Estee Lauder: Τα βραχιόλια της ελπίδας…

 

Πλησιάζει ο Οκτώβριος ο μήνας του Breast Cancer Awareness και όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος η Estee Lauder παρουσιάζει τα βραχιόλια που για άλλη μια φορά σχεδίασε ο Dukas και τα οποία πωλούνται σε συμβολική τιμή και έχουν σκοπό να βοηθήσουν και να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη όσο αφορά μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες της εποχής μας- τον καρκίνο του μαστού.

 

Από το πρώτο βραχιόλι το 2005 μέχρι σήμερα πέρασαν 7 χρόνια και σε αυτό το χρονικό διάστημα το σχέδιο αλλάζει και το μήνυμα γίνεται ακόμα πιο ισχυρό. Το βραχιόλι του 2011 είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό κορδονέτο με λεπτομέρειες  από μέταλλο και κούμπωμα από μαγνήτη. Η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα καθώς και το logo Estee Lauder και Dukas είναι σκαλισμένα στο μέταλλο και περιβάλλονται από ροζ σμάλτο. Το βραχιόλι θα διατίθεται σε ροζ και  σε γκρι χρώμα και φέτος για πρώτη φορά ο ανδρικός πληθυσμός θα έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει την Εκστρατεία: Το βραχιόλι θα διατίθεται και σε ανδρικό μέγεθος σε μαύρο χρώμα.

 

Ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μήνυμα της φετινής καμπάνιας 10 γνωστές προσωπικότητεςστην Ελλάδα συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους και φωτογραφίζονται σε ζευγάρια φορώντας τα βραχιόλια του 2011 : Μαρινέλλα – Λάκης Λαζόπουλος, Έλλη Στάη – Αλέξης Γεωργούλης, Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Κιμούλης, Κατερίνα Λέχου – Αιμίλιος Χειλάκης, Djibril Cissé – Δούκας Χατζηδούκας. Το βραχιόλι θα το βρείτε σε όλα τα σημεία πώλησης προιόντων Estee Lauder στην συμβολική τιμή των 10Ε και θεωρώ ότι είναι το ομορφότερο δώρο που μπορείτε να κάνετε.

 

Απολαύστε τους:

 

Μαρινέλλα – Λάκης Λαζόπουλος


 

Έλλη Στάη – Αλέξης Γεωργούλης


 

Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Κιμούλης


 

Κατερίνα Λέχου – Αιμίλιος Χειλάκης


 

 

Djibril Cissé – Δούκας Χατζηδούκας.


 

41 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!!!!!!! Είναι Παρασκευή, ένα βήμα πιο κοντά στο Σαββατοκύριακο!!!
    Πολύ ωραίο και το φετινό βραχιολάκι της Estee ο Δούκας έκανε πάλι το θαύμα του. Ωραία ιδέα και το ανδρικό βραχιολάκι φέτος, θα το πάρω σίγουρα για τον αντρούλη μου!!!
    Φιλιά πολλά!!!!

  2. kalhmera julia kalhmera kai sta koritsia!!!!8a to upostirixw san gunaika kai san an8rwpos panw apo ola!!!!!

  3. καλημέρα σε ολους!!!!συγχαρητηρια για το αντρικο βραχιολάκι!!!αυτα παντως θα τα αγοράσω!!!

  4. Καλημέρα!
    Η ιδέα αλλά και η εφαρμογή της είναι εξαιρετική!
    Το μόνο ζήτημα είναι να υπάρχει αρκετό απόθεμα, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που τα βραχιολάκια εξαντλούνται από τις πρώτες κιόλας ημέρες… και είναι κρίμα γιατί όλοι μπορεί να θέλουμε να συνεισφέρουμε στον σκοπό, αλλά τελικά δεν το καταφέρνουμε!

  5. Κατ αρχήν σας ευχαριστώ όλες για τα σχόλια σας και περισσότερο γιατί βλέπω ότι όλες θέλετε να συμβάλλετε όσο μπορείτε σ αυτό.
    Τώρα,
    @ Georgiaa: Βεβαίως μπορείς να το βρεις και στα Ιωάννινα!
    @ Angelina: Έχεις δίκιο, εξαντλούνται πολύ γρήγορα… Όμως φέτος γνωρίζω ότι το απόθεμα είναι μεγαλύτερο από άλλες χρονιές. Επίσης αν και επίσημα θα τα βρείτε από την 1 Οκτωβρίου, ίσως σε κάποια κεντρικά καταστήματα υπάρχουν λίγες μέρες νωρίτερα. Και τέλος Αντζελινάκι μου, ειδικά για αυτά τα βραχιολάκια καλό είναι να προγραμματίσεις λίγο νωρίς την αγορά.

  6. Kalimera kai apo emena!
    Mou leipsate!
    Exw kairo na postarw kai egw, auto den simainei vevaia oti den parakolouthw kai ta nea tou bb!
    Para polu wraia ta kainouria vraxiolakia kai akomi pio omorfos o logos gia ton opoio dimiourgountai!
    Ypenthimisi loipon gia tin 1/10…filia polla!

  7. Νομίζω ότι είναι τα πιο όμορφα βραχιολάκια που έχει κάνει ο Δούκας…εξαιρετική η φωτογράφιση λιώνω για το βλέμμα του Αιμίλιου Χειλάκη…ωραία και η ιδέα για το αντρικό άμα προλάβω και περάσω από τα Hondos σίγουρα θα πάρω 1!!! Καλό σ/κ σε όλες!!

  8. Κάθε χρόνο είναι και ομορφότερα!!! Ανυπομονώ να βγούν στην αγορά!!
    Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις πάντα για τα καλύτερα!!!!

  9. Πανέμορφα! Που μπορεί να τα βρει κανείς?

  10. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΑ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ!!!

  11. Καλημέρα Τζούλια!!!
    πολύ όμορφα τα βραχιόλια! ελπίζω φἐτος να καταφέρω φέτος να το αποκτήσω. είναι μια υπέροχη κινηση απο την Estee Lauder και τον Douka.
    Μακάρι να μπορέσω να το κάνω δώρο και στον καλό μου!!
    \
    Φιλάκια πολλά και καλό Σ/Κ να έχετε!

  12. Καλημέρα κορίτσια

    @Κρυσταλλια το κοστος ειναι 10€

    1η Οκτώβρη όλες με ένα βραχιολάκι στο χέρι παρακαλώ!!!!

  13. Einai katapliktika!! Kathe xrono ta agorazw, ektos apo persi ta poia eixan exantlithei!!! Ta forame kai gia to design, alla gia to pio simantiko gegonos to karkino tou mastou!!! Tha parw ola ta xrwmata!!! Bravo Julia mou!!!!!!

  14. Πέρσι, ήθελα πολύ να αποκτήσω το αντίστοιχο βραχιολάκι αλλά δεν το έβρισκα πουθενά (άργησα και να το ψάξω….:-) ).Φέτος, ελπίζω να προλάβω!! Αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες δε με ενθουσιάζει, αλλά ο σκοπός είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικός!! Και το μαύρο βραχιολάκι μ’αρέσει πολύ…Ελπίζω να μη μου είναι πολύ μεγάλο…χιχι!!

  15. Και φέτος τα βραχίολια αυτά είναι πολύ όμορφα, πέρυσι το βρήκα με μεγάλη δυσκολία γι΄αυτό φέτος θα το ψάξω από νωρίς. Η πρόληψη είναι πολυ σημαντικό πράγμα, σε όλους τους τομείς της υγείας ας μην το ξεχνάμε αυτό!!!!!!

  16. Θελω χαρη! Στειλε μου ενα σε παρακαλω με αντικαταβολη, δεν θα το βρω στη Ναξο σιγουρα! Ειναι κριμα να θελουμε και εμεις και να μην μπορουμε…

  17. Το αντρικό είναι πιο όμορφο γιατί μοιάζει σαν κομποσκίνι. Το γυναικείο ουτε εμενα με τρέλανε αλλά όντως επειδή ο σκοπός είναι ιερος αξίζει.

  18. υπέροχος ο σκοπός , υπέροχα τα βραχιόλια , υπέροχοι οι άνθρωποι που θα τα αγοράσουν!

  19. Καταπληκτικά και μακάρι να είναι σε λογική τιμή για να κάνω και δώρο στο σύντροφό μου!!!

  20. Kalimera Lulia kai koritsia!!!
    Ta vraxiolakia einai apithana…
    monterna kai se wraies apoxrwseis…
    To pio wraio omws einai o skopos tous…kai thewrw
    oti akoma kai stis meres mas pou ta pragmata gia olous einai
    polu duskola aksizei na kanoume mia mikri perikoph apo kati allo
    kai na paroume ena vraxiolaki…

  21. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΘΕΩΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΝΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

  22. Καλογουστα και ομορφα και,πανω απο ολα ο σκοπος τους!
    Χρειαζεται απο ολους μας υποστηρηξη

  23. poly oraia alla pezei ayto rolo alla o skopos kai poly oraia pou einai kai gia tous antres mas tha xoume pleon oloi mas
    ta perimeno pos kai pos

  24. ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ!!!

  25. …ωραίο και το φετεινό βραχιολάκι…. και ας μην ξεχνάμε ότι είναι για καλό σκοπό…

  26. poli omorfa pragmati!!! Oi fotografies mou aresan polu, idiaiteres kai kalogoustes kai panemorfoi oi celebrities mas!!! 🙂

    euxaristoume Julia pou mas enimeronis egkaira kai sosta panta!!! <3 :))

  27. einai to pio wraio vraxiolaki! pairnw kathe xrono! alla to fetino einai to agapimeno mou!

  28. Καλημέρα σας. Λέγομαι Παναγιώτα Δεληγιάννη και κατοικών στο Αγρίνιο. Κάθε χρόνο αγοράζω τα βραχιόλια που βγάζει ο κ. Χατζηδούκας για τον καρκίνο του μαστού. Επειδή έχω στην οικογένεια ήδη δύο γυναίκες που ευτυχώς πέρασαν τα δύσκολα με καρκίνο του μαστού θέλω έστω με αυτή τη συμβολή μου με την αγορά των βραχιολιών αν συνεισφέρω και εγώ στο αγώνα.
    Φέτος για κακή μου τύχη δεν μπόρεσα να βρω τα βραχιόλια. Γι’αυτό αν είναι δυνατόν να μου προμηθεύσετε με κάποιο τρόπο θα σας ήμουν ευγνώμων.
    Σας ευχαριστώ πολύ και μην σταμάτε τον αγώνα

  29. ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ !! ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ….
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  30. Που μπορω να βρω και αντρικο και γυναικειο βραχιολακι?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.