Max Factor Ageless Elixir. Kαι make up και serum.

 

Έχω την εντύπωση (μάλλον όχι, δεν έχω την εντύπωση, είμαι σχεδόν σίγουρη) ότι η Μax Factor είναι από τις κορυφαίες εταιρείες  όσο αφορά τα make up. Ακόμα και εγώ, που τα βλέπω και γράφω σχεδόν κάθε μέρα γι αυτά, έχω σχεδόν χάσει τον λογαριασμό της γκάμας της.

 

Για να δω από περιέργεια… έχουμε και λέμε: Pan Stick, Lasting Performance, Second Skin, Color Adapt, Facefinity, Age Renew, X-Perience, Miracle Touch (ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιο…) Και μάλιστα πρόκειται για μια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη, για φυσικό look, για μεγάλη διάρκεια αλλά και με αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Aπό την άλλη εδώ που τα λέμε, είναι λογικό. Ο ιδρυτής και ένας από τους σπουδαιότερους make up artists ever, ο Max Factor  άφησε μεγάλη κληρονομιά πίσω του.  Ήταν αυτός ο οποίος ήξερε ότι το πιο σπουδαίο για να δείχνουν σχεδόν απόκοσμα όμορφες (αλλά όχι ψεύτικες) οι μεγάλες ντίβες του ασπρόμαυρου κινηματογράφου των 20’ς και των 30’ς  ήταν η αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Και το κατάφερε δημιουργώντας τo ιστορικό πλέον Pan-Cake. Τέτοια ήταν η λατρεία γι αυτό το επαναστατικό για τα δεδομένα της εποχής προϊόν (κάτι ανάμεσα σε make-up και πούδρα) που σύντομα έγινε το πρώτο προϊόν κάλυψης που κυκλοφόρησε στην αγορά και βέβαια έκανε τον Max, από make up artist του Χόλιγουντ σε ένα από τα πιο διάσημα household ονόματα του κόσμου της ομορφιάς.

 

Από τότε και μέχρι σήμερα έχουν περάσει πάνω από 70 χρόνια αλλά η Max Factor (και βάζω θηλυκό άρθρο, διότι πλέον εννοώ την εταιρεία) έμεινε πιστή το δικό του όραμα και έχει λανσάρει κάποια από τα καλύτερα make up. Αλλά και το δικό μου αγαπημένο make -up, αυτό στο οποίο, επιστρέφω και ξαναεπιστρέφω, όσα και αν έχω δοκιμάσει στο ενδιάμεσο, είναι το Lasting Performance, το οποίο μέχρι σήμερα, δεν το αλλάζω με κανένα. H αλήθεια είναι ότι κανένα της γκάμας δεν με έχει ενθουσιάσει όσο αυτό, εκτός ίσως από το X-perience το οποίο μου άρεσε σχεδόν όσο και το Lasting Performance. (Και θυμάμαι μάλιστα πριν από αρκετούς μήνες σας είχα γράψει για το X-Perience και όλες όσες το είχατε δοκιμάσει, είχατε και εσείς να πείτε τα καλύτερα…)

 

Το αγαπημένο μου make up, Lasting Performance

 

To X-Perience Make Up

 

Πρόσφατα η Max Factor λάνσαρε στην κατηγορία αντιγήρανση το Ageless Elixir, Foundation + Serum  2 σε 1. Ανήκει και αυτό σε μια νέα σειρά προϊόντων της Max Factor, που προσφέρουν και αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και φροντίδα. Το Ageless Elixir, περιέχει ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές, μικροσφαιρίδια soft focus για να μην τονίζονται οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επιπλέον ενυδατικά συστατικά, γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε πανθενόλη αλλά και δείκτη προστασίας SPF 15 έτσι ώστε να αντιμετωπίζει τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες που τόσο πολύ μας ενοχλούν ενώ ταυτόχρονα να προστατεύει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας.

 

Ageless Elixir 2 σε 1 Foundation + Serum

Το δοκίμασα. Η ετυμηγορία: Μου άρεσε. Καλύπτει όμορφα, δεν αισθάνθηκα να μου «βαραίνει» την επιδερμίδα, απλώνεται σχετικά εύκολα, αφήνει ματ τελείωμα, σε μέρες μεγάλης τεμπελιάς μπορώ να το φορέσω και μόνο του, χωρίς να έχει προηγηθεί ενυδατική κρέμα (μην το κάνετε αυτό…) αλλά – κακά τα ψέματα- το κυριότερο είναι ότι αισθάνομαι ότι προσφέρει στο δέρμα μου αυτό το κάτι παραπάνω σε φροντίδα, από κάποιο άλλο make up. Και φαντάζομαι ότι με καθημερινή χρήση, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εμφανές.

 

Στα δικά μας τώρα. Εγώ το δοκίμασα. Αλλά, τα κορίτσια της Max Factor, που υποφέρουν από χρόνια γενναιοδωρία, δεν μου έστειλαν ένα για να δοκιμάσω, αλλά πέντε (!). Το ένα το σούφρωσε η μαμά μου, το άλλο η κολλητή μου, αλλά έχουν μείνει άλλα δυο. Και  εγώ αυτά τα δυο, θέλω να τα δώσω σε δυο από εσάς, για να τα δοκιμάσετε και εσείς και να μου πείτε την γνώμη σας, όπως κάνουμε πάντα. Σχόλιο λοιπόν, κάτω από αυτό το post και μέχρι το βραδάκι θα σας πω εδώ ποιες θα τα κερδίσετε.

 

 

 

 

 

293 Σχόλια
  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΑΦΡΥ”.ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ MAKE-UP ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΩ ΚΑΝΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗ MAX-FACTOR.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ..ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ..

  2. ΑΧ ΤΟ ΘΕΛΩ !!!Μακαρι να μαι τυχερη αυτη τη φορα!

  3. δεν χρησιμοποιώ πούδρα…άρα είναι ότι πρέπει για μένα!!!! μακάρι

  4. τζουλια καλησπερα σου στελνω τα φιλια μου .εχω μεινει και εγω ευχαριστημενη με τα make-up της max -factor χμμμμμμμμμ…και ναι θα ηθελα να δοκιμασω πολυ και το καινουριο .ισως να σταθω τυχερη…..φιλακια….

  5. πρεπει να ειναι ωραιο γιατι εχει και την κρεμα μεσα.αντε καλη επιτυχία μας.

  6. αφου ακουω τοσο καλα λογια θα ηθελα να ειμαι μια απο τις τυχερες.

  7. Άντε να κερδίσω κι εγώ μία φορά.Με έχει φάει το παράπονο.

  8. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ MAX FACTOR!!!

  9. Τέλειο!Τι ωραία δουλειά να είμασταν επίσημοι δοκιμαστές προιόντων!!!!Καλή μας τύχη girls και thanks για άλλη μια φορά Τζούλια!Πάντως να ξέρεις και η δική μου η μαμά ότι και αν ψωνίζω μου λέει και καλά,φέρε να το δοκιμάσω εγώ,ξέρω καλύτερα!Ναι!Η πείρα(χαχαχαχα)!!!

  10. Χρησιμοποιώ και εγώ το lasting performance και το θεωρώ υπέροχο! Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το καινούργιο make up της Max Factor!
    Καλή μας επιτυχία! 🙂

  11. Ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει κάποιο make up της Max Factor. Και να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι είναι τόσο καλά.. Μια δοκιμή θα με πείσει..

  12. to dokimasa se deigmataki k ektote lew me tin prwti eukairia tha paw na to parw…!an vevaia to kerdiza tha itan akoma kalutera alla oi pithanotites mexri stigmis einai molis 2:128!!! 🙂

  13. Καταπληκτικά προιόντα όλα της Max Factor!!..

  14. Θέλω κι εγώ ένα!! Και εννοείται πως θα μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας!

  15. Μακάρι να είμαι τυχερή!!!!Πολύ όμορφο δώρο,καλή επιτυχία σε όλους!!!

  16. Εχω δοκιμάσει πολλά make up χωρίς να μου έχει ταιριάξει κάποιο. Μήπως είναι αυτό το ιδανικό για μένα?

  17. Θα ήθελα να το δοκιμάσω!!! Καιρός να αρχίσω να χρισημοποιώ make-up!!!

  18. Το make up είναι το Α και το Ω για ένα τέλειο αποτέλεσμα!!

  19. ap ta kalutera make up!einai oti prepei gia ena apoluto fusiko apotelesma!

  20. Η απαλή υγρή σύνθεσή του Ageless Elixir 2 σε 1 Foundation + Serum χαρίζει άμεση κάλυψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.Τέλειο αποτέλεσμα σήμερα. Τέλεια επιδερμίδα στο μέλλον!!!!!!!!!!!!
    Το lasting performance διατηρεί το δέρμα άψογο και απαλό όλη την ημέρα!
    Σαφεστατα η καλυτερη επαγγελματικη μαρκα καλλυντικων!!!

  21. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!ΥΧΑΡΙΣΤΩ

  22. Συμφωνώ το lasting performance είναι ένα από τα all time classic foundations κάλυψη διάρκεια κ καλή τιμή!!! Το νέο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον κ η luxury συσκευασία του το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό!!! Θα ήθελα να το δοκιμάσω!!! Πολλά φιλιά I’ m back!

  23. makari n ginoun dika mou!!!eimai makigier kai 8a h8ela n t dokimasw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

  24. einai kataplhktiko k makari na mporousa na to agoraza..se tetoies epoxes einai duskola ta pragmata…:) hope i will be one of the winners..thank ya..

  25. έχω δοκιμάσει κραγιόν και σκιές και είναι απίθανα,τώρα θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και αυτό το προιόν!!!ευχαριστούμε!!!!:-)

  26. sigoura tha einai kataplhktiko.eukairia na to dokimasoume an kerdisoume.kalh eputixia se oles!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.