H Lancome και το μακιγιάζ «Golden Hat» της Kate Winslet

 

Η Lancôme υποστηρίζει το ίδρυμα «Golden Hat Foundation» που ιδρύθηκε από την Kate Winslet, η οποία είναι πρέσβειρα της μάρκας εδώ και τέσσερα χρόνια. Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η Lancôme δημιούργησε μια συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την ηθοποιό.

Σκοπός αυτού του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος είναι να βελτιώσει τη ζωή των αυτιστικών παιδιών, εξαλείφοντας ή περιορίζοντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν. Η αποστολή του είναι να μαθαίνει στα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό πώς να επικοινωνούν με μεγαλύτερη σαφήνεια, και να τους προσφέρει εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σχεδιασμένες με γνώμονα την αναπηρία τους. Ο αυτισμός είναι ένα παθολογικό πρόβλημα που οφείλεται σε μια νευροαναπτυξιακή διαταραχή στη διάρκεια ωρίμανσης του εγκεφάλου, η οποία επηρεάζει την αισθητηριακή και νευρολογική λειτουργία του πάσχοντα. Σήμερα, περισσότεροι από 67 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από αυτισμό. Από όλες τις σοβαρές αναπτυξιακές παθήσεις, ο αυτισμός είναι η πάθηση με τη μεγαλύτερη παγκόσμια εξάπλωση.

 

Η Kate Winslet ίδρυσε το «Golden Hat Foundation» μετά τη συμμετοχή της ως αφηγήτρια στο ισλανδικό ντοκιμαντέρ «A Mother’s Courage: Talking Back to Autism» («Το κουράγιο μιας μάνας: Αντιμιλώντας στον αυτισμό») – στο πλαίσιο του οποίου παρακολούθησε την ζωή ενός αυτιστικού παιδιού. Συγκινημένη από τη ζωή αυτού του αγοριού, θέλησε να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το θέμα, και άρχισε να δημιουργεί ένα λεύκωμα (που θα εκδοθεί στο άμεσο μέλλον), το οποίο συγκεντρώνει εκατοντάδες φωτογραφίες-αυτοπορτρέτα σταρ από τον κόσμο της τέχνης και του κινηματογράφου, οι οποίοι φορούν το συμβολικό καπέλο του ιδρύματος. Ο στόχος της; Να συγκεντρώσει χρήματα. Στη συνέχεια ίδρυσε το δικό της ίδρυμα, το όνομα του οποίου εμπνεύστηκε από το ποίημα «The Golden Hat» («Το Χρυσό Καπέλο») που έγραψε ο Keli Thorsteinsson, το παιδί που πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ.

 

Για να υποστηρίξει την Kate Winslet σε αυτό το εγχείρημα, η Lancôme συνεργάστηκε μαζί της, και δημιούργησε μια συλλογή μακιγιάζ περιορισμένης έκδοσης. Η Lancôme δεσμεύεται να προσφέρει τουλάχιστον 150.000 ευρώ από τα έσοδα των πωλήσεων της συλλογής στο «Golden Hat Foundation».

 

«Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτό το βήμα, και η άμεση προσφορά υποστήριξης από πλευράς της Lancôme αποτελεί μια πολύτιμη επίδειξη εμπιστοσύνης και γενναιοδωρίας. Η Lancôme μου έδωσε τη δύναμη να προχωρήσω μέχρι τέλους, και ξέρω ότι η πρωτοβουλία αυτή θα ανοίξει πολλές πόρτες…», εξηγεί η Kate Winslet.

 

«Η Kate Winslet αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα της Lancôme με τον πιο γενναιόδωρο και υπεύθυνο τρόπο. Ο αλτρουισμός είναι πολύ σημαντικός για τη Lancôme και, συνεπώς, ήταν μια πολύ φυσική απόφαση για εμάς να συνεργαστούμε με την Kate και να υποστηρίξουμε το Golden Hat Foundation», σχολιάζει ο Youcef Nabi, Πρόεδρος της Lancôme International.

 

Η συλλογή «Golden Hat Foundation» εκτός από το κραγιόν L’Absolu Rouge, περιλαμβάνει διάφορα βερνίκια νυχιών σε ολοκαίνουργιες αποχρώσεις, καθώς και μια νέα κόμπακτ πούδρα την Poudre Golden Hat, για λάμψη στην επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα έχουν τo λογότυπο του ιδρύματος αλλά και την υπογραφή της ηθοποιού.

 

Poudre Golden Hat 49E

L’Absolu Rouge No 132, 29,90E

Le Vernis No 102 16E

28 Σχόλια
  1. Είναι πολύ ωραία σειρά. Ήδη αγόρασα το κόκκινο κραγιόν και μανό. Εκπληκτικά.Τα περίμενα πως και πως..
    Είναι για καλό σκοπό και αυτό σε κάνει να θες να πάρεις όλη την σειρά. (Όχι, ότι δεν είναι τέλεια τα χρώματα και η συσκευασίες!!!!). Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες. 🙂

  2. Πωπωπωπω.
    Το κραγιόν και το μανό είναι ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟ !!!
    Λατρεύω το κόκκινο αλλά δεν ξέρω ποιά απόχρωση μου πάει…

  3. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Πολύ ωραία σειρά, το κόκκινο κραγιόν το έχω βάλει στο μάτι από καιρό!! Ιδίως τώρα που πρόκειται και για ιερό σκοπό. Ο αυτισμός είναι μεγάλο πρόβλημα όμως τα παιδιά είναι πραγματικά ταλαντούχα!! Στην αρχαιότητα σε πολλές φυλές οι αυτιστικοί θεωρούνταν θεοί και λαμβάναν αντίστοιχες τιμές και περιποιήσεις. Φιλιά πολλά!!

  4. Αγαπώ το χρώμα του μανό!!!!
    Για το κραγιονάκι εχω ενστάσεις, γιατί ξέρω ότι μου ταιριάζει η απόχρωση …
    Για τον σκοπό όμως, λέω χίλια μπράβο!!!!
    (Στην βασική φωτογραφία της καμπάνιας όμως, γιατί δεν κατάλαβα ότι ήταν η Kate Winslet? Μυωπία ή υπερβολική επεξεργασία?)

    ΦΙλιά,

  5. Επειδή δεν είμαι φανατική του κόκκινο θα επιλέξω την Poudre Golden Hat, μου αρέσει πολύ και με αυτόν τον τρόπο θα κάνω και μία καλή πράξη. Ελπίζω να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, υπάρχει πολύ κόσμος που χρειάζεται τη βοήθεια μας!!!!!!!!

  6. @όλες: Ακριβώς έτσι είναι.. Ο σκοπός είναι πιο σημαντικός από τα ίδια τα προιόντα…

  7. @Αngelina: Γιατί εγώ νομίζεις την κατάλαβα μόλις την είδα… Έψαξα πολύ για να βρω το πρόσωπό της… Στο μεταξύ μου έκανε εντύπωση γιατί πριν από κάποια χρόνια η ίδια είχε κάνει μήνυση σε πολύ γνωστό αντρικό περιοδικό το οποίο στο photoshop την είχε κάνει να φαίνεται 10 κιλά πιο αδύνατη… Τι να πω;

  8. Το κραγιόν φαίνεται να έχει την ιδανική αποχρωση κόκκινου! Οσο για την πούδρα, είναι υπέροχος ο συνδιασμός ροζ με χρυσό!

  9. Καλό μεσημέρι και από εμένα!Το κόκκινο ενώ μ’ αρέσει πάρα πολύ,νομίζω ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένη ηλικία.Για να γίνω πιο σαφής πιστεύω ότι ταιριάζει σε ηλικίες μεταξύ 22-30,και αυτό γιατί τις μεν μικρότερες όταν το φορούν τις δείχνει μικρομέγαλες,τις δε μεγαλύτερες αν το φορέσουν τις δείχνει ακόμα μεγαλύτερες.Πραγματικά μου ‘χει κολλήσει αυτή η άποψη και δεν τολμάω να το φορέσω στην ηλικία που είμαι τώρα γιατί όπως και να το κάνουμε… δεν είμαι και φρέσκο αυγό!!Πάντως να μην σου κρύψω κίολας Τζούλια μου,ότι κατά καιρούς τα κάνω τα πειραματάκια μου (στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου όμως..βεβαίως βεβαίως).Αυτά για σήμερα… μ’ αυτά και με τ’ άλλα κοντεύεις να ξέρεις πιο πολλά εσύ καλή μου για μένα, παρά η αδερφή μου!! Σε φιλώ!!!

  10. @Αlexandra: Τι να πω; Εδω η μαμά μου πλέον μαθαίνει περισσότερα για μένα μέσα από το bb, που σας τα γράφω όλα!!
    Όσο για το κόκκινο κραγιόν αγαπημένη μου, δεν θα συμφωνήσω… Μάλλον πιο μεγάλη θα σε δείξει ένα μη -φυσικό χρώμα.. Τι εννοώ: Ένα καφέ, ένα μοβ, ένα φούξια, χρώματα δηλαδή που δεν μπορεί να έχουν τα χείλη στην φυσική τους κατάσταση. Τώρα όσο αφορά το κόκκινο, μάλλον σκέφτεσαι “βαριές” ματ φόρμουλες. Αν όμως το κόκκινο είναι σε υφή διάφανη και περλέ ίσα-ίσα μπορεί να σε δείξει και πιο νέα και να δώσει στα χείλη σου φυσικό χρώμα και λάμψη. Επίσης το κόκκινο δεν το απλώνουμε μια και έξω, το δουλεύουμε και λίγο με τα δάκτυλά μας… Λοιπόν, για αρχή θα σου προτείνω το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν του Κορρε, Mango Butter Lipstick No 45. Είναι αυτό που φοράω αυτή την εποχή. Δοκίμασέ το σε κάποιο stand…Δεν χάνεις τίποτα. Και έπειτα περιμένω να μου πεις την γνώμη σου… είμαι σίγουρη θα το λατρέψεις…

  11. Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!Θα το δοκιμάσω, γιατί όπως σου είπα πραγματικά μ΄αρέσει πολύ… απλά κάτι κάνω ή σκέφτομαι λάθος.Και πάλι ευχαριστώ!!!

  12. Α!! και ξέχασα… σιγά μην το δοκιμάσω σε σταντ!!!θα το πάρω και αυτό στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου…..χαχαχα…..

  13. λατρευω κοκκινα κραγιον και επισης τα κραγιον της lancome μου αρεσουν πολυ!!! επισης μου αρεσε και η πουδρα λαμψης… θα παω οσο πιο συντομα γινεται να τα δω απο κοντα!!

  14. den eiparxi, einai telio, gia tis giortes oti prepi

  15. polu oraia ta proionta k gia kalo skopo alla ayth de moiazei gia thn Kate Winslet,eilikrina omos,polu photoshop,allos anthropos!

  16. Ta proionta kai o skopos yperoxa, alla tin Kate tromaksa na tin anagnwrisw, eidika afou meta apo tin minisi pou eixe traviksei se periodiko gia ypervoliko photoshop! Tha perimena kati poli poli pio fysiko, eipame na diorthwthoun kapoies ateleies ok, alla auto to proswpo einai san na to zografisan!
    Opws kai na ‘xei, s’auti tin periptwsi o skopos agiazei ta mesa!

  17. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας και θα προσθέσω ότι ειδικά για τον σκοπό που φωτογραφήθηκε, την ήθελα πιο φυσική, πιο γήινη, πιο μητέρα… έτσι κι αλλιώς θα εξακολουθούσε να είναι κούκλα, αλλά πιο “κοντά” στο ζητούμενο.

  18. Υπέροχη σειρά!!!Τα Lancome είναι σίγουρη ποιότητα!!!

  19. ta proionta einai poly oraia alla o skopos einai poly simantikoteros!!!!

  20. Πολύ ωραία όλα! Δυστυχώς όμως και σαν φοιτήτρια δεν θα μπορούσα να πάρω το καταπληκτικό κραγιονάκι ή κάποιο αλλο προϊόν! :/

  21. J’adore Lancome!Μπράβο στην Kate Winslet για το έργο της!Υπέροχα προϊόντα!

  22. μου αρεσουν οι αποχρωσεις του κοκκινου!!!!!!!!!super!!!!

  23. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ!!!!!!

  24. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ…
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!

  25. Προτιμώ να πεινάσω παρά να στερηθώ τέτοιες πολυτέλειες στο μακιγιάζ (που είναι το πάθος μου), γιατί κακά τα ψέματα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις και στο μακιγιάζ…Πόσο μάλλον όταν πίσω από την ποιότητα και την πολυτέλεια κρύβεται ένας τόσο μεγάλος σκοπός. Αλλά επειδή τα οικονομικά μου είναι προβληματικά, μπορεί να μην αγοράσω όλη τη σειρά αλλά ένα προϊόν θα το χτυπήσω ή θα το ζητήσω ΄δώρο για τα Χριστούγεννα.

  26. ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

  27. Ααααα…
    αυτη στη φωτογραφία δηλαδή είναι το Κατινάκι? χαχαχαχα
    Λέτε να μου κάνει μήνυση που της άλλαξα το όνομα?? ΙοΙ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.