Korres Color Kit: Μια έξυπνη (και φθηνή) πρόταση μακιγιάζ

Μου αρέσουν πολύ οι έξυπνες επαγγελματικές κινήσεις ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν σαν γνώμονα να μην επιβαρύνουν περισσότερο την τσέπη του αγοραστικού κοινού. Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με το team του Κορρέ όπου ενημερωθήκαμε για τα νέα της μάρκας (είναι πολλά και ενδιαφέροντα και θα σας τα γράψω σιγά –σιγά). Το πιο ενδιαφέρον όμως νέο από όλα είναι μια ιδέα τους, που με ενθουσίασε.

 

Ο Κορρές λοιπόν παρουσιάζει φέτος το Κorres Color Kit, μια έξυπνη συσκευασία η οποία περιέχει και μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ αλλά και τα προϊόντα που χρειάζονται για να δημιουργηθεί. Το kit συνοδεύεται από φωτογραφία της πρότασης, που προσφέρει τη δυνατότητα ακόμη και σε όσες από εμάς δεν «πιάνουν» τα χέρια μας να δημιουργήσουμε εύκολα ένα μακιγιάζ.

 

Τα kit είναι οκτώ και οι προτάσεις ποικίλουν. Mακιγιάζ σε φυσικούς, γήινους τόνους, έντονες coral αποχρώσεις, smoky eyes, λαμπερά χείλη κλπ, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Και τώρα το καλύτερο. Αν αγοράζατε μεμονωμένα τα τρία προιόντα που περιέχει το kit το κόστος θα έφτανε περίπου στα 50Ε . Αυτά τα σετάκια όμως με full-size προϊόντα κοστίζουν μόνο από 16Ε έως 18Ε . Μην μου πείτε ότι δεν είναι ευκαιρία; Μα, αξίζει μόνο και μόνο για να δοκιμάσετε τα προϊόντα μακιγιάζ Κορρέ αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα. (Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα είναι το καφέ μολύβι ματιών και το κραγιόν σε κοραλί απόχρωση) Επίσης στην ίδια συλλογή θα βρείτε και ένα kit με πέντε επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ και μια μάσκαρα σε μίνι συσκευασία σε πολύ φιλική τιμή 19,70Ε – πολύ εύχρηστο αυτό για να μην ψάχνουμε το κάθε πινέλο ξεχωριστά…

Tα Επαγγελματικά Πινέλα

 

Ρίξτε τώρα μια ματιά στις χρωματικές προτάσεις των οκτώ kits που δημιουργήθηκαν υπό την επίβλεψη του γνωστού make up astist, Γιάννη Σίσκου

 

CORAL LOVERS

Οι ζεστοί τόνοι του πορτοκαλί, κοραλλί και καφέ-χρυσού δίνουν το πιο νεανικό και δροσερό αποτέλεσμα για μία φρέσκια όψη όλες τις ώρες της ημέρας.

 

WINTER NUDE

Οι γήινες αποχρώσεις, όπως αυτές του μπεζ-ροζ και του καφέ, αποτελούν τη διαχρονική πρόταση για φυσικό, all-day μακιγιάζ.

 

NAKED BRONZE

Οι ζεστοί καφέ και μπρονζε τόνοι δημιουργούν ένα φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

KHAKI LOVERS

Λάμψη και ένταση στο βλέμμα σε τόνους του πράσινου σε συνδυασμό με διάφανα χείλη συνθέτουν ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

 

SMOKEY EYES

Μάτια βαμμένα έντονα με γκρι-μαύρη σκιά, τονισμένα στα άνω και κάτω βλέφαρα, λαμπερή επιδερμίδα και φυσικά χείλη είναι η συνταγή για ένα κλασικό, sophisticated smokey eyes look.

 

ALL TIME CLASSIC

Φωτεινό και ακαταμάχητο, το κόκκινο κραγιόν είναι από μόνο του μία ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ.

 

 

SILVER GLOW

Οι μεταλλικές λάμψεις σε ψυχρούς τόνους του γκρι και του ασημί αναδεικνύουν με τον πιο ανάλαφρο τρόπο το βραδινό μακιγιάζ.

 

 

EXTRAORDINARY RED

Στον αντίποδα του φυσικού μακιγιάζ υπάρχει το διαχρονικό και άκρως θηλυκό κόκκινο κραγιόν.

 

 

 

Και φτάνω στο δια ταύτα. Εδώ μπροστά μου, έχω το kit Smokey Eyes που περιέχει, την γκρι σκούρα σκιά Eyeshadow No 58 Graphite Grey, το μάυρο μολύβι ματιών Eyeliner Pencil Black και την μαύρη μάσκαρα, Easy –To- Layer Lengthening Mascara. Χθες λοιπόν σας ρώτησα αν προτιμούσατε ένα μεγάλο δωράκι για μια ή τρία μικρά δωράκια για τρεις και αποφασίσατε το δεύτερο. Τρεις από εσάς λοιπόν σήμερα, θα κερδίσετε ένα από αυτά τα τρία προϊόντα! Περιμένω και θα σας πω τα αποτελέσματα με σχόλιο το βράδυ σε αυτό το post.

 

Τα προιόντα του kit Smokey Eyes

 

115 Σχόλια
  1. ax!!!ti atyxia!!!empleksa symera k den mpika sto site noritera!!!! 🙁
    synxaritiria koritsia

  2. Η πρώτη μου γνωριμία με τον Κορρέ ήταν ένα λιπ γκλος κεράσι πριν μερικά χρόνια. Έρωτας μεγάλος! Σίγουρα θα πάρω ένα και δύο Kits και λόγω κρίσης και περικοπής μισθού σκέφτομαι να αντικαταστήσω πολλά προϊόντα μακιγιάζ μεγάλων οίκων με τα αντίστοιχα του Κορρέ γιατί απλά είναι φθηνά και δεν υπολοίπονται ποιότητας.

  3. πολυ καλη η κινιση του ΚΟΡΡΕ ειδικα σε τετοιες περιοδους!!σιγουρα θα ειωαι μια απο τις επομενες αγορες μου!!

  4. Ευχαριστώ πολύ beautyblog! Πρώτη φορά κερδίζω δωράκι κι ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια!!!!!

  5. Korres all time favourite kai classic! Κάποια προιοντα τα αγοράζω εδώ και πολλά χρόνια. τώρα τελευταία αγορασα και τα scrub kai tis enudatikes maskes. Mou fainetai pws tha dokimasw kai to kit me to smokey eyes. twra an tha petuxw to apotelesma einai mia alli istoria!

  6. ax ti oraia pou eine ola!!!!!!! ego intrigarome apo to Winter Nude kai to Naked bronze, mou aresoun pio fisika xromata kai nude xeili, teleia!!!! ax anipomono na ta tsekaro sto farmakeio!!! k fantastikes times!

    mpravo stis 3 tixeres!!! poli orea auta ta giveaway, Julia!!!! ^_^

  7. Λατρεμένα σετάκια του Κορρέ! 2 φορές το χρόνο τα βγάζει και με βολεύουν αφάνταστα. Πολύ καλή τιμή και πολύ καλή ποιότητα!

  8. προχθες πηγαινοντας στο φαρμακειο πηρα το KHAKI LOVERS ειναι τελειο!!! και το λιπ γκλος εχει απιστευτη γευση!!!

  9. έχω πάρει τα πινέλα!!δεν τρελάθηκα με αυτά των ρουζ και της πούδρας πολύ άγριες οι τρίχες !!των σκιών είναι μια χαρά!!

  10. nai nai! έχουν πολύ καλή ποιότητα όλα τα προιλοντα τους. είναι τα μοναδικά που δεν μου κάνουν χάλια το δέρμα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.