Make Up Forever: Μακιγιάζ, X-Mass 2011

 

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα όπου εμένα η αρχή αυτής της εβδομάδας με βρίσκει λίγο ζαλισμένη από τις εξελίξεις…Όπως και να έχει, ακόμα και σε χειρότερες από αυτή που ζούμε τώρα συγκυρίες, δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, διότι αν μη τι άλλο, εκτός από εμάς τους ενήλικες, υπάρχουν και τα παιδιά, τα μικρά μας αγγελούδια, τα μικρά μας αριστουργήματα (και δεν εννοώ μόνο τα δικά μας παιδιά) που δεν φταίνε σε τίποτα και που κάθε μέρα τους οφείλουμε μόνο χαρά, γέλιο και ευτυχία και αισιοδοξία.

 

Σήμερα λέω να συνεχίσω – όπως σας είχα υποσχεθεί πριν από περίπου δέκα μέρες- την «περιήγηση» μου (ο Παυσανίας ο Περιηγητής του μακιγιάζ, σαν να έχω γίνει…) στα «άδυτα» της Sephora και να σας δείξω την συλλογή της Make Up Forever η οποία είναι και η Νο 1 εταιρεία σε πωλήσεις μακιγιάζ στο κατάστημα. Είχαμε κάνει και έναν μικρό διαγωνισμό γι αυτό αν θυμάστε..

 

Λοιπόν η φετινή Χριστουγεννιάτικη συλλογή ονομάζεται Wild & Chic και εμπνέεται από το snake άνιμαλ πριντ …Tα τσαντάκια σε στυλ δέρμα πύθωνα πάντως μπορεί να είναι «εξωτικά» στην όψη αλλά κρύβουν πολύ όμορφες, εύκολες και κολακευτικές αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το πρωί έως το βράδυ. Ρίξτε μια ματιά στις παλέτες και τα προϊόντα:

 

Wild & Chic, Παλέτα μακιγιάζ Limited Edition

Μια παλέτα  περιορισμένης έκδοσης σε «φιδίσιες» μαύρες και γκρι αποχρώσεις που περιέχει . 6 σκιές ματιών και ένα μίνι μολύβι ματιών Aqua Eyes για να δημιουργήσετε έντονο αποτέλεσμα μακιγιάζ smoky eye και έντονο λουκ :  Πλούσιες σε χρωστικές ουσίες, με ματ ή αστραφτερές αποχρώσεις, αυτές οι σκιές χαρίζουν ένα έντονο και συνάμα λαμπερό αποτέλεσμα μακιγιάζ. Η απαλή υφή τους απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια.

 

Wild & Chic Aqua EyesΚιτ με 6 έξι μολύβια ματιών Limited Edition

 

Ένα πολύχρωμο κιτ της συλλογής Wild & Chic που περιέχει τα 6 best seller μολύβια ματιών της Aqua Eyes :

– 1 μαύρο μολύβι ματιών Aqua Eyes Noir Mat 0L

– 5 μίνι μολύβια ματιών Aqua Eyes  σε αποχρώσεις: Violet 11L, Bleu Marine Irisι 3L, Bleu Reflets Verts 12L, Gris Foncι 21L, Marron Nacrι 2L.Με μεγάλη διάρκεια και πλούσια σύνθεση σε χρωστικές ουσίες, τα μολύβια ματιών Aqua Eyes σας χαρίζουν απίστευτα έντονο βλέμμα. Η κρεμώδης και ελαφρώς ιριδίζουσα υφή τους φωτίζει τις περλέ σκιές χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

 

Wild & Chic, Aqua Eyes – Aqua Cream – Κιτ μακιγιάζ Limited Edition

 

Το καλύτερο με αυτή την παλέτα είναι ότι όταν βγάλετε από μέσα τα προϊόντα που περιέχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ένα κομψό βραδινό τσαντάκι – άρα έχω την εντύπωση ότι  είναι τέλειο δώρο για την αγαπημένη σας φίλη. Περιέχει ένα συνδυασμό των best sellers καλλυντικών προϊόντων :

– 2 σκιές ματιών Aqua Cream

– 2 μίνι μολύβια ματιών Aqua Eyes

 

 

Wold & Chic Aqua Cream Premium – Παλέτα μακιγιάζ Limited Edition

 

Ακόμα μια παλέτα με φιδίσιο άνιμαλ πριντ, είναι στολισμένη με το μεταλλικό λογότυπο της Make Up Forever ενώ διαθέτει κλειδί και δερμάτινο λουκέτο.

Περιέχει τις 10 best seller σκιές ματιών της Aqua Cream, καθώς και ένα πινέλο. Η κρεμώδης, πλούσια σε χρωστικές ουσίες υφή των σκιών Aqua Cream απλώνεται εύκολα και έχει μεγάλη διάρκεια στα βλέφαρα.

 

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι της Μake up forever…
    Και μάλλον δε θα δοκιμάσω και κάποια από τις παλέτες , γιατί για να είμαι ειλικρινής, δε με εντυπωσίασαν…’Ισως μόνο η μικρή παλετούλα…
    Βέβαια, δεν είμαι και πολύ φαν των φιδίσιων αποχρώσεων….

  2. Καλημερα Τζουλια ναι τα γεγονοτα ειναι ανατρεπτικα για την ΕΛΛΑΔΑ μας θα τα καταφερουμε που θα παει?Δυναμη και κουραγιο να εχουμε και δημιουργια!!!!!!!!!!!!!! οοοοοοοσο για τα sephora x-mass εεεεναι φοβερα καταπλικτικα χρωματα οι τελειες παλετες!!!!!!!!!!!!η φοωτογραφια ειναι τελεια υπεροχο μακιγιαζ στα ματια εχει η κοπελα!!!!Αν σου πω πως ζηλευω!!!!!χιχι Ξερεις αν οι τιμες ειναι προσβασιμες για εμας?Μια καλημερα απο μενα σε ολη την παρεα και να εχουμε μια δημιουργικγ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλαααααα

  3. Ευχαριστω !!!! Τζουλια πραγματικα ειναι υπεροχες κασετινες!!!και τα τσαντακια ουαουυ!!!

  4. πω πω τελεια καταπληκτικα χρωματα !

  5. pragmati kati na mas ftiaksei tih diathesi mias kai konteuoun na mas trellanoun! ti kala pou tha tan na isoun esu prothipourgos gia 1 evdomada: kai na moirazes upourgeia: Ypourgeio Makigiaz, Ypourgeio Malliwn, Ypourgeio Bathu Kathasrismou kai Enudatwsis, Ypourgeio Visionairre (san na leme to varu purovoliko, pws einai to Ypourgeio Exoterikwn ‘h Oikonomikwn twra?, kati analogo dhladh)…den tah eixe plaka? Pantws sigoura o kosmos kai h xwra mas tha ginotan polu omorfh:-)))) as oneireutoume kati , otidhpote pou na mas kanei na xamogelame:-)))

  6. Υπέροχα και διαχρονικά χρώματα. Μου αρέσουν πολύ!!!!

  7. Αγαπημένες σας έχω τις τιμές, αλλά και ένα νέο που μόλις έμαθα: Στην Ελλάδα δεν θα κυκλοφορήσει η παλέτα Wild & Chic Aqua Cream Premium …

    Wild & Chic, Παλέτα μακιγιάζ Limited Edition –> 36,00
    Wild & Chic Aqua Eyes – Κιτ με 6 έξι μολύβια ματιών Limited Edition –> 30,90
    Wild & Chic, Aqua Eyes – Aqua Cream – Κιτ μακιγιάζ Limited Edition –> 40,90

  8. @vicky koukouna – μαζί σου και εγώ!!! έχεις απόλυτο δίκιο!!

    Καλημέρα κούκλες!!

  9. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ KERASTASE?

  10. @ANNA: Όχι Άννα μου! Τα αποτελέσματα και για το bb και για το fb, την Τετάρτη το πρωί! Σου εύχομαι Καλή Επιτυχία!

  11. Kalimera Julia mou kai “good week”!!!
    Ti foveres suskeuasies? Mesa stin moda tou croco!!! I like it!!!

  12. οι αποχρώσεις της Wild & Chic φοβερές!

    Φαντάζομαι τι έχει να γίνει τώρα στις γιορτές με τις γιορτινές συσκευασίες και προσφορές, γμάτες χρώματα και μυρωδιές!! Καλές γιορτές κορίτσια, ελπίζω να μην σας πειράζει πυ από τώρα εύχομαι!!!…

    Φιλιά Τζούλια!!

  13. @Εύα: Και βέβαια τις θέλουμε και τις ευχές σου και την αισιοδοξία σου Εύα μου! Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά! xxx

  14. Τζούλιαααααααααααααα δεν με λυπάσαι καθόλουυυυυυυυυυ….. Ζηλευω που είσαι πάντα μεσα στα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. @Όλες: Ααααα, μια ερώτηση που ήθελα να σας κάνω και μέσα στο post αλλά το ξέχασα: Το μοντέλο της φωτογραφίας δεν μοιάζει εκπληκτικά στην Καίτη Γαρμπή, λίγα χρόνια πριν ή είναι ιδέα μου;

  16. Ναι, πράγματι μοιάζει…! :Ρ Καλά,πολύ ωραία όλα,ιδιαίτερα η wild & Chic,Aqua eyes,Aqua Cream….! 😉

  17. Υπεροχη η παλέτα με τις σκιες.Έχω 2 παλέτες της mufe και είναι υπέροχες.Μήπως ξέρεις Τζούλια πότε έρχονται ελλάδά?

  18. nai to paratirisa k ego gia tin foto!!!!ego na po tin alitheia den exo dokimasei kati apo ayti tin etaireia alla den mporo na po oti k h nea tis seira me entyposiase!!!!perimena kati poio………!!!!k einai k tsimpines ligo oi timoules!!!!

  19. Βλέπω την παλέττα με τις aqua cream και μου τρέχουν τα σάλια!!! Άγιε Βασίλη ζεις;;;;; Καιρός να το αποδείξεις!!!!

  20. τέλειες συσκευασίες κ φανταστικά χρώματα!!!Ελπίζω να μην είναι απαγορευτικές οι τιμές…

  21. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ.ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΡΜΠΗ.ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  22. ax poso teleia einai h teleytaia paletoula!!! polu krima pou den 8a er8ei sthn ellada.. panta h8ela na dokimasw kremwdh skia kai eidika otan einai se tetoia syskeyasiaa!!! einai yperoxh auth h paleta, oxi oti oi upoloipes dn einai apla auth nomizw 3exwrizei..! 🙂 apo times pantws einai ligo tsimphmenes alla pisteyw 8a ta a3izoun ta lefta tous!!

  23. @Argiro48: Από ότι ξέρω γύρω στις 15 Νοεμβρίου θα βρίσκονται σε όλα τα Sephora, Αργυρώ μου!

  24. γιατι δεν θα ρθει η κρεμωδης… 🙁 μαλλον θα βγαινε ακριβη… αλλα το αλλο σετακι με τις κρεμωδεις μου αρεσε πολυ!!!

    το γελιο ειναι οτι το Σαββατο συζητουσαμε με την κοπελα απο τα mufe (που θα με βαψει και στο γαμο μου) οτι ερχονται καινουργιες παλετες!!!

    το σετακι με τα μολυβια ειναι υπεροχο για δωρο (εχω ολα τα μολυβια τους τα λατρευω!!!!)

  25. η παλετα Wild & Chic Aqua Cream Collection ($242 Value) πωλειται $175 αλλα εννοειται μονο στην Αμερικη… (αχ ας ειχα καποιον για να μου το στειλει Ελλαδα….)

  26. έχεις δίκιο!!! όντως μοιάζει με την Κ.Γαρμπή! τα ίδια υπεροχα μάτια!

  27. kαι επειδη οταν θελεις κατι πολυ προαπαθεις να το καταφερεις. εβαλα αδερφο θειας μου που μενει Βελγιο να μου παρει το σετακι με τις aqua cream!!! το πηρε το Σαββατο και θα μου το στειλει Θεσσαλονικη οποτε λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το χω!!!!!

  28. το πηρα το πηρα!!! την παλετα με τις aqua!!! θα μου τα στειλει αδερφος θειας (γυναικα αδερφου του πατερα μου) απο Βελγιο το πηρε το Σαββατο οποτε λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το χω!!! 160Ε θα μου κοστισει (αν και απο οτι καταλαβα θα μου το κανουν δωρο Χριστουγεννων-γενεθλιων οι θειοι μου!!!!) Ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.