Radiant Professional Selections: Ωραίες παλέτες!

 

«Σου αρέσουν αυτές οι παλέτες της Radiant;» Με ρώτησε τις προάλλες η Λίλη. «Μου αρέσουν και μου “παρα-αρέσουν” της απάντησα.  Και το εννοούσα, δεν της το είπα για να χαρεί, γιατί αν θυμάστε από προηγούμενο post, η Λίλη είναι το Νο 1 κορίτσι της Radiant Professional και δυο-τρεις φορές τον χρόνο, γράφουμε μαζί το έντυπο της μάρκας με προτάσεις μακιγιάζ και πρόσωπο την Κάτια Ζυγούλη.

Αυτές όμως οι συγκεκριμένες παλέτες και γενικά παλέτες που περιλαμβάνουν και ρουζ και σκιές σε “εύκολες” αποχρώσεις με σώζουν όταν θέλω να κάνω ένα γρήγορο, πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ, οπότε ήμουν ειλικρινής όταν της απάντησα ότι μου αρέσουν πολύ. (Θυμάστε, την αντίστοιχη παλέτα της Clinique που από την πολύ χρήση την είχα λιώσει…)

Οι παλέτες Radiant Professional Selections, τις οποίες θα δείτε παρακάτω,  κοστίζουν 23,90Ε και περιλαμβάνουν δυο σκιές, ένα ρουζ, αρκετά μεγάλο καθρεφτάκι (για να βλέπεις τι κάνεις) και δυο πινελάκια. Θα τις βρείτε σε συσκευασία με κουτάκι και έτσι είναι ό, τι πρέπει και για δωράκι.

 

Εδώ είναι…

 

Radiant Professional Selections, Νο 1 Bare Essentials

Radiant Professional Selections, Νο 2 Grey Fantasy

Radiant Professional Selections, Νο 3 Green Surprise

 

Radiant Professional Selections, Νο 4 Plum Delight

 

Τώρα, να σας πω, πάνω στη συζήτηση, η Λίλη μου είπε ότι ειδικά αυτή την εποχή, κάποια από τα best-sellers προϊόντα της Radiant, είναι τα Ηighlighters. Δεν ξέρω αν τα έχετε δει, είναι σκιές με απαλό glitter, ιδανικές για πάρτι και βραδινές εξορμήσεις. Kαι μάλιστα η Highlight No 10 Bronze, που βλέπετε παρακάτω είναι από τις πιο αγαπημένες… Και μου έδωσε ιδέα… Γιατί να μην έχω πέντε να δώσω σε πέντε από τα κορίτσια μου; Και η Λίλη, δεν μου χάλασε χατίρι.

 

 

Άντε αγαπημένες, σχόλιο σε αυτό το post και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, θα σας πω ποιες είναι οι πέντε τυχερές που θα κερδίσουν από ένα Radiant Professional Highlighter No 10 Bronze. (Να τo απλώνετε όμως με προσοχή, γιατί θυμάστε τι είπαμε για τα «Λερωμένα με glitter, boyfriends»..)

 

837 Σχόλια
  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ…ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  2. super!!!!!!!!!!τι υπεροχο δωρο……..το θελωωωωωωωωωωω………..ειναι τελεια τα προιοντα radiant!!!!χρησιμοποιω παντα τη μασκαρα και δεν την αλλαζω με καμια!!!!!!!!!!!

  3. Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δωράκι… όλες οι κασετίνες είναι τέλειες! Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις…. Radiant for e v e r!

  4. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!

  5. χαχαχα ας το κερδισω κι ας τον λερωσω με το γκλιτερ!!να ειναι και στο κλιμα των εορτων!!

  6. το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο!!

  7. καλά τι φοβερό δώρο.καλή επιτυχία παιδιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.