Max Factor Ageless Elixir. Kαι make up και serum.

 

Έχω την εντύπωση (μάλλον όχι, δεν έχω την εντύπωση, είμαι σχεδόν σίγουρη) ότι η Μax Factor είναι από τις κορυφαίες εταιρείες  όσο αφορά τα make up. Ακόμα και εγώ, που τα βλέπω και γράφω σχεδόν κάθε μέρα γι αυτά, έχω σχεδόν χάσει τον λογαριασμό της γκάμας της.

 

Για να δω από περιέργεια… έχουμε και λέμε: Pan Stick, Lasting Performance, Second Skin, Color Adapt, Facefinity, Age Renew, X-Perience, Miracle Touch (ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιο…) Και μάλιστα πρόκειται για μια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη, για φυσικό look, για μεγάλη διάρκεια αλλά και με αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Aπό την άλλη εδώ που τα λέμε, είναι λογικό. Ο ιδρυτής και ένας από τους σπουδαιότερους make up artists ever, ο Max Factor  άφησε μεγάλη κληρονομιά πίσω του.  Ήταν αυτός ο οποίος ήξερε ότι το πιο σπουδαίο για να δείχνουν σχεδόν απόκοσμα όμορφες (αλλά όχι ψεύτικες) οι μεγάλες ντίβες του ασπρόμαυρου κινηματογράφου των 20’ς και των 30’ς  ήταν η αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Και το κατάφερε δημιουργώντας τo ιστορικό πλέον Pan-Cake. Τέτοια ήταν η λατρεία γι αυτό το επαναστατικό για τα δεδομένα της εποχής προϊόν (κάτι ανάμεσα σε make-up και πούδρα) που σύντομα έγινε το πρώτο προϊόν κάλυψης που κυκλοφόρησε στην αγορά και βέβαια έκανε τον Max, από make up artist του Χόλιγουντ σε ένα από τα πιο διάσημα household ονόματα του κόσμου της ομορφιάς.

 

Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν περάσει πάνω από 70 χρόνια αλλά η Max Factor (και βάζω θηλυκό άρθρο, διότι πλέον εννοώ την εταιρεία) έμεινε πιστή το δικό του όραμα και έχει λανσάρει κάποια από τα καλύτερα make up. Αλλά και το δικό μου αγαπημένο make -up, αυτό στο οποίο, επιστρέφω και ξαναεπιστρέφω, όσα και αν έχω δοκιμάσει στο ενδιάμεσο, είναι το Lasting Performance, το οποίο μέχρι σήμερα, δεν το αλλάζω με κανένα. H αλήθεια είναι ότι κανένα της γκάμας δεν με έχει ενθουσιάσει όσο αυτό, εκτός ίσως από το X-perience το οποίο μου άρεσε σχεδόν όσο και το Lasting Performance. (Και θυμάμαι μάλιστα πριν από αρκετούς μήνες σας είχα γράψει για το X-Perience και όλες όσες το είχατε δοκιμάσει, είχατε και εσείς να πείτε τα καλύτερα…)

 

Το αγαπημένο μου make up, Lasting Performance

 

To X-Perience Make Up

 

Πρόσφατα η Max Factor λάνσαρε στην κατηγορία αντιγήρανση το Ageless Elixir, Foundation + Serum  2 σε 1. Ανήκει και αυτό σε μια νέα σειρά προϊόντων της Max Factor, που προσφέρουν και αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και φροντίδα. Το Ageless Elixir, περιέχει ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές, μικροσφαιρίδια soft focus για να μην τονίζονται οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επιπλέον ενυδατικά συστατικά, γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε πανθενόλη αλλά και δείκτη προστασίας SPF 15 έτσι ώστε να αντιμετωπίζει τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες που τόσο πολύ μας ενοχλούν ενώ ταυτόχρονα να προστατεύει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας.

 

Ageless Elixir 2 σε 1 Foundation + Serum

Το δοκίμασα. Η ετυμηγορία: Μου άρεσε. Καλύπτει όμορφα, δεν αισθάνθηκα να μου «βαραίνει» την επιδερμίδα, απλώνεται σχετικά εύκολα, αφήνει ματ τελείωμα, σε μέρες μεγάλης τεμπελιάς μπορώ να το φορέσω και μόνο του, χωρίς να έχει προηγηθεί ενυδατική κρέμα (μην το κάνετε αυτό…) αλλά – κακά τα ψέματα- το κυριότερο είναι ότι αισθάνομαι ότι προσφέρει στο δέρμα μου αυτό το κάτι παραπάνω σε φροντίδα, από κάποιο άλλο make up. Και φαντάζομαι ότι με καθημερινή χρήση, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εμφανές.

 

Στα δικά μας τώρα. Εγώ το δοκίμασα. Αλλά, τα κορίτσια της Max Factor, που υποφέρουν από χρόνια γενναιοδωρία, δεν μου έστειλαν ένα για να δοκιμάσω, αλλά πέντε (!). Το ένα το σούφρωσε η μαμά μου, το άλλο η κολλητή μου, αλλά έχουν μείνει άλλα δυο. Και  εγώ αυτά τα δυο, θέλω να τα δώσω σε δυο από εσάς, για να τα δοκιμάσετε και εσείς και να μου πείτε την γνώμη σας, όπως κάνουμε πάντα. Σχόλιο λοιπόν, κάτω από αυτό το post και μέχρι το βραδάκι θα σας πω εδώ ποιες θα τα κερδίσετε.

 

 

 

 

 

293 Σχόλια
  1. Teleiaaaaaaaaa…Mporw na exw kai gw ena na dokimasw parakalw ??? 😀

  2. Πάντα μου άρεσαν τα make up της Max Factor… Τέλεια παρουσίαση για άλλη μια φορά!!

  3. στα 27 είναι οκ να χρησιμοποιώ τέτοια προϊόντα??Μήπως όλα έχουν την ηλικία τους ή είναι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας?

  4. Καλημέρα, Τζούλια μου! Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα γράφεις! Και μένα το αγαπημένο μου είναι το Lasting Performance (το 100 μάλιστα, γιατί έχω πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να βρω μια απόχρωση που να μου ταιριάζει), δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου (χωρίς υπερβολή)! Επίσης, μου αρέσει που τα προϊόντα της Max Factor, ενώ είναι ιδιαίτερα ποιοτικά, είναι και προσιτά οικονομικά, πράγμα σημαντικό στις μέρες μας! Α, και επίσης έχω να πω ότι κάποτε είχα δοκιμάσει ένα συνδυασμό πούδρας – make up, με φοβερά αποτελέσματα, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή (θυμάμαι πάντως ότι ήταν σε χρυσή συσκευασία)!

  5. @NanaStm: Εγώ χρησιμοποιώ make up από τα 19 πάντως… Tώρα το συγκεκριμένο ίσως δεν είναι για την ηλικία σου.. να προτιμήσεις το X-perience..

  6. Kαλημέρα!
    Αυτό το make up θα μ’ενδιέφερε για τη μαμά μου…Αλλά, για εμένα που είμαι 22, ποιο θα πρότεινες απ’τα τόσα της Max Factor (ή και άλλης εταιρίας….) ?? Mες στο μυαλό μου είσαι πάντως….Αυτές τις μέρες, σκεφτόμουν να ρωτήσω στο wall του bb στο facebook…..

  7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

  8. ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΜΟΥ?

  9. Καλημέρα!!όντως η Max Factor έχει πολύ καλά foundations!Ήταν η πρώτη εταιρεία που δοκίμασα και από αυτή αγόρασα πρώτη φορά προιόντα makeup.έχω δοκιμάσει τα Lasting Performance-Liquid Make Up, Miracle Touch Foundation και FACE FINITY COMPACT.

  10. Έχω δοκιμάσει το Lasting Performance στο παρελθόν κι έμεινα αρκετά ικανοποιημένη , μόνο που η απόχρωση ήταν λίγο πιο ανοιχτή από αυτή της επιδερμίδας μου με αποτέλεσμα να θέλει οπωσδήποτε και πούδρα ( κάτι που δεν συνηθίζω ) . Πάντως το συγκεκριμένη έχει πολύ ιδιαίτερη συσκευασία για make up .

  11. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω μέικ απ της συγκεκριμένης εταιρίας, θα μου δώσεις την ευκαιρία;;;Πολύ ωραίο ποστ και πάλι, μπράβο Τζούλια!

  12. Πολύ καλός ο συνδυασμός του make up με το serum, καλύπτει παράλληλα δύο ανάγκες του δέρματος! Ευχαριστούμε και καλή μας επιτυχία!

  13. Ανοικτόχρωμο για μένα να φυλάξεις!
    Φιλιά!

  14. τζουλια μας κακομαθαινετε!!! αγαπημενο brand h max factor, και μαλιστα με τισ πιο αγαπημενες μασκαρα!!!

  15. Ageless Elixir ειναι οτι πρεπει για μας τις πιο ωριμες επιδερμιδες…

  16. Foundation + Serum 2 σε 1,μμμ…ακούγεται εξαιρετικό!Πάντως από το X-Perience που έχω πάρει έχω μείνει κατ’ευχαριστημένη!

  17. Πραγματικά η MAX FACTOR έχει πολύ καλά προιόντα και σε προσιτές τιμές.Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο το lasting performance από μεικ-απ,αλλά επειδή είμαι πολύ των αλλαγών,τώρα βρίσκομαι στον Dior.Το συγκεκριμένο νέο της προιόν το έχω δει σε διαφημίσεις και πραγματικά μου έχει κινήσει την περιέργεια.Τι κακό κι αυτό μ’ εμένα.Πριν προλάβει να τελειώσει ένα προιόν έχω βρει τον αντικαταστάτη του και δεν κρατιέμαι να το πάρω.Αυτά κυρίες μου είναι προβλήματα!!!χα χα!!!Καλημέρα σε όλες τις κούκλες!!!!

  18. MAX FACTOR exei kala proionta! Oses fores exw parei, eimai euxaristimeni!!! Thank you Julia mou!!!

  19. Είχα δοκιμάσει και εγώ το lasting performance και θυμάμαι πως είχα μείνει αρκετά ευχαριστημέη. Και τώρα που το αναφέρω αναρωτιέμαι γιατί δεν το χρησιμοποιώ ακόμα…?

    Είμαι περίεργη για το ageless elixir…!! πόσο καλά μπορεί να καλύψει τις μικρές πανάδες μου? και πόσο elixir είναι?

    Καλημέρες!!!

  20. ενα και σε μενα σε παρακαλω!καλημερα!!!!

  21. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

  22. Έχει και πολύ καλή μάσκαρα επίσης!!!
    <3 Goodmorning ladies!

  23. αχ και έχω ακόμα το καλοκαιρινό ,πλιζ δώστο σε μένα φιλιά..

  24. *Ενδιαφέρων* συνδυασμός. (Με τα greeklish έχω ξεχάσει να γράφω ελληνικά πια! :p)

  25. για την μανουλα μου,να της κανω ενα δωρακι γιατι πηραμε μια πολυ μεγαλη στεναχωρια,να χαρει λιγο ….

  26. Τα αγαπημένα μου καλλυντικά!!!!!!!!!!

  27. χαχαχαχ,και μόνο που παίρνω μέρος όντας αρσενικό για να χαρεί η κοπέλα μου πιστεύω μου αξίζει ένα δώρο,:)..να είμαστε όλοι καλά το κυριότερο πάντως πάνω από όλα..

  28. Καλημέρα Τζούλια!!
    Έχω να ομολογήσω ότι πρόσφατα (το καλοκαίρι δηλαδή) η συνυφάδα μου μου έλεγε για 2 καταπληκτικά προιόντα μεικαπ…αλλα την μάρκα δεν την θυμόταν. Η αλήθεια είναι ότι το πρόσεξα κ γω στο δέρμα της. Η εφαρμογή τους ήταν φοβερή χωρίς να την κάνει να φαίνεται σαν να φοράει μάσκα και χωρίς να τις τονίζει τις λεπτές γραμμές (όπως έκανε το προηγούμενο που φορούσε). Μάλιστα μου είπε οτι της το σύστησε μια φίλη της αισθητικός και όταν τελικά τελειώσαμε το καφεδα΄κι μας και το μπλα μπλα και σηκώθηκε, μου έδειξε τους “θησαυρούς” της και ω ναι..ήταν Max factor! Δεν ξέρω γιατί (μάλλον ξέρω..απο άγνοια)..αλλα την max factor δεν ήταν σε μεγάλη υπόληψη…τελικά μηδένα προ τους τέλους κακάριζε…
    Είμαι σίγουρη πως θα δοκιμάσω κάποια απο τα μεικαπ της πολύ συντομα. Θέλω κ γω το αψεγαδιαστο προσωπο της συνυφάδας μου (θέλω και το σώμα της αλλα αυτό ειναι αλλο θεμα…)
    Μουτς μουτς μουτς

  29. Καλημέρα!!! Το αγαπημένο μου make up, πολύ ωραία παρουσίαση.

  30. Λατρεύω MAX FACTOR. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούσα το make up Lasting Performance, μετά το άρθρο για το X-Perience είπα να αλλάξω make up και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Εμεινα αρκετά ικανοποιημένη αλλά είναι αρκετά ελαφρύ ειδικά αν θες πιο έντονη κάλυψη. Μόλις τελειώσει το X-Perience θα δοκιμάσω το νέο Max Factor Ageless Elixir.
    Για μένα όμως πέρα από τα Make up της MAX FACTOR πρέπει να πω ότι λατρεύω τα κραγιόν LipFinity μπορεί να χρειάζεται να αναναιώνεις το lipgloss, αλλά δεν φεύγει με τίποτα και το σημαντικότερο δεν αφήνει σημάδια σε ποτήρια, τσιγάρα……

  31. Den exw dokimasei pote makeup tis Max Factor, ntrepomai pou to lew! Anarwtiemai, einai diathesima mono stin eurwpi, i kai ektos? Tha to ithela para poli na dokimasw to ageless elixir pantws!

  32. Πολύ καλό όντως!Έχω το Χ-Perience αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και το καινούργιο!

  33. κ εγω το αγαπω το lasting perfomance!!!

  34. hmmmmm loipon eixa dokimasei to lasting performance prin arketoooo kairo k molis tin perasmeni anoiksi to x-perience,mporo na po oti to lasting performance m arese pio poli.thimamai kiolas p to xa parei 2 fores sinexomena, eno to x-perience otan htan sthn mesi to xarisa se mia filh m!to teleutaio de to xo dokimasei akoma!ayta!filia se oleeees!

  35. Αυτη η γενναιοδωρια των κοριτσιων, μας χαροποιεί ιδιαιτερως.

  36. Ωραία όλα αυτά. Θα’θελα να το δοκιμάσω κι εγώ! Κι αν μου πέσει βαρύ, θα το κάνω δώρο στη μαμά μου!

  37. αχ ελπιζω αυτη τη φορα να κερδισω!!θελω πολυ πολυ πολυ να το δοκιμασω αυτο το makeup!!!

  38. Πολύ θα ‘θελα να το δοκιμάσω κι εγώ!

  39. Λατρεύω Max Factor! Μακάρι να το κερδίσω!!!

  40. Μπορώ να είμαι εγώ η μία από τις δύο τυχερές! Το θέλω τόσο πολύ!!!!!

  41. ειμαι και εγω πιστη του Lasting Performance, ειναι πολυ καλυπτικο εχει μεγαλη διαρκεια και στο προσωπο και σαν ποσοτητα. φυσικα θα ηθελα να δοκιμασω και το καινουργιο! 🙂

  42. άραγε είναι σήμερα η τυχερή μου μέρα???

  43. ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!

  44. εχω ακουσει τα καλύτερα θα θελα να το δοκιμάσω!!!!!!

  45. Μακάρι να είμαι η τυχερή!Το θέλω πολύ…..!!!

  46. κορίτσια τελευταία και καταΐδρωμένη φτάνω και εγώ για να συμπληρώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που οι Ελληνίδες ψάχνουν συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και αγωνιούν για μια δοκιμή.
    Νομίζω ότι το δώρο αυτό είναι απλά μοναδικό!

  47. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ….ΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΤΥΧΗ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ !!!!!!

  48. Θα συμφωνίσω με την Ελενη απο πάνω αλλά θα κάνω την προσπαθεια μου και εγώ!!! 🙂

  49. Για τη Lasting Performance θα συμφωνήσω! Μακάρι να δοκιμάσω και τα νέα προϊόντα!!

  50. Έχω δοκιμάσει προϊόντα Max Factor, αλλά όχι κάποιο make-up. Για να δούμε…

  51. Δεν έχω δοκιμάσει make-up της Max Factor. Ελπίζω αυτή να είναι η ευκαρία μου! Καλή επιτυχία σε όλες!

  52. πραγματικα πολύ ωραία τα make up της Max Factor, υπεροχη ποιοτητα! θα ηθελα πολυ να το δοκιμάσω κ αυτο!

  53. τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοο τ θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  54. Σήμερα το βράδυ πάω να δω το “Ζείτε παίδες Ελλήνων”.Θα φοράω το δικό μου make-up.Την Πέμπτη θα πάω στο καινούριο showτου Κραουνάκη.Ελπίζω με το καινούριο make-up που θα’χω κερδίσει….

  55. Πολύ θα ‘θελα να το δοκιμάσω κι εγώ!

  56. Αυτό το make up πραγματικά το θέλω πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. η αληθεια ειναι οτι το καλυτερο make up που εχω βαλει ηταν estee και πουδρα sephora, εχω δοκιμασει και avon αλλα εγω ηθελα καλυψη και δεν μου την προσεφερε, τουλαχιστον οχι αυτο που διαλεξα, το θυμαμαι που ειχες πει οτι το Lasting Performance ειναι το αγαπημενο σου και ειπα μολις τελειωσει το δικο μου να το δοκιμασω, γιατι οχι και το Ageless Elixir, περιμενω να δω αν θα το δοκιμασω…

  58. ΕΓΩ!!! ΕΓΩ!!! ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ MAKE UP! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.