Πήγα στο Brow Bar της Benefit… και σας έχω και δώρο!

 

Θυμάστε πριν από καμιά δεκαριά μέρες, που είχα κάνει ένα post και σας είχα ενημερώσει ότι σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει το πρώτο Brow Bar της Benefit και στην Αθήνα; Λοιπόν, εχθές ήμουν εκεί για την πρώτη «παρθενική» του εμφάνιση στις δημοσιογράφους ομορφιάς και έμαθα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα νέα, για την λειτουργία και τις τιμές του, τα οποία όπως πάντα θέλω να σας τα πω από πρώτο χέρι.

 

Κατ αρχήν να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι αυτή τη στιγμή λειτουργούν περίπου 500 Benefit Brow Bars σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία ενώ στην Ελλάδα ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί το πρώτο, στο κατάστημα Sephora του The Mall, στο Μαρούσι το οποίο προς το παρόν, θα είναι και το μοναδικό στη χώρα μας. (Πριν αναρωτηθείτε οι φίλες εκτός Αθηνών, να σας απαντήσω, ότι όχι, προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο, αλλά είμαι σίγουρη ότι η εταιρεία έχει σχέδια για το κοντινό μέλλον…)

 

Το Brow Bar είναι απλώς… κουκλίστικο όπως άλλωστε και οτιδήποτε έχει να κάνει με την μάρκα Benefit, και ιδού οι υπηρεσίες που μπορείτε να κάνετε καθώς και οι τιμές τους.

 

Αποτρίχωση Φρυδιών                                                     17Ε

Σχηματισμός Φρυδιών με τσιμπιδάκι                             17Ε

Αποτρίχωση Άνω Χείλους                                              11Ε

Αποτρίχωση Φρυδιών και Άνω Χείλους                         24Ε

Χρωματισμός Φρυδιών                                                    12Ε

Χρωματισμός και Αποτρίχωση Φρυδιών                         26Ε

Χρωματισμός, Αποτρίχωση Φρυδιών, Αποτρίχωση άνω χείλους  34Ε

Τοποθέτηση Ψεύτικων Βλεφαρίδων                                 17Ε

 

Η Κορίνα ακούει τις συμβουλές της ειδικού στο Brow Bar και η Σταυρούλα κάνει  σχηματισμό φρυδιών.

 

 

Η αποτρίχωση των φρυδιών γίνεται με ένα ειδικό, φιλικό στην επιδερμίδα κερί και πριν προλάβετε να μου πείτε ότι οι τιμές είναι «τσιμπημένες» να σας πω ότι εκτός του ότι το Benefit Brow Bar είναι αυτή τη στιγμή το πιο εξειδικευμένο σημείο αποτρίχωσης φρυδιών, επιπλέον εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες στην ίδια τιμή περιλαμβάνεται και ένα πλήρες μακιγιάζ ματιών ενώ στο stand της Benefit οι make up artist της μάρκας είναι εκεί για να λύσουν κάθε απορία σας και για να σας βοηθήσουν να δοκιμάσετε όποιο προϊόν θέλετε πριν (και αν…) αποφασίσετε να το αγοράσετε.  Επίσης έχω και ένα inside info, για το οποίο όμως πρέπει να περιμένετε λίγο: Η Benefit αποφάσισε ότι για τον μήνα Οκτώβριο όλες οι παραπάνω υπηρεσίες θα έχουν 50% έκπτωση σε κάποιες συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας (μόλις μάθω ποιες μέρες θα σας το γράψω άμεσα!)

 

Η Σταυρούλα σε closeup με την Σαρλίν η οποία ήρθε από το Παρίσι για να μας παρουσιάσει την τεχνική των Brow Bars.

 

Εγώ πάντως θα πρότεινα το εξής: Επειδή τα φρύδια όπως έγραψα και στο προηγούμενο post είναι η απόλυτη κορνίζα των ματιών και μπορούν να αλλάξουν πολύ προς το καλύτερο την εμφάνισή σας, αξίζει αν όχι κάθε μήνα- τουλάχιστον μια φορά κάθε δύο μήνες,  να επισκέπτεστε το Brow Bar και μετά απλώς να συντηρείτε μόνες σας το αποτέλεσμα. Πιστέψτε με, το έκανα και αξίζει μέχρι τελευταίο ευρώ τα λεφτά του.

 

Tα Benefit Girls και εγώ, με νέα βελτιωμένα φρύδια (είχα τραβήξει και άλλες φωτογραφίες σε κοντινό πλάνο, με τα φρύδια μου πριν και μετά, αλλά βγήκαν θολές και δεν μπορώ να σας τις δείξω…)

 

Και τώρα στο δώρο-έκπληξη που όλες περιμένετε. Θυμάστε στο σχετικό post που σας είχα γράψει για ένα καταπληκτικό brow kit με όλα όσα χρειάζεστε για τέλεια φρύδια, το Brows a-go-go, το οποίο όμως δεν κυκλοφορούσε ακόμα στην Ελλάδα; Λοιπόν η μάρκα το έφερε, όμως προς το παρόν θα πωλείται μόνο στο Brow Bar του The Mall και όχι σε κάποιο άλλο κατάστημα Sephora.

Πέντε όμως από εσάς δεν θα χρειαστεί να το αγοράσετε στο Brow Bar, ούτε και να έρθετε στην Αθήνα για να το προμηθευτείτε. Διότι πέντε από εσάς θα το κερδίσετε εδώ, μέσα από το beautyblog. (Τι νομίζατε, έτσι θα σας άφηνα;)

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι η γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ. Οι τυχερές/οι θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, και θα λάβετε σύντομα το δώρο σας.

 

Good luck girls!

 

Η τσάντα Benefit…μα δεν είναι απίθανη;


1,035 Σχόλια
  1. Εύχομαι να είμαι τυχερή.Εκπληκτικό δώρο!!!

  2. Θα ήθελα να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου!:)

  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ!

  4. ZHTΩ ΤΑ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ……!!! 🙂

  5. Καταπληκτικό δώρο…γιατί όσο και να προσπαθούμε με το κοινό τσιμπιδάκι το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι το ίδιο.

  6. Τι ωραίο δωράκι????? Αχ να το πάρω εγω που είμαι απο μακρυα???? Ε?ε?ε?

  7. ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

  8. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΡΥΔΙΑ!

  9. τελειοοοοο!! και πολυ χρησιμο δωρο!! ¨) καλη επιτυχια σε ολους!

  10. ποτε ειπαμε μπορω να παραλαβω το δωρο μου;

  11. Αααχχχχ! Και έχω τόση ανάγκη να κερδίσω κάτι να μου φτιάξει τη διάθεση ! Συγχαρητήρια για τη στήλη σου, όπως πάντα επίκαιρη και μέσα στη μόδα. Σ’ ευχαριστούμε !!!!!!!

  12. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Κ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΩΡΑΚΙ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ?Η ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ

  13. Ε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΕΝΕΦΙ.ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ

  14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.. 🙁

  15. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και το περιμενω πως και πως καλη μας τυχη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.