Η Oriflame, η Δέσποινα Bανδή και το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως σας έγραφα τις προάλλες στο fb η λέξη happy, πρέπει να γίνει το νέο μότο της εποχής, κόντρα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Και αυτό, καλώς ή κακώς, δεν το λέω από αφέλεια ,αλλά πολύ συνειδητά. Είναι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε και να συνεχίσουμε.

 

Γι’ αυτό σήμερα σαν άνθρωπος και σαν μητέρα η ίδια, αποφάσισα να κάνω ένα post που αν και δεν είναι αμιγώς beauty εν τούτοις νομίζω ότι θα σας ενδιαφέρει όλες.

 

Η Oriflame, είναι μια εταιρία που στηρίζει τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και δημιουργεί γι αυτόν ακριβώς το σκοπό το βραχιόλι “Happy” το οποίο μπορείτε να βρείτε μέσω του δικτύου της εταιρίας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτού του βραχιολιού θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού και μένα μου άρεσε πάρα πολύ η φράση της εταιρείας «Το χαμόγελο κάθε παιδιού είναι στο χέρι μας» για να το προωθήσει.

 

 

Το βραχιολάκι θα το βρείτε σε μια γουστόζικη μικρή συσκευασία και είναι ιδανικό και για να το φοράτε αλλά και για να το κάνετε δώρο. Περιέχει ακόμα και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τις δράσεις του οργανισμού καθώς και ένα μήνυμα αγάπης από την Δέσποινα Βανδή- η οποία είναι Ελληνίδα πρέσβειρα της Oriflame.

 

Aς βοηθήσουμε όλες, όπως μπορούμε κορίτσια, αυτά τα παιδάκια που δεν έχουν την τύχη των δικών μας παιδιών, αλλά τους αξίζουν τα καλύτερα όπως εξάλλου και σε κάθε μικρό αγγελούδι σε αυτόν τον κόσμο.

 

 

27 Σχόλια
  1. Asxeto alla POSO asximo einai to forema tis Vandi??
    😀 Kalimera!!!!!

  2. Καλημερα, μονο το φορεμα ειναι ασχημα?Ακομα την βλεπω στους Δυο Ξενους και στεναχωριεμαι που ηταν μια κουκλα, γυναικαρα και κοιτα πως εγινε, κριμα να μην καταλαβαινεις την ομορφια που σου δινει ο Θεος, Κριμα!!

  3. Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα σωστα.Οτι κανει κανείς για να βοηθαει οποιον μπορει και οπως μπορει καλο ειναι, γιατι μονο αν κανουμε καλο θα βρισκουμε και καλο μπροστα μας.

  4. Μου αρέσει πολύ αυτό το βραχιολάκι. Μόνο τα χρώματα του αρκούν για να σε κάνουν Happy! Πόσο μάλλον όταν σκέφτεσαι και το σκοπό του!

  5. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ORIFLAME ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ, ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ -ΕΩΣ- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΜΟΡΦΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΓΗΙΝΕΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ)ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ?
    ΞΕΦΥΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

  7. πολύ καλή κίνηση ειδικά τώρα που το χαμόγελο του παιδιιού αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές δυσκολίες, σε όλα τα παιδάκια αξίζει το καλύτερο.

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
    ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ORIFLAME ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΗΣ ESTEE.

  9. Πολύ μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις σας, εδώ στο bb. Πάρα πολύ…

  10. @ΧΡΙΣΙΝΑ Π. Χριστίνα, ίσως πρέπει να μας γράψεις το mail σου, σε περίπτωση που κάποια κοπέλα θέλει να έρθει σε επαφή μαζί σου για να το αγοράσει!

  11. Καλημέρα σας!!!
    Αυτό το βραχιολάκι μου έχει γίνει “εφιάλτης!!!”Όσες φορές έχω πάει να το πάρω έχει εξαντληθεί! Είναι μια πολύ ωραία κινηση πάντως για το χαμόγελο του παιδιού. Κάποια στιγμή υπήρχε άλλο ένα,που μπαίνει που κ που στον κατάλογο για την κακοποίηση(άλλος ένας εφιάλτης!!!)
    Πάντως πρεπει να μπορέσω να τα πάρω κάποια στιγμή και αυτό και από την Estee Lauder και ελπίζω να τα καταφέρω φέτος γιατί τόσα χρόνια που κυκλοφορεί δεν τα έχω καταφέρει!!!

    Φιλιά πολλά σε όλες σας!

  12. Καλημέρα!!! Λοιπον το βραχιολάκι τέλειο και ο σκοπός ιερός. Δεν θέλω να ο παίξω φιλάνθρωπος αλλα όταν ήταν να βγάλουμε τα προσκλητήρια για τη βάφτιση της μικρής ειπαμε με τον αντρα μου να τα φτιάξουμε στο χαμογελο του παιδιού. Στην αρχή φοβηθήκαμε ότι δεν θα ειναι καλά, ότι κάτι θα στραβώσει ή ότι θα μπλέξουμε…Σας πληροφορώ, ότι τα προσκλητήρια ήταν τέλεια και η εξυπηρέτηση τόσο άμεση!!!! Δεν κουνήθηκα από τον καναπέ του σπιτιού μου και σε 7 μερες τα είχα στα χέρια μου. Τα προσκλητήρια μετά τη βάφτιση σίγουρα πετάχτηκαν, αλλά τα λεφτά που έδωσα νιώθω ότι δεν πήγαν χαμένα…Η χαρά του δικού μου παιδιού έγινε χαρά και για άλλα παιδάκια!
    Σας παραθέτω λοιπον τη δική μου εμπειρία γιατί ίσως κάποιες γυναίκες να θέλουν να συνεισφέρουν μέσα απο το eshop του χαμόγελου και να κολλάνε.
    Φιλιά σε όλες!!!

  13. Μπράβο Κερασία μου!! Με ένα τηλέφωνο ή μια μικρή κατάθεση ή υποστηρίζοντας τέτοιες κινήσεις των εταιριών μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τα παιδάκια! 😀

  14. Το βραχιολάκι είναι για καλό σκοπό, αλλά είναι λίγο ναίφ για τα γούστα μου…
    Για ανηψιές, βαφτισιμιές, κόρες φιλενάδων όμως είναι μια χαρά και από ότι ξέρω δεν κοστίζει και ακριβά …

  15. Συμφωνώ κι εγώ με την Angelina…
    Kαι νομίζω θα ήταν προτιμότερο να κυκλοφορήσουν καλοκαίρι…

  16. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ GEORGIAA & EVDOXIA MARAKI!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ BOTOX ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ!!!!

  17. to exw hdh auto to vraxiolaki!;)
    vevaia,h oriflame trwei ta lefta..den pane ola se filan8rwpiko skopo,mono ena mikro meros!

  18. Συμφωνω με ολες τις κοπελες, ακομα και με τα σχολια για το φορεμα της Βανδη, αλλα ελπιζω το vikaki να εχει αδικο και να πηγαινουν τα λεφτα εκει που πρεπει να πανε!!!

  19. @flora…dustuxws den exw adiko!sthn etaireia pou ergazomai mas esteilan parousiash mesw mail edw k kana dimhno,opou elege oti apo ta 2e pou dwsame gia to vraxioli mono ta 0,80-1e (den 8umamai akrivws,mhn pw k psemmata,pantws den htan olo to poso,oute kan to megalutero meros) apo oti 8umamai phgainan sto xamogelo tou paidiou!!

  20. kalhmera se olh thn parea den eiphrxe periptwsh auto to vraxiolaki na mhn to exoume!!! to ekana dwraki sthn korh mou!!!!!!!!!gia ena xamogelo enos paidiou!!!!!!!

  21. η oriflame είναι ξεκάθαρη και τα 0.20 πάνε στο χαόγελο του παιδιού!
    το έχω πάρει πολλές φορές και το κάνω δώρο στα κοριτσάκια που ξέρω !!!
    και μου μένει και το λιπ-γκλος!!

  22. aaaaaa nai!!!0,20e.den eipa pote oti to kruvei h oriflame 😉
    ki egw phra merika alla 8ewrw kalutero an exoume 2-4-6e,(osa exei o ka8enas) na phgainoun apeu8eias sto xamogelo h se alla idrumata kai oxi mono to 10%!

    apo edw kai pera auto 8a kanw…

  23. Axizei na to paroume gia na enisxusoume to “Xamogelo tou Paidiou”!!!
    Bravo Julia mou…

  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ORIFLAME, ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ email MOY.
    ΛΟΙΠΟΝ: [email protected]
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ email ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ¨ΑΝΟΙΞΩ”. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ email.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  25. πολυ ομορφο βραχιολακι! ο σκοπος ειναι ιερος και πρεπει να στηριξουμε την εξτρατια για να εχουν παντα το χαμογελο στα χειλη τους αυτα τα παιδακια! ομως ειναι αντιπροσωπος στην oriflame και δεν ξερω πως να το αποκτησω γτ δεν ειναι μεσα στον καταλογο..ο κωδικος του ποιος ειναι?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.