Δώρο: Κερδίστε 4 Kerastase Elixir Ultime Limited Edition!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν δυο Οθωμανές πριγκίπισσες η Yaz  και η Emel απόγονοι του Μεχμέτ Αλή Πασά της Αιγύπτου, οι οποίες αποφάσισαν να δημιούργησουν τη  YAZ BUKEY, μια πολυτελή μάρκα αξεσουάρ και κοσμημάτων με ιδιαίτερη άποψη. Χάρη στο ταλέντο τους, όλες οι συλλογές τους είναι ξεχωριστές και καινοτόμες στη σχεδίαση ενώ ταυτόχρονα διατηρούν έντονα τα ανατολίτικα στοιχεία της καταγωγής τους.

Η Yaz και η  Emel,  αφού έζησαν σε διάφορες χώρες, εγκαταστάθηκαν στο Παρίσι, όπου έκαναν σπουδές μόδας και εργάστηκαν σε μεγάλους οίκους όπως Christian Lacroix και Givenchy. Οι δημιουργίες τους είναι αποτέλεσμα μιας ευφυούς μίξης pop και culture στοιχείων καθώς και ζωηρών εικόνων που έχουν συναντήσει σε μια σειρά παλιών κινηματογραφικών ταινιών και musicals.  Χρησιμοποιώντας καινοτομικά υλικά όπως Plexiglas και διάφορα μέταλλα, χτίζουν το δικό τους κόσμο ομορφιάς και μόδας.

 

Κάποια μέρα η Yaz μυήθηκε στον κόσμο της μαγείας του Κerastase Elixir Utlime από τον κομμωτή της. Από την πρώτη στιγμή, αγάπησε το προϊόν για την ελαφριά υφή του που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά και το μεθυστικό  του άρωμα. Αμέσως, φαντάστηκε το Elixir Ultime μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Τα τέσσερα πολύτιμα έλαια που συνενώθηκαν δημιουργικά σε ένα μπουκάλι πρέπει να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν  στις ανατολίτικες ρίζες τους.  Έντονα επηρεασμένη από την καταγωγή της, όπου το “λουτρό με έλαια” αποτελεί μέρος της τουρκικής κουλτούρας, της ήταν εύκολο να σκεφτεί το Elixir Ultime πίσω από τους τοίχους ενός οθωμανικού παλατιού…

 

…Θέλησε με άλλα λόγια, μέσα από αυτή την ιδιαίτερα εμπνευσμένη συσκευασία να προσδώσει σε αυτό το μοναδικό προϊόν όλο το μυστήριο, τη λάμψη και την πολυτέλεια που αντιπροσωπεύει. O συνδυασμός της ανατολίτικης μαγείας, του μεθυστικού αρώματος και των σύγχρονων τάσεων στο χώρο της πολυτέλειας οδήγησε στη δημιουργία του Kerastase Ultime Limited Edition, by YazBukey!

Το Kerastase Ultime Limited Edition, είναι η πρώτη συλλεκτική έκδοση εμπνευσμένη από τον κόσμο της μόδας. Πέρα όμως από αυτό είναι και ένα πολύτιμο ελιξίριο ομορφιάς για κάθε τύπο μαλλιών που χάρη σε τέσσερα πολύτιμα έλαια προσφέρει αναδόμηση, θρέψη, προστασία και εκθαμβωτική λάμψη. Το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους το κάνει ακόμα πιο μαγικό: Πριν το λούσιμο για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα του styling και να προσφέρετε βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Πριν το πιστολάκι σαν leave-in conditioner για προστασία από την θερμότητα και τις εξωτερικές επιθέσεις. Μετά το πιστολάκι για να τελειοποιήσετε και να λειάνετε το χτένισμά σας. Τέλος οποιαδήποτε στιγμή της μέρας απλά και μόνο για να χαρίσετε στα μαλλιά σας λάμψη και θρέψη.

 

Και τώρα 5 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε, να το δοκιμάσετε και να το ερωτευτείτε. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τυχερές/οι θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου σε post του bb, και σύντομα θα λάβετε το δώρο σας!

 

Good luck ανατολίτισσες πριγκίπισσες μου!

 

http://www.youtube.com/watch?v=cqlsuWku7dw

 

(Μεταξύ μας: Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο γέλασα και διασκέδασα εχθές με τα απίστευτα σχόλια σας. Τα καλύτερα σχόλια ever, αφήστε που κατάλαβα κιόλας ότι ευτυχώς τα μαλλιο-παθήματα, όλες κατά καιρούς τα έχουμε ζήσει και ένιωσα και λίγο καλύτερα… Ι love you sooooo much, αγαπημένες μου!!)

 

 

694 Σχόλια
  1. Etsi opws mas exOun sikothei oi trixes tin teleutaia evdomada, oles to xreiazomaste! Good luck to all! Kai thanx beautyblog!

  2. το χρειάζομαι για τα κατεστραμμενα μου μαλλια

  3. Θέλω, θέλω, θέλω!!! Άλλο ένα υπέροχο δώρο όπως πάντα!!!

  4. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟ!!!!ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!!!

  5. καταρχήν να σε συγχαρώ για τον τρόπο που το παρουσίασες , είναι σαν να ζω μέσα σε παραμύθι , έτσι νιώθω….
    αναδόμηση, θρέψη, προστασία και εκθαμβωτική λάμψη;;;

    υπέροχα νέα!!
    καλή επιτυχία!

  6. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να τα δοκιμάσω!

  7. υπέροχο το δώρο του Beautyblog,όπως πάντα!!!!!!!!!!

  8. Τέλειο δώροοο!!! Να πω πως δεν το θέλω; ψέματα θα πω…. :):)

    Ένα μεγάλο μπράβο για το blog σου…Πολλές χρήσιμες πληροφορίες και αναφορές.

  9. I apoliti idoni twm malliwn…..apla apisteyto!!! I want it……thelw na eimai mia apo tis tixeres!!!! 🙂

  10. ειναι οτι πρεπει για τα ταλαιπωρημενα μαλλια..

  11. ΤΖΟΥΛΙΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!

  12. Αχχ!Μακαρι να το κερδισω!Ευχαριστουμε Τζουλια!:)

  13. ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ BEAUTY BLOG ΚΑΙ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

  14. ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑΜΝΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΙΡΝΩ SEBASTIAN ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ

  15. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι ανάλογο. Και με μακρύ μαλλί βάζοντας διάφορα είδη styling πάνω τους, σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσω!!!

  16. Πριγκιπησες; Δεν τους φταναν τα λεφτα που ειχανε;

  17. Οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονται…

  18. just perfect gift!!!!!! ενα θαυματουργο ελιξιριο ομορφιας φιλια απο μια πολλα πολλα χρονια πιστη φιλη kerastase…..

  19. Einai o,ti kalutero exw xrisimopoiisei pote!to apoluto elixirio,pragmatika!

  20. Είναι τέλειοοοο!!!! Αχ θα ήθελα πολύ να το κερδίσω!!!!! 🙂

  21. Και ποιανής τα μαλλιά άλλωστε δεν έχουν ταλαιπωρηθεί και από κάτι…έναν ήλιο, μία θάλασσα, το άγχος, την καθημερινότητα, το πιστολάκι, τις βαφές, τη πιτυρίδα, την τριχόπτωση, την ατμόσφαιρα, την οικονομική κρίση…!!! 😀 😀 😀 Να πω κι άλλα..Δεν νομίζω ότι ειναι απαραίτητο. Προσθέστε συν μία λοιπόν που ψάχνει το ελιξήριο της κορίτσια και αγόρια 😀 😀

  22. einai uperoxo proion…to exw dokimasei mia fora….makari na to kerdisw

  23. Καλησπέρα,κορίτσια!Ομολογώ πως ήταν πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που μας έδωσες,Τζούλια, το δε συλλεκτικό μπουκάλι είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης!Καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα σε όλες!
    Φιλιά!

  24. Το θελω κι εγω..,μου χουν πεσει τα μαλλια πραγματικα!! χαχαχα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.