόμα, όταν βρέθηκα σε νησί χωρίς το λιπ γκλος μου (ξεχασιάρα!) και αγόρασα ένα και από τότε δεν τον αλλάζω σε πολλά. Δεν είναι τυχαίο που στο εξωτερικό τον έχουν όσο και τους μεγάλους οίκους.

    Κορίτσια! Μιας και είπα λιπ γκλος! Τρέχτε πριν κλείσει το Body Shop, έχει προσφορά 8 ευρώ θεϊκό nude λιπ γκλος!!! (να κάτ που ποτέ δεν λείπει από το νεσεσέρ μας)

  8. Γεια στην πιο όμορφη παρέα!
    Φανταστική ιδέα αυτή με το κουτί κρασιών! τα έχεις ωραία και περιποιημένα και αλήθεια ένιωσα σαν να έκανα ταξίδι διαβάζοντας τα προϊόντα που χρησιμοποιείς , ομολογώ πως κάποια από αυτά τα έχω δοκιμάσει κι εγώ! Το power shine της oriflame είναι αγαπημένο μου, από τα λίγα κραγιόν που μένουν στα χείλη μου χωρίς να αλλοιώνεται και τα αφήνει ενυδατωμένα και απαλά ενώ παράλληλα τα φωτίζει χαριτωμένα , χάρη στην τεχνολογία 3D που έχει, αντανακλά το φως και κάνει τα χείλη να φαίνονται μεγαλύτερα!Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην αδρανοποίηση της πιθανά βλαβερής επίδρασης των ελευθέρων ριζών που προκαλούνται από τις ακτίνες UV και βιταμίνη που αυξάνει το επίπεδο υγρασίας των ανώτερων στοιβάδων της επιδερμίδας και βοηθά στην ανακούφισή της.Το δικό μου αγαπημένο item στο δικό μου νεσεσέρ είναι το mini σύστημα Artistry essentials Balancing που περιλαμβάνει ένα καθαριστικό προϊόν, ένα προϊόν τόνωσης και κρέμα ενυδάτωσης με SPF 15 όλα σε μίνι συσκευασίες, ελεγμένα για να δουλεύουν σε τρία βήματα για την καλύτερη και υγιέστερη όψη της επιδερμίδας. Αυτό το μίνι σύστημα με έχει σώσει άπειρες φορές αναννεώνοντας το πρόσωπό μου στη στιγμή αφού περιέχει ένα μείγμα φυσικών συστατικών που εξισορροπούν τα επίπεδα ενυδάτωσης , βοηθώντας στον έλεγχο της γυαλάδας για πάνω από 12 ώρες.
    Λέω να σταματήσω πήρα τόση φόρα που μπορεί να εκσφενδονιστώ μέχρι την Αθήνα για να παρίσταμαι κι εγώ σε όποια συνάντηση κάνετε τα Χριστούγεννα , μόνο και μόνο για να σας γνωρίσω! Άχτι το έχω…

    Φιλιά σε όλες

  9. Τι ωραίο νεσεσέρ, και η ιδέα για το αποθηκευτικό κουτί κρασιών φοβερή!!! Μου αρέσει επίσης που πολλά προϊόντα είναι φυτικά αλλά και που το νεσεσέρ περιλαμβάνει και είδη περιποίησης.
    Επίσης μου άρεσε πολύ η ιδέα χειμωνιάτικο – καλοκαιρινό νεσεσέρ, το δικό μου περιλαμβάνει τα πάντα όλες τις εποχές!!!
    Τζούλια ανυπομονώ για την ιδέα που επεξεργάζεσαι αν χρειάζεσαι βοήθεια σε σκέψη και οργάνωση μπορείς να υπολογίζεις και σ’εμάς σίγουρα!

  10. @εύα & MariaA : Κατ’αρχάς, πρέπει να σας πω ότι η ιδέα για το κουτί με τα κρασιά ήταν της μαμάς μου που δεν άντεχε να βλέπει τα καλλυντικά μου να περιφέρονται…Και αποδείχθηκε πολύ βολικό και πρακτικό…!!
    Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!!

  11. Gia to diko mou neseser anaferese???xaxaxaxaxaxa
    Eisai apisteuti!! Eisai mesa sto mualo mou!!!
    Auto pou egrapses einai katapliktiko!!! Egw trelainomai na adeiazw kai paliotera neceser kai na xazeuw, i na petaw proionta pou pia den boreis na xrisimopoiiseis…..
    Den exw logia…
    Keep going Julia mou….(Hope to see you soon…you know!!!)

  12. Πολύ μ’αρέσει η ιδέα του κουτιού απ’τα κρασιά,αν κι εγώ έχω πολλά νεσεσέρ:ένα μεγάλο ροζ βαθύ,που έχει μέσα ΤΑ ΠΑΝΤΑ,αλλά και 2-3 μικρότερα που ανάλογα το πόσο μακρινά είναι τα ταξίδια μου-ναι,είμαι ταξιδιάρα-χρησιμοποιώ.

  13. H αλήθεια είναι πως το κουτί απ’τα κρασιά έχει μέσα και 1-2 μικρά νεσεσεράκια…Αν προσέξεις στη φωτογραφία, φαίνεται λίγο το ένα…
    Τα υπόλοιπα νεσεσεράκια που δε φιλοξενούν καλλυντικά, μ’αρέσει να τα χρησιμοποιώ για να φυλάω άλλα πράγματα….:-)

  14. * Ξέχασα να αναφέρω -στα χειμωνιάτικα…- την σούπερ πολυαγαπημένη ροζ σκιά σε σωληνάριο της Clarins…!! Tην έχω λατρέψει!! Απλώνεται τέλεια, μένει στη θέση της πολλές ώρες…Υπέροχη!!*

  15. εγω τι να πω? Τζουλια μου ειναι πολυ καλη η ιδεα για τα χριστουγεννα. (αν και προτρεχουμε 3,5 μηνες μπροστα!) Μας ςκπιδευεις να γραφουμε αρθρακια και εμεις 😉 Συμφωνω για το gloss της oriflame εχω κ εγω και ειναι υπεροχο! δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σας πω τι περιεχει το νεσσεσερ της τσαντας μου γιατι ειμαι απο κινητο αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω!

  16. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΛ ΧΡΩΜΑΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΚΙΑ COLOUR SERGE EYE SHADOW ΣΕ ΜΠΕΖ ΑΠΟΧΡΩΣΗ,ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΡΟΥΖ ΤΗΣ CLINIQUE INNOCENT PEACH ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ(ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ)Η DOLL EYES ΤΗΣ LANCOME ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ,ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ VIVA GLAM GAGA2 THΣ MAC ΣΕ nUDE ΑΠΟΧΡΩΣΗ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ NUDE ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η lOREAL ΤΕΛΕΙΑ NUDE ΚΡΑΓΙΟΝ.ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΟΥΔΡΑ,ΚΟΝΣΙΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΜΟΚΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΕΚΡΟΥ ΜΟΛΥΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ 🙂
    @ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ

  17. AAAA,H ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ CLINIQUE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΖ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΓΥΡΩ ΣΤΑ 24 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

  18. ΜΉΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ???????????

  19. ΠΟλύ γλυκό το νεσεσέρ σου, και εξαιρετική η ιδέα του να σκαλίζουμε νεσεσεράκια και να ανακαλύπτουμε η μία τις συνήθειες της άλλης…
    Περιμένω την επόμενη που θα περάσει το βάσανο της ιεράς εξάτασης …

  20. εγω το θελω ολο το νεσεσερ με το περιεχομενο μαζι!!!!

  21. @semina:Το νεσεσεράκι εσύ μου το είχες κάνει δώρο!!! Μαθαίναμε να βαφόμαστε κι είχαμε και κάποιες αποτυχίες είναι η αλήθεια….:S
    Θυμάσαι ποιο είναι αυτό το ρουζ της Clinique?? Είναι όντως, πολύ καλό!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.