Κερδίστε 4 κρέμες περιποίησης, Sisley Emulsion Εcologique

Σημειώστε: Βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει τα επιθυμητά επίπεδα υγρασίας ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει την αμυντική του ικανότητα απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες. Eπαναφέρει την τόνωση, την λάμψη και την ζωντάνια της επιδερμίδας. Προστατεύει το δέρμα από την μόλυνση της ατμόσφαιρας. Αν χρησιμοποιηθεί πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης, εντείνει την δράση του.

Η Emulsion Ecologique της Sisley, είναι μια ρευστή, καθόλου λιπαρή λοσιόν η οποία χάρη στη φόρμουλα της, παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά η επιδερμίδα σας για να είναι και να δείχνει δροσερή, νεανική και ενυδατωμένη. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας καθώς και για νεανικά αλλά και πιο ώριμα δέρματα. Και τώρα, τέσσερις από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να την κερδίσετε, να την δοκιμάσετε και να την απολαύσετε.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι γνωστή.. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα  Τρίτη 15 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τυχερές/οι θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου σε post του bb, και σύντομα θα λάβετε το δώρο σας από την Sisley.

 

Εγώ αυτή τη φορά πάντως θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Sebastien Gautier, τον Γενικό Διευθυντής της Sisley στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή, για την γενναιοδωρία του, την συμπάθεια του στο bb και την ευκαιρία που έδωσε σε σας!

 

Καλή επιτυχία σε όλες σας, αγαπημένες μου!

 

1,251 Σχόλια
  1. ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ!!

  2. me toses simetoxes den exo kai polles pi8anotites!!!xaxa
    kali epitixia se olous

  3. Τα έχω ξαναχρησιμοποιήσει και είναι τέλεια!!!Μακάρι να κερδίσω!!

  4. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!!

  5. Ψάχνω ένα καλό προϊόν και αυτό πιστεύω ότι είναι ιδανικό. Θέλω πολύ να το κερδίσω και να είμαι μέσα στις τυχερές!

  6. ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ .ΤΕΛΕΙΟ

  7. polu kaloo kai parallila thelw na eyxaristhsw gia to dwraki ths kerastace<3

  8. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.