Yves Saint Laurent Μακιγιάζ Fall 2011: Ένας κήπος τα μεσάνυχτα.

 

Σκέφτηκα χθες, ότι αφού μας πήρε που μας πήρε η «πάνω» βόλτα λίγο στο bb, (εννοώ τις τιμές…), ας συνεχίσουμε σήμερα με άλλη μια ακριβή αλλά so worth it(!) συλλογή φθινοπωρινού μακιγιάζ  αυτή τη φορά  του YSL. Η κολεξιόν έχει τον «ποιητικό» τίτλο Jardin de Minuit και εμπνέεται από την νύχτα και τις βελούδινες αποχρώσεις εξωτικών λουλουδιών. Και όπως θα δείτε παρακάτω, σε αυτή τη συλλογή μακιγιάζ, πραγματικά υπήρχε έμπνευση (γιατί μεταξύ μας, όλοι για έμπνευση μιλάνε, αλλά κάποιες φορές την ψάχνουμε και δεν τη βρίσκουμε…)

 

Οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι απλώς ακαταμάχητοι…Βελούδινες σκούρες ροζ, μοβ, βιολέ μπλε και δαμασκηνί αποχρώσεις, διάφανες, λαμπερές υφές, προϊόντα σε packaging που θυμίζει κοσμηματοθήκη-  τι να λέμε τώρα- ο οίκος έβαλε για άλλη μια φορά σκοπό να μας «ξεμυαλίσει» όπως πολύ σωστά μας έγραψε χθες η Krystallia (για άλλη συλλογή – αλλά δίκιο είχε!). Nα σας πω τώρα κάτι… Το μοντέλο δεν σας θυμίζει λίγο τη Jerry Hall νεότερη;

 

Η έμπνευση από εξωτικά λουλούδια…

 

 

 

Τα Προϊόντα της Συλλογής και τα λουλούδια από τα οποία «έκλεψαν» την απόχρωση

 

Blush Radiance 38,06E

 

 

 

Rouge Volupte Perle 32,19E

 

Ombre 5 Lumiere No 11,  56,86E

 

La Laque 22,09E

 

Και οι δυο μονές σκιές της συλλογής (μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι μονές σκιές….). H τιμή τους είναι 30,06Ε

 

Οmbre Solo No 18

 

 

Ombre Solo No 19

Ξέρω ότι δεν σας έχω βάλει τιμές λίγη υπομονή μέχρι αύριο. Τώρα, κλείνοντας να σας πω ότι φέτος ο οίκος εκτός από το εποχιακό μακιγιάζ που μόλις σας έδειξα, λανσάρει άλλη μια συλλογή την YSL, New Blacks αφιερωμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου στο smoky look. Αυτή τη συλλογή θα σας δείξω αύριο και θα σας έχω και μια μικρή έκπληξη.

 

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!
    Μου αρέσει τρομερά αυτή η συλλογή, νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα με τη χειμερινή μου διάθεση!
    Αλλά, αυτό που είπες για smokey eyes αύριο, με ιντριγκάρει πολύ!
    Για να δούμε…

    ΧΧΧ

  2. υπέροχα χρώματα,ειδικά οι αποχρώσεις του μωβ!!!Ξετρελάθηκα!!!

  3. kalhmera olh mera …den exo logia ..fadastika teleia xromata !!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. τελικα εγω εχω μεινει στην μονη μαρκα που τελικα μου αρεσει πολυ.Chanel ναι τελικα τα χρωματα της ειναι καλητερα απο ολα μας εχεις δειξει.

  5. kalimera!!!!mou aresei para poly!!!!ta xromata einai ayta pou mou pane k bazo synithos!!!!!ti skies, ti kragion, ti rouz einai ayta????!!!!!ta thelo olaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! an kai opos eipes prepei na einai pakriba!!!!ax!!!einai teleia!!!!!

  6. Αριστούργημα!!!! Και ναι συμφωνώ Τζούλια μου, οι μονες σκιες 18 και 19 εκπληκτικές!!!

  7. Καλημέρα!!! Αρχικά, υπέροχη φωτογράφηση! Μόνο που τα χρώματα δεν μου θυμίζουν φθινόπωρο,αλλά άνοιξη. Εκτός από τα βερνίκια βέβαια και τις μονές σκιές. Anyway! Θα δούμε και την αυριανή συλλογή!

  8. Πεθαίνω! Θέλω την Ombre 5 Lumiere No 11 υπέροχα χρώματα! Και το γαλάζιο -που_δεν_είναι_ακριβώς_γαλάζιο μανό. Και καλύτερα που δεν έβαλες τιμές. Θα πήγαινα για ληστεία!

  9. η πιο τελεια συλλογη που εχω δει (συγκριτικα με τις αλλες που μας εχει δειξει – αυτη ειναι η ωραιοτερη)!

  10. ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΣ!!!

    ΑΠΛΑ… Φ Ο Β Ε Ρ Α ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ!!! (ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ)!!!

  11. Καλημέρα!!!! Καταπληκτικά είναι όλα τους, ρεσιτάλ δίνουν όλοι οι οίκοι και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!! Οι φωτογραφίες με τα λουλούδια είναι αποθέωση!!! Φιλιά πολλά!!!
    Τζούλια ευχαριστήσου τον ήλιο όσο προλαβαίνεις το ΣΚ θα βρέχει:(

  12. @MariaA: Αλήθεια Μαράκι; Αυτό περιμένω! Μια βροχούλα να αναζωογονηθούμε λίγο! Και αν όντως συμβεί, να δεις τι θα σας έχω για Review Weekend!!!

  13. Καταπληκτικά χρώματα!!! Και αυτό που έχω να πω είναι πως οι σκιές διαρκούν αφάνταστα πολύ!!!Οπότε αξίζουν τα χρήματά τους…

  14. Μ’αρέσουν πάρα πολύ οι φωτογραφίες με τα λουλούδια και μετά να βλέπεις από κάτω πώς έχουν “μεταμορφωθεί” τα λουλούδια σε σκιές, βερνίκια νυχιών κτλ! 🙂 Τέλειο!!

    Όλη την Κυριακή θα έχει καταιγίδες, κρύο και πολλή υγρασία! Θα πέσει η θερμοκρασία αρκετά!

  15. Καλημέρα!! Τι βλέπουν τα ματάκια μου…αυτή η συλλογή είναι ένα ποίημα και όντως πολύ δεμένο το concept με τα προϊόντα. Μόλις αντίκρισα την Ombre 5 Lumiere No 11 έμεινα με το στόμα ανοιχτό (έπρεπε να ήσουν εδώ να με δεις χτυπούσε και το τηλ και το σήκωσα με διαφορά φάσης) επίσης τέλειο gudget στις μονές σκιές τα διπλά πινελάκια στο καπάκι…δεν θυμάμαι αν ήταν πάντα έτσι αλλά μου άρεσε πολύ!!!

  16. Aααααχ….Νομίζω έχω καταλήξει πως αυτή είναι η αγαπημένη μου εταιρία απ’τις πιο ακριβούλες….’Ο,τι έχω δοκιμάσει, απλά μ’έχει ενθουσιάσει!!!Κι οι συσκευασίες είναι τόσο απλές, αλλά και τόσο κομψές…Απλά, λατρεύω YSL…!!
    Aπ’την καινούρια συλλογή, ξεχώρισα τη συσκευασία των μονών σκιών και απ’τις δυό τους, την Ombre Solo No 19 , αλλά και τα κραγιόν….Υπέροχα!!*

  17. Πράγματι μιλάμε για έμπνευση!!! Εκπληκτικά χρώματα!!! Καλά το θεϊκό με τις μονές σκιές που έχουν και σφουγγαράκι και πινέλο; Τρελάθηκα και με αυτό, εκτός των χρωμάτων και των αποχρώσεων…

    Σανέλ ή YSL ή Dior?
    Δεν μπορώ να διαλέξω…

  18. einai peritto na pw ki egw poso wraia einai ta xrwmata k o syndyasmos tous me ta louloudia!!!8a h8ela na rwthsw,an ta vernikia einai toso kalhs poiothtas opws ta chanel.ta xrwmata ths ysl einai fantastika alla den ta exw dokomasei pote.eimai pisth sta chanel alla an einai e3isou kala 8a alla3opisthsw mou fainetai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. @Marianna: Μαριάννα μου, όντως υπέροχα τα βερνίκια νυχιών Chanel αλλά και του YSL είναι απλώς συ-γκλο-νι-στι-κά, και διαρκούν απίστευτα πολύ…

  20. yperoxa apla!exeis dikio teleies oi mones skies!k emena maresan para polu!:D

  21. ολα ειναι σουπερ κι`εμενα τα μοβ μου αρεασαν.

  22. ολα ειναι σουπερ κι`εμενα τα μοβ μου αρεσαν.

  23. Το μωβ είναι θεϊκό.Πολύ ωραία χρώματα,εντυπωσιακές συσκευασίες.Περιμένω τιμές…

  24. ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΑ,ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ.ΤΙ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ SUPER!!!

  25. Πω πω η τελευταια σκιά έχει απίστευτο χρώμα!!! Τα υπολοιπα δεν με ενδουσίασαν γιατί με είχαν συνεπάρει οι φωτογραφίες με τα λουλούδια!!! Θα μπορούσα να τις βλέπω με τις ώρες….

  26. wow υπέροχη συλλογή, υπέροχα χρώματα. μου αρέσει πολύ το απο πού την εμπνεύστηκαν! Ευχαριστούμε Τζούλια που μας ενημερώνεις παντα και που μας δείχνεις ολα αυτα, τώρα πια δεν χρειαζόμαστε ουτε περιοδικα ουτε τιποτα (τουλαχιστον εγώ), οταν έχουμε εσενα και το ΒΒ! :))) <3

  27. Υπεροχα χρωματα!! Κ η φωτογραφιες με τα λουλουδια πραγματικη πηγη εμπνευσης!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.