Δώρο: Κερδίστε 4 Kerastase Elixir Ultime Limited Edition!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν δυο Οθωμανές πριγκίπισσες η Yaz  και η Emel απόγονοι του Μεχμέτ Αλή Πασά της Αιγύπτου, οι οποίες αποφάσισαν να δημιούργησουν τη  YAZ BUKEY, μια πολυτελή μάρκα αξεσουάρ και κοσμημάτων με ιδιαίτερη άποψη. Χάρη στο ταλέντο τους, όλες οι συλλογές τους είναι ξεχωριστές και καινοτόμες στη σχεδίαση ενώ ταυτόχρονα διατηρούν έντονα τα ανατολίτικα στοιχεία της καταγωγής τους.

Η Yaz και η  Emel,  αφού έζησαν σε διάφορες χώρες, εγκαταστάθηκαν στο Παρίσι, όπου έκαναν σπουδές μόδας και εργάστηκαν σε μεγάλους οίκους όπως Christian Lacroix και Givenchy. Οι δημιουργίες τους είναι αποτέλεσμα μιας ευφυούς μίξης pop και culture στοιχείων καθώς και ζωηρών εικόνων που έχουν συναντήσει σε μια σειρά παλιών κινηματογραφικών ταινιών και musicals.  Χρησιμοποιώντας καινοτομικά υλικά όπως Plexiglas και διάφορα μέταλλα, χτίζουν το δικό τους κόσμο ομορφιάς και μόδας.

 

Κάποια μέρα η Yaz μυήθηκε στον κόσμο της μαγείας του Κerastase Elixir Utlime από τον κομμωτή της. Από την πρώτη στιγμή, αγάπησε το προϊόν για την ελαφριά υφή του που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά και το μεθυστικό  του άρωμα. Αμέσως, φαντάστηκε το Elixir Ultime μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Τα τέσσερα πολύτιμα έλαια που συνενώθηκαν δημιουργικά σε ένα μπουκάλι πρέπει να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν  στις ανατολίτικες ρίζες τους.  Έντονα επηρεασμένη από την καταγωγή της, όπου το “λουτρό με έλαια” αποτελεί μέρος της τουρκικής κουλτούρας, της ήταν εύκολο να σκεφτεί το Elixir Ultime πίσω από τους τοίχους ενός οθωμανικού παλατιού…

 

…Θέλησε με άλλα λόγια, μέσα από αυτή την ιδιαίτερα εμπνευσμένη συσκευασία να προσδώσει σε αυτό το μοναδικό προϊόν όλο το μυστήριο, τη λάμψη και την πολυτέλεια που αντιπροσωπεύει. O συνδυασμός της ανατολίτικης μαγείας, του μεθυστικού αρώματος και των σύγχρονων τάσεων στο χώρο της πολυτέλειας οδήγησε στη δημιουργία του Kerastase Ultime Limited Edition, by YazBukey!

Το Kerastase Ultime Limited Edition, είναι η πρώτη συλλεκτική έκδοση εμπνευσμένη από τον κόσμο της μόδας. Πέρα όμως από αυτό είναι και ένα πολύτιμο ελιξίριο ομορφιάς για κάθε τύπο μαλλιών που χάρη σε τέσσερα πολύτιμα έλαια προσφέρει αναδόμηση, θρέψη, προστασία και εκθαμβωτική λάμψη. Το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους το κάνει ακόμα πιο μαγικό: Πριν το λούσιμο για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα του styling και να προσφέρετε βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας. Πριν το πιστολάκι σαν leave-in conditioner για προστασία από την θερμότητα και τις εξωτερικές επιθέσεις. Μετά το πιστολάκι για να τελειοποιήσετε και να λειάνετε το χτένισμά σας. Τέλος οποιαδήποτε στιγμή της μέρας απλά και μόνο για να χαρίσετε στα μαλλιά σας λάμψη και θρέψη.

 

Και τώρα 5 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε, να το δοκιμάσετε και να το ερωτευτείτε. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τυχερές/οι θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου σε post του bb, και σύντομα θα λάβετε το δώρο σας!

 

Good luck ανατολίτισσες πριγκίπισσες μου!

 

http://www.youtube.com/watch?v=cqlsuWku7dw

 

(Μεταξύ μας: Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο γέλασα και διασκέδασα εχθές με τα απίστευτα σχόλια σας. Τα καλύτερα σχόλια ever, αφήστε που κατάλαβα κιόλας ότι ευτυχώς τα μαλλιο-παθήματα, όλες κατά καιρούς τα έχουμε ζήσει και ένιωσα και λίγο καλύτερα… Ι love you sooooo much, αγαπημένες μου!!)

 

 

694 Σχόλια
  1. μμμμμμμμ!!!!!!
    Με το που διάβασα το άρθρο, κάτι όμορφο μυρίζει………..

  2. Πολυ ωραιο δωρο! τελειοοοοοοοοο! Καλη επιτυχια σε ολους!

  3. Φανταστικο δωρακι το θελω πολυ,τελεια προιοντα…Σας ευχαριστουμε ….

  4. ωραίο δωράκι παιδιά……και σε τέτοιους καιρούς super!!!!

  5. Σίγουρα θα σας στείλω σχόλια από τη δοκιμή αυτού του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΔΩΡΟΥ που θα ΚΕΡΔΙΣΩ !!!!!!!!!

  6. το καλύτερο δώρο για τα μαλλάκια μου!!!Το έχουν πραγματικά ανάγκη!Μακάρι να το κερδίσω…

  7. Και μόνο η συσκευασία μας προκαλεί να το δοκιμάσουμε (η ποιότητα είναι γνωστή!)!!!Thank you Kerastase!!!

  8. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Πρέπει να πω ότι αυτό το προϊόν είναι καταπληκτικό…μου αρέσει πολύ… Καλή επιτυχία! Μακάρι!

  10. ΣΤΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ….ΜΑΚΑΡΙ

  11. Είναι ο,τι χρειάζονται τα μαλλιά μου αυτόν τον καιρο. Ευχαριστώ!!

  12. Μακάρι να κερδίσω μια φορά…ειδικά αυτό το τέλειο δώρο!

  13. Ποιος δεν έχει ταλαιπωρημένα μαλλιά από βαφές, αντάυγιες κλπ. Ο καλύτερος τρόπος αποκατάστασης.

  14. Καλημέρααα!Εμένα πότε θα με κάνεις πριγκίπισσα?

  15. ελπιζω να ειμαι τυχερη!καλη μας εβδομαδα!

  16. Thelo poli na dokimaso ta iperoxa auta “kalintika” gia ta mallia. Giati i Kerastage mono tetoia proionta vgazei

  17. Καλημέρα,
    Ευχαριστούμε για άλλο ένα υπέροχο δώρο!
    Καλή συνέχεια

  18. Το έχω δοκιμάσει στο κομμωτήριο…πολύ καλό!
    Αξίζει τα λεφτά του!

  19. Καλημέρες και καλή εβδομάδα!!
    Είχα καιρό να μπώ λόγω φόρτου εργασίας στο γραφείο αλλά και στο σπίτι και ομολογώ ότι μου λείψατε!!

    Γενικότερα τα προιόντα της kerastage εμένα προσωπικά μου αρέσουν και μου κάνουν ιδιαίτερα το λαδάδι για τον ήλιο και την θάλασσα αλλά και όσα προιόντα έχουν βγεί για τις ατίθασες μπούκλες μου!!

    Φιλάκια σε όλες και καλή επιτυχία!!!

  20. Μια φορά και έναν καιρό ζούσε μια ζουγκλα (στο κεφάλι μου :Ρ)… κοιμότανε και ξύπναγε με ένα όνειρο, να γίνει πράσσο!!!!!!!! Και έψαχνε λοιπόν νυχθημερόν το μαγικό ελιξίριο που θα την βοηθούσε να πραγματοποιήσει το όνειρο της… και??? το βρήκε επιτέλους????????

  21. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΔΩΡΟ

  22. ΕΙΜΑΙ FUN ΤΗΣ KERASTAGE ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ-ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ-…..ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ?

  23. δεν χανουμε και τιποτα να συμμετεχουμε στον διαγωνισμο. το πολυ πολυ να κερδισουμε (not)

  24. Για την κουκλα μου που λειπει εδω και 3 μερες στο εξωτερικο

  25. Τελειο το video μακαρι τα μαλια μου να ειχαν αυτη την οψη εστω και μια φορα!

  26. Καλημέρα beautyblog! Πολύ ωραίο το δώρο σου για ακόμη μια φορά, ευχαριστούμε. I cross my fingers πολύ δυνατά να κερδίσω!!

  27. …απο τον πολύ πυρετο που ανεβαζα τις προηγούμενες μερες και την απίστευτη ατονία που εχω τώρα (συν την αϋπνία γιατι κόλλησα τον μικρούλη μου και ειναι σαν να τα ξαναπερναω) δεν εχω καταλάβει τι ακριβως ειναι το δώρο, ξέρω όμως την αξια των προϊόντων kerastase και αυτο αρκεί για να γράψω και εγω το σχόλιο μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.