Sephora X-Mas: Τι είδαν πάλι τα ματάκια μου.

Συνήθως αποφεύγω τα βραδινά posts αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, για να σας πω τα νέα που θα ακολουθήσουν. Λοιπόν, αυτή η πρόσκληση που βλέπετε στην φωτογραφία ήταν η πρώτη επίσημη πρόσκληση  για την παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων κολεξιόν μακιγιάζ (και όχι μόνο) της Sephora που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Όλα καλά μέχρι εδώ.

 

Εγώ  όμως, έπαθα πάλι αυτό που παθαίνω συνήθως, όταν βλέπω αυτά τα μικρά αριστουργηματάκια που μας επιφυλάσσει κάθε τέτοια εποχή το κατάστημα: Μπλόκαρα. Και το δικό μου μπλοκάρισμα ελπίζω να μην το μεταφέρω και σε σας και για να μην συμβεί αυτό, αποφάσισα ότι όλα αυτά που είδα εγώ και ζαλίστηκα (που είμαι και μαθημένη) θα σας τα δείχνω σιγά-σιγά μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί όλα μαζί δεν  λέει… απλά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε για σας και τις φίλες σας. Τώρα να σας πω, ότι τα περισσότερα από όσα θα δείτε κυκλοφορούν γύρω στις 10 με 15 Νοεμβρίου, αλλά δεν πρέπει να ξέρετε από πριν τι σας περιμένει, για να κάνετε το κουμάντο σας;

 

Αποφάσισα λοιπόν ότι για σήμερα θα δούμε κάποια από τα νέα προϊόντα της ομώνυμη σειράς Sephora, την συλλογή με παλέτες μακιγιάζ της Too Faced και τα νέα προϊόντα που ο κύριος Karl Lagerfeld σχεδίασε αποκλειστικά για τα Sephora.  Σύντομα θα κάνω τουλάχιστον άλλα δύο posts ένα για την Make Up Forever και ένα για την (πολυαγαπημένη ) Benefit (και έρχονται κι άλλα, κι άλλα, αλλά είπαμε, σιγά-σιγά…)

 

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε κάποια από τα αγαπημένα μου:

 

Sephora Palette Studio 49,90E

Φέτος η παλέτα-φετίχ, είναι ακόμα πιο φετίχ, διότι χάρη στον σχεδιασμό της «στέκεται» πάνω σε βάση και γίνεται – όπως λέει και το όνομά της – ένα κανονικότατο μίνι Studio μακιγιάζ από το οποίο δεν λείπει κανένα προϊόν. Περιλαμβάνει 193 αποχρώσεις και είναι απλά, αξεπέραστη.

Sephora Oh My Cherie!

Πέντε, κα-τα-πλη-κτι-κά, μικρά κουκλίστικα kit σε υπέροχες ασπρόμαυρες συσκευασίες που περιλαμβάνουν βερνίκια νυχιών, σκιές, lip gloss, σκιές και μάσκαρα και τι να λέμε τώρα…

 

Palette Jewel  34,90

 


Eyeliner Set 21,90


 

Nail Polish Kit 14,90

Lip Gloss Kit 24,90

Colorful Kit 16,90

 

 

Nail Patch Art

 

 

Mε τα φετινά, απίθανα αυτοκόλλητα νυχιών έχω την εντύπωση ότι θα ξετρελαθεί η Vasiliki, η nail –expert του bb. Άδικο θα έχει? 8,90

 

Chinese Blossom

Starlet in Jail

Pied de Poule

Zebre

RRRR

Pois Sur Noir

 

 

Special guest star:  To Μellow Lip Gloss ένα λιπ γκλος, σαν Lollipop!  5,90

Όσο για τα αξεσουάρ της σαιζόν σε μαύρη κόκκινη και λευκή απόχρωση τα δικά μου αγαπημένα είναι τα μικρά νεσεσεράκια που θα δείτε παρακάτω, ένα στρογγυλό κουτάκι με σαπουνάκια μινιατούρες σε μαύρο και κόκκινο, καθώς και το παπάκι του μπάνιου (γι’ αυτό το παπάκι αν το θέλετε πολύ και με πιέσετε λίγο, θα κάνω ένα ξεχωριστό post… δεν λέω κάτι άλλο…)

Τα τρία Νεσεσεράκια-τσαντάκια σε διάφορα μεγέθη, κοστίζουν 15,90Ε

 

 

Η Σειρά του Karl Lagerfeld

 

 

 

Για τα Χριστούγεννα του 2011, ο διάσημος σχεδιαστής δημιούργησε μια limited edition σειρά, όπου πρωταγωνιστεί ο … εαυτός του. Πάντως τα προϊόντα είναι απλώς unique, όπως και το στυλ του άλλωστε… Το μότο του όπως θα δείτε πάνω σε κάποιες  συσκευασία είναι: «Mon grand luxe, est de n’avoir a me justifier aupres de personne» (μετάφραση να κάνουν η Αντζελίνα και η Kat-Rap- ευχαριστώ.) Λέει ένα ακόμα απόφθεγμα ο μετρ, αλλά βαρέθηκα να το γράψω… sorry.

Το τσαντάκι του Karl 15E

Kit με 2 βερνίκια Μαύρο και Χρυσό 25E

Παλέτα με σκιές στην μορφή του Karl 35E

Γυάλινη χριστουγεννιάτικη μπάλα με τον μετρ… μήπως και σας διαφύγει η μορφή του… 25E

 

Too Faced

Άλλη μια φορά που τα λόγια είναι φτώχια αλλά συγνώμη βρε κορίτσια, έχω άδικο; Έχετε δει πιο όμορφες, πιο ρομαντικές, πιο κοριτσίστικες αλλά και σούπερ εύχρηστες παλέτες με υπέροχες αποχρώσεις όπως αυτές της Too Faced; Τι άλλο να γράψω τώρα εγώ; Απλά απολαύστε και επιλέξτε:

 

In Your Dreams   37,90

Περιλαμβάνει:

Εννέα σκιές ματιών σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις

Τρία ρουζ για λαμπερή όψη

Τρια ροζ γκλος για σέξι χείλη

Τρία αναλυτικά μαθήματα μακιγιάζ

 

 

Sweet Dreams 49,90

Περιλαμβάνει:

Δεκαπέντε σκιές ματιών σε απαλές και ζεστές αποχρώσεις

Μια βάση σκιάς Shadow Insurance

Μια μπρονζέ πούδρα σε σοκολατί τόνους για λαμπερή επιδερμίδα

Δυο ρουζ σε ροζ αποχρώσεις

Μια πούδρα λάμψης

Ένα αναλυτικό μάθημα μακιγιάζ

 

 

Glamour to Go, Dream Edition   22,50

 

Περιλαμβάνει

Ένα συνδυασμό οκτώ σκιών σε απαλές και φωτεινές αποχρώσεις

Ένα ροζ  γκλος εξαιρετικά αστραφτερό

Μια μπρονζέ πούδρα λαμπερή επιδερμίδα

Ένα ρουζ σε κοραλί απόχρωση

 

 

Beautiful Dreamer

 

Περιλαμβάνει

Ένα συνδυασμό από  4 σκιές ματιών σε καφέ αποχρώσεις

Ένα γκλος σε ροζ απόχρωση

Μια διπλή μπρονζέ πούδρα σε μπεζ και ροζ απόχρωση

Μια μαύρη μάσκατα

Μια βάση σκιάς ματιών Shadow Insurance Deluxe

 

 

 

Και τώρα πείτε μου. Ζαλιστήκατε ή δεν ζαλιστήκατε; Ή μόνο εγώ το παθαίνω;

 

Και επίσης, επειδή πλέον έχει γίνει σχεδόν εθιμοτυπικό και σπανίως θέλω να σας δείχνω νέα προϊόντα χωρίς να σας δώσω και την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε, λέω να κάνω δώρο σε μια από εσάς την παλέτα Sephora Pro Lesson Palette Smoky Eyes που περιλαμβάνει έξι σκιές, ένα μολύβι ματιών και δυο αναλυτικά μαθήματα για τέλειο smoky μακιγιάζ ματιών. Όμως επειδή επίσης βλέπω ότι τρελαίνεστε για κουίζ και λίγο πιο juicy διαγωνισμούς, για να την κερδίσετε αρκεί να μου απαντήσετε σωστά στην εξής ερώτηση:

 

Ποια είναι η Νο 1 μάρκα μακιγιάζ σε πωλήσεις αυτή τη στιγμή στα καταστήματα Sephora;

 

Κάντε εσείς τα σχολιάκια σας, απαντήστε σωστά στην ερωτησούλα  και αύριο, το βραδάκι της Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, θα σας πω με σχόλιο κάτω από αυτό το post, ποια κέρδισε την παλέτα!

 

Sephora Pro Lesson Palette Smoky Eyes

 


Άσχετο, αλλά αν δεν έβαζα σε αυτό το post την φωτογραφία της Σελίνας, του  Sephora girl, θα’ σκαγα!

 

 

575 Σχόλια
  1. @dora.dk ta stila exoun katarghthei edw kai kairo apo Ellada an kai einai teleia!!!

    Sephora Palette Studio 49,90E einai teleio!!!!

    to papaki den mas eipes ti einai… xaxaxa

    loipon h no1 fantazomai oti einai h sephora kai meta akolouthei make up for ever kai benefit…

    perimenoume kai ta epomena!!!

  2. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩ!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟΟ ΥΠΕΡΟΧΑΑ! ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑΑ ΣΤ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑΑ ?? <3 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑΑ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑΑ!! Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕΕΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑΑ!!

    ΓΙΑ ΜΑΡΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΟΔΙΑΛΕΞΩΩ!! ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ!!! ΙΣΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Μake up for Ever,sephora!! ΔΕΝ ΞΕΡΩΩ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΛΕΣ!!! <3<3<3 ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΛΟΙΠΟΝΝ!!!

  3. einai ola katapliktika!!uperoxa xrwmata se polu glukes suskeuasies! euxaristoume polu!!

  4. Μας έκανες να ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα!! 🙂 Εγώ νομίζω ότι η Νο 1 σε πωλήσεις είναι η Major Lash Mascara της Stila … Μακάρι να είμαι σωστή και τυχερή… γιατί αύριο είναι και τα γενέθλιά μου 🙂

  5. ax!!!zalistika!!!!…..kai den einai apo to potaki pou eipia noritera alla apo tis yperoxes paletes pou mas edeikses kai den mporo na min sxoliaso to lip Lollipop kai tis Too Faced paletes pou einai monadika!!!alla me stenaxorises kiolas giati ta thelo ola alla xoris douleia den tha paroume pali tpt…!!!!anyway!!!ego pisteyo oti proti marka einai h sephora ‘h h Benefit den ksero mou fenete poio logiko omos h sephora!!!!

  6. Ζαλίστηκα :-))) Περιμένω τον Αη βασίλη .Η απάντηση στην ερώτηση ελπίζω να είναι BENEFIT !!!

  7. Καλά, έχω πάθει πλάκα με την Sephora Palette Studio 49,90E…την θέλω απεγνωσμένα…και τα γενέθλιά μου αργούν ποοοοοοοοοοολύ!!!
    Τουλάχιστον ας κερδίσω την παλέτα για smoky eyes για να μου φτιάξει το κέφι!

  8. μήπως η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στα Sephora είναι η Make up for ever…?

  9. Sephora ή make up for ever, θα έλεγα οτι είναι η απάντηση στο κουίζ. Η benefit είναι πολύ καινούργια αν και πιστεύω οτι σε λίγο καιρό θα είναι η TOP εταιρεία και στην Ελλάδα. Όσο για τα προίντα που μας παρουσίασες και σε ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις απο νωρίς για να κάνουμε το κουμάντο μας για τις ημέρες που έρχονται , είναι όλα τέλεια. Τα θέλω όλα.

  10. Po po kataplhktika ola ta xazeva pragmatika….oson afora tin erotisoula einai: Benefit Cosmetics..

  11. i love sephora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Όλα είναι υπέροχα!Νομίζω οτι είναι η Benefit!

  13. Πολύ ωραία πραγματάκια! Πάλι θα μας πάρουν και τα μυαλά και τα λεφτά στα sephora. Νομίζω πάντως ότι η Νο 1 μάρκα σε πωλήσεις στα sephora είναι η make up for ever. Καλή μας επιτυχία!

  14. Καλε..τι τελεια χρωματα ειναι αυτα;;Θα πω και εγω BENEFIT!

  15. νομιζω οτι ειναι τα Benefit.ολα ηταν υπεροχα!!!

  16. make up for ever πιστευω…καλα η παλετα της sephora ειναι αψογη πραγματικα! λατρευω τις σκουροχρωμες σκιες το χειμωνα! καλη επιτυχια!!!

  17. Μήπως είναι η Benefit;;; Καλή επιτυχία σε όλες και καλές αγορές των νέων προϊόντων από Νοέμβριο!!!

  18. Julie δεν εισαι ενταξει :))!!!
    Tετοια ωρα που σε διαβαζω,θα ονειρευομαι ολα αυτα τα λαχραριστα που, τοσο ευστοχα περιγραφεις!Νασαι καλα για ολα τα ομορφα που μας βρισκεις αλλα και τα “χρωματιστα” ονειρα που μου χαρισες αποψε..
    Οσο για το κουιζ, ας κανω μια “μαντεψια”! για την ομωνυμη σειρα της Sephora

  19. Λοιπόν κυρά δασκάλα η ερώτηση ειναι παγίδα!!! Διότι αν μιλάμε για τα sephora παγκοσμίως τότε θα απαντούσα Nars και urban decay. Αν μιλάμε για Αθήνα τότε θα έλεγα και εγώ Benefit. Αλλά αν μιλάμε για επαρχία τότε θα πόνταρα στα προιόντα make up forever και sephora
    …και τελικά η απάντηση θα είναι κάτι άσχετο και θα με στείλεις!!χαχαχαχ
    Αντε λοιπον για να απαντήσω κάτι…δεν ξέρω καν αν υπάρχουν Ελλάδα, αλλα θα πω…..ταταταταταταταταατατα….. Urban Decay! Ντοινγκ!
    Φιλιά πολλα!

  20. Νομίζω ότι η Νο1 μάρκα σε πωλήσεις είναι η Murad!!! Όλες οι παλέτες είναι φανταστικές!!! Καλή μας επιτυχία!!

  21. Μα είναι να μην ζαλιστεις με ολα αυτα τα υπεροχα πραγματα?!
    Ολα είναι φανταστικά!!!Καλή επιτυχία σε ολους…….!!!!!

  22. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

  23. Λιγάκι δύσκολή ερώτηση γιατί κρύβει παγίδες!!! Δεν είμαι σίγουρη αλλά θα πώ Benefit και μακάρι να έχω πέσει μέσα!!! Ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι!!! Καλή μας επιτυχία!!!

  24. Πιστεύω η Sephora! Ελπίζω να μάντεψα σωστά! Υπέροχος διαγωνισμός!

  25. Ζαλίστηκα με τόσα ομορφα χρώματα….όλα τους είναι πανέμορφα!!!!!Πιστεύω η Benefit.

  26. eimai anamesa se make up for ever kai sephora…alla 8a pw SEPHORA…ax auto to mini stand tis to erwteutika…ws tou kladou vlepeis…me kovw na trexw thessaloniki me tin prwti eukeria na to parw…an kai mallon 8argisw…ante kante kai sti drama ena sephora vre paidia gia mas tous 3enitemenous…xixixi…:))

  27. ehw toso kairo na parw kallyntika.nomizw oti vlepw asterakia……….

  28. Καλησπέρα!!
    Για μια ακόμη φορά ο διαγωνισμός είναι τέλειος!!!
    όσον αφορά την ερώτηση, θεωρώ ότι είναι η Benefit και εγώ!!
    Οπότε καλή επιτυχία σε όλους!!!!

  29. Eimai anamesa se Benefit k MUFE …Dyskolh epilogh!

    Den eisai h monh pou zalisthke!
    Zalisthkan k ta portofolia mas!! lol

    xx

  30. They’re Real mascara της Benefit -ελπίζω να είναι σψστή η απάντηση :))
    Πολλά φιλιά

  31. Μάλλον η Benefit, καθ’ ότι καινόυργια, υπέροχη κι αποκλειστικά στα Sephora!!

  32. Τα θέλω όλα και ειδικά τα προιόντα Too faced!!!Αλλά την απάντηση στο τεστάκι που μας έβαλες πάλι θα έλεγα η Benefit και ότι είναι ας γίνει….

  33. oti kalutero gia mia gunaika toso uperoxa pragmata !!!!!!!!!!!

  34. Πιστεύω πως είναι η Benefit!Και πως να μην είναι δηλαδή με τόσο τέλεια προϊόντα!

  35. Μπορεί να μου τα φέρει όλα αυτά ο Άγιος Βασίλης φέτος???? Ποια να είναι πρώτη σε πωλήσεις?? Η ομόνυμη σειρά θα πω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.